Jump to content

sski

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sski

  1. Παιδιά μια ερώτηση. Παίζει το τηλέφωνο όταν δεν είναι στο ρεύμα, με ενεργοποιημένο ασύρματο σημείο πρόσβασης να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας με την έννοια ότι σταματάει τη ροή δεδομένων, επειδή ίσως κάποια συσκευή λόγω αναπαραγωγής βίντεο κάνει συνεχή ροή; Μου συνέβαινε και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα παρόχου, τη στιγμή που έχω επαρκέστατο σήμα και data. Από 4G, ξαφνικά H+ και δεν άνοιγε τίποτα ούτε στο τηλέφωνο, ούτε στη συνδεδεμένη συσκευή. Με το φορτιστή συνδεδεμένο δεν παρουσιάστηκε το θέμα.
  2. Σύρος / Cosmote / Αγορά από Κωτσόβολο το Δεκέμβριο
  3. Σήμερα έλαβα την αναβάθμιση σε Android 8 (RNE-L21 8.0.0.330(C432)). Πέρασε μέσα σε 10 λέπτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την επανεκκίνηση δεν διαπιστώνω καμιά τρομερή αλλαγή βέβαια για την ώρα. Το μόνο φάουλ από την αναβάθμιση ήταν ότι η γλώσσα ήταν στα Αγγλικά και έπρεπε χειροκίνητα να πάω να προσθέσω πάλι τα Ελληνικά που είχα. Κατά τα άλλα εφαρμογές, δεδομένα, ρυθμίσεις όλα ΟΚ.
  4. Μπορείς να ρωτήσεις το φίλο σου τι μάρκα ήταν το τζαμάκι που σου έβαλε;
  5. Αγορασμένο από Κωτσόβολο με πάροχο cosmote. Το update δεν ήρθε αυτόματα αλλά με χειροκίνητη επιλογή ελέγχου στις ρυθμίσεις ήταν διαθέσιμο. Το face unlock πολύ ενδιαφέρον είναι ταχύτατο.
  6. Μιας και το είχες δοκιμάσει εφαρμόζει καλά σε όλη την οθόνη ή έχει αέρα στα άκρα (halo effect);
  7. Γιατί λυσσάτε τόσο για ένα άμεσο update; Εντοπίσατε κάτι που δεν λειτουργεί σωστά και ανυπομονείτε να φτιαχτεί; Η συσκευή πρόσφατα κυκλοφόρησε και λειτουργεί απροβλημάτιστα.
  8. Άφοβα! Για αυτά που ζητάς θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω.
  9. Το ενεργοποίησα κι εγώ έτσι ακριβώς. Μένει να δούμε πόσο αξιόλογο είναι στην πράξη.
  10. Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή. Είναι όμως θέμα της συσκευής ή η υπηρεσία της COSMOTE δεν είναι τελειοποιημένη;
  11. Καταναλώνει περισσότερο μπαταρία αν ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία ή είναι σε νορμάλ πλαίσια;
  12. Κι εγώ θα το ήθελα αλλά δεδομένου πως στις προδιαγραφές του δεν αναγράφει Gorilla Glass φοβάμαι πως ένα τζαμάκι επιβάλλεται.
  13. Σε μένα δεν είχε καθόλου μεμβράνη ούτε tempered glass. Αγόρασα ένα tempered glass της Terrapin κι ενώ η τοποθέτηση ήταν πολύ εύκολη χωρίς να αφήσει φουσκάλες, δυστυχώς περιμετρικά κάνει το λεγόμενο halo effect το οποίο είναι πολύ άσχημο. Έχει κανείς δοκιμάσει και να προτείνει κάποιο tempered glass σε αυτό το κινητό που να κολλάει άψογα;
  14. Νέος κάτοχος της συσκευής την αγόρασα πριν μια εβδομάδα απο την προσφορά του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ με το Υ6. Ουσιαστικά μου κόστισε 270. Από τις πρώτες ημέρες χρήσης είμαι αρκετά ικανοποιημένος το κινητό ειναι περίπτωση VFM, πολύ καλές φωτογραφίες και καλή αυτονομία. Δεν παίζω παιχνίδια καθόλου αλλά με υπηρεσίες τοποθεσίας και wifi μόνιμα ανοιχτά καθώς και 4G πολλές φορές μες στην ημέρα, θεωρώ ότι το κινητό έχει πολύ καλή αυτονομία. Μπορεί να λείπουν χαρακτηριστικά όπως NFC, 5ghz wifi, λήψη 4K video, προσωπικά αν και τα είχα σε προηγούμενη συσκευή δεν μου λείπουν. Αναλόγως λοιπόν τις ανάγκες, θεωρώ πως αξίζει κάθε ευρώ για την κατηγορία του.
  15. Παιδιά τη γνώμη σας... Ψάχνω για νέα συσκευή και οι βασικές προδιαγραφές που με ενδιαφέρουν είναι η κάμερα να βγάζει καλές-καθαρές φωτογραφίες και η μπαταρία να έχει καλή αυτονομία (πάνω από ένα 24ωρο) σε χρήση με ανοιχτό 4G, πολύ λίγη ομιλία, και wifi browsing Το budget είναι έως 350€ . Σκέφτομαι για τα εξής: 1. Samsung S7 Edge 2. LG G6 3. Huawei Mate 10 Lite Ποιο θα διαλέγατε και γιατί; Ή έχετε καλύτερη πρόταση με αυτό το budget; Σημ. Σε κάποια από τα παραπάνω επειδή η λιανική τους είναι πάνω από το budget... βλέπω και την περίπτωση μεταχειρισμένου
  16. Η ποιότητα του video; Τελικά τραβάει 4Κ ή όχι;
  17. Συγκριτικά με το G6 είναι καλύτερο; Και το καλύτερο το εστιάζω κυρίως στις φωτογραφίες, την κάμερα και την αυτονομία της μπαταρίας. Γιατί είμαι μεταξύ των 2 και σκέφτομαι πιο να επιλέξω... Εμφανισιακά το mate μου δείχνει πιο ωραίο και είναι και πιο οικονομικό στην αγορά του.
  18. sski

    LG G6

    Μα είναι αξιόπιστο; Στο trustpilot υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια ειδικά από Ελλάδα
  19. sski

    LG G6

    Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει από Ελλάδα και από "σκρουτζομάγαζο" να μου προτείνει κάποιο αξιόπιστο; Δε με πειράζει αν δεν είναι το φθηνότερο ας είναι και λίγο παραπάνω από αυτό, αρκεί να είναι σίγουρο πως είναι αξιόπιστο δηλαδή δεν είναι π.χ. ανοιγμένο, refurbished ή άλλα πολλά που γράφονται συνήθως. Βλέπω πολλούς επίσης που ενώ το έχουν αγοράσει από Ελλάδα μέσα σε 2 μέρες το πουλάνε με απόδειξη αγοράς κανονικά και προβληματίζομαι. Αν κάτι τέτοιο δε μπορεί να γραφτεί δημοσίως στο forum έστω με προσωπικό μήνυμα αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει θα το εκτιμούσα.
  20. sski

    LG G6

    Γνωρίζει κανείς ποιες άλλες συσκευές εκτός του G6 και νέες σχετικά σε κυκλοφορία έχουν δυνατότητα wide angle στην κάμερα τόσο στην πίσω όσο και στην selfie cam?
  21. sski

    LG G6

    Ναι και στο eglobalcentral η Dual Sim έκδοση ανέβηκε 70€ πάνω. Άρα δεν έχει να κάνει με Ελλάδα μόνο. Ίσως με την κυκλοφορία του V30 να ξαναπέσει η τιμή.
  22. sski

    LG G6

    Η λειτουργία της 2ης κάμερας (wide view) είναι εφικτή μόνο από το Camera app του κατασκευαστή; Είναι εφικτή η χρήση της από άλλες εφαρμογές π.χ. Facebook, Instagram ?
  23. Κάτοχος iPhone 6 εδώ και 3 χρόνια. Ξαφνικά η μπαταρία εξαντλείται απότομα από το 30% και κάτω . Χθες μάλιστα ήταν 40% το βράδυ και εξαντλήθηκε σε standby όλη τη νύχτα, το πρωί το βρήκα κλειστό. Θέλει αλλαγή η μπαταρία ή είναι θέμα software?
×
×
  • Create New...