Jump to content

a4antonis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About a4antonis

  • Ημ. Γέννησης 29/04/1953

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

a4antonis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να με βοηθήσει? Έχω εγκαταστήσει στο αυτοκίνητο μου ένα σύστημα 2din (ραδιο-cd-dvd-wifi bluetooth mp3 gps) και έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση της εφαρμογής sygic gps. Ποιο συγκεκριμένα εγκαθίσταται η εφαρμογή αλλά δεν ανοίγει τους χάρτες και κάποια στιγμή μου έβγαλε ένα μήνυμα "απενεργοποιημενα τα γραφικά". Σε επικοινωνία με την sygic μου ειπαν οτι θέλει αναβάθμιση το σύστημα κι έτσι επικοινώνησα με το εργοστάσιο αλλά μου ειπαν οτι δεν έχουν αναβάθμιση. Το σύστημα είναι witson Android 4.4.4 μοντέλο A-6964. Μήπως κάποιος φίλος έχει γνώση η κάποιον τεχνικό που μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ όλους.
  2. Γνωρίζει κάποιος φίλος να με βοηθήσει αν και πως ξεκλειδώνει το mio moov 560 και ταυτόχρονα πώς μπορώ να εγκαταστήσω νέο χάρτη? πχ sygic 13.4.1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  3. Φίλε θα σου πω αν και βλέπω ότι είναι καιρός που έκανες την ερώτηση. Εγώ έχω το ίδιο tk-103b του έβαλα από την αρχή καρτοκινητη wind με 10 € για ένα χρόνο και δούλεψε άριστα. Υπ όψιν ότι δεν έχω άμεση πρόσβαση στο tracker γιατί είναι θαμμένο, αλλά όπως σου είπα δεν είχα πρόβλημα.
  4. Οκ αλλά μετά το otg θα πρέπει να βάλω και ένα ανταπτορα από usb σε Mini usb για να μπει η κεραία? Συγγνώμη που ξαναρωταω αλλά μην τα αγοράσω και τα πετάξω γιατί είπαμε ότι η θύρα δεν είναι ενεργή, θα γίνει με το otg? Επίσης αν θες κοίτα αυτό που θέλω να εγκαταστήσω, tv tuner tivizen TV t11. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  5. Αγαπητέ φίλε μήπως θα μπορούσες να γίνεις ποιο συγκεκριμένος η αν θες ποιο περιγραφικος? Γιατί μην νομίζεις ότι είμαι και πολύ σχετικός έτσι ώστε να καταλάβω τι εννοείς βήμα βήμα και να μην κάνω και καμιά ζημιά στο ταμπλετ. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  6. Έχω αυτό το ταμπλετ και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος η θύρα usb Mini που έχει και είναι μόνο για φόρτιση δηλαδή δεν είναι ενεργή μπορεί να μετατραπεί σε ενεργή usb - otg. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να γίνει root και γίνεται, δεν ξέρω αν είναι σωστό ή κατάλαβα λάθος. Θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων οποίο φίλο ασχοληθεί με το θέμα και με βοηθήσει σχετικά, πληροφοριακά μόνο να πω ότι θέλω την θύρα για εγκατάσταση μιας εφαρμογής για τηλεόραση (DVB-T) tivizen. Ευχαριστώ.
  7. Έχω αυτό το ταμπλετ και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, υπάρχει τρόπος να μετατραπεί η θύρα mini usb που έχει και είναι μόνο για φόρτιση σε otg? Κάπου διάβασα ότι πρέπει να γίνει root πρώτα δεν ξέρω αν είναι σωστό ή κατάλαβα λάθος. Θα ευχαριστήσω εκ των προτέρων οποίο φίλο ασχοληθεί με το θέμα και μου απαντήσει οποια και αν είναι η απάντηση. Ευχαριστώ.
  8. Καλημερα σε ολους Μηπως ξερει καποιος ενα τεχνικο στην Αθηνα να μου επισκευαση το ταμπλετ hyundai t7 που εχει προβλημα στο gps; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
×
×
  • Create New...