MAFIA Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Εχθές ένας φίλος αγόρασε το Redmi 5 plus και διαπίστωσε το εξής κουλό: Μου λέει ότι η οθόνη του κινητού σκουραινει υπερβολικά όταν φοράει γυαλιά ηλίου... Εντάξει λέω φερτο να το δω, νομίζοντας πως φταίει κάποια επιλογή ή καμιά αυτόματη φωτεινότητα κτλ. Προς έκπληξη μου, ανακάλυψα πως το φαινόμενο αυτό συμβαίνει μόνο όταν φοράς polarized γυαλιά ηλίου και σε σύγκριση με άλλα κινητά (π.χ ένα huawei, ένα redmi note 2 και ένα redmi note 4) η διαφορά είναι τεράστια. Με το Redmi 5 plus δεν βλέπεις τίποτα και με τα άλλα, απλά λίγο πιο σκουρόχρωμα από ότι χωρίς γυαλιά . Σίγουρα έχει να κάνει με την οθόνη. Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος? Σε παρα πολλα κινητα συμβαινει αυτο. Αλλαξε γυαλια για να μην εχεις θεμα :) Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) καλησπερα παιδες ποιο απο τα σκρουτζομαγαζα εχει το 4/64 με Β20 κατι μου ειπαν για MEG.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited June 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_Kostas Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 πριν 2 εβδομαδαες πήρα από phonegallery στον Πειραιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 πριν 2 εβδομαδαες πήρα από phonegallery στον Πειραιά το κουτι του απ εξω γραφει ενα meg κατι ...δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειπαν απο το μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_Kostas Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Θα δω και θα σου πω, δεν το έχω προσέξει. Πάντως είναι οκ απο μπάντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 MEG7 from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Τελικά έκανα το βήμα και άλλαξα rom στο mee7 μέσω test point βάζοντας την κινεζική dev. Τώρα περιμένω τις 360 ώρες μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader. Μια συμβουλή σε όσους προσπαθήσουν, προσοχή το καλώδιο έκανα δύο ώρες μέχρι να εντοπίσω ότι ευθύνεται για το error που έβγαζε την ώρα του flashing.Τα λάθη του πρωτάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 καλησπερα παιδες ποιο απο τα σκρουτζομαγαζα εχει το 4/64 με Β20 κατι μου ειπαν για MEG.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Εγω φιλος το πηρα απο το cityshop την clobal vercion εκδοση με 2 χρονια εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Το cityshop είναι από τα καλύτερα μαγαζιά με εγγύηση μην το φοβάσαι Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 ευχαριστω παιδια αλλα τελικα περιμενω το redmi note 5 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 175 το 4/64 στο πλαίσιο Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 162 στον Πειραιά (σκρουτζ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmp Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 175 το 4/64 στο πλαίσιο Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk που το ειδες αυτο? γιατι εγω 199 το βλεπω?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 που το ειδες αυτο? γιατι εγω 199 το βλεπω?:wacko:https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-5-Plus-64gb-Mauro.htm Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Γιατι τετοιο "σκοτωμα" παιδια σε τόσες συσκευές? Μήπως παίζει παραεισαγωγή χωρίς 800άρα? Ακόμα και το note 5 το εχουν αρκετα φτηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_Kostas Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 162 έχει το global με όλες τις μπάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Γιατι τετοιο "σκοτωμα" παιδια σε τόσες συσκευές? Μήπως παίζει παραεισαγωγή χωρίς 800άρα? Ακόμα και το note 5 το εχουν αρκετα φτηνα...Εισαγωγής infoquest πουλάει το πλαίσιο άρα κανονικά 800αρα και διετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Σε αυτήν τη τιμή δεν θα το πρότεινα σε κάποιον να το πάρει από σκρουτζομάγαζο μόνο και μόνο για να γλυτώσει 10 ευρώ. Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Αυτό λεω... Μηπως η συγκεκριμένη παρτίδα με τη χαμηλη τιμη ειναι κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 162 έχει το global με όλες τις μπάντες. Σε ποιο κατάστημα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Αυτό λεω... Μηπως η συγκεκριμένη παρτίδα με τη χαμηλη τιμη ειναι κατι αλλο?Δεν παίζει, είναι κάποια προωθητική ενέργεια γιατί και ο Κωτσόβολος το έχει σε έκπτωση, το mediamarkt δίνει δωροεπιταγή και το public το έχει συνδιάσει με το 20% επιστροφή με κάρτες eurobank Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Οι τιμές επανήλθαν στα προηγούμενα επίπεδα. Οποιος πρόλαβε πήρε μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Οι τιμές επανήλθαν στα προηγούμενα επίπεδα. Οποιος πρόλαβε πήρε μάλλον... Mόλις πριν λίγη ώρα το διαπίστωσα κι εγώ... Κρίμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Γραφτηκε σε αλλο φόρουμ οτι ηταν εκθεσιακα κομμάτια αυτα της προσφοράς. Ετσι ισχυρίστηκε σε ενδιαφερομενο,υπάλληλος καταστηματος. Κατα πόσο ισχύει, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Με την αγορα του Global απο σκρουτζ εχεις το αναλογο ρισκο οσον αφορα την εγγυηση(1 χρονος εγγυηση καταστηματος/σκρουτζ στα περισσοτερα καταστηματα)και της μεταπωλησης αν θες να το δωσεις σε σχεση με τις αλυσιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 ειχε βγαλει χαμηλες τιμες το πλαισιο,, το μι6 το ειχε 309, σημερα το ξαναπηγε 399 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts