Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος ειναι ο ταχυτερος τροπος για να ερθει ενα δεμα απο Αμερικε?

με courrier Η με κρατικο ταχυδρομειο?

:rolleyes: -εαν δεν ειναι τοσο επειγον και θες να γλυτωσεις μερικα λεφτα και τελωνειο τοτε USPS αλλιως οπως σου ειπε ο makap

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Τελικά το δέμα εμφανίστηκε πρωι πρωί στο ταχυδρομείο της περιοχής μου και μου το έφερε λίγο αργότερα ο ταχυδρόμος, όπως μάλλον φαίνεται δε πήγε ποτέ στη Θεσσαλονίκη και λογικά ηταν κάποιο λάθος των ΕΛΤΑ με το τρακινγκ.

Αν θυμάμαι καλά, είχα προτείνει, σ' αυτό ή σε άλλο forum, την περίπτωση του λανθασμένου tracking #.

Ακομη ενα τηλεφωνο που παραγγέλνω και δεν μου έρχεται το 3ο απο την αρχή της χρονιάς .....ότι βρήκα σε προσφορά δεν έφτασε ποτε στα χέρια μου, συν 2 ακομη αντικείμενα 5 παραγγελίες που τις χαίρονται άλλοι,η τελευταία το ολλανδικο ταχυδρομείο δείχνει ότι έφτασε ελλαδα 16 μαιου,πλέον εμενα δεν με προβληματίζει αν θα πάει τελωνείο αλλα το ψύρισμα που γινεται μην το πω κλεψιά..

Εχουν γινει τα Ελτα...σουπερ μαρκετ....

Οκ, καταλαβαινω, θες εσοδα, μεγαλωνεις το μπουκετο υπηρεσιων....

πληρωμες δεκο, καρτες τηλεφωνιας, western union, επιταγες, κλπ κλπ κλπ κλπ

μονο μπανανες δεν πουλανε ακομη!

Αλλα τι να τα κανεις ολα αυτα, οταν δεν εχουν κοσμο να εξυπηρετησουν,

κι εσυ περιμενεις 1 ΩΡΑ στην ουρα να παραλαβεις...δεμα(το βασικο αντικειμενο εργασιας: αλληλογραφια/φακελοι/δεματα),

γιατι ενα καρο ασχετοι κανουν ενα καρο ασχετα πραγματα, με ελαχιστοτατους υπαλληλους που τρεχουν και δεν φτανουν...

Ακομη ενα τηλεφωνο που παραγγέλνω και δεν μου έρχεται το 3ο απο την αρχή της χρονιάς .....ότι βρήκα σε προσφορά δεν έφτασε ποτε στα χέρια μου, συν 2 ακομη αντικείμενα 5 παραγγελίες που τις χαίρονται άλλοι,

αλλα το ψύρισμα που γινεται μην το πω κλεψιά..

:confused: -απο αμερικη εχω φαει "πορτα" μολις ειπα απο Ελλαδα σε μερικα e-μαγαζια,μα τους λεω με tracking number συστημενο τι φοβαστε? μπα τιποτα αυτοι "ειχαμε καποια προβληματα στο παρελθον" μου απαντουν (μαντεψε τι.....)

fighting0060.gif

Kαλησπερα παιδια,

Περιμενω ενα γραμμα απο Γερμανια το οποιο εχει track id.

(Στοιχεια βαση ΕΛΤΑ) Αυτο ειχε σταλει απο deutsche post στις 18/05 απο Γερμανια προς Ελλαδα, απο τοτε αγνοειται πραγματικα η τυχη του.

(Στοιχεια βαση deutsche post) Αυτο ειχε σταλει 18/05 απο Γερμανια προς Ελλαδα και 21/05 , με βαση το track id παντα, αυτο σκαναριστηκε στην Ελλαδα.

Μετα απο απειρες τηλεφωνικες επικοινωνιες με τα Ελτα ολο μου λενε πως δεν εχει φτασει Ελλαδα και πως πρεπει να περιμενω ενα διαστημα, που ολο και μεγαλωνει.

Μετα ομως απο επικοινωνια με την deutsche post η ιδια ισχυριζεται πως το δεμα εφτασε Ελλαδα και πως πλεον δεν ειναι δικη τους ευθυνη.

Εχω ψιλομπερδευτει, δεν περιμενα να το εχω σε 3 μερες και ουτε με ενδιαφερει αυτο τωρα, απλα φοβαμαι την περιπτωση να χαθηκε μιας και περιεχει κατι πολυ σημαντικο μεσα.

Εχετε καποια αναλογη εμπειρια; Μηπως να παω απο το υποκαταστημα των Ελτα να ρωτησω;

Φιλε μου μεγαλη υπομονη χρειαζεται απλα:shifty: του αδερφου μου δεμα απο Ελβετια εφυγε 12/5 για Ελλαδα εφτασε 13/5 μετα απο ενημερωση της Swiss post και τα Ελτα εδειξαν αφιξη αεροδρομιο 26/5 και μεχρι τωρα παραμενει ακομα στο κεντρο διαλογης...και μη χειροτερα που λενε:shifty:
myphone_2.png

Εδώ καθυστερούν και εντός ελλάδας πλέον.

4 ημέρες για να πάει σαλόνικα από αθήνα την περασμένη εβδομάδα ενώ παλιότερα ήθελε το πολύ 2.

Ακομη ενα τηλεφωνο που παραγγέλνω και δεν μου έρχεται το 3ο απο την αρχή της χρονιάς .....ότι βρήκα σε προσφορά δεν έφτασε ποτε στα χέρια μου, συν 2 ακομη αντικείμενα 5 παραγγελίες που τις χαίρονται άλλοι,η τελευταία το ολλανδικο ταχυδρομείο δείχνει ότι έφτασε ελλαδα 16 μαιου,πλέον εμενα δεν με προβληματίζει αν θα πάει τελωνείο αλλα το ψύρισμα που γινεται μην το πω κλεψιά..

Μαζί στο ίδιο σάκο πρέπει να είναι και το δικό μου από Ολλανδία.

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση, έχω στείλει ένα βιβλίο συστημένο στην Κύπρο (26/5), απ τα ΕΛΤΑ μου παν ότι αυτή τη βδομάδα θα φτάσει αλλά τίποτα. Στη σελ. των ΕΛΤΑ μου βγάζει:

29/5/2017, 23:39:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (--> ΚΥΠΡΟΣ)

29/5/2017, 20:49:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

29/5/2017, 10:56:00 ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Α.Τ.)

26/5/2017, 10:51:34 ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ

και στη σελ των κυπριακών ταχυδρομείων:

30/05/2017 02:39:00 Greece ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU) Item sent to country of destination/Αποστολή αντικειμένου στη χώρα προορισμού.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν βρίσκεται Ελλάδα ή Κύπρο και αν γνωρίζει πότε περίπου θα το παραλάβουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μαζί στο ίδιο σάκο πρέπει να είναι και το δικό μου από Ολλανδία.
Φιλε να ελπιζεις τελικα εμφανιστηκε στα ελτα, η ειρωνια ειναι οτι εκανα παραγγελια χθες το βραδυ ενα τηλεφωνο διοτι της γυναικας μου τα φτυσε ,και σημερα που μπηκα ειχε ενημερωθει στα ελτα και ετρεχα να κανω ακυρωση.Υ.Γ 17 μερες ειναι παρα πολλες συνηθως οταν εμφανιζεται στο postNL ειναι κανα 2 μερες, να εμφανιστει στα ελτα Υ.Γ 2 ο μεγαλυτερος χρονος που εκανα να παραλαβω τηλεφωνο ηταν σχεδον 4 μηνες .

Δεν ξέρω αν γίνεται λόγω έλλειψης προσωπικού ή για να επιταχυνθεί η διαδικασία, βλέπω όμως οτι πλέον δεν εμφανίζονται τα ΚΔ Αεροδρομίου και ΚΔ Αττικής στο tracking:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ	26-05-2017		ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ	        03-06-2017		ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ	        05-06-2017		Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ	        06-06-2017		Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ	06-06-2017		Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ	                        06-06-2017		Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το πακέτο είχε 4 μπουκαλάκια υγρού για ηλ. τσιγάρο των 30ml.

Μαύρο χαλι τα ελτα τελικα... 30/5 ημερομηνία ειδοποιησης, σημερα ήρθε....

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Καλημέρα έχω παραγγείλει από gearbest ένα ρολοι smartwatch με το track number μου γραφει εδώ και 2 μέρες στην σελίδα τον ΕΛΤΑ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ τι σημαίνει αυτό τώρα?

Στο 17track.net μου γραφει ΚΈΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΉΣ ΑΤΤΙΚΉΣ, ITEM UNLOADED

spacer.png

Υπομονη. Μεσα στην εβδομαδα θα ερθει(αν το παρακολουθείς και γράφει προς παράδοση μιλάς με το ταχυδρομείο και πας απο κει να παραλάβεις)

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Είναι πλέον φανερό ότι επίτηδες γίνονται όλο αυτό στα ΕΛΤΑ , πάνε να τα δώσουν τζάμπα ,δεν μπορεί σε 5-10 μέρες να έρχεται από το εξωτερικό και από αεροδρόμιο αθηνων στην περιοχή μάς σχεδόν 1 μήνα .

Με εχουν σπάσει τα νεύρα. 3 ξεχωριστά πακέτα από bangood με priority direct mail απο Ολλανδια στο 17 track γράφει ότι έφτασαν Ελλαδα 5/6 και στα ΕΛΤΑ γράφει ότι έρχονται από Ολλανδία από τις 2/6 και είναι κολλημένο έτσι. Που βόσκει ο σάκος ποιος να ξέρει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΕΛΤΑ εγγραφο το οποιο σταλθηκε απο τα γερμανικα ταχυδρομεια εξπρες μικρος φακελος καπου στα 10 ευρω... εκανε ιδιες μερες και περισοτερες μερες απο την απλη αλληλογραφια. Συνεργατες απο εξωτερικο ηδη τους εχω ενημερωσει για να ειναι traceable μια αλληλογραφια απλα συστημενο.Τζαμπα τα λεφτα για express

https://tinyurl.com/elta1978

Με εχουν σπάσει τα νεύρα. 3 ξεχωριστά πακέτα από bangood με priority direct mail απο Ολλανδια στο 17 track γράφει ότι έφτασαν Ελλαδα 5/6 και στα ΕΛΤΑ γράφει ότι έρχονται από Ολλανδία από τις 2/6 και είναι κολλημένο έτσι. Που βόσκει ο σάκος ποιος να ξέρει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το ιδιο και εγω, απο 5/6 δεν κουνιεται τπτ, banggood και εγω με priority line, ενω αλλο με αφιξη 13/6 εμφανιστηκε σημερα στο KAT, στο ΚΑΤ πλεον μενουν κανα 5-6 μερες...... κατι εχουν αλλαξει παλι, για να δουμε.

With great power, comes great responsibility...

Αυτό το πράγμα πρώτη φορά γίνεται . Έχω παραγγείλει ένα τηλέφωνο για την γυναίκα μου από gearbest . Ήρθε σχετικά γρήγορα και έχει κολλήσει στο Πειραιά απο 13/06 και πρέπει να πάει στην Καλλιπολη . Συνήθως κολλάει στο τελωνείο .Στον Πειραιά πρώτη φορά .Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να έγινε ; Λέτε να χάθηκε;
London for ever

:rolleyes: - μου εστειλαν απο Κινα ενα ανταλλακτικακι μεσω Yanwen με αριθμο εναν 11ψηφιο που απο το site τους βλεπω πως 11 ιουνιου ειναι στο αεροδρομιο αλλα απο το trackitonli.ru δειχνει πως το δεματακι εφθασε χτες 16 ιουνιου στην Ελλαδα (!)

13.06.2017 01:00

Handed over to Airline/Transporter

Flight No...

16.06.2017 01:00

Greece Arrive at Greece airport.

:mad: -ο μηνας εχει 22 και ακομη το δεματακι αν φτασει στα χερια μου,πηρα στο ΚΔ και δεν ξερουν τιποτα ασε δε που θελουν καθε τοσο για τα συστημενα να κανω εξουσιοδοτηση στον εκαστοτε ταχυδρομο,μα καλα του λεω αυτοι αλλαζουν σχεδον 2 φορες τον χρονο αυτη την δουλεια θα κανω να πηγαινω στα ΚΕΠ? αφου εχω φερει επανω σε σας και την εχω δωσει στον προισταμενο,αυτο δεν πιανεται? γραφω αναλυτικα πως ισχυει για τον εκαστοτε διανομεα (!)

φοβαμαι παρα πολυ μηπως το πακετακι ανοπιχτηκε μιας και δεν ειναι συστημενο και καποιος το τσεπωσε......

fighting0060.gif