spiliot Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Μου ακούγεται σαν πρόβλημα της συσκευής, πιθανώς με factory reset να δούλευε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Δεν μου παίζει το VoLTE. Συσκευή A34 5G,ενώ επίσης το 1252(υπηρεσία υπολοίπου καρτοκινητής)είναι νεκρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 50 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν μου παίζει το VoLTE. Συσκευή A34 5G,ενώ επίσης το 1252(υπηρεσία υπολοίπου καρτοκινητής)είναι νεκρό Δοκίμασα τώρα σε POCO F4 και λειτούργησε κανονικά. Φαίνεται θα το έφτιαξαν.Το 1252 έκανε 10 δευτερόλεπτα να συνδεθεί αλλά δούλεψε. Κάτι κάνουν γενικότερα σήμερα, γιατί το πρωί για ~40 λεπτά ενώ είχα 4g δεν περνούσε ούτε kilobyte. (Το VoLTE λειτουργούσε εν τω μεταξύ). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 2 ώρες πριν, marios239 said: Δοκίμασα τώρα σε POCO F4 και λειτούργησε κανονικά. Φαίνεται θα το έφτιαξαν.Το 1252 έκανε 10 δευτερόλεπτα να συνδεθεί αλλά δούλεψε. Κάτι κάνουν γενικότερα σήμερα, γιατί το πρωί για ~40 λεπτά ενώ είχα 4g δεν περνούσε ούτε kilobyte. (Το VoLTE λειτουργούσε εν τω μεταξύ). Ακόμα δεν λειτουργεί ούτε σε εμένα ούτε σε γνωστούς μου. Το 1252 έφτιαξε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Σε iPhone 13 μια χαρά δουλεύει 2 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου IPhone 12,Samsung A34 5G,Realme 8 5G,Samsung A33 5G πουθενά δεν παίζει σε διαφορετικές συνδέσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Με flight mode λειτουργεί το wifi calling;;;;Επίσης μπορείς να στείλεις μηνύματα με VoWifi;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Με flight mode λειτουργεί το wifi calling;;;;Επίσης μπορείς να στείλεις μηνύματα με VoWifi;;;; Κανονικά πρέπει να λειτουργεί ναι. SMS μέσω WiFi calling απ' όσο ξέρω στέλνει μόνο η Cosmote. Η Vodafone και η Nova δεν το υποστηρίζουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου On 2/5/2024 at 1:06 ΜΜ, marios239 said: Κανονικά πρέπει να λειτουργεί ναι. SMS μέσω WiFi calling απ' όσο ξέρω στέλνει μόνο η Cosmote. Η Vodafone και η Nova δεν το υποστηρίζουν. Υπάρχει κάποια τεχνική εξήγηση για αυτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Ο IMS τους είναι ρυθμισμένος μόνο για κλήσεις 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 15 ώρες πριν, bedazzled said: Υπάρχει κάποια τεχνική εξήγηση για αυτό; Ο IMS τους είναι Ericsson. 😜 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 32 minutes ago, TakeOverNet said: Ο IMS τους είναι Ericsson. 😜 Αυτό είναι καλό, όχι κακό 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 7 minutes ago, p_k said: Αυτό είναι καλό, όχι κακό Παντελή, μας έλειψες. Άνοιξέ μας τη σοφία σου στο πόσο γρήγορα θα επεκταθεί στις εταιρείες το SA, που τα λες τόσο όμορφα και έγινες γκουρού στην κινητή. 1 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου On 15/5/2024 at 7:25 ΜΜ, p_k said: Αυτό είναι καλό, όχι κακό Απλά να αναφέρω ότι του ΟΤΕ δεν είναι. Όλο το core των VF - Nova, Ericsson είναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου 43 minutes ago, TakeOverNet said: Απλά να αναφέρω ότι του ΟΤΕ δεν είναι. Όλο το core των VF - Nova, Ericsson είναι. Ναι φίλε μου, το ξέρω. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την αποστολή SMS μέσω του Wi-Fi calling; Υπήρχε κάποτε ένα FAQ στο CU app που έλεγε πως η υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμη "σύντομα", το είχα δει πρίν 1 χρόνο περίπου. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Σας λειτουργεί το VoLTE; Παρότι μου δείχνει το εικονίδιο μόλις κάνω κλήση με ρίχνει σε GSM. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου 47 minutes ago, marios239 said: Σας λειτουργεί το VoLTE; Παρότι μου δείχνει το εικονίδιο μόλις κάνω κλήση με ρίχνει σε GSM. Μιας και το ανέφερες, νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου τις προάλλες, αλλά εκεί που κοιτούσα το κινητό του πατέρα μου σε κάτι, έσκασε κλήση και ενώ ήταν φουλ το 4G,με έριξε σε edge. Έκανα ξανά κλήση για να βεβαιωθώ ότι δεν έκαναν πουλάκια τα μάτια μου. Το ξανά κάνε και μετά έφτιαξε. Από τότε μια χαρά μάλλον, δεν τον νοιάζει κιόλας να πέφτει σε edge όπως εμάς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Κυριακή στις 08:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:53 πμ Καλημέρα σε όλους. Εδώ και λίγες μέρες έχω μεταφερθεί από Cosmote σε Vodafone CU. 'Εχω ενεργοποιήσει το WiFi Calling και κάποιες φορές λαμβάνω αυτό το notification στο κινητό μου. Ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί βγάζει αυτό το μηνυμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 08:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:55 πμ Είναι μήνυμα που βγάζουν μερικά τηλέφωνα Όταν είσαι σε vowifi δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης όπως το 100 η το 112 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Κυριακή στις 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:03 πμ 5 minutes ago, HEO said: Είναι μήνυμα που βγάζουν μερικά τηλέφωνα Όταν είσαι σε vowifi δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης όπως το 100 η το 112 Σωστά. Το περίεργο είναι ότι το βγάζει μόνο όταν πηγαίνω στο πατρικό μου και συνδέεται με το εκεί wi-fi. Στο δικό μου σπίτι, που είμαι τόσες μέρες / ώρες δεν το βγάζει αυτό το μήνυμα ! Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό; Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι στο πατρικό μου δεν είναι καλό το σήμα της Vodafone οπότε ενεργοποιεί το Wi-Fi Calling ενώ στο δικό μου σπίτι έχει καλό σήμα οπότε δεν ενεργοποιεί το Wi-Fi Calling. Το σκέφτομαι σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 09:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:22 πμ 18 minutes ago, stark said: Σωστά. Το περίεργο είναι ότι το βγάζει μόνο όταν πηγαίνω στο πατρικό μου και συνδέεται με το εκεί wi-fi. Στο δικό μου σπίτι, που είμαι τόσες μέρες / ώρες δεν το βγάζει αυτό το μήνυμα ! Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό; Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι στο πατρικό μου δεν είναι καλό το σήμα της Vodafone οπότε ενεργοποιεί το Wi-Fi Calling ενώ στο δικό μου σπίτι έχει καλό σήμα οπότε δεν ενεργοποιεί το Wi-Fi Calling. Το σκέφτομαι σωστά; Πιθανόν δεν σου βγάζει σηματακι όταν είναι σε vowifi ; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Κυριακή στις 02:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:07 μμ 4 ώρες πριν, HEO said: Πιθανόν δεν σου βγάζει σηματακι όταν είναι σε vowifi ; Στο σπίτι μου δεν βγάζει κάτι. Οταν παω ξανα στο πατρικό θα το τσεκάρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Κυριακή στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:51 μμ 6 ώρες πριν, HEO said: Πιθανόν δεν σου βγάζει σηματακι όταν είναι σε vowifi ; Στην Vodafone δεν βγάζει σήμα VoWiFi. Μόνο ένα σήμα με τηλέφωνο που γίνεται κλήσεις μέσω δικτύου WiFi. 6 ώρες πριν, stark said: Καλημέρα σε όλους. Εδώ και λίγες μέρες έχω μεταφερθεί από Cosmote σε Vodafone CU. 'Εχω ενεργοποιήσει το WiFi Calling και κάποιες φορές λαμβάνω αυτό το notification στο κινητό μου. Ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί βγάζει αυτό το μηνυμα; Έτσι είναι στη Vodafone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:31 μμ 3 ώρες πριν, katsiletra said: Στην Vodafone δεν βγάζει σήμα VoWiFi. Μόνο ένα σήμα με τηλέφωνο που γίνεται κλήσεις μέσω δικτύου WiFi. κανεις λαθος 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts