mark1979 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Με την 9.6.5 δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση ωστε να αλλάξω το χωρο αποθήκευσης φωτογραφιών. Υποψιάζομαι πως δεν αλλάζει. Καμια ιδέα? Ανοιγεις την εφαρμογη της καμερας. Πατας πανω δεξια μετα ρυθμισεις και το βρισκεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Στραβομαρα... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Χρησιμοποείτε θήκη για το κινητό; Αν ναι, ποια/ες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Χρησιμοποείτε θήκη για το κινητό; Αν ναι, ποια/ες; https://www.skroutz.gr/s/14672601/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 https://www.skroutz.gr/s/14672601/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html Την ίδια έχουμε. Με τζαμακι την χρησιμοποιείς αυτήν φίλε μου ή χωρίς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εγώ αυτήν https://www.skroutz.gr/s/14052803/OEM-Skin-Pro-Γκρι-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html ωραία υφή, ευχαριστημενος Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εγώ αυτήν https://www.skroutz.gr/s/14052803/OEM-Skin-Pro-Γκρι-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html ωραία υφή, ευχαριστημενος Τώρα κι εγώ χρησιμοποιώ μια παρόμοια nillkin, μια και αγανάκτησα με τα τζαμακια που δεν κάθονται σωστά και τα έβγαλα και ησύχασα. Με τις flip cover προστατευεται η οθόνη, αν και είμαι τόσο προσεκτικός που και μόνο back case να έχω δεν κινδυνεύει η οθόνη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Την ίδια έχουμε. Με τζαμακι την χρησιμοποιείς αυτήν φίλε μου ή χωρίς; Εννοειται με τζαμακι. Τελειο, ουτε δαχτυλικα αποτυπωματα και γλιστρει ωραια. Μονο nilkin tempered glass βαζω και ειμαι 100 % ιξανοποιημενος. Δεν εχει καθολου rainbow effect γιατι ολα τα προηγουμενα που δοκιμασα δηθεν full cover μου εσπαγαν τα νευρα. https://www.mygad.gr/Nillkin%20Tempered%20Glass%209H-Prostasia-Othonis-Xiaomi-Redmi-5-Plus-Diafano?search=Xiaomi%20redmi%205%20plus&description=true Εφαρμοζει τελεια. Βαλ το. Edited September 2, 2018 by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Χρησιμοποείτε θήκη για το κινητό; Αν ναι, ποια/ες; https://www.skroutz.gr/s/14375451/OEM-Tough-Armor-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html και προαιρετικό τζαμάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 https://www.skroutz.gr/s/14375451/OEM-Tough-Armor-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html και προαιρετικό τζαμάκι Καλή θήκη φαίνεται. Το τζαμακι το έχεις βάλει στο κινητό ή όχι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Του έβαλα για τον φόβο των Ιουδαίων μην γίνει καμία στραβή Καλύτερα να κλαίμε τζαμάκι παρά οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peacekeeper Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Έχω ακόμα αυτήν που ήταν μέσα γιατί δεν μπορώ να βρω πραγματική δερμάτινη εδώ στην Ελλάδα... καμία συμβουλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Έχω ακόμα αυτήν που ήταν μέσα γιατί δεν μπορώ να βρω πραγματική δερμάτινη εδώ στην Ελλάδα... καμία συμβουλή Πραγματικά δεν ξέρω, με τζαμάκι το έχεις ή χωρίς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peacekeeper Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Nαι με τσαμακι το έχω.και μου ζεστενετε όταν γράφω FB kai messenger.. καμιά λύση για αυτο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι με τσαμακι το έχω..και μου ζεσταίνεται στο FB kai messenger mono ytube oxi Καμία λύση για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) λαθος τοπικ Edited September 4, 2018 by divo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goalkeeper Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 μετα την αναβαθμιση χαθηκε η μαντεψια για την ηλικια στις selfies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 @goalkeeper, καλύτερα, είχε στενοχωρήσει κόσμο Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλά πήρα ένα τζαμάκι σεντιο από το πλαίσιο το οποίο είναι στενό δηλαδή αφήνει κενό στην οθόνη γύρω γύρω. Οι άνθρωποι εκεί μια χαρά μου είπαν να μου το αλλάξουν σε κάτι άλλο (αν και το είχα βάλει ήδη πάνω) αλλα δεν είχε κάτι άλλο αντίστοιχο και το άφησα έτσι. Είναι όντως στενότερα τα τζαμάκια ή να προσπαθήσω να αγοράσω κάτι άλλο; Κρίμα, και έβγαλα και την αρχική ζελατίνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλησπέρα. Το Redmi 5 σε ποια έκδοση Miui έχει φτάσει σήμερα..?? Σε miui 8 - 9 Η σε κανένα από τα 2?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Καλησπέρα. Το Redmi 5 σε ποια έκδοση Miui έχει φτάσει σήμερα..?? Σε miui 8 - 9 Η σε κανένα από τα 2?? Είναι στην 9.6.5.0, φαντάζομαι ρωτάς για το plus. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 @goalkeeper, καλύτερα, είχε στενοχωρήσει κόσμο Ειδικα τις γυναικες :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 (edited) Μια βοηθεια παιδια.σημερα της γυναικας το εργαλειο 5 plus της στελνω μηνυματα και αντι να βγαζει το ονομα μου της βγαζει σκετο νουμερο.το ιδιο κανει και σε αλλες επαφες.οταν παω να στειλω απο το κινητο της και παταω στην επαφη επανω στελνει κανονικα με το ονομα μου.οταν της στελνω το μηνυμα παει σε αλλι φακελο και οχι στον ιδιο που ειχα στειλει εγω με σκετο αριθμο Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 5, 2018 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μήπως η επαφή (το τηλεφωνικό νούμερο) είναι αποθηκευμένη ΚΑΙ στο τηλέφωνο ΚΑΙ στην SIM; Εάν ναι, σβήστο από την SIM και δοκίμασε. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πήρα τη συσκευή εδώ και λίγες μέρες και έχω μια ερώτηση. Κάποια στιγμή την 1η-2η μέρα μου έβγαλε ειδοποίηση αν θέλω να προσθέσω trusted places (αξιόπιστες τοποθεσίες) όπου όταν θα είμαι σε τέτοιο μέρος το κλείδωμα της οθόνης θα απενεργοποιείται αυτόματα. Πρόσθεσα το σπίτι μου ως trusted place αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Μου εμφανίζει κανονικά screen lock και πρεπει να το ξεκλειδώσω. Στο google βρήκα αυτό: https://support.google.com/android/answer/9075927?hl=el όμως στις ρυθμίσεις του κινητού δεν μπορώ να βρω την διαδρομή "Ασφάλεια και τοποθεσία". Σίγουρα θα είναι μέσα σε κάποιο υπομενού. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Είναι στην 9.6.5.0, φαντάζομαι ρωτάς για το plus. Όχι δεν ρωτάω για το plus για το <<απλό>> μικρό Redmi 5 ρωτάω ποια είναι η τελευταία του έκδοση Android και ποιο το τελευταίο miui που έχει. Έχει μείνει στο miui 7 η έχει πάρτι miui 8 η το 9 ?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts