Jump to content

Vodafone VoLTE/voWiFi

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ, όπως ακριβώς και το δικό μου.

Έλεγα μήπως έπαιζε πιο σωστά αν προστέθηκε μέσω αναβάθμισης η δυνατότητα για VoLTE/VoWiFi. Ελπίζω απλά ότι είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη και κάποια στιγμή θα το φτιάξουν να έχει επιλογή.

Sent from my SM-G970F

Δεν βγάζει σηματακι για το Volte, όταν κάνεις κλήσεις όμως με ανοιχτά δεδομένα έχεις σήμα 4G; Αν ναι είναι ενεργο.

Εγω που μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη χθες, μου ενεργοποιησαν το Wifi Calling (iPhone 6s) αλλα το voLTE δεν λειτουργει

Τα carrier settings που έστειλαν στα iPhone ενεργοποιούν μόνο το WiFi calling, όχι το VoLTE.

Δεν βγάζει σηματακι για το Volte, όταν κάνεις κλήσεις όμως με ανοιχτά δεδομένα έχεις σήμα 4G; Αν ναι είναι ενεργο.

Το ξερω οτι δεν βγαζει σηματακι, οταν κανω κληση πεφτει στο 3G :(

Το ξερω οτι δεν βγαζει σηματακι, οταν κανω κληση πεφτει στο 3G :(

Ξαναγράφω όπως και πιο πάνω. Η Vodafone επέλεξε προς το παρόν να μην αφήνει τα iphone να γίνουν register στο VoLTE. Δεν πρόκειται να δεις 4G αν δεν έρθει καινούργιο carrier upgrade.

Μόλις μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε ότι το WiFi call θα το δώσουν άμεσα,για το Volte δεν έχουν καμία ενημέρωση...

Εντομεταξη της είπα ότι έχω Samsung galaxy note 8 και η απάντηση της ήταν ότι ακόμα δεν το υποστηρίζει καμιά συσκευή της Samsung,και ότι μόλις γίνει διαθέσιμο το WiFi call θα με πάρουν τηλέφωνο...

Μόλις μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε ότι το WiFi call θα το δώσουν άμεσα,για το Volte δεν έχουν καμία ενημέρωση...

Εντομεταξη της είπα ότι έχω Samsung galaxy note 8 και η απάντηση της ήταν ότι ακόμα δεν το υποστηρίζει καμιά συσκευή της Samsung,και ότι μόλις γίνει διαθέσιμο το WiFi call θα με πάρουν τηλέφωνο...

Ισχύει. Πλην σειράς S10, αν δεν έρθει το update Μαίου, σε προηγούμενες σειρές (Note 9, Note 8, S9, S9+, S8, S8+ κλπ) δεν θα παίξει. Στο Note 9 ξεκίνησε από χθες.

σε Note 9 περασα την τελευταια αναβαθμιση και ενεργοποιησα το wifi calling.

Πρεπει να μιλησω με Vodafone για να ενεργοποιησουν τη γραμμη μου;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

σε Note 9 περασα την τελευταια αναβαθμιση και ενεργοποιησα το wifi calling.

Πρεπει να μιλησω με Vodafone για να ενεργοποιησουν τη γραμμη μου;

Ναι! Ζήτησε το από το τσατ ή κάλεσε απευθείας το τεχνικό τμήμα.

:cat:

Και σε μένα είπαν ότι θα θα ενεργοποιήσουν αρχικά το wifi calling. To VoLTE θα καθυστερήσει... Παίζει να το δώσουν μετά το καλοκαίρι...

απο το chat της Vodafone μολις μου ειπαν οτι αυτη η υπηρασια δεν ειναι διαθεσιμη ακομα σε Note 9

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Σε Note 9 παίζει κανονικά και το VoLTE και το VoWiFi.

Ορισμένες μόνο φορές δεν ξεκινά η κλήση με VoLTE και πέφτει. Και στην επόμενη προσπάθεια το γυρνά σε UMTS/EDGE. Αλλά συνήθως βγαίνει φυσιολογικά.

Αυτά με την ενημέρωση λογισμικού που ξεκίνησε να δίνεται από προχτές. Αν έχεις έκδοση λογισμικού παλαιότερη δεν παίζει τίποτα από τα 2.

Καλησπέρα παιδιά. Χτες πήρα το honor 10 lite. Έχω βάλει μια sim Vodafone και μια sim wind. Ομως, στην sim wind φαίνεται η ρύθμιση volte ενώ στην sim Vodafone δεν φαίνεται. Άλλαξα και θέση στις sim και πάλι το ίδιο. Γιατί συμβαίνει αυτό ρε παιδιά; Μήπως επειδή ακόμα δεν βγήκε επίσημα από τη Vodafone το volte; Όμως και η wind δεν έχει και δεν έχει πει κάτι σχετικά με αυτό και παρόλα αυτά έχει την επιλογή για volte. Γιατί να συμβαίνει αυτό;

Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που ρωτάω είναι γιατί να μην υπάρχει η επιλογή στην Vodafone sim και αν ενεργοποιηθεί από την Vodafone θα εμφανιστεί.

Edited by theo4850

Έχω το Mi A1 υπάρχει τρόπος να δουλέψει το WiFi calling; Είναι ενεργοποιημένο από την Vodafone

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπογραφή εκτός ορίων

Έχω το Mi A1 υπάρχει τρόπος να δουλέψει το WiFi calling; Είναι ενεργοποιημένο από την Vodafone

Το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ με το mi a2 ,μου έχει ενεργοποιήσει η Vodafone την υπηρεσία

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε Note 9 παίζει κανονικά και το VoLTE και το VoWiFi.

Ορισμένες μόνο φορές δεν ξεκινά η κλήση με VoLTE και πέφτει. Και στην επόμενη προσπάθεια το γυρνά σε UMTS/EDGE. Αλλά συνήθως βγαίνει φυσιολογικά.

Αυτά με την ενημέρωση λογισμικού που ξεκίνησε να δίνεται από προχτές. Αν έχεις έκδοση λογισμικού παλαιότερη δεν παίζει τίποτα από τα 2.

Την τελευταία ενημέρωση την εχω πάρει. Οσες ρυθμίσεις αφορούν το wifi calling τις έχω ενεργοποιήσει.

Πως μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί η υπηρεσια;

Από τη Vodafone γιατί μου λένε ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμη σε Note 9. Έχω CU παίζει ρολο;

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

My History:

Την τελευταία ενημέρωση την εχω πάρει. Οσες ρυθμίσεις αφορούν το wifi calling τις έχω ενεργοποιήσει.

Πως μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί η υπηρεσια;

Από τη Vodafone γιατί μου λένε ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμη σε Note 9. Έχω CU παίζει ρολο;

Βάλε το κινητό σου σε λειτουργία airplane Mode άνοιξε wifi και δες αν δέχεσαι κλήσεις.

Δοκίμασε να βάλεις *#*#86583#*#* στο τηλέφωνο, μέχρι να εμφανίσει VoLTE Carrier Check ,έχω μπει και εγώ στην λίστα με Mi A1 και περιμένω.

Πάντως σε cosmote και Pocophone αυτό δούλεψε και ενεργοποίησε κανονικά το volte.

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Δοκίμασε να βάλεις *#*#86583#*#* στο τηλέφωνο, μέχρι να εμφανίσει VoLTE Carrier Check ,έχω μπει και εγώ στην λίστα με Mi A1 και περιμένω.

Πάντως σε cosmote και Pocophone αυτό δούλεψε και ενεργοποίησε κανονικά το volte.

Το έκανα εγώ στο mi a2 με Vodafone,ενεργοποιείται το volte αλλα επειδή δεν έχει διατεθεί επίσημα από την εταιρία μόλις η κλήση φτάσει τα 7 δευτερόλεπτα πέφτει η γραμμή.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλε το κινητό σου σε λειτουργία airplane Mode άνοιξε wifi και δες αν δέχεσαι κλήσεις.
Το δοκίμασα και δεν δουλεύει.

Πως γίνεται σε κάποιους να δουλεύει και σε άλλους οχι, με Note9 εννοω;

My History:

Μίλα με τεχνικό τμήμα Vodafone για ενεργοποίηση. Πρώτα θα σου έρθει το sms ενεργοποίησης, μετά θα κάνεις επανεκκίνηση και κατόπιν θα έχεις VoLTE και VoWiFi. Πες τους ότι έχεις iPhone 8 πχ

Δεν εχω καταλαβει το VoLTE σε τι χρειαζεται. Αφου αν υπαρχει δικτυο LTE τοτε γιατι δεν μιλαω με τον παραδοσιακο τροπο;

My History:

Δεν εχω καταλαβει το VoLTE σε τι χρειαζεται. Αφου αν υπαρχει δικτυο LTE τοτε γιατι δεν μιλαω με τον παραδοσιακο τροπο;

Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ένα καλό άρθρο από CNET https://www.cnet.com/news/6-reasons-why-youll-eventually-want-voice-over-lte/

Βέβαια δε συμφωνώ στο σημείο που λέει για τα drop calls. Έχουν ξεπεραστεί οι παιδικές ασθένειες και είναι πολύ πιο σταθερό από τις άλλες τεχνολογίες.

Το Volte το θεωρώ πλέον απαραίτητη υπηρεσία. Πότε δε θα είχα βασικό νούμερο σε δίκτυο που δε το υποστηρίζει πχ Wind.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]