Jump to content

AntwnisSt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AntwnisSt

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

AntwnisSt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα σε όλους, έχω ένα ipega 9025 και σκεφτόμουν να πάρω ένα καινούργιο gamepad για το s9plus. Είδα το ipega 9099 που έχει Καλά σχόλια στα 19νευρο. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο? Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι διαφορετικό μιας και δεν θέλω να κουβαλάω του xbox μου. Ευχαριστώ
  2. Μολις ανακάλυψα οτι απο χθες μετα την αναβαθμιση μου βγηκε και εμενα το daemon στην καταναλωση, χωρις να εχω βαλει ποτε viber..... οποτε θα κανω μια επαναφορα αλλιως θα δοκιμασω την αγγλικη οπως λες κ εσυ. Βοηθεια μας!
  3. Έκανα αλλά τπτ. ενώ μου έβγαζε δύο μέρες τώρα στην 1η μέρα έχει πέσει στο 56% ηδη! Για το drama shot δεν ξέρει κανεις κάτι ???
  4. Καλησπέρα σε ολους, μετά από μια μικρή αναβάθμιση που έκανα από χθες που μου ήρθε δεν με αφήνει να βγάλω drama shot. Επισης μου εχει καταπιει την μπαταρια! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθισει?Ευχαριστώ
  5. Καλημερα και καλη εβδομαδα ρε παιδια! Εχω ενα και μονο ενα θεμα με το κινητο! Χαμηλώνει η ένταση της κλησης ξαφνικά! κουλό? Θεωρητικά οσο ειναι κλειδωμενο δεν λειτουργούν τα πλαινα κουμπια της εντασης , και το δοκιμασα και μια δυο φορες να το κανω μονος και δεν χαμηλωσε οσο ειναι κλειδωμενο! Το εχει δει κανενας αλλος αυτο?
  6. Καλησπερα και καλη εβδομαδα! σορυ που θα γραφω αλλα τωρα το χαζευω και εχω αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει.... Ειδα εχει σταθεροποιητη βιντεο αλλα ειναι ενερογς μονο με το hdr off, αλλα σε δοκιμη δεν ειδα τρελλες διαφορες στην εγγραφη το εχει δοκιμασει κανεις?
  7. αυτα ειναι τα εικονιδια, μου μοιαζουν με εφαρμογες παροχου
  8. Καλησπέρα παιδες! Άλλαξα το note 2 με το s5 και μόνο καλά έχω να πω προς το παρόν αφού ήθελα κάτι λίγο πιο μικρό για να είναι και πιο φορητο. Ήθελα να ρωτήσω αφού η συσκευή ήταν γερμανική έχει μέσα κάποιες εφαρμογές αμαζόνες που έσβησα αλλά και κάποιες με κόκκινα εικονίδια που αναφέρει ως update contacts klp και λέω να τα σβυσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν είναι στάνταρ εφαρμογές η λόγο προφανώς παροχή γιατί σαν να μου κάνουν κάτι τετοιο. Σου για την εκθεση. Ευχαριστώ
  9. Παντως προς ενημερωση, μπορει και να μην ισχυει ,πολλα παιδια ειπανε οτι σβυνοντας το viber εξαφανιστηκε το bug. Σε ευχαριστώ φιλε μου για τις πληροφορίες.
  10. Λίγο που διαβασα λενε οτι δενισχυει σε ολες τις συσκευες και δινουν αρκετες λύσεις για διόρθωση. Δεν γινεται τιποτα?σε ολες τις συσκευές παρουσιάζετε?
  11. Μάλιστα, ετσι κ αλλιως στα χαρτια εχει πιο μεγαλη καμερα οποτε και πιο καλη ποιοτητα???? Ισως. Αλλα το bug που αναφέρθηκε πιο ειναι? Ειδα στο google κατι για camera failure στην εκκινηση, αυτο εννοούμε?
  12. Sory αν ρωτησω χαζομαρα αλλα τωρα τα κοιταω... Υποθετω το ois της καμερας το αναφερεις σαν διαφορα επειδη το s5 εχει σωστα? επισης το bug στην καμερα που λες τι ειναι?
×
×
  • Create New...