Jump to content

pan1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pan1990

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

pan1990's Achievements

  1. 9 μήνες το έχω τo κινητό, πρώτη φορά το πρόσεξα και λέω αποκλείεται να μη το έχω δει τόσο καιρό γιατί είναι έντονο στον ήλιο.
  2. Καλησπέρα, σήμερα καθόμουν στον ήλιο και είδα με τέρμα φωτεινότητα ότι φαίνεται ένα τετράγωνο στο σημείο που είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;
  3. Το δείχνει απενεργοποιημένο στο μενού αλλά όταν πάω στα δίκτυα και κλείνω την κάρτα και αφήνω ανοιχτό το wifi, παίρνει κανονικά τηλέφωνο.
  4. Ναι είναι χωρίς ρουτ, δεν εχω πειράξει τίποτα. Μόνο wifi calling λειτουργεί, volte δεν εχω
  5. Μετά απ' όσα διάβασα αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή με Pixel 6 και κάρτα Vodafone. Έστειλα WIFI στο 1339 και έλαβα απάντηση ότι το wifi calling ενεργοποιήθηκε και όντως λειτουργεί.
  6. Εμένα πάντως η μπαταρία ακόμα και μετά το update του Σεπτεμβρίου βρίσκεται αρκετά πιο χαμηλά σε σχέση με το android 12 που ήμουν πολύ ικανοποιημένος.
  7. Δοκίμασα και εγώ την εκκαθάριση στο health service αλλά καμία βελτίωση αυτές τις 3 μέρες δυστυχώς.
  8. Εγώ χρησιμοποιώ τα qkz ak6 max μαζί με ανταπτορα lxdac a01 alc 5686 από aliexpress και τα δύο με εξαιρετικό ήχο σε σχέση με την τιμή τους πάντα. Αλλά και κάτι Samsung που έδιναν μαζί με το galaxy s2 πριν δέκα χρόνια λειτουργούν κανονικά με τον συγκεκριμένο ανταπτορα. Η μπαταρία δυστυχώς χάλια με την 13 ελπίζω σε κάποια αναβάθμιση για βελτίωση.
  9. Έχεις κανείς εγκατεστημένο το hms core της huawei; Γιατί απο την στιγμή που έκανα αναβάθμιση σε android 13 μόνιμα μου λέει ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται. Εκανα και απεγκατατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλα πάλι το ίδιο.
  10. Μετά την αναβάθμιση παρατήρησε κανείς διαφορά στην ταχύτητα της φόρτισης; Το έβαλα με 71% και λέει 55 λεπτά για πλήρη φόρτιση ενώ πριν την αναβάθμιση έλεγε κάπου στα 28 για το ίδιο ποσοστό απ' όσο θυμάμαι.
  11. Έχετε λάβει όλοι το update Μαρτίου; Εγώ ακόμα δε το έχω λάβει και μου κάνει εντύπωση. Πάντως απο τα bugs που λέτε δε ξέρω αν είμαι πολύ τυχερός αλλά στον έναν μήνα που έχω το pixel δεν έχω ουτε μια χαμένη κλήση, δε μου έχει κολλήσει ποτε dialer και στις κλήσεις συνδέομαι με την ίδια ταχύτητα που το έκανε και το προηγούμενο κινητό μου το honor 10 που είχε κανονικά volte.
  12. Και εγώ έτσι γνώριζα οτι συμβαίνει χωρίς VOLTE και μου κάνει τεράστια εντύπωση που ενώ μιλάω το μονο που συμβαίνει είναι να πεφτω απο LTE σε H και συνεχίζω να σερφαρω. Μένω Αθήνα με δίκτυο Vodafone και έχω pixel 6.
  13. Καλημέρα, όταν λέτε ότι κατα την διαρκεια της κλήσης δεν έχουμε ίντερνετ εννοείτε καθόλου; Γιατί είχα κινητό χωρίς volte και όταν μιλούσα κοβόταν το ίντερνετ ενώ με το πίξελ όταν μιλάω απλα απο LTE πάω σε H+ ή H και σερφάρω κανονικά. Απλα υποθέτω μόλις κοπεί εντελώς το 3g θα χαθεί και αυτή η δυνατοτα.
  14. Καλημέρα, όταν λέτε ότι κατα την διαρκεια της κλήσης δεν έχουμε ίντερνετ εννοείτε καθόλου; Γιατί είχα κινητό χωρίς volte και όταν μιλούσα κοβόταν το ίντερνετ ενώ με το πίξελ όταν μιλάω απλα απο LTE πάω σε H+ ή H και σερφάρω κανονικά. Απλα υποθέτω μόλις κοπεί εντελώς το 3g θα χαθεί και αυτή η δυνατοτα.
  15. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια όλους, τελικά κατέληξα στον φορτιστή της Samsung 25w που τον βρήκα σε καλή τιμή ετοιμοπαράδοτο μαζί με καλώδιο απο μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών.
×
×
  • Create New...