flandra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ευχαριστώ παιδιά! Δηλαδή αν πάρω ένα κινητό και αξεσουάρ αξίας 50€ (559+50=609) θα πληρώσω 589€; Ναι.Εμένα τουλάχιστον έκανε και σε bundle έκπτωση. Ούτως ή άλλως τα τσεκάρεις πριν πληρώσεις. Βαζω και εγώ το δικό μου https://oneplus.net/gr/invite#EDFTUNSK1RDY1T1 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ευχαριστώ παιδιά! Δηλαδή αν πάρω ένα κινητό και αξεσουάρ αξίας 50€ (559+50=609) θα πληρώσω 589€; Ακριβώς! Ενώ λένε όχι στα bundles εμένα το πήρε κανονικά. Α εντάξει μας δουλεύουν και λίγο μου φαίνεται... αλλά δε βαριέσαι, σιγά μην ήταν τέλειοι.:lol: Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ευχαριστώ παιδιά! Δηλαδή αν πάρω ένα κινητό και αξεσουάρ αξίας 50€ (559+50=609) θα πληρώσω 589€;Ακριβώς φίλε μου.. Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) Ακριβώς! Α εντάξει μας δουλεύουν και λίγο μου φαίνεται... αλλά δε βαριέσαι, σιγά μην ήταν τέλειοι.:lol: Φαντάσου είχε ήδη 50% το bundle με τη θήκη και το τζαμακι. Μου κόστισαν δέκα ευρώ το τζάμι, η sandstone θήκη και το καλώδιο usb-otg. Ούτε από ebay δηλαδή. Το δοκιμασα τωρα. Αφαιρει κανονικα και απο bundles Edited November 24, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) sorry άκυρο το προηγούμενο μνμ το διέγραψα. ερώτηση. μπορείς τα 20 ευρώ από referral να τα χρησιμοποιήσεις για τον φορτιστή που είναι ήδη σε προσφορά; δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει Edited November 24, 2017 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 sorry άκυρο το προηγούμενο μνμ το διέγραψα. ερώτηση. μπορείς τα 20 ευρώ από referral να τα χρησιμοποιήσεις για τον φορτιστή που είναι ήδη σε προσφορά; δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει Ναι το δοκιμασα τωρα. Κανε μια δοκιμη να δεις. Πριν πληρωσεις αφαιρεις οτι δεν θελεις. Δεν αφαιρει 20 ευρω. Αφαιρει ολη την αξια του φορτιστη, 17 και κατι Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Έριξα και εγώ πριν λίγο την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Την έκπτωση 20 ευρώ την παίρνεις στην αγορά ή στην επόμενη? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Την έκπτωση 20 ευρώ την παίρνεις στην αγορά ή στην επόμενη? Στην αγορά. Παίρνεις απι όλα τα λινκ που δίνουμε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά για αγορά πιο κοντά στα Χριστούγεννα , θα ισχύουν τα κουπόνια τον 20 ευρώ μέχρι τότε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά για αγορά πιο κοντά στα Χριστούγεννα , θα ισχύουν τα κουπόνια τον 20 ευρώ μέχρι τότε ;Αν δεν τα κόψει η εταιρεία ναι θα ισχύουν. Υπάρχουν από τότε που βγήκε το OP5. Αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να τα κόψουν έτσι ξαφνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Έλαβε κάνεις update? https://techmaniacs.gr/kykloforise-proto-update-gia-oneplus-5t/ Ανέβασα πολλές Φωτογραφίες οποίος θέλει να δει κόντρα με Google Pixel 2 XL vs Note 8 vs Oneplus 5T vs iPhone X https://www.facebook.com/groups/johnxenakis ;) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Έλαβε κάνεις update? https://techmaniacs.gr/kykloforise-proto-update-gia-oneplus-5t/ Ανέβασα πολλές Φωτογραφίες οποίος θέλει να δει κόντρα με Google Pixel 2 XL vs Note 8 vs Oneplus 5T vs iPhone X https://www.facebook.com/groups/johnxenakis ;) Ναι με το που το άνοιξα το πήρε αμέσως το update Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Παιδιά εμένα που έγινε shipped σήμερα το πρωί στις 6 και τι βρήκα στην DHL ότι είναι Πολωνία, με γρήγορη αποστολή, πότε λέτε να μου έρθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το δικό μου πάντως ενώ έφτασε Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να κανει μια βόλτα απο Γερμανία ξανά :angry: ακομα να το χωνέψω ότι πλήρωσα 10 ευρώ έξτρα, για αυτά τα χάλια... Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το δικό μου πάντως ενώ έφτασε Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να κανει μια βόλτα απο Γερμανία ξανά :angry: ακομα να το χωνέψω ότι πλήρωσα 10 ευρώ έξτρα, για αυτά τα χάλια... Μάλλον κάνεις λάθος,δες την ακολουθία στις ώρες και όχι την σειρά της κίνησης αριστερά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Μακάρι να κάνω λάθος αλλα δε το βλέπω... δες ολοκληρη την πορεία: https://postimg.org/image/win0w47jv/ Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Μακάρι να κάνω λάθος αλλα δε το βλέπω... δες ολοκληρη την πορεία: https://postimg.org/image/win0w47jv/ επιμένω , εγώ πιστεύω ότι έχει φύγει από Θεσσαλονίκη για την πόλη σου, κάνε ένα τηλ στην courier δεν χάνεις τίποτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το εύχομαι να εχεις δίκιο πραγματικά :D η DHL Σάββατο εδώ είναι κλειστή.. απο βδομάδα τώρα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Η DHL με ποια courier συνεργάζεται μήπως και παραλάβω σήμερα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 σε άλλα χρώματα θα βγει? Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Η DHL με ποια courier συνεργάζεται μήπως και παραλάβω σήμερα . Εδώ που είμαι εγώ (Αταλάντη) συνεργάζεται με την speedex. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 σε άλλα χρώματα θα βγει?Στο παρελθόν κυκλοφόρησαν και άλλα χρώματα μετά από λίγο καιρό. Οπότε θεωρώ πως θα συμβεί το ίδιο και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 μολις παρελαβα κ γω,πανεμορφο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Κινητάρα με τα όλα του πάντως μέχρι στιγμής.... Αν ξέρει κάποιος μόνο γιατί μείωσαν τις επιλογές στα buttons? Πχ στο 1+3 με παρατεταμένο πάτημα είχα την επιλογή να με πηγαίνει στην προηγούμενη εφαρμογή... Η με παρατεταμένο πάτημα του home button να ανοίγει η κάμερα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts