Jump to content

[OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θες για ολική κάλυψη θα πάρεις την bumper case.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείς αυτή εδώ τη θήκη; Με βάζεις σε σκέψεις τώρα γιατί σκεφτόμουν να πάρω αυτές τις δύο που έβαλα. Δηλαδή είναι τόσο καλή αυτή;

Ναι θα χρεωθείς 21,7ευρώ με τη χρήση του voucher

Φλασακι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποίο θέλεις με το αντίστοιχο otg adaptor

Ωραία με το voucher. Μήπως ξέρεις πώς το προσθέτεις το voucher, τέλος πάντων, πώς είναι η διαδικασία;

Για το otg δεν εννοούσα προσαρμογέα αλλά φλασάκι usb-c, όπως αυτό για παράδειγμα.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 599
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αυτή λέω η οποία βγαίνει και σε carbon. Αν δεις έχει μια protective case carbon και μια bumper case carbon. Η bumper δεν σου αφήνει τιποτα ακάλυπτο

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εννοείς αυτή εδώ τη θήκη; Με βάζεις σε σκέψεις τώρα γιατί σκεφτόμουν να πάρω αυτές τις δύο που έβαλα. Δηλαδή είναι τόσο καλή αυτή;

Ωραία με το voucher. Μήπως ξέρεις πώς το προσθέτεις το voucher, τέλος πάντων, πώς είναι η διαδικασία;

Για το otg δεν εννοούσα προσαρμογέα αλλά φλασάκι usb-c, όπως αυτό για παράδειγμα.

Πατας σε ενα απο τα links που θα βρεις εδω στο φορουμ για την εκπτωση των 20 ευρω, στη συνεχεια το κουμπι "Redeem" στη σελιδα που θα εμφανιστει κι επειτα κανεις τις αγορες σου κανονικα (συσκευη, αξεσουαρ κλπ). Στο τελος, κατα την τελικη φαση του checkout θα εμφανιστει στα δεξια της οθονης το voucher και κλικαροντας το σου αφαιρειται απο το συνολο το ποσο.

Εγω πηρα τη flip case, αλλα ανετα θα αγοραζα και την carbon bumber case, που καλυπτει ολο το κινητο...

Το φλασακι που δειχνεις δε βλεπω το λογο γιατι να μην παιζει ;)

Edited by v@gelis

Ναι αυτή λέω η οποία βγαίνει και σε carbon. Αν δεις έχει μια protective case carbon και μια bumper case carbon. Η bumper δεν σου αφήνει τιποτα ακάλυπτο

Η bumber από ό,τι βλέπω, βγαίνει σε carbon, rosewood και ebony wood. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς δεν αφήνει τίποτα ακάλυπτο. Η οθόνη είναι ακάλυπτη, εκτός και αν εννοείς ότι δε μένουν ακάλυπτες οι κάμερες και ότι προεξέχει από το επίπεδο της οθόνης. Πάντως, δεν ξέρω, σκεφτόμουν να έπαιρνα αυτές τις δύο που έχω βάλει, υπό την έννοια ότι είναι δύο και ότι flip cover δεν είχα ποτέ (αυτό που φοβάμαι είναι μήπως τη βαρεθώ).

Πατας σε ενα απο τα links που θα βρεις εδω στο φορουμ για την εκπτωση των 20 ευρω, στη συνεχεια το κουμπι "Redeem" στη σελιδα που θα εμφανιστει κι επειτα κανεις τις αγορες σου κανονικα (συσκευη, αξεσουαρ κλπ). Στο τελος, κατα την τελικη φαση του checkout θα εμφανιστει στα δεξια της οθονης το voucher και κλικαροντας το σου αφαιρειται απο το συνολο το ποσο.

Εγω πηρα τη flip case, αλλα ανετα θα αγοραζα και την carbon bumber case, που καλυπτει ολο το κινητο...

Το φλασακι που δειχνεις δε βλεπω το λογο γιατι να μην παιζει ;)

Σε υπέρ ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες. Εγώ νόμισα ότι αγοράζεις κανονικά και μετά βάζεις το λινκ. Οπότε λύθηκε και αυτό.

Αν έχεις χρόνο και θες, πες μερικά λόγια για τη flip case. Αν είναι λειτουργική ή θα που σπάσει τα νεύρα άνοιξε-κλείσε το καπάκι).

Έβαλα ένα φλασάκι στην τύχη μήπως τυχόν και υπάρχει κάποια ασυμβατότητα. Μάλλον θα διαλέξω κάποιο άλλο γιατί δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι και θέλω να έχει και ένα κρίκο για να το βάζω με τα κλειδιά.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αφού φτιάξεις λογαριασμό στην OnePlus πατάς πάνω σε ένα λινκ σαν αυτό στην υπογραφή μου ή από άλλο παιδί και μετά έχει επιλογή Use Voucher. Προσθέτεις στο καλάθι την συσκευή και τα αξεσουάρ και στο check out θα σου κάνει έκπτωση 20€ :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχω ένα ζευγάρι ακουστικά bluetooth που συνδέθηκαν μια χαρά και ο ήχος τους είναι μια χαρά. Αλλά.... Το κουμπί που απαντάει κλήση αν πατηθεί κατά λάθος παίρνει το νούμερο της τελευταίας κλήσης . Ακόμα και στο Poweramp αν θέλω να αλλάξω τραγούδι με διπλό κλικ πάλι το τελευταίο νούμερο καλεί. Είναι γενικώς λειτουργία αυτή του bluetooth? Γιατι είναι τα πρώτα ακουστικά bluetooth που έχω
Φιλικά, Κατερίνα

Έχω ένα ζευγάρι ακουστικά bluetooth που συνδέθηκαν μια χαρά και ο ήχος τους είναι μια χαρά. Αλλά.... Το κουμπί που απαντάει κλήση αν πατηθεί κατά λάθος παίρνει το νούμερο της τελευταίας κλήσης . Ακόμα και στο Poweramp αν θέλω να αλλάξω τραγούδι με διπλό κλικ πάλι το τελευταίο νούμερο καλεί. Είναι γενικώς λειτουργία αυτή του bluetooth? Γιατι είναι τα πρώτα ακουστικά bluetooth που έχω

Σου απάντησα στο άλλο θέμα που ρώτησες, και το πιο εκνευριστικο είναι όταν μιλάς και πας να τερματίσεις την κλήση και έχει προλάβει ο άλλος να την τερματίσει καλεί ξανά τον τελευταίο αριθμό, άλλαξε Bluetooth, μήπως κατά τύχη είναι Samsung το Bluetooth?

έβγαλε πάντως η spigen θήκη rugged armor. υπομονή λοιπόν μέχρι να φτάσει είτε ελληνικά Καταστήματα ή με άλλο τρόπο να παραγγείλουμε.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

έβγαλε πάντως η spigen θήκη rugged armor. υπομονή λοιπόν μέχρι να φτάσει είτε ελληνικά Καταστήματα ή με άλλο τρόπο να παραγγείλουμε.

πιστευω να μην σηκωνει την μαμα ζελατινα..

Την ειδα την απάντηση σε ευχαριστώ αλλά έπρεπε να βγάλω από εκεί την ερώτηση. Όχι δεν είναι samsung. Είναι noname.

Φιλικά, Κατερίνα

Γιατί δεν την πουλάει όμως και στο κατάστημα της στο ebay?

Αλλά το να μην μπορείς να βρεις μια θήκη της προκοπής άμεσα στην Ελλάδα μου την δίνει.

Ευτυχώς και του κουτιού είναι καλούτσικη.

Αν έχει κάποιος θήκη γνήσια που να καλύπτει περιμετρικά την συσκευή και δεν την θέλει ας μου στείλει.

kountouraN

Αυτό παιδιά είναι σαν αυτό που πουλάει η OnePlus; Ή είναι καμμιά φόλα;

http://www.e-shop.gr/oneplus-otg-adapter-usb-type-a-to-usb-type-c-red-bulk-p-TEL.040474

Αφού φτιάξεις λογαριασμό στην OnePlus πατάς πάνω σε ένα λινκ σαν αυτό στην υπογραφή μου ή από άλλο παιδί και μετά έχει επιλογή Use Voucher. Προσθέτεις στο καλάθι την συσκευή και τα αξεσουάρ και στο check out θα σου κάνει έκπτωση 20€ :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Λογαριασμό έχω από πέρυσι που έκανα αγορά το 3τ τέτοιες ημέρες (22/12/2016). Οπότε αύριο το βραδάκι μάλλον θα το παραγγείλω με την bumber carbon (τι κακό είναι αυτό, μόνο την bumber carbon βρήκα στο youtube reviews, τις άλλες bumber δεν τις προτιμάει κανένας).

για spiggen θήκες ρώτησε κάποιος από ένα forum του εξωτερικού την εταιρία και του απάντησαν πως δεν είχαν κάτι σε εξέλιξη και την επομενη μέρα εμφανίστηκε στο site

είναι πολύ πρόσφατο οποτε ίσως να εμφανιστούν και άλλες αλλα είναι νωρίς ακόμα για να τις δούμε στην αγορά...

από τις original η carbon bumper που πήρα είιναι ωραία αλλα θα ήθελα πάντως να δω και τη sandstone σε bumper version i τις silicone να ήταν κλειστές από κάτω

Δυσκολη εγκατασταση, καλή ποιότητα κόβει ένα χιλιοστό την οθόνη

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δυσκολη εγκατασταση, καλή ποιότητα κόβει ένα χιλιοστό την οθόνη
Φτου και δεν το έχω. Με βλέπω να παίρνω 2... ευχαριστώ για την απάντηση...

Φτου και δεν το έχω. Με βλέπω να παίρνω 2... ευχαριστώ για την απάντηση...

Διάβασε λίγο το τοπικ από την αρχή. Λίγο υπομονή θέλει.

Φιλικά, Κατερίνα

Τελικά παράγγειλα μερικά ακόμη πραγματάκια και ψάχνοντας βρήκα έναν κωδικό από xda για αγορές αξεσουάρ:

Use code "XDA_OnePlus" to save $10 (off a $50 order) on official OnePlus accessories

Εννοείται ότι τον δοκίμασα και ισχύει.

Εδώ η κόκκινη silicone θήκη που παρέλαβα.

b93f4876696598c8ca2c63cf2f6f1393.jpg

5e31ae88b9296e4a7b1cef81d0c3a898.jpg

bcd2d660da6be3369bd1d8b46f374664.jpg

Προσθέτει λίγο όγκο βέβαια αλλά παρέχει και μια προστασία.

Είναι περισσότερο μαλακή θα έλεγα από όσο σκληρή όπως μου αρέσει και προτιμώ δηλαδή.:p

Αργότερα θα τιμήσω dbrand η και slickwarps skin που πάντα βάζω σε όλα τα κινητα μου και θα πάρω μια πουγκί θήκη.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εδώ η κόκκινη silicone θήκη που παρέλαβα.

b93f4876696598c8ca2c63cf2f6f1393.jpg

5e31ae88b9296e4a7b1cef81d0c3a898.jpg

bcd2d660da6be3369bd1d8b46f374664.jpg

Προσθέτει λίγο όγκο βέβαια αλλά παρέχει και μια προστασία.

Είναι περισσότερο μαλακή θα έλεγα από όσο σκληρή όπως μου αρέσει και προτιμώ δηλαδή.:p

Αργότερα θα τιμήσω dbrand η και slickwarps skin που πάντα βάζω σε όλα τα κινητα μου και θα πάρω μια πουγκί θήκη.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Σε ευχαριστώ. Αν και δεν θέλω όγκο έχω κολλήσει με το χρώμα.....

Φιλικά, Κατερίνα

Σε ευχαριστώ. Αν και δεν θέλω όγκο έχω κολλήσει με το χρώμα.....

ναι οντως ειναι πανεμορφο με την κοκκινη,την εχω κ εγω μαζι με το carbon bumper.

• The title was changed to [OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)