Jump to content

Vodafone VoLTE/voWiFi

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που την έχω ήδη μέσα στο s9+ τι πρέπει να κάνω άραγε για να τα εμφανίσει; Αρκεί να την βγάλω και ξαναβάλω;

Ένα APN είναι με όνομα και APN "ims", τύπο δικτύου "ims", πρωτόκολλο APN ipv4 μόνο και όλα τα υπόλοιπα όπως είναι. Εφόσον δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ενεργοποίησης από την Vodafone δεν θα δείτε διαφορά, ίσως να βγει ο διακόπτης αλλά δεν θα ενεργοποιήσει την υπηρεσία.

Έλα μωρή αρρώστια vodafone, το αισθάνομαι

https://youtu.be/uXwwpIzT17c?t=7

Αλλά και τα σχόλια από κάτω. Πολιτισμός πάνω από όλα :lol:

Πάντως κάλλιο αργά. Θα φέρει φοβερή βελτίωση στο δίκτυο.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλά και τα σχόλια από κάτω. Πολιτισμός πάνω από όλα :lol:

Πάντως κάλλιο αργά. Θα φέρει φοβερή βελτίωση στο δίκτυο.

Φοβερή βελτίωση στο δίκτυο θα φέρει το VoLTE roaming, αλλά μέχρι να το δούμε θα συζητάμε ήδη για 6G.

Φοβερή βελτίωση στο δίκτυο θα φέρει το VoLTE roaming, αλλά μέχρι να το δούμε θα συζητάμε ήδη για 6G.

Δεν νομίζω να απέχει τόσο πολύ. Το VoLTE είναι στους στρατηγικούς στόχους του group. + υπάρχει hosting υποδομών στους OpCos. Πχ συστήματά της Ελλάδας είναι στην Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία κτλ

Εσένα το roaming σε χάλασε. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω να απέχει τόσο πολύ. Το VoLTE είναι στους στρατηγικούς στόχους του group. + υπάρχει hosting υποδομών στους OpCos. Πχ συστήματά της Ελλάδας είναι στην Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία κτλ

Μακάρι, ώστε να εκατομμύρια τουρίστες του γκρουπ να μπορούν να κάνουν VoLTE roaming εδώ ώστε να μπορέσει να γίνει refarm το 3G bandwidth.

Μακάρι, ώστε να εκατομμύρια τουρίστες του γκρουπ να μπορούν να κάνουν VoLTE roaming εδώ ώστε να μπορέσει να γίνει refarm το 3G bandwidth.

Μα το κλείσιμο του 3G είναι ήδη στο roadmap του group.

Καλά τα λόγια, αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο έχουμε;

Κανένας τρόπος να γίνουμε beta testers για VoLTE όσοι έχουμε - κατά τα φαινόμενα - υποστηριζόμενη συσκευή;

Sent from my SM-G970F

Καλά τα λόγια, αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο έχουμε;

Κανένας τρόπος να γίνουμε beta testers για VoLTE όσοι έχουμε - κατά τα φαινόμενα - υποστηριζόμενη συσκευή;

Sent from my SM-G970F

Το ρώτησα το συγκεκριμένο (αν μπορούμε να γίνουμε beta testers) και μου αρνήθηκαν λέγοντας ότι είναι εσωτερικές οι δοκιμές για να εξασφαλίσουν την σταθερότητα του δικτύου.....

Μα το κλείσιμο του 3G είναι ήδη στο roadmap του group.

Παγκόσμια είναι στο roadmap όλων των δικτύων. Άντε να φεύγει να μειωθεί και το κόστος του licensing μπας και ξεκουνηθούν δίκτυα και γκρουπ να παραγγείλουν 5G.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή πιάνει παντού τόσο καλό 4g που το 3g είναι πλέον αχρειαστο;

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δηλαδή πιάνει παντού τόσο καλό 4g που το 3g είναι πλέον αχρειαστο;

Οταν θα φυγει το 3G, προφανως θα πιανει.

Δηλαδή σε ποσα χρόνια το υπολογιζεις να πιάνει παντού 4g?

Και εκτός αυτού να έχουν όλοι οι συνδρομητές ή τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτων συμβατές συσκευές με volte? Αυτο το τελευταίο φυσικά δεν αφορά μονο την vodafone αλλα και τα 3 δικτυα

Edited by bbbb

Και εκτός αυτού να έχουν όλοι οι συνδρομητές ή τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτων συμβατές συσκευές με volte? Αυτο το τελευταίο φυσικά δεν αφορά μονο την vodafone αλλα και τα 3 δικτυα

Αν φύγει το 2G από την μέση ελευθερώνεται πολύς χώρος στα 900MHz για 3G/4G. Τότε η 3g/4G κάλυψη θα πιάσει το μέγιστο.

Σιγά σιγά ας φύγει το 2G το μόνο που κάνει είναι να δεσμεύει χώρο δεν έχει καμία χρησιμότητα.Αν φύγει θα μπορέσει να ανέβει σημαντικά η κάλυψη 3G/4G(της 900Mhz).

Δεν είναι παράλογο. Ωστόσο πιστεύω πως ακόμα θα υπάρχουν άτομα με συσκευές 2G only. Λογικά θα αντιδράσουν αν τους "κόψουν το τηλέφωνο".

Sent from my SM-G970F

Συσκευές με VoLTE συμβατές δεν είναι πολλά κινέζικα που αγοράζει ο κόσμος,όπως τα xiaomi. Ωστοσο με πειραματισμούς έχουν υποστήριξη στην κοσμοτε.Αλλα ελάχιστοι θα ασχοληθούν,θα ηθελα απλά αυτόματα να ρυθμίζονται όλα. Προχθες έφτιαξα ένα pocophone να εχει VoWiFi και VoLTE.

Edited by XP130TD
Off topic

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ακριβώς το ίδιο λέω και εγώ. Ο κόσμος έχει γεμίσει με φθηνές συσκευές android που δεν έχει ιδέα τι είναι το volte και φυσικά αυτές οι συσκευές είναι αδύνατον να το υποστηρίξουν. Και εγώ στα δικά μου κινητά με πατέντα έχω volte στο δίκτυο που το υποστηρίζει μέχρι στιγμής. Αλλά οι περισσότεροι που δεν ασχολούνται και κρατάνε τα κινητά τους με ορίζοντα χρήσης 2-3 χρόνια δεν μπορείς ξαφνικά να τους κόψεις την επικοινωνία με 2g/3g δίκτυο ακόμη και αν καταφέρεις να έχεις ως πάροχος 100% 4g κάλυψη.

Ακόμη βλέπω αρκετούς που κλείνουν το 4g και χρησιμοποιούν μέχρι 3g, λόγω του ότι το 4g τους τελειώνει πιο γρήγορα την μπαταρία... Επίσης αν κλείσουν το 2g πάλι αρκετός κόσμος με (σχετικά παλιότερες) dualsim συσκευές θα μείνει εκτός δικτύου αφού πολλά dualsim δεν υποστηρίζουν 3g/4g ταυτόχρονα και στα 2 slot

Edited by bbbb

Λιγότερο θα κοστίζει να τους δώσει iPhone παρά να κρατήσει το 2g up n running για πέντε συσκευές

Sent from my H9436 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετα απο update στο iPhone

https://ibb.co/zrSMt0F

zrSMt0F

https://ibb.co/d5Nryxj

d5Nryxj

Ναι! Τα είδα κι εγώ!

Όμως στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι έτοιμο...

:)