Petroos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 παιδια να ρωτήσω κατι.το skype στο ν8 δουλευει?νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει video κλησεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 παιδια να ρωτήσω κατι.το skype στο ν8 δουλευει?νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει video κλησεις Ναι, καλά διάβασες, δεν υποστηρίζεται η βιντεοκλήση στο skype για το Ν8 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ναι, καλά διάβασες, δεν υποστηρίζεται η βιντεοκλήση στο skype για το Ν8 υπαρχει περιπτωση με την αννα να δουλευει κ η video κληση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Μεγαλη βλακεια που δεν εχει βιντεοκληση το skype στο symbian 3. Ελπιζω να το φτιαξουν στο αμεσο μελλον....Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα Symbian αλλα θεμα Skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 βγηκε η quick ofice 7 για symbian 3 ειναι δοκιμαστικη την δινει ελευθερα το σαιτ ,, δινει αλλη αισθηση στο μενου και ειναι πολυ πιο γρηγορη, οσοι θελετε να την βαλετε πειτε μου την γνωμη σασ.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Εχω το C 7 με έχει βόλεψει πολύ ο φακός που έχει που ενεργοποιητε με το πλαϊνό πληκτρο μήπως υπάρχει όμως κανα widgetακη να ενεργοποιεί το φλας πατώντας την οθόνη όπως στα android? στο Ν 8 που είχα παλαιότερα είχα βρει ένα το οποίο όμως ενεργοποιούσε την οθόνη έλειψη led φλας, θέλω ένα να ενεργοποιεί το led. Επίσης κάποια εφαρμογή να κάνεις togle τις συνδέσεις π.χ. το WiFi, Bluetooth τηλέφωνο κ. α. υπάρχει? Edit για φλας βρήκα αρκετά στο store αλλά μόνο το ease light με βόλεψε αν και μου πετάει διαφημίσεις και ανοίγει τη σύνδεση με το net! πάντως κάνει τη δουλειά του μιας κ εχω βάλει το spb shell και δυστυχώς δε δουλεύει ο φακός απ το πλαϊνό πληκτρο κλειδώματος! Edited August 6, 2011 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Εχω το C 7 με έχει βόλεψει πολύ ο φακός που έχει που ενεργοποιητε με το πλαϊνό πληκτρο μήπως υπάρχει όμως κανα widgetακη να ενεργοποιεί το φλας πατώντας την οθόνη όπως στα android? στο Ν 8 που είχα παλαιότερα είχα βρει ένα το οποίο όμως ενεργοποιούσε την οθόνη έλειψη led φλας, θέλω ένα να ενεργοποιεί το led. Επίσης κάποια εφαρμογή να κάνεις togle τις συνδέσεις π.χ. το WiFi, Bluetooth τηλέφωνο κ. α. υπάρχει? Edit για φλας βρήκα αρκετά στο store αλλά μόνο το ease light με βόλεψε αν και μου πετάει διαφημίσεις και ανοίγει τη σύνδεση με το net! πάντως κάνει τη δουλειά του μιας κ εχω βάλει το spb shell και δυστυχώς δε δουλεύει ο φακός απ το πλαϊνό πληκτρο κλειδώματος! Aααααα, λόγω του mobile shell δεν δουλεύει το πλαϊνό πλήκτρο στον φακό;;; Εγώ το είχα περάσει από την πρώτη στιγμή που το πήρα, προσπαθούσα να ανάψω τον φακό με το πλαϊνό πλήκτρο, δεν άναβε και νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το κινητό!.. Εγώ χρησιμοποιώ το flashlight extreme, δωρεάν από το ovi store. Ούτε διαφημίσεις, ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Παίδες, έχω πάρει το Nokia E6 και προσπαθώ να συνδεθώ στο Microsoft Communicator Moblile και δεν μπορώ με τίποτα. Βάζω τις ίδιες ρυθμίσεις που έχω στο Communicator του εταιρικού μου laptop, και δεν γίνεται τίποτα. Να σημειώσω, ότι στο κινητό κατάφερα να σετάρω τον exchange server λογαριασμό της εταιρείας. Το σφάλμα που μου βγάζει είναι "Ο διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος. Η εφαρμογή θα προσπαθήσει να συνδεθεί ξανά αυτόματα" Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Έχει δουλέψει σε κάποιον το Communicator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 θέλω ένα να ενεργοποιεί το led. Εγω εχω αυτο http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/12636_PhoneTorch_N8.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί σε αρκετές εφαρμογές που εχω δεν μπορώ να μπω από το δίκτυο της cosmote? Ας πούμε δεν μου ανοίγει το fmobi, accuweather, στο nimbuz μπαίνει αλλά συνέχεια με πετάει έξω. Είναι θέμα δικτύου ή symbian? Και τέλος μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό; καλησπέρα και ευχαριστώ..ακόμα μα στο Ovi δεν μπαίνει ενώ μέσω wifi δεν εχω κανένα πρόβλημα.. Edited August 6, 2011 by geokatris 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Δηλαδή geokatris με κάποιες εφαρμογές μπαίνεις σε 3G και με άλλες όχι, η μόνο συνδέονται με WiFi. Δες τις ρυθμίσεις σου για την συνδεσιμότητα και δες ποια επιλογή έχεις ενεργοποιημένη. Πιθανόν να έχεις επιλέξει μόνο WiFi η ακόμη και να έχεις αποκλεισμένο το ίντερνετ στο συμβόλαιο σου με την Cosmote. Ίσως θέλει ενεργοποίηση από τον πάροχο. 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Στο Symbian (C7) πως γινεται το wireless tethering ? Εχει δυνατότητα το λειτουργικό ή πρέπει να κατεβάσω ξεχωριστή εφαρμογή; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το sports tracker το χρησιμοποιεί κανεις? για να λειτουργήσει χρειάζεται τίποτα άλλο η μονο την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το sports tracker το χρησιμοποιεί κανεις? για να λειτουργήσει χρειάζεται τίποτα άλλο η μονο την εφαρμογή? Το είχα χρησιμοποιήσει για λίγο καιρό, αλλά δεν με βόλεψε, κυρίως γιατί δεν είχε πλήκτρα start/stop στην κεντρική οθόνη-εκτός και αν το διόρθωσαν τώρα. Βρήκα το endomondo πολύ καλύτερο. Και τα δύο χρειάζονται μόνο την συσκευή. Από εκεί και πέρα αγοράζεις και μια bluetooth ζώνη για την μέτρηση των παλμών, αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το sports tracker το χρησιμοποιεί κανεις? για να λειτουργήσει χρειάζεται τίποτα άλλο η μονο την εφαρμογή? καλησπερα. το χρησιμοποιω 3 χρονια. τον τελευταιο με την ζωνη παλμογραφο . δουλευει και χωρις την ζωνη, αλλα ετσι δεν ειναι καλες οι μετρησεις των θερμιδων που καις. συμφωνω με τον φιλο voodooman για το πληκρο start/stop ( το οποιο δεν διορθωσαν), αλλα το endomondo που αναφερει μετραει τις θερμιδες αναλογα με τον χρονο/αποσταση, χωρις να λαμβανει υποψιν του τους παλμους. δηλαδη εαν τρεξω μια μερα 10 χλμ σε μια ωρα με 140 παλμους μεσο ορο, και την επομενη 10 χλμ σε μια ωρα με 160 παλμους μεσο ορο,θα δειξει οτι εκαψα ιδιες θερμιδες. δοκιαμασε και τα δυο και δες ποιο σε βολευει και ισως μετα παρεις και τον παλμογραφο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Στο Symbian (C7) πως γινεται το wireless tethering ? Εχει δυνατότητα το λειτουργικό ή πρέπει να κατεβάσω ξεχωριστή εφαρμογή; Με ξεχωριστή εφαρμογή γίνεται αυτό που θες,μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ενσωματωμένη.Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.joiku.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 καλησπερα. το χρησιμοποιω 3 χρονια. τον τελευταιο με την ζωνη παλμογραφο . δουλευει και χωρις την ζωνη, αλλα ετσι δεν ειναι καλες οι μετρησεις των θερμιδων που καις. συμφωνω με τον φιλο voodooman για το πληκρο start/stop ( το οποιο δεν διορθωσαν), αλλα το endomondo που αναφερει μετραει τις θερμιδες αναλογα με τον χρονο/αποσταση, χωρις να λαμβανει υποψιν του τους παλμους. δηλαδη εαν τρεξω μια μερα 10 χλμ σε μια ωρα με 140 παλμους μεσο ορο, και την επομενη 10 χλμ σε μια ωρα με 160 παλμους μεσο ορο,θα δειξει οτι εκαψα ιδιες θερμιδες. δοκιαμασε και τα δυο και δες ποιο σε βολευει και ισως μετα παρεις και τον παλμογραφο :) Εννοείται ότι δεν στηρίζεσαι σε αυτόν τον μετρητή θερμίδων, είναι τελείως θεωρητικός. Αλλά έτσι και αλλιώς οι θερμίδες δεν με ενδιέφεραν, είχα πάρει ένα suunto αρκετά χρόνια πριν για αυτήν τη δουλειά. Πάντως είναι αλήθεια πως με 70-80 ευρώ που θα δώσεις για μία ζώνη, έχεις μία αξιοπρεπή και αξιόπιστη λύση για ερασιτεχνική εκγύμναση, αν φυσικά θέλεις να κουβαλάς την παντοφλίτσα στο τρέξιμο. Προσωπικά λυπάμαι να το κακομεταχειρίζομαι έτσι και χρησιμοποιώ το endomondo μόνο για τις μετακινήσεις με το ποδήλατο. Από την άλλη, έχεις μαζί μετρητή απόστασης, ταχύτητας, θερμίδων, MP3 player-ραδιόφωνο, βλέπεις τις διαδρομές σου σε χάρτη, τα κάνεις όλα. Ανάλογα πώς βολεύεται ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Aπότι δοκίμασα και στα 2 για να σε δείχνει στον χάρτη την ώρα που τρέχεις πρέπει να εχεις internet έτσι?? Edited August 7, 2011 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Απο χθες αρχισε να μου κολλαει το PhoneTorch N8 Red v2.01(0)S^3, ανοιγε μονη της η εφαρμογη και ετρεχε. Αφου καταφερα να την απεγκαταστησω αρχισε να κολλαει το BTSwitch , οταν πατουσα να ανοιξει το bluetooth ανοιγε μια μαυρη οθονη. Εβγαλα οτι τελευταια εφαρμογη ειχα βαλει. Τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Aπότι δοκίμασα και στα 2 για να σε δείχνει στον χάρτη την ώρα που τρέχεις πρέπει να εχεις internet έτσι?? Εννοείται!.. Αλλιώς (στο endomondo που ξέρω καλύτερα) πηγαίνεις σπίτι, κάνεις upload την διαδρομή σου στο site του endomondo και τότε πλέον μπορείς να δεις στο PC τον χάρτη της περιοχής που έτρεξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εβαλα τα τελευταια qtlibraries, εβαλα το οβι στορ ξανα, εβαλα το σμαρτ ινστολερ, τα εχω κανει ολα, και παλι δε μου κατεβαζει απο οβι στορ ρε ****το τιποτα. επισης μιλησα με νοκια και λενε οτι ειναι προβλημα του οβι και θα φτιαξει. προφανως ομως λενε μπουρδες. αν δεν ειχα παραεισαγωγης, θα εκανα φορματ τωρα ομως.... καμια λυση σκεφτεται κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 αν δεν ειχα παραεισαγωγης, θα εκανα φορματ τωρα ομως Άντε πάλι τα ίδια... Τι πάει να πει αν δεν ήταν παραεισαγωγής. Αντίθετα ένας λόγος παραπάνω, επειδή αν το πας σε nokia store θα σε χρεώσουν. Αφού τη λύση την ξέρεις, κάντο να ησυχάσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Άντε πάλι τα ίδια... Τι πάει να πει αν δεν ήταν παραεισαγωγής. Αντίθετα ένας λόγος παραπάνω, επειδή αν το πας σε nokia store θα σε χρεώσουν. Αφού τη λύση την ξέρεις, κάντο να ησυχάσεις.μα αν κανω φορματ θα χασω τα ελληνικα. ασε που μετα αντε ξανα μανα να περναω ολες τις εφαρμογες... και θα χασω και τα σειβ του ανγκρι μπερντς... απλα ρωταω αν φταιει κατι συγκεκριμενο και μπορω να το φτιαξω καπως αλλιως... πιθανοτατα να φτιαξει με την αννα...αλλα μεχρι να ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 μα αν κανω φορματ θα χασω τα ελληνικα. ασε που μετα αντε ξανα μανα να περναω ολες τις εφαρμογες... και θα χασω και τα σειβ του ανγκρι μπερντς... απλα ρωταω αν φταιει κατι συγκεκριμενο και μπορω να το φτιαξω καπως αλλιως... πιθανοτατα να φτιαξει με την αννα...αλλα μεχρι να ερθει... Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι έχεις 2 εφαρμογές φορτωμένες. Οπότε δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Για τα ελληνικά, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Φλασάρισμα με φοίνικα και περνάς firmware με ελληνικά. Για το angry birds... Αν θεωρήσουμε ότι το έχεις εγκαταστήσει στο E: τότε το path είναι E:\private\ και τα νουμεράκια από κάτω. 2003B21F - Angry Birds Rio 2003B220 - Angry Birds Rio FREE 20030E50 - Angry Birds FREE 20030E51 - Angry Birds 20030E52 - Angry Birds Seasons 20030E53 - Angry Birds Seasons FREE 20030E54 - Angry Birds LITE. Αντιγράφεις όλο τον φάκελο, στο PC σου και μετά το format πάλι πίσω. Για να δεις το e:\private πρέπει αν συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή σε κατάσταση "Μον. Μαζ. Αποθ.". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι έχεις 2 εφαρμογές φορτωμένες. Οπότε δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Για τα ελληνικά, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Φλασάρισμα με φοίνικα και περνάς firmware με ελληνικά. Για το angry birds... Αν θεωρήσουμε ότι το έχεις εγκαταστήσει στο E: τότε το path είναι E:\private\ και τα νουμεράκια από κάτω. 2003B21F - Angry Birds Rio 2003B220 - Angry Birds Rio FREE 20030E50 - Angry Birds FREE 20030E51 - Angry Birds 20030E52 - Angry Birds Seasons 20030E53 - Angry Birds Seasons FREE 20030E54 - Angry Birds LITE. Αντιγράφεις όλο τον φάκελο, στο PC σου και μετά το format πάλι πίσω. Για να δεις το e:\private πρέπει αν συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή σε κατάσταση "Μον. Μαζ. Αποθ.".σε ευχαριστω για το χρησιμο ποστ. δεν εχω μονο 2 εφαρμογες βαλει, ειχα πει οτι για καποιο λογο στο μητρωο εγκατεστημενων εφαρμογων εδειχνε οτι εχω μονο 2 εφαρμογες. ε4χω πολλες. τελοσπαντων θα περιμενω την αννα μπας και φτιαξει το ολο θεμα, αλλιως θα κανω οτι λες. να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts