Jump to content

sski

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sski

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά μια ερώτηση. Παίζει το τηλέφωνο όταν δεν είναι στο ρεύμα, με ενεργοποιημένο ασύρματο σημείο πρόσβασης να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας με την έννοια ότι σταματάει τη ροή δεδομένων, επειδή ίσως κάποια συσκευή λόγω αναπαραγωγής βίντεο κάνει συνεχή ροή; Μου συνέβαινε και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα παρόχου, τη στιγμή που έχω επαρκέστατο σήμα και data. Από 4G, ξαφνικά H+ και δεν άνοιγε τίποτα ούτε στο τηλέφωνο, ούτε στη συνδεδεμένη συσκευή. Με το φορτιστή συνδεδεμένο δεν παρουσιάστηκε το θέμα.
  2. Σύρος / Cosmote / Αγορά από Κωτσόβολο το Δεκέμβριο
  3. Σήμερα έλαβα την αναβάθμιση σε Android 8 (RNE-L21 8.0.0.330(C432)). Πέρασε μέσα σε 10 λέπτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την επανεκκίνηση δεν διαπιστώνω καμιά τρομερή αλλαγή βέβαια για την ώρα. Το μόνο φάουλ από την αναβάθμιση ήταν ότι η γλώσσα ήταν στα Αγγλικά και έπρεπε χειροκίνητα να πάω να προσθέσω πάλι τα Ελληνικά που είχα. Κατά τα άλλα εφαρμογές, δεδομένα, ρυθμίσεις όλα ΟΚ.
  4. Μπορείς να ρωτήσεις το φίλο σου τι μάρκα ήταν το τζαμάκι που σου έβαλε;
  5. Αγορασμένο από Κωτσόβολο με πάροχο cosmote. Το update δεν ήρθε αυτόματα αλλά με χειροκίνητη επιλογή ελέγχου στις ρυθμίσεις ήταν διαθέσιμο. Το face unlock πολύ ενδιαφέρον είναι ταχύτατο.
  6. Μιας και το είχες δοκιμάσει εφαρμόζει καλά σε όλη την οθόνη ή έχει αέρα στα άκρα (halo effect);
  7. Γιατί λυσσάτε τόσο για ένα άμεσο update; Εντοπίσατε κάτι που δεν λειτουργεί σωστά και ανυπομονείτε να φτιαχτεί; Η συσκευή πρόσφατα κυκλοφόρησε και λειτουργεί απροβλημάτιστα.
  8. Άφοβα! Για αυτά που ζητάς θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω.
  9. Το ενεργοποίησα κι εγώ έτσι ακριβώς. Μένει να δούμε πόσο αξιόλογο είναι στην πράξη.
  10. Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή. Είναι όμως θέμα της συσκευής ή η υπηρεσία της COSMOTE δεν είναι τελειοποιημένη;
  11. Καταναλώνει περισσότερο μπαταρία αν ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία ή είναι σε νορμάλ πλαίσια;
  12. Κι εγώ θα το ήθελα αλλά δεδομένου πως στις προδιαγραφές του δεν αναγράφει Gorilla Glass φοβάμαι πως ένα τζαμάκι επιβάλλεται.
  13. Σε μένα δεν είχε καθόλου μεμβράνη ούτε tempered glass. Αγόρασα ένα tempered glass της Terrapin κι ενώ η τοποθέτηση ήταν πολύ εύκολη χωρίς να αφήσει φουσκάλες, δυστυχώς περιμετρικά κάνει το λεγόμενο halo effect το οποίο είναι πολύ άσχημο. Έχει κανείς δοκιμάσει και να προτείνει κάποιο tempered glass σε αυτό το κινητό που να κολλάει άψογα;
×
×
  • Create New...