Jump to content

lostre12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lostre12

  • Ημ. Γέννησης 22/03/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

lostre12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ακριβώς έτσι είναι
  2. Μολις έβαλα το νέο λογισμικό της xiaomi, το miui 11, λέω δεν κάνω και έναν έλεγχο από τον dialer για να δω τι γίνεται με το volte? Και δούλεψε αμέσως. Πολύ καλύτερη ποιότητα κλήσης και δεν πέφτει το 4g όταν μιλάς.
  3. Και VOLTE και VOWIFI. Βέβαια το δεύτερο μόνο μέσω της εφαρμογής Vodafone wifi calling
  4. Σε mi max 3 ενεργοποιηθηκε κι εμένα.
  5. Καλημέρα αδερφέ! Κόλαση δε θα πει τίποτα! Δε βλέπω πάλι να κλείνει χρόνο η συσκευή!
  6. Το ένα έχει πάνω από 11€ το άλλο έχει σχεδόν 1€. Αν δεν έχει κάποιος νά διαθέσει 11€ για να πάρει το nilkin ας δοκιμάσει αυτό που έστειλα από το λινκ πιο πάνω. Παίρνω 11 του ενός ευρώ :)
  7. https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-Max-3-Full-Cover-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Guard-Film-F1-/332786129354?du=1&txnId=1602310068014 Αυτό είναι το καλύτερο tempered glass που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα με διαφορά από το δεύτερο. Εφαρμόζει τέλεια στην οθόνη και κολλάει όλο και όχι μόνο γύρω γύρω όπως μερικά που αφήνουν κενό μεταξύ tempered glass και touch screen. Έτσι η αίσθηση αφής που έχει είναι τέλεια. (και είναι και τσάμπα!)
  8. Fluid navigation gestures αδερφέ. Καλοδούλευτο!
  9. Ρε παιδια πως βγάζετε σκρινσοτ και το ανεβάζετε εδώ? Είτε θα έχει θέμα με το μέγεθος είτε με την επέκταση εμένα και δε μέ αφήνει.
  10. Έγραψα beta παιδιά. Υπάρχει Dev beta? Ζητήσω συγγνώμη και παραπάνω τι άλλο να πω?
  11. :X:cry:οοουφ παλι καλα! ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εγω δουλευω καθημερινα web banking και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. την dev εχεις?
  12. εχεις δικιο δεν καταλαβα οτι εννοουσε την global dev. αν ειδες πιο πανω εγραψα ποια ρομ εβαλα. την miui 10.2 xiaomi.eu 8.12.6 beta ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι αδερφε χρειαζεται ξεκλειδωμα συγνωμη για την παρεξηγηση.
  13. κανε factory reset και ξαναδοκιμασε. παρε ενα μπακαπ απο τα αρχεια σου βεβαια γιατι ολα σβηνονται με το reset. Οχι δεν ειναι η official global dev. Ειναι η ελληνικη xtrv beta,η καλυτερη απο ολες για μενα
  14. Ποια ρομ φοραγες πριν απο αυτη? Εγω την εβαλα κανοντας factory reset επειδη αλλαξε η εκδοση αντροιντ απο 8 σε 9. και μετα το ξανασεταρα απο την αρχη παλι το τηλεφωνο
×
×
  • Create New...