CaptainNickGR Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 τωρα που ειπατε volte.. εχουμε κανα νεο γι αυτο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Όχι, μόνο VoWiFi δίνει ακόμα. Όσοι είχαν ενεργό το δεύτερο, όταν γίνει διαθέσιμο θα έχουν και το πρώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 (edited) Στην ίδια πλατφόρμα δεν είναι ιδιώτες και εταιρικοι; Όχι. Οι εταιρικοί περνούν από Ισπανία. Έχω την αίσθηση ότι ενεργοποιηται σταδιακά το VoLTE. Edited September 28, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysfil Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Έχω την αίσθηση ότι ενεργοποιηται σταδιακά το VoLTE. Από που προκύπτει φίλε αυτό; Ρωτάω γιατί το περιμένω πως και πως αφού τώρα με ενεργοποιημένο το Wifi Calling δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Από που προκύπτει φίλε αυτό; Ρωτάω γιατί το περιμένω πως και πως αφού τώρα με ενεργοποιημένο το Wifi Calling δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω SMS. Ο απεναντι μου εχει VoLTE και εγω οχι. Οπότε ρώτησα τι παίζει και μου ειπαν οτι δινεται σταδιακα σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Δύο ερωτήσεις. Επειδή πρόσφατα διέκοψα το 4G (γύρισα σε 3G) μου αφαίρεσαν και το WiFi Calling. Πάνε μαζί αποκλειστικά αυτά? Και η δεύτερη έχει να κάνει με το ίδιο, εάν το VoLTE πάει χεράκι χεράκι με το WiFi Calling? (ότι το VoLTE θέλει 4g το γνωρίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Το Volte πάει πακέτο με το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 (edited) Δύο ερωτήσεις. Επειδή πρόσφατα διέκοψα το 4G (γύρισα σε 3G) μου αφαίρεσαν και το WiFi Calling. Πάνε μαζί αποκλειστικά αυτά? Και η δεύτερη έχει να κάνει με το ίδιο, εάν το VoLTE πάει χεράκι χεράκι με το WiFi Calling? (ότι το VoLTE θέλει 4g το γνωρίζω). https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/oroi-chrisis-vodafone-wifi-calling/ Η απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου Vodafone 4G συνεπάγεται την αυτόματη απενεργοποίηση της Yπηρεσίας. Αντιθέτως, η απενεργοποίηση της Υπηρεσίας δεν συνεπάγεται την αυτόματη απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου Vodafone 4G. Από που προκύπτει φίλε αυτό; Ρωτάω γιατί το περιμένω πως και πως αφού τώρα με ενεργοποιημένο το Wifi Calling δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω SMS. Στο Mate 10 PRO οπου το εχω native το wificall (χωρις εφαρμογες) οι κλησεις ειναι μεσω wifi και τα sms μεσω δικτυου κινητης. Μονο αν βαλω λειτουργια πτησης οπου κλεινει το δικτυο κινητης δεν εχω sms. Τωρα αν θελεις και τα sms να ειναι μεσω wifi τοτε θα πρεπει να περιμενεις γιατι δεν το υποστηριζει ακομα. Edited September 26, 2019 by PapaDarxon Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Eαν δεν κάνω λάθος έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία από τα τέλη μαρτίου .... Φτάσαμε τέλος Σεπτεμβρίου ..... Πόσο καιρό δηλαδή θέλουν για να ετοιμάσουν μια υπηρεσία ???? Μια φορά κάθε μήνα μπαίνω να δω την πρόοδο της Vodafone. Καμιά πρόοδος, προχωράμε.... Μα ΤΙ κάνει τόσο καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Ποσο τραγικο για μια τετοια εταιρια να αδιαφορει για μια δυνατοτητα - εφαρμογη του δικτυου της. 3 μηνες να βγαλει ενημερωση...και ουτε προκειται, μαλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Σήμερα έχει πέσει τελείως η κεραία στην περιοχή μου με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε ίντερνετ, ούτε κλήσεις χωρίς διακοπές στο σήμα αφού πιάνει οριακά από μακρινή κεραία. Το WiFi calling αποδείχτηκε σωτήριο αφού παρόλο που πιάνω μόνο 2G μια μπάρα σήμα μες το σπίτι, έχω κανονικά κλήσεις μέσω WiFi χωρίς πρόβλημα. Καλό βέβαια θα ήταν να δώσουν την δυνατότητα να δουλεύει η εφαρμογή ακόμα και χωρίς καθόλου σήμα κινητής για κάποιες ελάχιστες περιοχές που δεν έχει σήμα η εταιρεία (ή σε υπόγεια κλπ.) ενώ μπορείς να συνδεθείς σε σταθερό δίκτυο. Ελπίζω επίσης σύντομα να δώσει και το VoLTE για ακόμη καλύτερη επικοινωνία. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Εμφανίστηκε σήμερα και σε εμένα η εφαρμογή ( mi9t pro) και σε εταιρικό νούμερο αλλά δεν ενεργοποιείται sent from Mi9T pro Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Εμφανίστηκε σήμερα και σε εμένα η εφαρμογή ( mi9t pro) και σε εταιρικό νούμερο αλλά δεν ενεργοποιείται sent from Mi9T pro Τα ίδια και εδώ (εταιρική σύνδεση επίσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Δεν αντεξα και τους μιλησα στο chat...και με ενημερωσαν πως μεσα στον μηνα, θα βγει update της εφαρμογης, διορθωνοντας bugs και συμβατοτητας με android 10. Αντε, να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Έχει δει κανείς άλλος VoLTE? Έχει ενεργοποιηθεί σε αρκετούς γνωστούς μου. Λογικά είναι θέμα ημερών για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Έχει δει κανείς άλλος VoLTE? Έχει ενεργοποιηθεί σε αρκετούς γνωστούς μου. Λογικά είναι θέμα ημερών για όλους.Θα ενεργοποιηθεί και σε σένα κοίτα και τις ρυθμίσεις σου. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Τίποτα ακόμη. Αναμένουμε. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δεν έχει ενεργοποιηθεί σε κανέναν. Μην κοιτάτε το μενού. Εκεί μπορεί να δείχνει σε μερικούς ενεργοποιημένο αλλά όταν πας να κάνεις κλήση με κλειστό wifi και με σήμα 4G στο κινητό σε πετάει κατευθείαν σε 3G η Edge και τότε μόνο πραγματοποιείται η κλήση. Ενώ στην Cosmote κάνει κλήση με 4G κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δεν έχει ενεργοποιηθεί σε κανέναν. Μην κοιτάτε το μενού. Εκεί μπορεί να δείχνει σε μερικούς ενεργοποιημένο αλλά όταν πας να κάνεις κλήση με κλειστό wifi και με σήμα 4G στο κινητό σε πετάει κατευθείαν σε 3G η Edge και τότε μόνο πραγματοποιείται η κλήση. Ενώ στην Cosmote κάνει κλήση με 4G κανονικά. Σε εμένα και σε 2-3 ακόμα έχει ενεργοποιηθεί. Κάνω κλήση και γίνεται από 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Μπα εμένα δεν. Το ρίχνει σε H+. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια από τη στιγμή που δεν έχει βγει ένδειξη για VoLTE. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Και που το χω στο on, σε 3G με γυρναει οταν καλω.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δεν αρκεί ο διακόπτης. Αυτός σου δείχνει ότι από την πλευρά σου είσαι οκ. Το τηλέφωνό σου το υποστηρίζει κανονικά. Πρέπει η Vodafone να στο δώσει. Τώρα απλά το έχει απενεργοποιήσει. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Και σε εμένα δεν παίζει το VoLTE ακόμα, το voWiFi κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Σε mi max 3 ενεργοποιηθηκε κι εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Σε mi max 3 ενεργοποιηθηκε κι εμένα. κι εμεις που εχουμε καλυτερη συσκευη, ακομα, τιποτα...ουτε wifi calling λογω μη συμβατης εφαρμογης ακομα με την 10αρα, και volte ακομα επισης τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts