Sotnem Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Έχουμε Google Pay στην Ελλάδα? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Απ' όσο θυμάμαι όχι. Νομίζω ότι είχαν βρει τρόπο (με apk) ορισμένοι να έχουν, αλλά όχι επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εγω σκαλωσα γιατι λεει δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου. Οσο για την εφαρμογη, με κατεβασμενο το apk παιζει κανονικα, απλα, διαβασα μονο με revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εγω σκαλωσα γιατι λεει δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου. Οσο για την εφαρμογη, με κατεβασμενο το apk παιζει κανονικα, απλα, διαβασα μονο με revolut. Σ' εμένα με Revolut δεν παίζει. Είχα διαβάσει ότι πρέπει η κάρτα Revolut να έχει ενεργοποιηθεί σε υποστηριζόμενες χώρες πχ Αγγλία, Σλοβακία κλπ. Κάποιοι με Revolut το έχουν κάνει να παίζει με αλλαγή της ταχυδρομικής διεύθυνσης από ελληνική σε αγγλική. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Σήμερα, πρόσεξα πως οι ειδοποιησεις στο viber που χανονται, το κανει μονο αν εχω κλεισει η ειναι κλειστη η εφαρμογη απο την προσωρινη μνημη. (αυτη που βλεπεις ποιες εχεις ανοιχτες κλπ). Λογω δουλειας, δεν την ειχα κλεισει καθολου σημερα και την αφηνα να τρεχει (πατουσα δηλαδη home button μολις εστελνα το μηνυμα χωρις να την "σκοτωνω" με την επιλογη "Διαγραφη Ολων") και προσεξα πως δεν μου εξαφανισε καμια ειδοποιηση σε 8 ωρες. Τι λετε να συμβαινει και γιατι να γινεται αυτο?Για να νιώσεις καλύτερα μου σκοτώνει την ειδοποίηση για τα missed calls ( και στη lock screen και στην κουρτίνα με τις ειδοποιήσεις) και φυσικά δεν εμφανίζει το notification dot στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Για να σας προλάβω πιο stock δε γίνεται. Τραγικοτατη Google. Μιλάμε για τη βασική λειτουργία , δηλαδή τηλέφωνο !! Edit: Good wines!!!! Φταίει η εφαρμογή wear OS η οποία περνάει τις ειδοποιήσεις στο ρολόι και σκοτώνει τα notifications στο κινητό. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Edited October 31, 2019 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Για να νιώσεις καλύτερα μου σκοτώνει την ειδοποίηση για τα missed calls ( και στη lock screen και στην κουρτίνα με τις ειδοποιήσεις) και φυσικά δεν εμφανίζει το notification dot στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Για να σας προλάβω πιο stock δε γίνεται. Τραγικοτατη Google. Μιλάμε για τη βασική λειτουργία , δηλαδή τηλέφωνο !! Edit: Good wines!!!! Φταίει η εφαρμογή wear OS η οποία περνάει τις ειδοποιήσεις στο ρολόι και σκοτώνει τα notifications στο κινητό. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Εμενα, χωρις ρολογια κλπ, που τις περναει? Οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εμενα, χωρις ρολογια κλπ, που τις περναει? Οεο?Δεν έχω ιδέα.Φτιαχνει ένα χαλάει δέκα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Με Revolut μια χαρά μου δουλεύει εμένα. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης του WIFI calling Cosmote σε Google Pixel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μπορει καποιος να μου στειλει μηνυμα η εστω εδω να ποσταρει φωτο απο ολες τις ρυθμισεις στους προγραμματιστες? *Να ειναι μαμα και να μην εχει αλλαξει-πειραξει κατι απ' οταν ξεκλειδωσε τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έχει βάλει κάποιος την 7.2 της κάμερας? Δεν έχει προστεθεί κάποιο feature, όπως το top shot, για το 2 σωστά? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έχει βάλει κάποιος την 7.2 της κάμερας? Δεν έχει προστεθεί κάποιο feature, όπως το top shot, για το 2 σωστά? Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΕδώ έχει μια τροποποιημένη έκδοση που έχει διάφορες προσθήκες: https://forum.xda-developers.com/apps/google-camera-mods/gcam-google-pixel-1-2-3-t3875663 Μπορείς να έχεις αυτήν την τροποποιημένη, παράλληλα με την επίσημη, δεν σβήνει η μία την άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μετα το patch Νοεμ, τα ιδια εχετε κι εσεις? Kernel κλπ? https://ibb.co/G2syL63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μετα το patch Νοεμ, τα ιδια εχετε κι εσεις? Kernel κλπ? https://ibb.co/G2syL63Ναι. 10chrs Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχει βάλει κάποιος την 7.2 της κάμερας? Δεν έχει προστεθεί κάποιο feature, όπως το top shot, για το 2 σωστά? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Διάβασα σήμερα ότι έρχεται πλέον και στις παλιότερες συσκευές, οπότε λίγη υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κυκλοφορησε νεο .apk 7.2 χθες! Στο play store, δεν ανεβηκε κατι, ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κυκλοφορησε νεο .apk 7.2 χθες! Στο play store, δεν ανεβηκε κατι, ακομα! Έχει ξεκινήσει το roll out: https://9to5google.com/2019/11/05/google-camera-7-2-older-pixels/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Όποιος βιάζεται τη βάζει στο εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/camera-7-2-014-278150624-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Βγήκε στο playstore Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Είναι safe να τη βάλουμε από το apkmirror? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Είναι safe να τη βάλουμε από το apkmirror? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Ναι μία χαρά είναι. Αλλά αφού λέει χρήστης ότι έχει βγει και στο playstore. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δε μου έχει βγει... Τσεκαρα μόλις Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Μπορειτε να μου πειτε, αν εχετε κι εσεις ενεργοποιημενη την παρακατω επιλογη στους προγραμματιστες στην κατηγορια εφαρμογες? https://ibb.co/9bqx8Lq Edited November 7, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Μπορειτε να μου πειτε, αν εχετε κι εσεις ενεργοποιημενη την παρακατω επιλογη στους προγραμματιστες στην κατηγορια εφαρμογες? https://ibb.co/9bqx8Lq Σε εμένα όχι Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Μπορειτε να μου πειτε, αν εχετε κι εσεις ενεργοποιημενη την παρακατω επιλογη στους προγραμματιστες στην κατηγορια εφαρμογες? https://ibb.co/9bqx8LqΟύτε εγώ. Το πρόβλημα που είχα αναφέρει, δηλαδή ότι μου σκοτώνει όλα τα notifications για τα missed calls όσο είναι συνδεδεμένο με το ρολόι (wear OS) συνεχίζει ακαθεκτο. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ούτε εγώ. Το πρόβλημα που είχα αναφέρει, δηλαδή ότι μου σκοτώνει όλα τα notifications για τα missed calls όσο είναι συνδεδεμένο με το ρολόι (wear OS) συνεχίζει ακαθεκτο. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Εσυ τουλαχιστον, εχεις βρει και ξερεις τι ειναι. Εγω που δεν εχω τιποτα συνδεδεμενο και μου το κανει μονο σε μια εφαρμογη, τι να πω? Ακομα, απορω τι μπορει να γινεται και το χειροτερο, λυση δεν βρισκω και το viber κανει ενημερωσεις, αλλα, τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts