Nikifoross Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Προσθέστε και Meizu, Xiaomi κορυφαίες εταιρίες. πάρα πολυ σωστος σορρυ τις ξεχασα πριν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 ποιοτητα κατασκευης iphone5s,οθονη του galaxy s4, μεγεθος οθονης 4,5 ιντσες με ελαχιστα bezel,καμερα του lumia 1020,λειτουργικο android,αναπαραγωγη ηχου σαν του htc one...αν βγει ενα τετοιο δεν ξαναλλαζω κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καμερα 1020, 5.5'' οθονη σε σασι του Optimus G, μπαταρια 3500mAh τουλαχιστον, 3D οθονη, ηχεια στερεοφωνικα, παχος 5.5 χιλιοστα και αν εχει και προτζεκτορα καλα θα ηταν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Για μένα βγήκε ήδη. Nokia με Android... :shifty: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Για μένα το ιδανικό κινητό θα ήταν: Android λειτουργικό, οθόνη max 5'', επεξεργαστή ικανό να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στις απαιτήσεις μου και να μην εμφανίζει κανένα κόμπιασμα, 3GB RAM, κάμερα του 1020, μπαταρία πάνω από 3500 mAh και χωρίς προβλήματα στα υλικά κατασκευής όπως τριξίματα κλπ. Δε μου έρχεται κάτι άλλο προς το παρόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Για μένα βγήκε ήδη. Nokia με Android... :shifty: Τα χαρακτηριστικά του όμως είναι λίγο... άθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Τα χαρακτηριστικά του όμως είναι λίγο... άθλια. Καλά είναι, για μένα τουλάχιστον... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Για συσκευές με Android και Windows Θα νεκρώνει το smartphone μόλις κλαπεί, εξ αποστάσεως Στην προσθήκη ενός αντικλεπτικού συστήματος για τα smartphone με λειτουργικά Android και Windows, προβαίνουν η Google και η Microsoft, αντίστοιχα, μετά τη δραματική άνοδο των περιστατικών κλοπής 'έξυπνων' κινητών παγκοσμίως, καθώς και την παραίνεση των αρχών, ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο. Το σύστημα "kill switch" είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που νεκρώνει το κινητό εξ αποστάσεως, με ένα κλικ, μόλις ο χρήστης αντιληφθεί την κλοπή, μετατρέποντάς το σε "τούβλο", και ήδη η Apple αλλά και η Samsung παρέχουν παρόμοιες αντικλεπτικές λύσεις ως πρόσθετες εφαρμογές στις συσκευές τους, με θεαματικά αποτελέσματα. Με έναν στους τρείς Ευρωπαίους πολίτες να έχουν αναφέρει κλοπή ή απώλεια κινητού μέσα στο 2013, και πολλαπλασιασμό των περιστατικών κλοπής smartphones παγκοσμίως, η προσθήκη ενός συστήματος που θα νεκρώνει το κινητό, το οποίο έχει μεγάλη αξία μεταπώλησης στην μαύρη αγορά, είναι επιτακτική ανάγκη, αναφέρει δημοσίευμα του BBC. Στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι μέσα σε ένα εξάμηνο από τη στιγμή που η Apple εξόπλισε το λειτουργικό iOS 7, με το αντίστοιχο αντικλεπτικό σύστημα για τα iPhone, οι κλοπές των εν λόγω συσκευών μειώθηκαν κατά 17% στη Νέα Υόρκη, 38% στο Σαν Φραντσίσκο και 24% στο Λονδίνο, ενώ αυξήθηκαν οι κλοπές smartphones άλλων εταιρειών που δεν το διέθεταν. Πηγή: www.lifo.gr Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ένα κινητό για μένα θα είναι τέλειο όταν έχει ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό. Αδιάφορο αν είναι windows, mac, linux ή QNX. Η canonical καλά το είχε οραματιστεί, αλλά δεν το βλέπω να προχωράει. Πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο που είναι εφικτό κατά τη γνώμη μου. Βέβαια αυτό δεν συμφέρει καμιά εταιρεία στην παρούσα φάση, τουλάχιστον τις μεγάλες του χώρου (ms και apple). Αν το κάνουν αυτό σε ποιόν θα πουλήσουν imacs και surface tabs; Πάντως το βλέπω να έρχεται και όταν γίνει θα έχουμε επανάσταση. Θα είναι τέλειο ένα κινητό σε μέγεθος lumia 720 π.χ. να "κουμπώνει" σε dock και να συμπεριφέρεται σαν pc...:rolleyes: Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiannosss Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ΠΩς αφερουμε το logo τις κηνιτης τηλεφωνιας του παροχου δηλσδη απο το note3 το εχω κανει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ήθελα να ρωτήσω αν σε οποιαδήποτε κινητό μπορώ να χρησιμοποιησω otg. Έχω ένα νέκεν ν6 που λέει ότι έχει otg αλλά όταν βάζω το καλώδιο και ένα USB stick δεν γίνεται τίποτα ακόμα και με κάποιες εφαρμογές που έχω κατεβάσει (stick mount, otg helper), πως δουλεύει γενικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ήθελα να ρωτήσω αν σε οποιαδήποτε κινητό μπορώ να χρησιμοποιησω otg. Έχω ένα νέκεν ν6 που λέει ότι έχει otg αλλά όταν βάζω το καλώδιο και ένα USB stick δεν γίνεται τίποτα ακόμα και με κάποιες εφαρμογές που έχω κατεβάσει (stick mount, otg helper), πως δουλεύει γενικά? αν όντως υποστηρίζει το κινητό σου otg λειτουργία κατέβασε το total commander και έπειτα το USB Stick Plugin-TC .. υπόψιν το στίκ πρέπει να είναι διαμορφωμένο είτε σε fat32 ή exfat για να μπορείς να γράψεις σε αυτό.. το ntfs δεν υποστηρίζεται ακόμα από το πρόγραμμα μπορείς όμως να διαβάσεις τα αρχεία του. το stick mount θέλει root για να λειτουργήσει καθώς και έναν file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Όχι δεν υποστηρίζεται σε όλες τις συσκευές η λειτουργία usb otg. Συνήθως στα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής αναφέρεις αν υποστηρίζει την λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Υπάρχει αισθητή διάφορα; Αν κάποιος αγόραζε συσκευή 720 5 ιντσών ενω είχε 1080 5 ιντσών θα του κακοφαινοταν στην καθημερινή χρήση; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Οχι :) Αν (Και ΜΟΝΟ αν) τις συγκρινεις διπλα διπλα θα δεις διαφορα, χωρις φυσικα να σου κακοφανει καθολου η 720p σε καθημερινη χρηση :) Ρωτα ατομα που πηγαν απο Note 3 σε LG Flex στις 6" 720p :p Σημαντικο το αν η οθονη ειναι RGB η Pentile (με μεγαλη διαφορα καλυτερη η RGB υλοποιηση και ειδικα τοτε δε σου φαινεται καθολου χειροτερη η οθονη) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ελάχιστη θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κι εγώ δε πιστεύω να υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ίσως να δεις διαφορά αν πας σε μια μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη με ανάλυση 720p από μια μικρότερη με ανάλυση 1080p.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το ιδακινό κινητό για μένα θα ήταν ίσως το Nokia N900 με οθόνη 4-4.5 ιντσών και την κάμερα (μάντεψε) του N8 Τόσο απλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το ιδακινό κινητό για μένα θα ήταν ίσως το Nokia N900 με οθόνη 4-4.5 ιντσών και την κάμερα (μάντεψε) του N8 Τόσο απλά! Λειτουργικό; Maemo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Λειτουργικό; Maemo? Ναι αμέ γιατί όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Κόλπα του μάρκετινγκ για να διαφημίζουν τις συσκευές και να ανεβάζουν τις τιμές δυσανάλογα. Σαν τους επεξεργαστές στα android σε λίγο θα φτάσουμε σε 16πύρινους κάτι που φυσικά είναι παντελώς άχρηστο με τις υπάρχουσες εκδόσεις του λειτουργικού. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Συμφωνώ με τον Rayden. Ελάχιστη, μόνο για λόγους μάρκετινγκ διαφημίζονται οι συσκευές με 1080p περισσότερο. Η ανάλυση Fhd είναι άχρηστη σε οθόνες 4,5 ιντσών όπως και η QHD και η 4K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a4antonis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 αν όντως υποστηρίζει το κινητό σου otg λειτουργία κατέβασε το total commander και έπειτα το USB Stick Plugin-TC .. υπόψιν το στίκ πρέπει να είναι διαμορφωμένο είτε σε fat32 ή exfat για να μπορείς να γράψεις σε αυτό.. το ntfs δεν υποστηρίζεται ακόμα από το πρόγραμμα μπορείς όμως να διαβάσεις τα αρχεία του. το stick mount θέλει root για να λειτουργήσει καθώς και έναν file manager Έχω αυτό το ταμπλετ και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος η θύρα usb Mini που έχει και είναι μόνο για φόρτιση δηλαδή δεν είναι ενεργή μπορεί να μετατραπεί σε ενεργή usb - otg. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να γίνει root και γίνεται, δεν ξέρω αν είναι σωστό ή κατάλαβα λάθος. Θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων οποίο φίλο ασχοληθεί με το θέμα και με βοηθήσει σχετικά, πληροφοριακά μόνο να πω ότι θέλω την θύρα για εγκατάσταση μιας εφαρμογής για τηλεόραση (DVB-T) tivizen. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Η τεχνολογία προχωράει .. πλέων σε πολλά κινητά δεν φαίνονται ούτε δαχτυλιές ούτε τίποτα.. εγώ για τον καθαρισμό της οθόνης προτιμώ το πανάκι που καθαρίζω και τα γυαλιά ηλίου. Και σε σπάνιες περιπτώσεις (εάν πέσει πάνω καμιά σταγόνα αναψυκτικού και στεγνώσει ή από δύσκολες βρομιές γενικότερα ) χρησιμοποιώ αυτό εδώ: http://www.e-glykoriza.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=771&Itemid=0&ref=bestprice.gr το σπρέι λέει: Ιδανικό για καθαρισμό και προστασία: -Οθόνες TFT/LCD -Οθόνες Notebook -Οθόνες PDA -Φακούς Projectors Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή μακροπρόθεσμα θα βλάψω το κινητό μου... αλλά είμαι πολύ περίεργος να ακούσω και της γνώμες/προτάσεις σας Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και εγώ ένα παρόμοιο υγρό χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα πανάκι μικροινών και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts