gerstavros2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 καλα λες το καταλαβαινω.απλα ελεγα μηπως με στοιχεια αποστολεα παραληπτη καπως εξυπηρετουσαν.αλλα νομιζω απλά την πάτησα και ας προσεχα να ειχα το μυαλό μου. θα επικοινωνησω με ταυχδρομειο περιοχης παραδοσης μπας και αλλα δεν βλεπω να καταφερνω κατι...τελος παντων/. αυτό κάνε, κάλεσε στο υποκατάστημα ή στη διανομή, ανέφερε ονομα αποστολεα και παραλύπτη, και ζήτα να το σταματήσουν, και να το στείλουν πχ πισω σε σένα, με έξοδα παραλήπτη (δικά σου δηλαδή) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 αυτό κάνε, κάλεσε στο υποκατάστημα ή στη διανομή, ανέφερε ονομα αποστολεα και παραλύπτη, και ζήτα να το σταματήσουν, και να το στείλουν πχ πισω σε σένα, με έξοδα παραλήπτη (δικά σου δηλαδή) καλημερα σε ολους, αυτο εκανα ξεκινωντας σημερα πρωι πρωι. καλεσα το καταστημα παραλαβης στην πολη οπου παει, ευτυχως φαινεται επεσα σε καλον υπαλληλο με ορεξη να με εξηπηρετησει. μου ανεφερε οτι αν του πω το 6ψηφιο διπλα στο barcode αποδειξης GR... ισως βρουμε ακρη και το σταματησουμε πριν την παραδοση ή συμπληρωσουμε το ποσο της αντικαταβολής. μου ειχαν πει από το καταστημα ΕΛΤΑ αποστολης την Πέμπτη το πρωι οτι σε 4 εργασιμες θα παει, αρα λογικα σημερα ειναι η τρίτη εργασιμη και θα παραδοθει Πέμπτη 27 του μήνα (μεσολαβουν αργιες αυριο κ μεθαυριο). ελπίζω να καταφερω να βγαλω ακρη ακυρωνοντας το και να επιστρεψει σε εμενα ή να δηλωσω το ποσό της αντικαταβολής. ευχαριστω για απαντησεις παιδια, καλες γιορτες σε όλους με...προσοχή και μυαλα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 ελπίζω να καταφερω να βγαλω ακρη ακυρωνοντας το και να επιστρεψει σε εμενα ή να δηλωσω το ποσό της αντικαταβολής. ;) - θα προτιμησουν το 2ο για να παρουν οτι τους αναλογει απο την αντικαταβολη ,ευχομαι οταν μας ξαναγραψεις να εχεις καλα νεα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εγώ λέω το εξής: ξυπνάς αύριο πρωί πρωί, βλέπεις το tracking. Αν λέει κ.διαλογής: αποστολή συσκευασίας, σημαίνει ότι έχει φύγει για κέντρο διανομής (ταχυδρόμοι). Αυτοί εκδίδουν τα ειδοποιητήρια. Οπότε τους παίρνεις στα καπακια και τους λες οτι το θες οπωσδήποτε σήμερα και όχι όοοοοταν ξανανοίξουν τα ελτα, και αν γινεται να πας εκει να το πάρεις ή να το φέρει μαζί του ο ταχυδρόμος αντί να αφήσει ειδοποιητήριο. Νομικά μέχρι 2 κιλά πρέπει να τα φέρνουν στην πόρτα! Αμα τους δεις απρόθυμους πες να πας να το παρεις. Αν περάσει η ώρα και το στείλουν ξανά κέντρο διαλογής (για να πάει ταχυδρομείο) την έβαψες... δεν το βρίσκεις... Σήμερα το πρωί μπήκα στο site των ΕΛΤΑ και βάζοντας τον tracking code μού έβγαλε ότι ήδη νωρίς τα ξημερώματα είχε φύγει από το Κέντρο διαλογής!!! Έτσι, τηλεφώνησα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στην περιοχή μου και τους ρώτησα αν το δέμα έχει παραδοθεί σ' αυτούς. Όταν μου είπαν ότι το έχουν αλλά δεν θα παραδοθεί σήμερα, τους ρώτησα αν θα μπορούσα να περάσω εγώ ο ίδιος να το παραλάβω γιατί θέλω να το δώσω δώρο αύριο σε κάποιον, και μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω. Το παρέλαβα χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εγω σπανια αντιμετωπιζω προβλημα με τα ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 ;) - θα προτιμησουν το 2ο για να παρουν οτι τους αναλογει απο την αντικαταβολη ,ευχομαι οταν μας ξαναγραψεις να εχεις καλα νεα (!) καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους. δυστυχως επειδη ειναι απλό, δεν γινεται να εντοπιστει καπως και αρα να σταματησει (η αποδειξη που εχω απλά αναφερει εναν αριθμο παραστατικου). το μονο που μπορω να κανω και με συμβουλεψαν. ειναι την Πέμπτη πρωι πρωι, να καλεσω το ΕΛΤΑ προορισμού και να αναφερω στοιχεια αποστολεα (δικα μου) και παραληπτη και να ζητησω να μου επιστραφει πισω. αλλά μου ειπε εκει ενας υπαλληλος, ότι βασιζομαι καθαρα στην πιθανη καλη διαθεση του υπαλληλου του καταστηματος που θα μιλησω. ελπίζω να καταφερω να τους πεισω να μου το επιστρεψουν, τι να πω . ειναι σχετικα σημαντικης αξιας, και αν το αναφερω στον υπαλληλο, ποιός μου λεει οτι δε θα το κρατησει αυτος για την πάρτη του? κατι αλλο δυστυχως δεν μπορω, από εδω και στο εξης θα προτιμαω συστημενα δεματα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους. δυστυχως επειδη ειναι απλό, δεν γινεται να εντοπιστει καπως και αρα να σταματησει (η αποδειξη που εχω απλά αναφερει εναν αριθμο παραστατικου). το μονο που μπορω να κανω και με συμβουλεψαν. ειναι την Πέμπτη πρωι πρωι, να καλεσω το ΕΛΤΑ προορισμού και να αναφερω στοιχεια αποστολεα (δικα μου) και παραληπτη και να ζητησω να μου επιστραφει πισω. αλλά μου ειπε εκει ενας υπαλληλος, ότι βασιζομαι καθαρα στην πιθανη καλη διαθεση του υπαλληλου του καταστηματος που θα μιλησω. ελπίζω να καταφερω να τους πεισω να μου το επιστρεψουν, τι να πω . ειναι σχετικα σημαντικης αξιας, και αν το αναφερω στον υπαλληλο, ποιός μου λεει οτι δε θα το κρατησει αυτος για την πάρτη του? κατι αλλο δυστυχως δεν μπορω, από εδω και στο εξης θα προτιμαω συστημενα δεματα. οχι συστημένα. αποστολή με ταχυμεταφορές πάντα, και ταχύτερα και φθηνότερα;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ειναι σχετικα σημαντικης αξιας, και αν το αναφερω στον υπαλληλο, ποιός μου λεει οτι δε θα το κρατησει αυτος για την πάρτη του? :cool: - να μην πεις για κανενα λογο το τι ειναι μεσα αλλα να κλαφτεις πως εστειλες λαθος ανταλλακτικο και θα γινει ζημια αν το βαλει ο παραληπτης γιατι εκανες λαθος κωδικο ,να τον παρακαλεσεις να στο στειλει πισω για να στειλεις το σωστο ανταλλακτικο γιατι θα εχεις προβλημα με τον εργοδοτη σου πχ επιπληξη για απολυση και σχετικα παπατζιδικα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ρε παιδια πιο ειναι το τηλ για να παρω για ενα δεμα? παιρνω στο 8001182000 και ολο μου λεει οτι η γραμμες ειναι κατειλημμένες... Στο track & trace βλεπω το δεμα μου που εχει ερθει απο τις 22 και εχει κολλησει! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ρε παιδια πιο ειναι το τηλ για να παρω για ενα δεμα? παιρνω στο 8001182000 και ολο μου λεει οτι η γραμμες ειναι κατειλημμένες... Στο track & trace βλεπω το δεμα μου που εχει ερθει απο τις 22 και εχει κολλησει! τι ακριβώς δείχνει στο tracking? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ρε παιδια πιο ειναι το τηλ για να παρω για ενα δεμα? παιρνω στο 8001182000 και ολο μου λεει οτι η γραμμες ειναι κατειλημμένες... Στο track & trace βλεπω το δεμα μου που εχει ερθει απο τις 22 και εχει κολλησει! Καλά σήμερα είναι και ημιαργια, οπότε αναμενόμενο να μην βρίσκεις άνθρωπο εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 παρακαλω το μελος thou_bou να επικοινωνησει και να μας γραψει τη συνεχεια της ιστοριας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα και Καλη χρονια! Εχω κανει μεχρι στιγμης 11 παραγγελειες απο εξωτερικο απο διαφορες χωρες.... Οι 3 πρωτες που ηταν απο Ρουμανια ηρθαν με ταχυδρομο ειδοποιησεις για δεματακια μεγεθους πακετου τσιγαρων και ετρεχα να τα παραλαβω απο το ταχυδρομιο... Οι επομενες 2 απο κινα μεγεθους Α4 ηρθαν κανονικα στην διευθυνση μου... 6η παραγγελεια απο ΗΠΑ κουτακι μικρο με 2 ledakia χαθηκε... Δεν ηρθε ποτε.... 7η , 8η και 9η την αφησε στον γειτονα μου (στο ταχυδρομικο κουτι του) που για καλη μου τυχη ειναι τιμιος και μου τα εδωσε ο ανθρωπος... Σε αναμονη λοιπον των δυο τελευταιων να δουμε ... Γενικο συμπερασμα... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Το χειροτερο σας το αφησα για το τελος.... Διευθυνση για τις παραγγελειες εχω δωσει το μαγαζι μου, που ο ταχυδρομος μου φερνει και τους λογαριασμους.... ΤΡΑΓΙΚΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Από τις 22 Δεκεμβρίου περιμένω ένα γράμμα από Αμερική. Ένας Θεός ξέρει που είναι και αν και πότε θα φτάσει. Για να δούμε τι θα γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Από τις 22 Δεκεμβρίου περιμένω ένα γράμμα από Αμερική. Ένας Θεός ξέρει που είναι και αν και πότε θα φτάσει. Για να δούμε τι θα γίνει... Θεωριτικα θελει 12 με 15 εργασιμες μεσω ΕΛΤΑ... οποτε μην εχεις ελπιδες ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Θεωριτικα θελει 12 με 15 εργασιμες μεσω ΕΛΤΑ... οποτε μην εχεις ελπιδες ακομα... Έχει σταλεί πριν από τις 22 βασικά απλά τότε είχα την ενημέρωση ότι μου έρχεται γράμμα από εκείνους που το έστειλαν. Οπότε κάνω υπομονή ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ναι δυστηχως στην χωρα που ζουμε η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ναι δυστηχως στην χωρα που ζουμε η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη! Το έχω καταλάβει καλά και ας είμαι ακόμα στα 17! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλή χρονιά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Επισης φιλε μου! Καλη χρονια με υγεια και οτι αλλο ποθεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 και εγω σπανια εχω προβλημα με ελτα.αν ηταν πιο γρηγοροι με τις αντικαταβολες θα ηταν super.μια φορα περιμενα 500ε απο αντικαταβολη και μου ειπαν σε 15 μερες ενω με κουριερ θα τα επαιρνα σε μερικες μερες αν οχι την επομενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 και εγω σπανια εχω προβλημα με ελτα.αν ηταν πιο γρηγοροι με τις αντικαταβολες θα ηταν super.μια φορα περιμενα 500ε απο αντικαταβολη και μου ειπαν σε 15 μερες ενω με κουριερ θα τα επαιρνα σε μερικες μερες αν οχι την επομενη. Στο να παραλαβεις εννοεις θα τα ειχες την επομενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μην το ματιάσω, αλλά έχω παραγγείλει από εξωτερικό πάνω από 30 φορές και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Όλα ήρθαν γρήγορα και άθικτα. Και σε αντικαταβολές, παίρνω τα λεφτά μου μέσα σε 7 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ειναι σαν το Joker.... Και αν σου κατσει???? χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 εγώ, πέρσι, λεφτά αντικαταβολής τα περίμενα ένα μήνα, μέχρι που πηγα κι εκανα φασαρία για να τα παρω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 εγώ, πέρσι, λεφτά αντικαταβολής τα περίμενα ένα μήνα, μέχρι που πηγα κι εκανα φασαρία για να τα παρω Απο κουριερ η απο ΕΛΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts