mples Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 μπες απο elta courier δουλευει εκει φιλε δειχνει οτι θελει φαντασου οτι εχω παραλαβει δεμα πριν 7 μερες και στο κουριερ δειχνει οτι ακομα δεν εφτασε ελλαδα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Γειά σας. Παρήγγειλα την προηγούμενη Τρίτη 2 tv box από την αποθήκη του gearbest στη Τσεχία. Με dhl. Έγραφε 3-5 μέρες. Το tracking number δουλεύε μέχρι την Πέμπτη στο site τους. Από κει και πέρα τίποτα. Το βάζω και στο site της dhl, τίποτα κι εκεί. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία, άποψη? Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagous Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Καλησπέρα σας κι απο 'μένα και καλώς σας βρήκα! Να σας πω κι εγώ τον πόνο μου γιατί μου φαίνεται δεν θα καταφέρω να κάνω και τίποτα περισσότερο.Τουλάχιστον ας ενημερώσω κι ας ενημερωθώ. (Ως ψυχοθεραπεία). Το λοιπόν,Στις 19 Οκτωβρίου έκανα μια παραγγελία μέσω e-bay απο Κίνα (Προσπάθησα να αποφύγω την Κίνα, όπως ο διάολος το λιβάνι για τα γνωστά πλέον προβλήματα που προκύπτουν).Όμως έλα πού δεν μπορούσα να βρω το συγκεκριμένο προϊόν σε Ευρώπη!!! Τέλος πάντων,το πακέτο το παρέλαβα χθες από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου.Η αξία του ήταν 182 ευρώ.Άλλα για να το παραλάβω, θα έπρεπε πρώτα να επιδειξω το τιμολόγιο αγοράς.Έτσι στα 182 ευρώ μού πρόσθεσαν επιπλέον 71.56 ευρω για δασμούς,ΦΠΑ, λοιπές επιβαρύνσεις,τέλη εκτελωνισμου,τέλη φύλαξης κλπ και επιπλέον ΦΠΑ στο ΦΠΑ που επέβαλαν!!!) Τουλάχιστον αυτές τις αιτιολογίες γράφει η απόδειξη πού μού έδωσαν. Γιατι εγώ εχω διαφορετική εντύπωση! Πιστεύω ότι πλήρωσα 71.56 ευρώ για να μου βανδαλισουν το πακέτο μου. Αυτό διαπίστωσα όταν πήγα στο σπίτι και άνοιξα το πακέτο!!! Εξωτερικά δε με προϊδέασε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι γιατί ήταν σε καλή κατάσταση.Δε μού κίνησε υποψία. Όταν όμως το άνοιξα............ Προκειται για ένα αερóθερμο diesel για φορτηγά. Ο καυστήρας ήταν σπασμένος,παραβιασμένη η αυτοκολλητη σφραγίδα του,ανοιγμένος απο κάποιον άσχετο με ανορθόδοξο τρόπο,σπασμένα clips, τον ειχαν βγαλει από την θήκη του και τον στραβοεβαλαν πίσω.Έλειπαν αρκετά φελιζολ πού υπήρχαν για την προστασία του, έλειπαν αρκετά εξαρτήματα απο μέσα και ότι σακουλάκι υπήρχε μέσα ήταν σκισμένο όχι ανοιγμένο και οι βίδες χιμένες μέσα στο πακέτο Επικοινώνησα αμέσως με τον πωλητή ο οποίος φαίνεται πρόθυμος και αύριο το πρωί θα πάω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου για να υποβάλλω το σχετικό έντυπο CN24. Δείχνει σαν να έχει ξεσπάσει ένας άτυπος εμπορικός πόλεμος για τα προϊόντα που εισέρχονται από Τρίτες χώρες, Αμερική Κίνα.. είναι σαν κάποιος να σε τιμωρεί που επέλεξες να ψωνίσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πάρα πολλά πια τα περιστατικά.... Το δίκιο μας πως θα το βρούμε στη Μπανανία??? Πόσο "ελεύθερο" είναι το εμπόριο σήμερα?? Το έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΗΔΗ κάποιοι πωλητές,δεν στέλνουν Ελλάδα.Βλέπεις κάτι,σου αρέσει,αποφασίζεις να το αγοράσεις, και όταν τελικά πας να κάνεις check out σου γράφει:THIS PRODUCT DOESEN'T SHIP TO GREECE! Μπείτε AMAZON να δείτε τι γίνεται..... Edited November 14, 2018 by Vagous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 ρε παιδια τι γινεται το ελτα δεν λειτουργει το κουριερ δειχνει οτιναναι και το 17τρακ και σε αυτο κατι δεν παει καλα εχω παραλαβει 2 δεματα και αυτα δειχνουν οτι ταξιδεύουν και εχω ακομα 4 που δεν ανανεωνεται κατι εδω και πολλες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovebacardi Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) καλημερα σε ολους ρε παιδια πηρα δυο αντικειμενα μαζι απο ali ξεκινησαν με μια μερα διαφορα το ενα ειναι εδω και μια βδομαδα στα χερια μου και το αλλο ακομα ειναι αναμονη για τελωνειο εχει κανενας κανενα τηλεφωνο να μαθουμε τι γινετε? το πακετο ειναι σαν ενα πακετο τσιγαρα σε μεγεθος και κοστιζει 6 ευρω :angry::angry::angry::angry::angry::angry: απο τις 30 οκτ ειναι σε αναμονη για να παει τελωνειο Edited November 16, 2018 by lovebacardi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagous Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλώς ήρθες στην Ελληνική πραγματικότητα! Οπλίσου με πολύ υπομονή! Θα την χρειαστείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παρατηρώ ότι αυξάνονται τα καταστήματα που στέλνουν με ΕΛΤΑ courier.Αυτό έχει φανεί στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.Μάλλον έχει να κάνει με την τακτική των άλλων εταιρειών του στιλ:δεν πάμε στην πόρτα ποτέ και λέμε ότι δεν βρήκαμε κανέναν.Η γενική μου το έχει κάνει 3 φορές. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Καλησπέρα σας κι απο 'μένα και καλώς σας βρήκα! Να σας πω κι εγώ τον πόνο μου γιατί μου φαίνεται δεν θα καταφέρω να κάνω και τίποτα περισσότερο.Τουλάχιστον ας ενημερώσω κι ας ενημερωθώ. (Ως ψυχοθεραπεία). Το λοιπόν,Στις 19 Οκτωβρίου έκανα μια παραγγελία μέσω e-bay απο Κίνα (Προσπάθησα να αποφύγω την Κίνα, όπως ο διάολος το λιβάνι για τα γνωστά πλέον προβλήματα που προκύπτουν).Όμως έλα πού δεν μπορούσα να βρω το συγκεκριμένο προϊόν σε Ευρώπη!!! Τέλος πάντων,το πακέτο το παρέλαβα χθες από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου.Η αξία του ήταν 182 ευρώ.Άλλα για να το παραλάβω, θα έπρεπε πρώτα να επιδειξω το τιμολόγιο αγοράς.Έτσι στα 182 ευρώ μού πρόσθεσαν επιπλέον 71.56 ευρω για δασμούς,ΦΠΑ, λοιπές επιβαρύνσεις,τέλη εκτελωνισμου,τέλη φύλαξης κλπ και επιπλέον ΦΠΑ στο ΦΠΑ που επέβαλαν!!!) Τουλάχιστον αυτές τις αιτιολογίες γράφει η απόδειξη πού μού έδωσαν. Γιατι εγώ εχω διαφορετική εντύπωση! Πιστεύω ότι πλήρωσα 71.56 ευρώ για να μου βανδαλισουν το πακέτο μου. Αυτό διαπίστωσα όταν πήγα στο σπίτι και άνοιξα το πακέτο!!! Εξωτερικά δε με προϊδέασε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι γιατί ήταν σε καλή κατάσταση.Δε μού κίνησε υποψία. Όταν όμως το άνοιξα............ Προκειται για ένα αερóθερμο diesel για φορτηγά. Ο καυστήρας ήταν σπασμένος,παραβιασμένη η αυτοκολλητη σφραγίδα του,ανοιγμένος απο κάποιον άσχετο με ανορθόδοξο τρόπο,σπασμένα clips, τον ειχαν βγαλει από την θήκη του και τον στραβοεβαλαν πίσω.Έλειπαν αρκετά φελιζολ πού υπήρχαν για την προστασία του, έλειπαν αρκετά εξαρτήματα απο μέσα και ότι σακουλάκι υπήρχε μέσα ήταν σκισμένο όχι ανοιγμένο και οι βίδες χιμένες μέσα στο πακέτο Επικοινώνησα αμέσως με τον πωλητή ο οποίος φαίνεται πρόθυμος και αύριο το πρωί θα πάω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου για να υποβάλλω το σχετικό έντυπο CN24. Δείχνει σαν να έχει ξεσπάσει ένας άτυπος εμπορικός πόλεμος για τα προϊόντα που εισέρχονται από Τρίτες χώρες, Αμερική Κίνα.. είναι σαν κάποιος να σε τιμωρεί που επέλεξες να ψωνίσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πάρα πολλά πια τα περιστατικά.... Το δίκιο μας πως θα το βρούμε στη Μπανανία??? Πόσο "ελεύθερο" είναι το εμπόριο σήμερα?? Το έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΗΔΗ κάποιοι πωλητές,δεν στέλνουν Ελλάδα.Βλέπεις κάτι,σου αρέσει,αποφασίζεις να το αγοράσεις, και όταν τελικά πας να κάνεις check out σου γράφει:THIS PRODUCT DOESEN'T SHIP TO GREECE! Μπείτε AMAZON να δείτε τι γίνεται..... Για αποφυγή τέτοιων περιπτώσεων καλό είναι είτε να ανοίγουμε το δέμα επί τόπου στο τελωνείο, είτε να βιντεοσκοπούμε το άνοιγμα των πακέτων, ώστε να τεκμηριώνεται όποιοδήποτε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Αυτό το ΄΄χάλι΄΄ προσωπικά πρώτη φορά μου συμβαίνει, 10άδες αγορές από όλα τα μέρη του κόσμου αλλά δέμα που από τις 31 ημέρες αποστολής τις 18 είναι Ελλάδα αλλά όχι στα χέρια μου δεν έχω ξαναματαδεί :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Στις 14 έφθασε στην Ελλάδα. Δηλαδή πριν από 4 ημέρες μόνο. το 1/11 είναι πληροφορία του NL δηλαδή έφθασε στην Ολλανδία στις 1/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) Στις 14 έφθασε στην Ελλάδα. Δηλαδή πριν από 4 ημέρες μόνο. το 1/11 είναι πληροφορία του NL δηλαδή έφθασε στην Ολλανδία στις 1/11 σε καμία περίπτωση ......δες το report από Eλτα από 1-11 είναι Ελλάδα και ακόμα και σήμερα δεν έχει φτάσει στα χέρια μου Edited November 19, 2018 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει κατι απο ebay και το έστειλε με Yun express. Στις 14 του μήνα μπήκε έλλαδα και μου λεει GR, The shipment has been processed in the parcel center Με τι θα έρθει??? Ελτά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charischaris Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδια εχω παραγγειλει ενα δεμα (19€ περιπου) απο κινα και ενω εχει ερθει ελλαδα απο τις 26 οκτωβρη βρισκεται ακομα στο αεροδρομιο. Ειναι φυσιολογικο; Αν τους παρω τηλεφωνο να ρωτησω τι παιζει θα βγαλω ακρη ή δεν εχει νοημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πλέον οτιδήποτε έρχεται από χώρα εκτός Ευρώπης , τελωνείο για αυτό η καθυστέρηση , γίνεται έλεγχος σε όλα τα δέματα , ανεξάρτητα αν θα μπουν στο τελωνείο η αποφασίσουν ότι είναι μικρής αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ρε παιδιά κανείς ??? Yun express στην ελλαδα εχει γραφεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει κατι απο ebay και το έστειλε με Yun express. Στις 14 του μήνα μπήκε έλλαδα και μου λεει GR, The shipment has been processed in the parcel center Με τι θα έρθει??? Ελτά??Πριν καιρό, εμένα είχε έρθει με ελτα ως μη συστημένο. Από τη στιγμή που μπήκε Ελλάδα δεν υπήρχαν πληροφορίες στο tracking. Λογικά δεν έχει αλλάξει κάτι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Με ΕΛΤΑ θα έρθει με yun expess ,απλώς θέλει υπομονή αρκετη σε φίλο μου του ειρθε 2 μήνες μετά την παραγγελία ,εδώ τα συστημένα από Ευρώπη αργούν,έχει βαρεσει διάλυση το σύστημα των ΕΛΤΑ,εγώ πλέον αναγκαστικά με dhl η ups από Ευρώπη όπου υπάρχει η δυνατότητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Πλέον οτιδήποτε έρχεται από χώρα εκτός Ευρώπης , τελωνείο για αυτό η καθυστέρηση , γίνεται έλεγχος σε όλα τα δέματα , ανεξάρτητα αν θα μπουν στο τελωνείο η αποφασίσουν ότι είναι μικρής αξίας. :cool: - σωστα αλλωστε εξ'ου και το πρασινο αυτοκολλητο των Τελωνειων επανω (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Μου έπιασε δέμα το τελώνιο των 38$. Το ωραίο είναι ότι μου ήρθε sms να στείλω παραστατικά PayPal η απόδειξη. Τα στέλνω με email και μου απάντησαν μέσα σε μια ώρα ότι ολοκληρώθηκε. Πόσα λέτε να με χρεώσει; Επιτέλους γίναμε χώρα και όχι Μπανανία. Να πληρώσω αλλά όσο μου αναλογεί όχι όσο θέλει ο τελώνης να με χρεώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Θα πληρώσεις 15 ευρώ για τα ελτά και 8.5 ευρώ για το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Πολλά είναι εγώ περιμενα να πληρώσω μόνο το ΦΠΑ στα 38$. Άρα άκυρο ήμαστε Μπανανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Πολλά είναι εγώ περιμενα να πληρώσω μόνο το ΦΠΑ στα 38$. Άρα άκυρο ήμαστε Μπανανία.Γιατί φίλε;; Μόνο το φπα θα πληρώσεις αν το εκτελωνίσεις μόνος σου. Τα 15 τα δίνεις γιατί κάνει άλλος την δουλειά για εσένα Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Δλδ τι δουλειά κάνουνε φίλε μου τα ΕΛΤΑ και θέλουν 15€; Τσουβάλια αφήνουν και τσουβάλια παίρνουν. Δλδ θέλουν 15€ να τα πάρουν απο την μια πύλη του Βενιζέλου στην αλλη και 5€ για να στείλουν ενα δέμα απο Κρήτη στον Εβρο. Τεσπα δεν επιμένω γιατί δεν γνωρίζω και πολλά, αλλα εμένα μου βρωμάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Μαλλον εργάζονται και άλλοι στις διαδικασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Κλειστο το τηλεφωνικο κεντρο των Ελτα σημερα....απεργια.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts