pan82 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Και εμένα μου κάνει νερά το wificalling... Βάζω την συσκευή σε λειτουργία πτήσης και ανοίγω το wifi καλώ από τον δεύτερο αριθμό που έχω και το βγάζει ότι είναι κλειστό... Mα αν έχεις κλειστό το δίκτυο πως θα παίξει το wifi calling? Νομίζω θέλει απαραίτητα να είναι ανοιχτό το δίκτυο για να περάσει η κλήση στο wifi αν το σήμα είναι αδύναμο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Και εμένα μου κάνει νερά το wificalling... Βάζω την συσκευή σε λειτουργία πτήσης και ανοίγω το wifi καλώ από τον δεύτερο αριθμό που έχω και το βγάζει ότι είναι κλειστό... Με ποια συσκευή; Mα αν έχεις κλειστό το δίκτυο πως θα παίξει το wifi calling? Νομίζω θέλει απαραίτητα να είναι ανοιχτό το δίκτυο για να περάσει η κλήση στο wifi αν το σήμα είναι αδύναμο Αν έχεις flight mode που είναι κλειστά τα πάντα, μπορείς να ανοίξεις μεμονωμένα το wi-fi ή το bluetooth πχ. Σε αυτήν την περίπτωση, με ενεργοποίηση του wi-fi παίζει το wi-fi calling. Και μάλιστα όπως έχω διαπιστώσει στη δική μου συσκευή, το τηλέφωνο με 2 κάρτες sim που υποστηρίζουν wifi calling μετατρέπεται πρακτικά σε αυτό που λέμε dual sim active, δηλαδή μπορεί να δέχεται ταυτόχρονα και στις 2 κάρτες κλήσεις δίχως να έχεις κάνει κάποια προώθηση από τον έναν αριθμό στον άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Γενικώς η υπηρεσία είναι προβληματική. Η ποιότητα του ήχου είναι χάλια. Το έκλεισα και ησύχασα. Τώρα με ακούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Με ποια συσκευή; Αν έχεις flight mode που είναι κλειστά τα πάντα, μπορείς να ανοίξεις μεμονωμένα το wi-fi ή το bluetooth πχ. Σε αυτήν την περίπτωση, με ενεργοποίηση του wi-fi παίζει το wi-fi calling. Και μάλιστα όπως έχω διαπιστώσει στη δική μου συσκευή, το τηλέφωνο με 2 κάρτες sim που υποστηρίζουν wifi calling μετατρέπεται πρακτικά σε αυτό που λέμε dual sim active, δηλαδή μπορεί να δέχεται ταυτόχρονα και στις 2 κάρτες κλήσεις δίχως να έχεις κάνει κάποια προώθηση από τον έναν αριθμό στον άλλον. Με το Samsung galaxy note 8...Κανονικά έπρεπε να παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Σου βγάζει ένδειξη wifi calling όταν ανοίγεις το wifi σε flight mode; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 (edited) Σου βγάζει ένδειξη wifi calling όταν ανοίγεις το wifi σε flight mode; Sent from my Galaxy S10e Όχι αυτό είναι το θέμα...Κανονικά όταν συνδεόταν σε wifi έβγαζε μήνυμα για κλήσεις,εδώ και λίγο καιρό δεν βγάζει τπτ...Από τις ρυθμίσεις ειναι ενεργό οι κλήσεις μέσω wifi...Στην γραμμή κατάστασης το εικονίδιο είναι κανονικά ενεργοποιημένο... Edited November 15, 2020 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 (edited) Ερώτηση προς όλα τα τσακάλια με OnePlus και Xiaomi που έχουν παίξει με το Qualcomm PDC: Ποιο προφίλ υποστηρίζει VoLTE και VoWiFi και στην Cosmote και τη Vodafone; Προς το παρόν ό,τι έχω δοκιμάσει υποστηρίζει μόνο volte/vowifi για Cosmote και μόνο volte για Vodafone, μερικά εκ των οποίων είναι τα Telefonica UK και TEF Germany. EDIT: Βιάστηκα να κάνω το post. Μετά από 10 λεπτά δούλεψε το VoWiFi και στη Vodafone. Edited November 20, 2020 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Ερώτηση προς όλα τα τσακάλια με OnePlus και Xiaomi που έχουν παίξει με το Qualcomm PDC: Ποιο προφίλ υποστηρίζει VoLTE και VoWiFi και στην Cosmote και τη Vodafone; Προς το παρόν ό,τι έχω δοκιμάσει υποστηρίζει μόνο volte/vowifi για Cosmote και μόνο volte για Vodafone, μερικά εκ των οποίων είναι τα Telefonica UK και TEF Germany. EDIT: Βιάστηκα να κάνω το post. Μετά από 10 λεπτά δούλεψε το VoWiFi και στη Vodafone. Τα mbn της Cosmote και Vodafone στον φάκελο eu του modem (σε μερικά Xiaomi) Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβουμε όταν κάνω μια κλήση αν είναι με WiFi ή όχι; Edit, άκυρο, το βρήκα Edited November 22, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 σε poco f1 με custom rom Bliss πως θα δω αν παιζει το vowifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ανοίγεις λειτουργία πτήσης, ανοίγεις Wifi και δοκιμάζεις να κανεις κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ανοίγεις λειτουργία πτήσης, ανοίγεις Wifi και δοκιμάζεις να κανεις κλήση.τιποτα το εχω δοκιμασει ποιο παλια και με αλλη custom rom αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 τιποτα το εχω δοκιμασει ποιο παλια και με αλλη custom rom αλλα τπτ Στις ρυθμίσεις είναι ενεργή η επιλογή Κλήσεις WiFi; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Στις ρυθμίσεις είναι ενεργή η επιλογή Κλήσεις WiFi;ναι απλα μου εχει δυο επιλογες η μια μου λεει οταν το wifi δεν ειναι διαθεσιμο χρηση δικτυου κινητης και η αλλη λεει εαν το δικτυο κινητης δεν ειναι διαθεσιμο χρηση wifi εχω επιλεξει την δευτερη επιλογη αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 ναι απλα μου εχει δυο επιλογες η μια μου λεει οταν το wifi δεν ειναι διαθεσιμο χρηση δικτυου κινητης και η αλλη λεει εαν το δικτυο κινητης δεν ειναι διαθεσιμο χρηση wifi εχω επιλεξει την δευτερη επιλογη αλλα τπτ Οι 2 επιλογές: 1. Κλήση μέσω WiFi και 2. Κλήση μέσω κινητής τηλεφωνίας, το 1ο ενεργοποιείς το VoWiFi ανεξαρτήτως αν έχεις καλό ή μη σήμα, και το 2ο, όταν το σήμα είναι χάλια (πχ σε υπόγειο ή σε σπίτι όπου η κάλυψη είναι σχεδόν ανύπαρκτη) τότε ενεργοποιείται, και απενεργοποιείται αυτόματα αν το σήμα είναι τόσο, ώστε να παίξει το VoLTE. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Θα έπρεπε όμως και με τις 2 επιλογές να παίζει σε λειτουργία πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Ερώτηση προς όλα τα τσακάλια με OnePlus και Xiaomi που έχουν παίξει με το Qualcomm PDC: Ποιο προφίλ υποστηρίζει VoLTE και VoWiFi και στην Cosmote και τη Vodafone; Προς το παρόν ό,τι έχω δοκιμάσει υποστηρίζει μόνο volte/vowifi για Cosmote και μόνο volte για Vodafone, μερικά εκ των οποίων είναι τα Telefonica UK και TEF Germany. EDIT: Βιάστηκα να κάνω το post. Μετά από 10 λεπτά δούλεψε το VoWiFi και στη Vodafone. Vodafone : σε poco βαλε vodafone DE για volte και wifi calling στο pdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 ναι απλα μου εχει δυο επιλογες η μια μου λεει οταν το wifi δεν ειναι διαθεσιμο χρηση δικτυου κινητης και η αλλη λεει εαν το δικτυο κινητης δεν ειναι διαθεσιμο χρηση wifi εχω επιλεξει την δευτερη επιλογη αλλα τπτ Με την προϋπόθεση ότι έχεις ενεργοποιήσει το wifi calling απ τον πάροχο, πρέπει να βάλεις κάποιο προφίλ απ' το PDC (Qualcomm QPST Tool) που να υποστηρίζει vowifi + volte Cosmote + Vodafone. Ψάξε οδηγό στο xda και δες μήπως βρεις στη λίστα το DT_Greece να ενεργοποιήσεις αυτό. Vodafone : σε poco βαλε vodafone DE για volte και wifi calling στο pdc Το edit μου κάτω κάτω το είδες; Λίγα λεπτά αφού έκανα το post εδώ, δούλεψε και το vowifi και σε Vodafone. Με TEF Germany έχω vowifi+volte και σε Cosmote και σε Vodafone. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Vodafone : σε poco βαλε vodafone DE για volte και wifi calling στο pdcπου τα βαζω αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Xiaomi redmi note8 Pro, έχω Vodafone, έχω ενεργοποιήσει το wifi calling παίρνοντας τηλεφώνο την Vodafone, το ενεργοποιησα και από κινητό αφού το έχει στα settings του και δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν στέλνει sms με τίποτα. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω;; κάτι που μπορώ να κάνω, γιατί τώρα με την καραντίνα πρέπει να στέλνουμε συνεχώς μηνηματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Xiaomi redmi note8 Pro, έχω Vodafone, έχω ενεργοποιήσει το wifi calling παίρνοντας τηλεφώνο την Vodafone, το ενεργοποιησα και από κινητό αφού το έχει στα settings του και δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν στέλνει sms με τίποτα. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω;; κάτι που μπορώ να κάνω, γιατί τώρα με την καραντίνα πρέπει να στέλνουμε συνεχώς μηνηματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για την ώρα τα SMS δεν υποστηρίζονται μέσω Wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αναγκαστικά για να στείλω μήνυμα , ανακάλυψα ότι μπορώ να απενεργοποιω το wifi calling από το κινητό, να στέλνω sms, να παραδίδεται και στην συνέχεια να το ενεργοποιώ. Κάτι είναι και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Έχοντας ενεργοποιημένο volte και voWiFi σε oneplus 7pro και δίκτυο cosmote, παρατηρώ αρκετές φορές να πέφτει η γραμμή εν μέσω κλήσης. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει λόγω του ότι απομακρύνομαι από το δίκτυο WiFi και γίνεται μεταβίβαση σε 4g; Α ναι, δεν θα πρεπε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η κλήση; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcf Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Σε Mi 9, έχει ενεργοποιηθεί το VoWifi και λειτουργεί οκ αλλά δεν ξέρω για το Volte. Σε σύνδεση 4G+ μόλις γίνει κλήση γυρίζει σε 4G σκέτο. Αυτό σημαίνει χρήση Volte ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Σε Mi 9, έχει ενεργοποιηθεί το VoWifi και λειτουργεί οκ αλλά δεν ξέρω για το Volte. Σε σύνδεση 4G+ μόλις γίνει κλήση γυρίζει σε 4G σκέτο. Αυτό σημαίνει χρήση Volte ή όχι; Αν δεν σε γυρίζει σε 3g τότε έχεις ενεργοποιημενο volte και δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts