Jump to content

[S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;  

117 members have voted

1. 1. Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;

• Έχω S9 (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8)
      10
    • Έχω S9+ (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8+)
      27
    • Έχω S9 (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8)
      15
    • 'Εχω S9+ (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8+)
      65

Recommended Posts

Έχεις βάλει τη ρύθμιση ναμην ανοίγει η οθόνη σε τσέπη η σε τσάντα γιαυτό στο γράφει αυτό

Ωραια μπορεις να με βοηθησεις πως μπορω να την απενεργοποιησω γιατι δε το βρισκω ....

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραια μπορεις να με βοηθησεις πως μπορω να την απενεργοποιησω γιατι δε το βρισκω ....

Ρυθμίσεις-εμφάνιση -αποκλεισμός τυχαίων .....

παιδια καλημερα! εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με την οθονη φορωντας τζαμακι προστασιας;; μολις το πηρα, του εβαλα τζαμι και ειχα θεμα με την οθονη! σε καποια σημεια δεν επιανε καλα, σε αλλα ηθελε πιο δυνατο πατημα για να πιασει κτλ...εβγαλα το τζαμακι και πλεον λειτουργει αψογα!!! εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα;;; η εστω εχει καποιος να προτεινει ενα τζαμακι που να λειτουργει απροβληματιστα;;; ευχαριστω

παιδια καλημερα! εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με την οθονη φορωντας τζαμακι προστασιας;; μολις το πηρα, του εβαλα τζαμι και ειχα θεμα με την οθονη! σε καποια σημεια δεν επιανε καλα, σε αλλα ηθελε πιο δυνατο πατημα για να πιασει κτλ...εβγαλα το τζαμακι και πλεον λειτουργει αψογα!!! εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα;;; η εστω εχει καποιος να προτεινει ενα τζαμακι που να λειτουργει απροβληματιστα;;; ευχαριστω

Φίλε μ κακώς βιάστηκες να το βγάλεις.. Και μενα έτσι δούλευε μέχρι που μου θύμησαν τα παιδιά εδώ πηγαίνεις στις ρυθμίσεις σύνθετες λειτουργίες κ τέρμα κάτω έχει ευαισθησια αφής για να πιάνει με όλα τα τζάμια ακόμα κ τα φθηνά.. Εμένα τώρα δουλεύει ρολόι η αφή με το τζάμι φορεμένο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ε ρε γμτ κριμα!! δεν πειραζει!!! απο το να μου εσπαγαν τα νευρα, εχασα ουσιαστικα 12 ευρω!!!

Ρυθμίσεις-εμφάνιση -αποκλεισμός τυχαίων .....

Ευχαριστω πολυ !!!!

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

εμενα με φουλ χρηση (wifi, 4g, οθονη στο full κτλ) μου εβγαλε 1 μερα..το εβγαλα απο πριζα στις 7.30 το πρωι και το ξαναεβαλα 11,30 το βραδυ με 12%....

Παιδιά από μπαταρία το plus πώς πάει σε σχέση με το 8+? γιατί αν έχω καταλάβει καλά λόγω υψηλότερου χρονισμού (και παραμένοντας στη ίδια λιθογραφία 10nm) σε συνδυασμό με το στέρεο sound που έχει διαβάζω ότι καταναλώνει περισσότερο από 8+ . Ισχύει ?
Konakis.

Παιδιά από μπαταρία το plus πώς πάει σε σχέση με το 8+? γιατί αν έχω καταλάβει καλά λόγω υψηλότερου χρονισμού (και παραμένοντας στη ίδια λιθογραφία 10nm) σε συνδυασμό με το στέρεο sound που έχει διαβάζω ότι καταναλώνει περισσότερο από 8+ . Ισχύει ?

Είναι παρόμοια και με ελάχιστες περιπτώσεις λίγο καλύτερη. Το Stereo βέβαια αν είναι σε φουλ ένταση ο ήχος καταναλώνει περισσότερο από το S8+ αλλά δε θα το καταλάβει καθόλου γιατί είναι ελάχιστη η διαφορά.

25% αντί για 10%?

Μακάρι γιατί αυτό θα ήταν το ιδανικό!

Δηλαδή και με λίγο περισσότερο χρήση ή με λίγο περισσότερο ομιλία να βγάζω από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, τι άλλο θέλω? :)

Ναι Νικόλα εννοείται θα ενημερώσω.

Αφού περιμένω πρώτα της δέκα φορτίσεις που λέει και οo Κώστας?

Εμένα πάντως ακόμα και τώρα μου φαίνεται έστω και λίγο καλύτερο από το Note.

Σε μερικές μέρες θα απαντήσω με ασφάλεια.

Ευτυχώς βόλεψε και το πήρα και ησύχασα.

Καλά είχα ησυχάσει με το Note δεν κοιτούσα άλλες συσκευές μέχρι την παρουσίαση του s9 plus που από εκείνη την ώρα σκεφτόμουν πως θα το πάρω. :lol:

Καλημερα!

Εγω φιλε το ειχα 3-4 μερες απο ενα φιλο, στρωμενο και σε ενα διημερο χρησης παρομοιας με αυτη που κανω συνηθως το βρηκα 10-20% πιο κατω απο V30.Δεν μπορω να το προσδιορισω ακρβως αλλα καπου εκει παιζει. Δεν ξερω αν θα μπορουσε να βελτιωθει, δεν ηταν κακη η αυτονομια του αλλα δεν ηταν τοσο ψηλα οσο θα ηθελα. ΘΕωρω οτι ειναι ενα κλικ καλυτερο απο note 8 και λιγο χειροτερο απο S8+.

Οποτε το ξεπερασα το ψησιμο προς το παρον αλλα αν ερθει σε ασημι ισως το παρω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Υπαρχει θεμα με τον exynos των S9 γιαυτο και οι μπαταριες και τα αποτελεσματα του καθενος ειναι διαφορα.

Μετά από αρκετό καιρό χρήσης, είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές..

Φυσικά δεν είναι συσκευή που φημίζεται για την μπαταρία αλλά οκ.

Κάποιες φορές όταν δεν το αφήνω από τα χέρια μου, ίσως χρειαστεί και κάνα τέταρτο μισάωρο ρεύμα μέσα στην μέρα.

Δουλεύω πολλές ώρες 4g, και μισή με μια ώρα ομιλία.

Η παρακάτω χρήση είναι σημερινή.

12 ώρες 4g.

Το υπόλοιπο wifi.

2k ανάλυση.

2 sim.

Φωτεινότητα αυτόματο.

Aod Bluetooth τοποθεσία πάντα κλειστά (μια φορά το μήνα αν χρειαστώ κάτι ανοίγω κάνω την δουλειά μου και τα κλείνω)

Συγχρονισμός ανοιχτός.

https://www.dropbox.com/s/5trh7h9bhmo7zq7/Screenshot_20180503-224152_Settings.jpg?dl=0

kountouraN

Screenshot_20180508-074625_Settings.jpg

Ανακεφαλαιώνω: Αυτή ήταν η απόδοση της μπαταρίας σε μια καθημερινή τυπική μου χρήση.

Επίσης μέτρησα φόρτιση.

Από 0-100% φορτίζει σε 110 λεπτά.

Σε 68 λεπτά έφτασε το 80%

Και το δικό μου περίπου τόση ώρα κάνει να φορτίσει με απενεργοποιημένο το fast charging. Σχεδόν πάντα το φορτίζω σβηστό. Μήπως η επιλογή για την απενεργοποίηση της γρήγορης φόρτισης ισχύει μόνο όταν είναι αναμμένη η συσκευή;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά στα πόσα mAh σας την υπολογίζουν τη μπαταρία οι σχετικές εφαρμογές?

Εμενα υπολογίζεται στα 3300mah...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Γιατι ειναι αυτες οι εφαρμογες αξιοπιστες;

Εμενα υπολογιζε το capacity στο 91% στο S6 και η συσκευη εβγαζε μετα βιας δυο ωρες οθονη

Βασικά σταμάτα να χρησιμοποιείς τέτοιες εφαρμογές.

129026.png?1640591734

Με 12 ώρες σχεδόν 4g και 6 Wi-Fi.

2k ανάλυση φωτεινότητα αυτόματο.

Αρκετά ομιλία κ δύο σιμ cosmote μέσα αν έχει σημασία.

Ανοιχτό Συγχρονισμό κλειστά Bluetooth και τοποθεσία.

Θεωρώ καλό το αποτέλεσμα.

Σίγουρα όχι ότι καλύτερο αλλά δεν είναι λόγος να αποτρέψει κάποιον από την αγορά της συσκευής.

Έχω σκάλωμα και εγώ με την μπαταρία, θέλω να μη φοβάμαι ότι θ με αφήσει μέσα στην μέρα, πράγμα που έχει συμβεί με το s9 plus.

Αλλά οκ το παραβλέπω όπως έκανα και στο s8 plus και στο note 8.

https://www.dropbox.com/s/jezea49sy56llqo/Screenshot_20180514-235157_Settings.jpg?dl=0

kountouraN

Με 12 ώρες σχεδόν 4g και 6 Wi-Fi.

2k ανάλυση φωτεινότητα αυτόματο.

Αρκετά ομιλία κ δύο σιμ cosmote μέσα αν έχει σημασία.

Ανοιχτό Συγχρονισμό κλειστά Bluetooth και τοποθεσία.

Θεωρώ καλό το αποτέλεσμα.

Σίγουρα όχι ότι καλύτερο αλλά δεν είναι λόγος να αποτρέψει κάποιον από την αγορά της συσκευής.

Έχω σκάλωμα και εγώ με την μπαταρία, θέλω να μη φοβάμαι ότι θ με αφήσει μέσα στην μέρα, πράγμα που έχει συμβεί με το s9 plus.

Αλλά οκ το παραβλέπω όπως έκανα και στο s8 plus και στο note 8.

https://www.dropbox.com/s/jezea49sy56llqo/Screenshot_20180514-235157_Settings.jpg?dl=0

Γιατι αναγκαζεσαι να εχεις ενεργο τον σενσορα της αυτοματης φωτεινοτητας στο αυτοματο ? Εχεις μεγαλυτερη καταναλωση ετσι.Ασε την μπαρα στην μεση και το βραδυ πιο χαμηλα.

Γιατι αναγκαζεσαι να εχεις ενεργο τον σενσορα της αυτοματης φωτεινοτητας στο αυτοματο ? Εχεις μεγαλυτερη καταναλωση ετσι.Ασε την μπαρα στην μεση και το βραδυ πιο χαμηλα.

Και αν βρεθώ κάτω από ήλιο να ανεβάζω?

Σε όλες τις συσκευές πάντα το έχω στο αυτόματο,

με βολεύει σε όλες τις συνθήκες.

Εκτός τώρα με το s9 plus στο πλήρες σκοτάδι μου φαίνεται αρκετά φωτεινό.

Έτσι κάποιες φορές το χαμηλώνω λίγο και μετά με ένα ον οφ το επαναφέρω.

Η πράγματι είναι ποιο φωτεινό στο αυτόματο σε σκοτάδι, η τα μάτια μου άρχισαν να ενοχλούνται..

Ο αισθητήρας αυτός δηλαδή τόσο ενέργεια ξοδεύει?

Δεν θα θυσιαζα δηλαδή ένα πράγμα που με βολεύει για 5% μπαταρία.

kountouraN

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία