autofocus Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Θα πρότεινα να δεις αυτή του Mate 20 lite, σοβαρά στο λέω, https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7761699#post7761699 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Θα πρότεινα να δεις αυτή του Mate 20 lite, σοβαρά στο λέω, https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7761699#post7761699 Ταιριάζει αυτή στο mate 10 ? είναι ίδιες διαστάσεις ? δεν το έχω τσεκάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Όσον αφορά τις διαστάσεις το Mate 20 lite (158.3 x 75.3 x 7.6 mm) είναι ελάχιστα πιο μεγάλο από το Mate 10 lite (156.2 x 75.2 x 7.5 mm). Δοκίμασα τη θήκη στο δικό μου και ταίριαξε καλά, έχει τα ίδια ανοίγματα πίσω χωρίς να κρύβει το φλας του Mate 10 lite που είναι επάνω και μια μικρή οπή στο πλάι για το φλάς του Mate 20 lite που δεν ενοχλεί. Από τη στιγμή που το Mate 10 lite δεν έχει αυθεντική θήκη με κάλυμμα αυτή είναι μία επιλογή. Προσοχή, το ξαναλέω, το Mate 10 lite δεν υποστηρίζει smart λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Όσον αφορά τις διαστάσεις το Mate 20 lite (158.3 x 75.3 x 7.6 mm) είναι ελάχιστα πιο μεγάλο από το Mate 10 lite (156.2 x 75.2 x 7.5 mm). Δοκίμασα τη θήκη στο δικό μου και ταίριαξε καλά, έχει τα ίδια ανοίγματα πίσω χωρίς να κρύβει το φλας του Mate 10 lite που είναι επάνω και μια μικρή οπή στο πλάι για το φλάς του Mate 20 lite που δεν ενοχλεί. Από τη στιγμή που το Mate 10 lite δεν έχει αυθεντική θήκη με κάλυμμα αυτή είναι μία επιλογή. Προσοχή, το ξαναλέω, το Mate 10 lite δεν υποστηρίζει smart λειτουργίες. Τουλάχιστον την ώρα και ποιος σε καλεί το εμφανίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Όχι, δεν υποστηρίζει η συσκευή μας τέτοιες λειτουργίες. Σαν θήκη δες τη, απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Val4 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Μετα την αναβάθμιση της συσκευής από 8.0.0.338 σε 8.0.0.339 έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα ακόμα και απενεργοποιημενο μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Μετά την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία έχει την αντοχή που είχε και πριν, κανένα πρόβλημα. Δεν την απενεργοποιώ ποτέ, αλλά δεν θα έπρεπε να αδειάζει ιδιαίτερα από τη μια μέρα στην άλλη, δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Μετά την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία έχει την αντοχή που είχε και πριν, κανένα πρόβλημα. Δεν την απενεργοποιώ ποτέ, αλλά δεν θα έπρεπε να αδειάζει ιδιαίτερα από τη μια μέρα στην άλλη, δεν είναι φυσιολογικό. Συμφωνώ απόλυτα ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα την αναβάθμιση της συσκευής από 8.0.0.338 σε 8.0.0.339 έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα ακόμα και απενεργοποιημενο μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος αυτό το πρόβλημα; Θα σου πρότεινα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει αλλαγή οθόνης στην αντιπροσωπεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Val4 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Συμφωνώ απόλυτα ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σου πρότεινα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Έχω κάνει αλλά πάλι πέφτει γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Έχω κάνει αλλά πάλι πέφτει γρήγορα να σου πω κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή έχεις κάνει backup ;Αν ναι προτείνω. Φορματ και να ξανακατεβασεις τις εφαρμογές από το playstore και πρόσεξε τι εφαρμογες θα κατεβάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Val4 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 να σου πω κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή έχεις κάνει backup ;Αν ναι προτείνω. Φορματ και να ξανακατεβασεις τις εφαρμογές από το playstore και πρόσεξε τι εφαρμογες θα κατεβάσεις Λες να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) Λες να δουλέψει; Δεν ξέρω εγώ θα έκανα hard reset μέσα από το μενού και clear cache. Ψάξτο στο Google https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-mate-10-lite/hardreset/first-method/ Edited February 26, 2019 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Παιδιά μια ερώτηση. Παίζει το τηλέφωνο όταν δεν είναι στο ρεύμα, με ενεργοποιημένο ασύρματο σημείο πρόσβασης να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας με την έννοια ότι σταματάει τη ροή δεδομένων, επειδή ίσως κάποια συσκευή λόγω αναπαραγωγής βίντεο κάνει συνεχή ροή; Μου συνέβαινε και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα παρόχου, τη στιγμή που έχω επαρκέστατο σήμα και data. Από 4G, ξαφνικά H+ και δεν άνοιγε τίποτα ούτε στο τηλέφωνο, ούτε στη συνδεδεμένη συσκευή. Με το φορτιστή συνδεδεμένο δεν παρουσιάστηκε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Με το φορτιστή συνδεδεμένο δεν παρουσιάστηκε το θέμα. Έτυχε, δεν νομίζω ότι αλλάζει η συμπεριφορά σε φόρτιση. Έπειτα έχουμε το ασταθές δίκτυο 4G που μας περιγράφεις, το σήμα WiFi του φορητού σημείου πρόσβασης που δεν ξέρουμε πόσο καλό είναι, την πιθανή αδράνεια από τη συσκευή ανάγνωσης λόγω buffering… πολύ θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Μου φενετε πάει η pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Διανέμεται ήδη η RNE-L21 8.0.0.340(C185), Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Μάρτιο του 2019 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ενημερώσεων συστήματος EMUI, επισκεφτείτε την επίσημη τοποθεσία της Huawei στο Web: https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2019/3/. Pie και το GPU Turbo παρελθόν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 (edited) Διανέμεται ήδη η RNE-L21 8.0.0.340(C185), Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Μάρτιο του 2019 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ενημερώσεων συστήματος EMUI, επισκεφτείτε την επίσημη τοποθεσία της Huawei στο Web: https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2019/3/. Pie και το GPU Turbo παρελθόν :( Ούτε pie ούτε gpu turbo λέτε;πάντως καμία ενημέρωση δεν ήρθε σε μένα Edited March 7, 2019 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Μόλις κυκλοφόρησε, έχε υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Καλησπέρα, μετά από μια πλήρη φόρτιση, περίπου πόση ώρα οθόνη βγάζει σε σας, εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι έχει πέσει λίγο. Σήμερα έχει 3 ώρες κ μου έβγαζε 4 και 5 καμία φορά. Θα το κάνω μια επαναφορά να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Την κάναμε αναβάθμιση... Να περιμένουμε pieη θα πάρουμε χυλόπιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλησπέρα, μετά από μια πλήρη φόρτιση, περίπου πόση ώρα οθόνη βγάζει σε σας, εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι έχει πέσει λίγο. Σήμερα έχει 3 ώρες κ μου έβγαζε 4 και 5 καμία φορά. Θα το κάνω μια επαναφορά να δωΜε wifi 6 ώρες, με δεδομένα 4:30 με μικρή χρήση 5 ωρο Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Την κάναμε αναβάθμιση... Να περιμένουμε pieη θα πάρουμε χυλόπιτα Σε λίγο θα αλλάξουμε συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Val4 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Εμένα μου ήρθε η C432 Να την κάνω η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Εμένα μου ήρθε η C432 Να την κάνω η όχι; Να την κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts