kritikos2 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Που οφείλεται αυτό το θέμα ρε παιδιά;http://.http://: Edited March 26, 2019 by kritikos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 @cmeletis αν δεν την ακουνε και στις κανονικές κλήσεις περαν του viber, προφανώς και έχει θεμα το μικροφωνο της συσκευής. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλημερα. Την ακουνε κανονικα σε ολες τις κλησεις. Μονο στο viber εχει θεμα. Ψαχνοντας στι ιντερνετ ειδα οτι υπαρχει και αλλου το θεμα . Μαλλον εχει να κανει με τη rom? http://en.miui.com/thread-6132135-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Παίδες καλησπέρα,αλλάξαμε router στη δουλειά λόγω αναβάθμισης σύνδεσης (50mbs Cosmote)και δεν μπορώ να συνδεθώ. Βάζω σωστά κωδικούς,τα πάντα όλα αλλά τίποτα. Σβήνω από το μενού του wifi στο κινητό τα αποθηκευμένα δίκτυα αλλά και πάλι δεν... Μου βγάζει μήνυμα ''αδυναμία σύνδεσης''. Συνάδελφος με P8 Lite συνδέθηκε αμέσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Καλημερα. Την ακουνε κανονικα σε ολες τις κλησεις. Μονο στο viber εχει θεμα. Ψαχνοντας στι ιντερνετ ειδα οτι υπαρχει και αλλου το θεμα . Μαλλον εχει να κανει με τη rom? http://en.miui.com/thread-6132135-1-1.html Τελικα την βρηκα τη λυση. Διεγραψα το viber και εβαλα την εκδοση 10.0.2 που κατεβασα σαν apk . ολα καλα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Τελικα την βρηκα τη λυση. Διεγραψα το viber και εβαλα την εκδοση 10.0.2 που κατεβασα σαν apk . ολα καλα τωρα. Έχω ίδιο ακριβώς θέμα με το Viber. Επιπλέον, εμφανίστηκε ταυτόχρονα και πρόβλημα με τον ήχο κλήσης. Καλούν αλλά η συσκευή δεν κουδουνίζει παρά μόνο εμφανίζει την κλήση στην οθόνη. Έκανα επαναφορά, το πρόβλημα λύθηκε για μια μέρα και μετά ξαναεμφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Καλημέρα παιδιά! Μήπως έχουμε κάποιο νεώτερο για κανένα firmware ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Παίδες μόλις μου ήρθε update V10.2.1.0 OEGMIXM. Κατεβάζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Σωστός φίλε, με το που έγραψες ήρθε και η αναβάθμιση! Την έκανα κι εγώ. Μεταξύ άλλων αλλαγών, άλλαξε η εμφάνιση του ποσοστού στο εικονίδιο της μπαταρίας και η εμφάνιση των πλήκτρων πλοήγησης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Επιτέλους!! Ευτυχώς βγήκα ψεύτης. Μια χαρά η ενημέρωση μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Μου φαίνεται ότι κάνει επίσης καλύτερη διαχείριση της ούτως ή άλλως τέλειας μπαταρίας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Λοιπόν, την κατέβασα αλλά είπα να κάνω το update μετά γιατί χρειαζόμουν το τηλέφωνό αλλά πλέον δεν φαίνεται πουθενά ούτε σε νέο έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Λοιπόν, την κατέβασα αλλά είπα να κάνω το update μετά γιατί χρειαζόμουν το τηλέφωνό αλλά πλέον δεν φαίνεται πουθενά ούτε σε νέο έλεγχο. Περίεργο αυτό. Δοκίμασες να πατήσεις τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη στην ενημέρωση συστήματος, να δεις εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα ενημέρωση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Περίεργο αυτό. Δοκίμασες να πατήσεις τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη στην ενημέρωση συστήματος, να δεις εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα ενημέρωση;Ναι και δεν είναι πουθενά Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ισχύει, ούτε εγώ την βλέπω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Πώς εξηγείται αυτό; Μυστήριο... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ισχύει, ούτε εγώ την βλέπω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι και δεν είναι πουθενά Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάντε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμιση μήπως ξεκολλήσει. Ακόμα δεν την εχουν ανεβάσει στο σαιτ για manual κατέβασμα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Κάντε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμιση μήπως ξεκολλήσει. Ακόμα δεν την εχουν ανεβάσει στο σαιτ για manual κατέβασμα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Το δοκίμασα, τίποτα. Η την πήραν πίσω ή την ανέβασαν για λίγο, όποιοι ήταν τυχεροί την κατέβασαν και θα την κάνουν rollout ξανά σύντομα. Κάτι τέτοια θυμάμαι έκαναν όταν είχα το 4Α. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Ψάξε στον εσωτερικό χώρο για φάκελο downloaded_rom μπορεί να είναι εκεί. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Ψάξε στον εσωτερικό χώρο για φάκελο downloaded_rom μπορεί να είναι εκεί. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω TapatalkΣτην περίπτωση μου ακόμα και εκεί δεν είναι γι'αυτό και το ερωτηματικό ,ενώ την έκανε download μετά χάθηκε . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Μήπως κανουν καμία διόρθωση και την ξανανεβασουν, θα δείξει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Μήπως κανουν καμία διόρθωση και την ξανανεβασουν, θα δείξει. Παντα ετσι κανουν παιδια . Πρωτα την βγαζουν μια nightly για να την τεσταρουν λιγοι και μετα σε 2 μερες το πολυ την δινουν κανονικα stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Παντα ετσι κανουν παιδια . Πρωτα την βγαζουν μια nightly για να την τεσταρουν λιγοι και μετα σε 2 μερες το πολυ την δινουν κανονικα stable.Οπότε εμείς που την έχουμε ήδη κάνει την αναβάθμιση θα πρέπει να την ξαναπερασουμε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Καλησπέρα! Έχω το redmi 5 16GB αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα πριν μερικούς μήνες. Κάποια στιγμή κατέβασα και πέρασα την Stable 10.1.3 η οποία έκανε το τηλέφωνο μου πολύ αργό. 'Έτσι μιας και δεν μπορούσα (από ότι κατάλαβα) να γυρίσω στην Stable 10.1.2 κατέβασα και πέρασα μέσω του updater του κινητού την αντίστοιχη developer που βρήκα στο επίσημο site. Μετά από διάφορες αναβαθμίσεις έφτασε στην έκδοση 9.3.28 με την οποία παρατηρώ μεγάλο battery drain. Το παρατηρεί και κάποιος άλλος; Μπορώ να γυρίσω ξανά σε stable έκδοση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Οπότε εμείς που την έχουμε ήδη κάνει την αναβάθμιση θα πρέπει να την ξαναπερασουμε; Οχι. Δεν θα στην βγαλει εσενα ξανα. Οποιος την περασε ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts