MeddlingMageGR Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Ναι αλλά... Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά... Έχω δοκιμάσει όλα τις εναλλακτικές Facebook εφαρμογές : Metal Pro, Puffin, Simple, Friendly, Swift, Maki, fella... Ορισμένες καλές, άλλες λιγότερο καλές. Καμιά όμως δεν φτάνει την αυθεντική εφαρμογή. Μπορεί να κάτσεις και 1 εβδομάδα με μια εναλλακτική, πάντα όμως γυρίζεις στην αυθεντική. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic77gr Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Υπάρχει τρόπος όταν μιλάς μέσω voip και έχεις εισερχόμενη κλήση να μην σου διακόπτει την κλήση του voip;; Παράθεση Όλοι μας ζούμε στους υπονόμους όμως μερικοί κοιτάζουν τ'άστρα.....! Mod edit: Αφαιρέθηκε φωτογραφία λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Υπάρχει τρόπος όταν μιλάς μέσω voip και έχεις εισερχόμενη κλήση να μην σου διακόπτει την κλήση του voip;;Το τηλέφωνο προηγείται όλων. Η κάρτα ήχου είναι μοναδική και δεν μπορεί να μοιράζεται σε πολλές εφαρμογές. Υπάρχουν όμως κάποια κινητά από με κάποιες ρυθμίσεις σου βγάζει εικονίδιο με την κλήση και εσύ αποφασίζεις αν θα απαντήσεις ή όχι. Όμως το κουδούνισμα θα κόψει το VoIP ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Το τηλέφωνο προηγείται όλων. Η κάρτα ήχου είναι μοναδική και δεν μπορεί να μοιράζεται σε πολλές εφαρμογές. Υπάρχουν όμως κάποια κινητά από με κάποιες ρυθμίσεις σου βγάζει εικονίδιο με την κλήση και εσύ αποφασίζεις αν θα απαντήσεις ή όχι. Όμως το κουδούνισμα θα κόψει το VoIP ούτως ή άλλως. Γι αυτό αν έχεις volte δεν σου κόβει το ίντερνετ όταν έχεις εισερχόμενη κλήση. Το zoiper έχει λειτουργιά που βάζει αυτόματα το κινητό σε κατάσταση μην ενοχλείτε όταν κάνεις κλήση μέσω voip για να μην χτυπάει ο ήχος κλήσης όταν μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Γι αυτό αν έχεις volte δεν σου κόβει το ίντερνετ όταν έχεις εισερχόμενη κλήση. Το zoiper έχει λειτουργιά που βάζει αυτόματα το κινητό σε κατάσταση μην ενοχλείτε όταν κάνεις κλήση μέσω voip για να μην χτυπάει ο ήχος κλήσης όταν μιλάς.Και με 3G δεν σου κόβει το ίντερνετ και μπορείς να σερφάρεις και να βλέπεις βίντεο κανονικά, όμως λόγω του κουδουνίσματος ο ήχος μεταφέρεται στην εισερχόμενη κλήση από προεπιλογή. Και με wifi να μιλάς με το voip, όταν έρθει εισερχόμενη κλήση η εφαρμογή θα έχει σχεδιάσει πάνω από όλες λειτουργία της. Αυτές τις άδειες δίνεις στα τελευταία android, Σε iphone δεν ξέρω τη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Σε iPhone όταν μιλάω με MobileVOIP και με καλέσουν κανονικά στο κινητό, δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση και βλέπω την αναπάντητη όταν κλείσω! Σε αυτόν που με καλεί φαίνεται ότι χτυπάει κανονικά και δεν απαντάω. Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Τα φώτα σας! Κατάφερα να περάσω τις SIP ρυθμίσεις της CallingCredit στην native εφαρμογή "Τηλέφωνο" (Android 9), δημιουργήθηκε λογαριασμός SIP, όλα OK. Τώρα, το κινητό μου έχει 2 sim. Οπότε όταν πλέον πατάω να κάνω κλήση, με ρωτάει με τι θέλω να την κάνω SIM 1, SIM 2 ή Κλήση SIP. Επιλέγω SIP, και με ξαναρωτάει SIM1 ή SIM2 (μόνο)! Γιατί; Αν επιλέξω κάποια από τις 2 κάνει τη συνηθισμένη κλήση και όχι VOIP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Τα φώτα σας! Κατάφερα να περάσω τις SIP ρυθμίσεις της CallingCredit στην native εφαρμογή "Τηλέφωνο" (Android 9), δημιουργήθηκε λογαριασμός SIP, όλα OK. Τώρα, το κινητό μου έχει 2 sim. Οπότε όταν πλέον πατάω να κάνω κλήση, με ρωτάει με τι θέλω να την κάνω SIM 1, SIM 2 ή Κλήση SIP. Επιλέγω SIP, και με ξαναρωτάει SIM1 ή SIM2 (μόνο)! Γιατί; Αν επιλέξω κάποια από τις 2 κάνει τη συνηθισμένη κλήση και όχι VOIP!Στην εφαρμογή "Τηλέφωνο" - "ρυθμίσεις" - "λογαριασμό κλήσης" στο πεδίο "χρήση κλήσεων SIP" επίλεξε "για όλες τις κλήσεις". Στο δικό μου έτσι δούλεψε. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Στην εφαρμογή "Τηλέφωνο" - "ρυθμίσεις" - "λογαριασμό κλήσης" στο πεδίο "χρήση κλήσεων SIP" επίλεξε "για όλες τις κλήσεις". Στο δικό μου έτσι δούλεψε. Ευχαριστώ, δούλεψε! Απλά ακούω και τον εαυτό μου εκτός από τον άλλο τώρα :lol: κοινώς έχω επιστροφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 χρησιμοποιείς bt ή handsfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 χρησιμοποιείς bt ή handsfree? Όχι, τίποτα, απλά το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Στο κάνει και με δεδομένα και με WiFi; Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Ναι... Αλλά μόνο από την εφαρμογή του Android. Από το MobileVOIP όλα ακούγονται όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Εμένα το sip μέσω εφαρμογής τηλεφώνου του Android δεν μου δούλευε ποτέ σωστά και έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ... Μόνο μέσω εξωτερικής εφαρμογής. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Η αλήθεια είναι ότι στον dialer βολεύει πολύ αλλά δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα, τουλάχιστον σε 2 κινητά δικά μου που δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Δοκιμασα για εναν μήνα το βαιμπερ και δεν... Και είχαμε και οι 2 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Η αλήθεια είναι ότι στον dialer βολεύει πολύ αλλά δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα, τουλάχιστον σε 2 κινητά δικά μου που δοκίμασα.Δοκίμασε να επιλέξεις μόνο έναν codec, αυτόν που σου προτείνει η εταιρεία με την καλύτερη ποιότητα. Αν έχεις επιλέξει πολλούς codecs το τηλέφωνο αυτόματα διαλέγει αυτόν που χρειάζεται λιγότερα δεδομένα, που σημαίνει και χειρότερη ποιότητα. Ποιον sip client χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Δοκίμασε να επιλέξεις μόνο έναν codec, αυτόν που σου προτείνει η εταιρεία με την καλύτερη ποιότητα. Αν έχεις επιλέξει πολλούς codecs το τηλέφωνο αυτόματα διαλέγει αυτόν που χρειάζεται λιγότερα δεδομένα, που σημαίνει και χειρότερη ποιότητα. Ποιον sip client χρησιμοποιείς? Μιλάω για τον stock dialer του κινητου που έχει sip client ενσωματωμένο. Εκεί νομίζω δεν γίνεται να επιλέξεις τους codecs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Δοκίμασε το zoiper το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί (με επιλογή) στον κανονικό dialer όπου εκεί μπορείς να επιλέξεις κωδικοποιητή, να δούμε διαφορές. Εδώ στο νήμα έχουν ανέβει κάποιες εκδόσεις του zoiper του 17. Όταν βρεις χρόνο κάνε μερικές δοκιμές να μαθαίνουμε και εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Υπάρχει κάποια υπηρεσία voip, πλην viber, η οποία να εμφανίζει τον αριθμό του κινητού μας (+3069...) όταν κάνουμε κλήσεις; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Υπάρχει κάποια υπηρεσία voip, πλην viber, η οποία να εμφανίζει τον αριθμό του κινητού μας (+3069...) όταν κάνουμε κλήσεις; Προς το παρών η callingcredit είναι η πιο οικονομική για κλήσεις σε κινητά και σταθερά. Θα χρειαστεί όμως να κάνεις verify τον αριθμό σου μέσα στον λογαριασμό για να φαίνεται το 69χχχ στις κλήσεις που θα κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Υπάρχει κάποια υπηρεσία voip, πλην viber, η οποία να εμφανίζει τον αριθμό του κινητού μας (+3069...) όταν κάνουμε κλήσεις;Όλες οι εφαρμογές εμφανίζουν τον αριθμό που έχεις δηλώσει και μάλιστα τον χρησιμοποιούν για τις χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 (edited) Τέλεια Και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποια υπηρεσία Voip η οποία να υποστηρίζει κάποιου είδους "family pack"; Όπου όλοι οι αριθμοί μπορούν να κάνουν και να λαμβάνουν ανεξάρτητα τις κλήσεις τους αλλά χρησιμοποιούν κοινό balance (υπόλοιπο) Edited February 16, 2020 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Στην εφαρμογή της calling credit μπορείς με το ίδιο account να έχεις διαφορετικά caller id σε κάθε κινητό, μέχρι 5 caller id νομίζω υποστηριζει Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Υπάρχει κάποια υπηρεσία voip, πλην viber, η οποία να εμφανίζει τον αριθμό του κινητού μας (+3069...) όταν κάνουμε κλήσεις; Όλες οι υπηρεσίες VoIP μπορούν να εμφανίσουν τον αριθμό σου, αρκεί να τον έχεις επιβεβαιώσει πρώτα (σου στέλνουν μήνυμα με κωδικό, βάζεις μετά τον κωδικό και έχεις κατοχυρώσει τον ID αριθμό σου μια και καλή). Για Ελλάδα, για την ώρα το πιο οικονομικό είναι το CallingCredit που αναφέρουν κι οι υπόλοιποι, αλλά σαφώς υπάρχουν άπειρες υπηρεσίες να διαλέξεις. Και άπειρες εφαρμογές για να περάσεις την υπηρεσία (η Viber έχει τη δική της εφαρμογή, όπως και το Skype, αλλά οι μικρές υπηρεσίες όχι) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts