DrNick Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ναι, ενημέρωσε όταν παραλάβεις! Πότε παρήγγειλες, πότε σου ήρθε και αν δεν είμαστε αδιάκριτοι πόσο κόστισε.. Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Άστο το πόσο κόστισε, θα το βρούμε. Το Username tou ebay seller θελουμε να πάρουμε κι εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Kόστησε 370 ε μαζί με τα μεταφορικά, και δέν έχει άλλα για πούλημα. Είχε καταφέρει να παραγγείλει δύο από την πρώτη παρτίδα και πούλησε το ένα. Πολύ εξυπηρετικός και πρόθυμος να βάλει λίγότερη αξία. Το θέμα έιναι ότι το δέμα έκανε 4 μέρες να φύγει από Αμερική, και εδώ και άλλες 4 δείχνει ότι έιναι στην Αυστραλία. Να αρχίσω να ανυσηχώ λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ο χρόνος δεν είναι καθόλου κακός. Το παράξενο είναι η αυστραλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Κάτι δεν έχω καταλάβει. Αγόρασες κάτι από Αμερική για παράδοση Ελλάδα, έτσι; Και περνάει μέσω Αυστραλίας που είναι στην άλλη άκρη; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Σωστά καταλαβαίνεις,έφυγε από Αμερική και τώρα είναι Αυστραλία. Τι να πώ ίσως άυριο φτάσει Ρωσία :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Άριστα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το έχεις σύντομα... Μην ξεχάσεις να μας πεις πότε έφτασε... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Για δώσε link του πωλητή. Είναι πολύ περίεργη η ιστορία με Αμερική μέσω Αυστραλίας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Για δώσε link του πωλητή. Είναι πολύ περίεργη η ιστορία με Αμερική μέσω Αυστραλίας. Δε λες καλά που του έδωσε "αληθινό" tracking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Πάντως υπάρχουν κάποιοι τραγικοί που το αγοράζουν από to Google play ~325$, και χωρίς να το έχουν στα χέρια τους στο πουλάνε ... 530$ (410euro) ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά !!! Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Λοιπόν, έστειλα μαιλ στον πωλητή και έπαθε πλάκα.. Αυτός πήρε την usps και την ενημέρωσε και του έιπαν ότι το δέμα κανονικά έιχε παει στην Αυστραλία και ότι από εκεί θα ερχόταν Ελλάδα αλλά καποίο φιρμάνι εκεί το έβγαλε από το αεροδρόμιο που ήταν για να φύγεί και το πήγε στα κεντρικά στο SYDNEY :wacko::wacko::wacko::wacko: Η USPS έδωσε εντολή να το ξαναπάνε πίσω για να το στέιλουν κανονικά Ελλάδα!Αυτό πλέον έιναι το status που βγάζει το ταχυδροεμείο τησ Αυστραλίας. Tracking summary Tracking ID: EC770973930US Product/service: EMS Origin country: Greece Destination country: Greece Status: Despatched Date/Time Activity Facility location 29/11/12 01:10 Received and ready for processing SYDNEY 28/11/12 16:51 Received and ready for processing SYDNEY 24/11/12 13:57 Received and awaiting clearance for delivery SYDNEY 20/11/12 18:34 Received and ready for processing USMIAA 20/11/12 18:31 Received and ready for processing USMIAA 19/11/12 22:43 Item lodged US-07055 Δείχνεί ότι μόλις το έστειλαν. Αντε να δούμε πότε θα έρθει Ελλάδα και πού θα ξημερώσει άυριο..:lol: Ο πωλητής πάντως μου έστειλε συνέχεια μαιλ ζητωντας μου συγγνώμη και ότι δέν έφταιγε αυτός. Πολύ καλό παιδί. Edited November 28, 2012 by BOYKIOY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 ... Origin country: Greece Destination country: Greece ... Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από USA γιατί φοβάμαι δασμούς κλπ και έτσι δεν ξέρω από tracking των USPS. Γιατί όμως έχει origin Greece? ΥΓ: πες μας επιτέλους τον πωλητή, φαίνεται καλός! Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Τo EMS που γράφει πιο πάνω τι είναι; processed Through Sort Facility november 24, 2012, 1:57 pm AUSTRALIA Processed Through Sort Facility November 20, 2012, 6:34 pm ISC MIAMI FL (USPS) Arrived at Sort Facility November 20, 2012, 6:31 pm ISC MIAMI FL (USPS) electronic Shipping Info Received november 19, 2012 Edited November 28, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τo EMS που γράφει πιο πάνω τι είναι; EMS έιναι express mail service το οποίο στην Ελλάδα διεκπεραιώνεται από τα ΕΛΤΑ COURRIER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Τελικά ήρθε σήμερα, 20 μέτά. Edited December 7, 2012 by BOYKIOY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Καλησπερα··Ηθελα να κανω μια ερωτηση··αγορασα ενα τηλεφωνο απο πενσυλβανια··Λογω τελωνειου πηγε στο Κεντακυ··Απο κει εφυγε 30 του μηνος και ειχα την εξης ειδοποιηση στην ανιχνευση:το δεμα βρισκεται προς τον διεθνη προορισμο του··Απο τοτε τιποτα··Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να μαθω που βρισκεται η τι να κανω;;Εντωμεταξυ εχει αριθμο παρακολουθησης που ξεκιναει απο:UPAAA0000.. Μηπως γνωριζει καποιος ποια εταιρεια μπορει να ειναι;; Edited December 7, 2012 by Stelth_16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 καλησπερα στο φορουμ! εχω ενα προβλημα σχετικα με μια συναλλαγη. Σε αλλο μεγαλο φορουμ, αγορασα ενα κινητο με την εξης διαδικασια: καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο και αποστολη με ελτα. καταθετω 19/11 τα χρηματα και την ιδια μερα γινετε και η αποστολη με τα ελτα. Πρωτη αναποδια, ζηταω το tracking number του δεματος και γυρναει ο τυπος και μου λεει πως δε το εστειλε συστημενο αλλα απλο :wacko: δε δινω σημασια μιας και μου εστειλε τις αποδειξεις αγορας του φακελου και των γραμματοσημων και εφοσον ειχε και 2 θετικες κριτικες εδειξα καλη πιστη. Και απο εδω ξεκινα ο γολγοθας. Αφηνω να περασουν 5 μερες, ωστε να ερθει το δεμα απο θεσσαλονικη αθηνα, και καλω στην διανομη της περιοχης μου ωστε να δουν μηπως εχει ερθει δεμα στο ονομα μου. Παπαλα. Δεμα δεν ηρθε ποτε. Μεσα απο δεκαδες τηλεφωνηματα στα ελτα, την διανομη, στα ελτα των γυρω περιοχων και στον πωλητη ακρη δεν εβγαλα. Στο καταστημα θεσ/νικης λενε πως το δεμα εφυγε κανονικα μιας και καθε μερα κανουν καταμετρηση δεματων. Στο καταστημα αθηνων δεν ειχαν ιδεα και με παραπεμπουν στην διανομη. Στην διανομη της περιοχης μου λενε πως δεμα σε αυτο το ονομα δεν εχει ερθει, και αν ερθει θα αφησει ο ταχυδρομος ειδοποιητηριο σπιτι μου. Μου ζητησε να αφησω και το κινητο μου μαλιστα ωστε να με εξυπηρετησει το καλυτερο δυνατον. Παρολαυτα δεν εχω λαβει ουτε ειδοποιητηριο ουτε δεμα ουτε τηλεφωνημα. Αυριο κλεινω 15 μερες αναμονης. Το ποσο αγορας ειναι παρα πολυ μικρο οποτε δεν νομιζω να εχω μπλεξει με απατεωνα πωλητη. Οποτε στρεφομαι απεναντι στα ελτα. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Καποια καταγγελια? Καποιον υπευθυνο των ελτα να απευθυνθω και να μιλησω? Να παρω μια ξεκαθαρη απαντηση. "Ναι το δεμα σου χαθηκε" ή "Οχι, το δεμα σου βρεθηκε, θα το παρεις σε 3 μερες"πχ. ευχαριστω και σορρυ αν σας κουρασα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 καλησπερα στο φορουμ! εχω ενα προβλημα σχετικα με μια συναλλαγη. Σε αλλο μεγαλο φορουμ, αγορασα ενα κινητο με την εξης διαδικασια: καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο και αποστολη με ελτα. καταθετω 19/11 τα χρηματα και την ιδια μερα γινετε και η αποστολη με τα ελτα. Πρωτη αναποδια, ζηταω το tracking number του δεματος και γυρναει ο τυπος και μου λεει πως δε το εστειλε συστημενο αλλα απλο :wacko: δε δινω σημασια μιας και μου εστειλε τις αποδειξεις αγορας του φακελου και των γραμματοσημων και εφοσον ειχε και 2 θετικες κριτικες εδειξα καλη πιστη. Και απο εδω ξεκινα ο γολγοθας. Αφηνω να περασουν 5 μερες, ωστε να ερθει το δεμα απο θεσσαλονικη αθηνα, και καλω στην διανομη της περιοχης μου ωστε να δουν μηπως εχει ερθει δεμα στο ονομα μου. Παπαλα. Δεμα δεν ηρθε ποτε. Μεσα απο δεκαδες τηλεφωνηματα στα ελτα, την διανομη, στα ελτα των γυρω περιοχων και στον πωλητη ακρη δεν εβγαλα. Στο καταστημα θεσ/νικης λενε πως το δεμα εφυγε κανονικα μιας και καθε μερα κανουν καταμετρηση δεματων. Στο καταστημα αθηνων δεν ειχαν ιδεα και με παραπεμπουν στην διανομη. Στην διανομη της περιοχης μου λενε πως δεμα σε αυτο το ονομα δεν εχει ερθει, και αν ερθει θα αφησει ο ταχυδρομος ειδοποιητηριο σπιτι μου. Μου ζητησε να αφησω και το κινητο μου μαλιστα ωστε να με εξυπηρετησει το καλυτερο δυνατον. Παρολαυτα δεν εχω λαβει ουτε ειδοποιητηριο ουτε δεμα ουτε τηλεφωνημα. Αυριο κλεινω 15 μερες αναμονης. Το ποσο αγορας ειναι παρα πολυ μικρο οποτε δεν νομιζω να εχω μπλεξει με απατεωνα πωλητη. Οποτε στρεφομαι απεναντι στα ελτα. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Καποια καταγγελια? Καποιον υπευθυνο των ελτα να απευθυνθω και να μιλησω? Να παρω μια ξεκαθαρη απαντηση. "Ναι το δεμα σου χαθηκε" ή "Οχι, το δεμα σου βρεθηκε, θα το παρεις σε 3 μερες"πχ. ευχαριστω και σορρυ αν σας κουρασα :) Χωρίς tracking δεν μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα. Μόνο στην καλή θέληση κάποιων ανθρώπων. Αλλά το κινητό πού βρίσκεται τώρα πολύ δύσκολο να το μάθεις. Ποτέ δεν αγοράζουμε πράγματα, ειδικά από άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά, χωρίς tracking. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Προτιμότερο είναι να πληρώνεις με αντικαταβολή και όχι να καταθέτεις χρήματα σε αγνώστους. Με την αντικαταβολή έχεις το πλεονέκτημα ότι πληρώνεις με το που παίρνεις το αντικείμενο. Δεν έρχεται το αντικείμενο; Δεν πληρώνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εκτός αν έχει βάλει πέτρες μέσα ο άλλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ρε παιδια αμα αγοραζουμε απ εξω, πχ αγγλικο αμαζον, ποσο χρεωση εχει να ζητησουμε να μπει tracking number? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ρε παιδια αμα αγοραζουμε απ εξω, πχ αγγλικο αμαζον, ποσο χρεωση εχει να ζητησουμε να μπει tracking number? Ανάλογα το πακέτο. Έχει επιλογή όταν παραγγέλνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Έχω ενα πολύ σοβαρό πρόβλημα.. Έχω κάνει μια αγορά απ τη Κίνα, το δέμα έφτασε αθήνα, πέρασε απ τη διανομή ΕΛΤΑ αθηνών, πήγε στη διανομή Πειραιά, και χάθηκε! έχει καταγραφεί ότι παραδόθηκε, εγώ όμως δεν είχα πάει να το πάρω, κι επίσης δεν έχουν το ειδοποιητήριο υπογεγραμμένο. Και στο ψητό τώρα, αν δεν το βρουν στις αποθηκες μεχρι δευτέρα, δηλαδή το φαγε κανας υπάλληλος ή δεν ξέρω τι, και ζητήσω απ τα ελτά να σβήσουν τη καταχώριση ότι παραλειφθηκε το δέμα (εφόσον δεν έχουν υπογραφή από μένα, άρα δεν υπάρχει απόδειξη για κάτι τέτοιο), και ανοίξω dispute στο paypal ότι δεν έλαβα το δέμα (αν και δεν φταίει τίποτα το κατάστημα...) ή πω στο κατάστημα ότι δεν έλαβα το δέμα (έχω πληρώσει shipping insurance άλλωστε) θα βρω το δίκιο μου? έστω ένα refund ή να το ξαναστείλουν?.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Έχω ενα πολύ σοβαρό πρόβλημα.. Έχω κάνει μια αγορά απ τη Κίνα, το δέμα έφτασε αθήνα, πέρασε απ τη διανομή ΕΛΤΑ αθηνών, πήγε στη διανομή Πειραιά, και χάθηκε! έχει καταγραφεί ότι παραδόθηκε, εγώ όμως δεν είχα πάει να το πάρω, κι επίσης δεν έχουν το ειδοποιητήριο υπογεγραμμένο. Και στο ψητό τώρα, αν δεν το βρουν στις αποθηκες μεχρι δευτέρα, δηλαδή το φαγε κανας υπάλληλος ή δεν ξέρω τι, και ζητήσω απ τα ελτά να σβήσουν τη καταχώριση ότι παραλειφθηκε το δέμα (εφόσον δεν έχουν υπογραφή από μένα, άρα δεν υπάρχει απόδειξη για κάτι τέτοιο), και ανοίξω dispute στο paypal ότι δεν έλαβα το δέμα (αν και δεν φταίει τίποτα το κατάστημα...) ή πω στο κατάστημα ότι δεν έλαβα το δέμα (έχω πληρώσει shipping insurance άλλωστε) θα βρω το δίκιο μου? έστω ένα refund ή να το ξαναστείλουν?.. Tracking number έχεις; Αν ναι, ποιος το παρέλαβε και πότε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Tracking number έχεις; Αν ναι, ποιος το παρέλαβε και πότε; φυσικά. έφτασε αθήνα, πέρασε απ τη διανομή ΕΛΤΑ αθηνών, απ τη διανομή πειραιά, μετά στο ταχ. γραφείο πειραιά (ακριβώς κατω απ τις αποθηκες τις διανομής), και χτες στις 12μιση σημείωσαν ότι παραλήφθηκε. εγώ όμως πήγα στις 2 να το πάρω. Φυσικά δεν έχουν το ειδοποιητήριο υπογεγραμμένο αφού είναι στα χέρια μου. Πολύ πιθανό να το βούτηξε κάποιος υπάλληλος στο μπακάλικο..εε στο ταχυδρομείο... Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts