paanos Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Μέσω του ims εννοώ (όπως η Cosmote). Ο δεύτερος τρόπος για κάποιο λόγο στη vodafone δεν λειτουργεί σωστά αν έχεις ενεργό το VoLTE και ήταν θέμα στις αρχές (και μέχρι πρόσφατα) που δεν το υποστηριζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Υπάρχουν 2 τρόποι για SMS over 4g, ο ένας είναι πάνω από IMS, και ο άλλος είναι για συσκευές προ VoLTE. Περιγράφονται και οι 2 εδώ https://blog.3g4g.co.uk/2012/02/high-level-view-on-how-sms-works-in-lte.htmlΤα γνωρίζω αυτά φίλε μου αλλά αυτά είναι θεωρητικά και δεν έχουν εφαρμοστεί στην πράξη.... Εκτός αν μου λες ότι η cosmote η η Vodafone χρησιμοποιούν SIP message και οι δικές συσκευές το υποστηρίζουν Sent from my Redmi 7 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, αν παίζει σωστά το VoLTE (που όπως είπα μάλλον κάτι πάει λάθος με τις συσκευές σου), τότε θα έρχονται και τα μηνύματα.Τα μηνύματα βέβαια έρχονται κανονικά διότι οι συσκευές μου όταν λένε στην επιλογή μπάντας 4G ενοουν 4G/3G/2G και όχι μόνο 4G και μιλάω για 4 διαφορετικούς κατασκευαστές.... Οπότε προφανώς στα μηνύματα πέφτει σε 3G στηγμαια για το sms Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Μπορούμε να το κλειδώσουμε μονο σε 4G από το κρυφό μενού phone info (4636). Αυτό έκανα το απόγευμα και είδα πως μου έφευγαν τα μηνύματα κανονικά. Από cosmote τουλάχιστον που είχα πακέτο με SMS. Στην Vodafone είδα ότι τα έλαβα κανονικά. Το μόνο που δεν δουλεύει στη Vodafone είναι τα SMS με vowifi. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Το κρυφό μενού πολλά πράγματα που λέει ότι κάνει δεν τα κάνει..... Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Οι διακόπτες που μέσα για ενεργοποίηση volte που εμφανίζονται σε κάθε συσκευή πχ δεν δουλεύουν. Αλλά το κλείδωμα σε συγκεκριμένο τύπο δικτύου, φυσικά και δουλεύει. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Παιδιά τις τελευταίες 2 ημέρες δουλεύει μόνιμα το VOWIFI σε Samsung S10 πράγμα που δεν γινόταν πριν και έχω σήμα Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Παιδιά τις τελευταίες 2 ημέρες δουλεύει μόνιμα το VOWIFI σε Samsung S10 πράγμα που δεν γινόταν πριν και έχω σήμα Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες στις ρυθμίσεις άμα η προτεραιότητα είναι στο "WiFi" αντί της "Κινητής Τηλεφωνίας". Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Δες στις ρυθμίσεις άμα η προτεραιότητα είναι στο "WiFi" αντί της "Κινητής Τηλεφωνίας".Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Πραγματικά η κατάσταση έχει γίνει κόλαση. Όποτε πιάνει 4G+ η Vodafone η ταχύτητα του ίντερνετ είναι απλά τραγική. Αναγκάζομαι και γυρνάω τα δεδομένα στη δεύτερη κάρτα μου που είναι cosmote και φυσικά έχει και το volte σαν εικονίδιο :p Οι κλήσεις όταν είμαι σε 4G+ κάνουν τρελές διακοπές, (λόγο χαμηλής ταχύτητας προφανώς) Αγανάκτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Και το περίεργο είναι πως η ένδειξη του σήματος είναι καλή. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Το δήλωσες ως βλάβη στο αρμόδιο τμήμα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Και το περίεργο είναι πως η ένδειξη του σήματος είναι καλή. Sent from my Galaxy A40 Ναι το ξέρω. Αυτό το θέμα φωνάζω συνέχεια. Και έτσι παίρνει η μπάλα όλες τις κλήσεις και την ποιότητα του και καλά VOLTE. Πχ τώρα που το κλείδωσα μόνο σε 3G δίνει καλές μετρήσεις. Αν μπει 4G ή πιάσει και plus; Ου καλά είσαι. Βάζω κλάματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Στο δικό μου S10+ δε δουλεύει γενικά το volte, vowifi. Κάποιος μου είχε γράψει εδώ να αλλάξω firmware (έχω cosmote), αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα πχ δούλευε το vowifi και κάποια στιγμή χάθηκε! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Έχω θέμα με το volte όταν δεν υπάρχει καλό σήμα εκεί που μιλάω πέφτει η γραμμή. Συγκεκριμένα χάνεται και από επάνω το σήμα βγάζει στιγμιαία το Χ πάνω στο δίκτυοΑυτό είναι θέμα που έχει ξανασυζητηθεί, η δική μου άποψη είναι δεν μπορεί το δίκτυο να σε βάλει σε 2g/3g όταν μιλάς σε volte και το σήμα είναι αδύνατο.... Θέμα διαχείρισης Αν και εγώ να πω την αλήθεια δεν το έχω συναντήσει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Πήρα τηλέφωνο για να ζητήσω φορητότητα, και να ρωτήσω αν υπάρχουν volte και vowifi , μου ανέφερε ο εκπρόσωπος ότι για το πρώτο δεν διατίθεται ακόμα στο δίκτυο ενώ για το δεύτερο υπάρχει κανονικά, τί ισχύει τελικά; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Και τα δύο κανονικά, το αναγράφει και στη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 βιντεοκλήσεις όπως κάναμε με το 3g κάποτε; σαν υπηρεσία υπάρχει (video over LTE) αλλά καμιά εταιρία δεν το χρησιμοποιεί πλην της Κίνας που είναι mainstream αυτά τα χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Κάτι Samsung δεν ήταν είναι τα τελευταία που το υποστηρίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Κάτι Samsung δεν ήταν είναι τα τελευταία που το υποστηρίζουν? ναι αλλά και σε αυτά σταδιακά φεύγει η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Ναι. Κατά την κλήση πατάς στον dialer το εικονίδιο της βιντεοκλήσης και πατάει αποδοχή ο συνομιλητής και ανοίγουν οι κάμερες. Το χρησιμοποιώ καθημερινά εικονα χαλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Καλημέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια όσον αφορά το Vowifi. Εχω το Redmi Note 9 Pro και Vodafone Cu κάρτα. Έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία Vowifi και στο smartphone αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχω Vowifi μόνο όταν ενεργοποιήσω το aeroplane mode. Επίσης στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει επιλογή για ορισμό σαν πρώτη προτίμηση να γίνονται οι κλήσεις από Wifi. Πως γίνεται να εμφανισθεί αυτή η επιλογή; Πριν δεν υπήρχε επιλογή για Volte αλλά βρήκα ένα 5 ψηφίο κωδικό που ενεργοποίησε την επιλογή για Volte. Ανεβάζω και ένα. screenshot με τις επιλογές. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα για να εμφανισθεί η επιλογή για προτιμήσεις δικτύου - Wifi πρώτα πρέπει να γράψει στον dialer *#*#869434#*#* Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα ! Σήμερα έκανα φορητότητα στην Vodafone και προσπαθώ , αν γίνεται να ενεργοποιήσω Volte , VoWifi , Wifi calling κλπ , θέλω δηλαδή να περνάει η γραμμή κινητής από wifi όταν είμαι σε αξιόπιστο δίκτυο. Η συσκευή μου Redmi Note Pro 8 δεν βρίσκεται σε αυτές που υποστηρίζονται σε πρώτη ματιά που έριξα . Επίσης δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή wifi calling της Vodafone , γιατί δεν θέλω να αλλάξω dialer. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει ? Ευχαριστώ πολύ ! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Κάλεσε τους στο 13840 ή στείλε στο live chat για να το ενεργοποιήσουν και στη συνέχεια ενεργοποίησε τους διακόπτες στη συσκευή σου (αν δεν εμφανίζονται, πληκτρολόγησε *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* στον dialer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Κάλεσε τους στο 13840 ή στείλε στο live chat για να το ενεργοποιήσουν και στη συνέχεια ενεργοποίησε τους διακόπτες στη συσκευή σου (αν δεν εμφανίζονται, πληκτρολόγησε *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* στον dialer)Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω ! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα ! Σήμερα έκανα φορητότητα στην Vodafone και προσπαθώ , αν γίνεται να ενεργοποιήσω Volte , VoWifi , Wifi calling κλπ , θέλω δηλαδή να περνάει η γραμμή κινητής από wifi όταν είμαι σε αξιόπιστο δίκτυο. Η συσκευή μου Redmi Note Pro 8 δεν βρίσκεται σε αυτές που υποστηρίζονται σε πρώτη ματιά που έριξα . Επίσης δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή wifi calling της Vodafone , γιατί δεν θέλω να αλλάξω dialer. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει ? Ευχαριστώ πολύ ! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχει η επιλογή για να το ενεργοποιήσεις μέσω της εφαρμογής My Vodafone ή My CU (για τους συνδρομητές Vodafone CU). Έπειτα, πληκτρολογείς το *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* στο dialer και περίμενε λίγο. Κάνε επανεκκίνηση και θα δεις την ένδειξη. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts