Jump to content

Google Pixel 2 XL

jimmmysil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
επειδη ζω πολωνια πουλαει ενας τυπος μεταχειρ ενος χρονου σε καλη κατασταση στα 380,

το σκεφτομαι,

ριξε μια ματια στο λινκ να μου πεις

ευχαριστω

https://www.olx.pl/oferta/smartfon-google-pixel-2-xl-CID99-IDxUKDW.html#783e7d0e82

αλλα και παλι το κινητο κοστιζει ακομα και μεταχειρ, ειναι ρισκο

Αν δεν σε ενοχλούν οι γρατσουνιές που αναφέρει στην οθόνη, εσύ κρίνεις. Δε θεωρώ πάντως ότι είναι και ευκαιρία δεδομένων των χρημάτων που ζητάει για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

Αχ παιδιά ξεκολληστε με το soc, τι 835 τι 845, ακόμα και το og Pixel που έχω ακόμα με τον 821 διαφορές δεν βλέπω.

Τα Pixel τα παίρνεις είτε αν:

1. Είσαι fanboy

2. Θες updates χθές

3. Ψάχνεις ότι καλύτερο υπάρχει σε post processing από κάμερα

4. Είσαι και λίγο geekας κατά βάθος

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Νίκο, δε συμφωνώ με την άποψή σου περί soc.

Στο Android παίζει μεγάλο ρόλο ο επεξεργαστής, ειδικά αν δεν αλλάζει ο άλλος συχνά smartphone.

Στα λοιπά που αναφέρεις, ναι συμφωνώ.

• Administrators

Ειδικά ανάμεσα στον 845 & 835 η μόνη διαφορά που βλέπεις είναι στη φόρτωση των παιχνιδιών, στα υπόλοιπα και στη καθημερινή δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Με τα σημερινά δεδομένα πάντα. Μπορεί (μπορεί και όχι) τα πράγματα να αλλάξουν μελλοντικά με την έλευση της επόμενης έκδοσης του Android.

Modpic.gif

Και εγώ δεν νομίζω ότι η διαφορά είναι τεράστια ανάμεσα σε 835-845 όσο αναφορά την καθημερινή χρήση. Τώρα σε gaming ΟΚ μπορώ να το δεχτώ. Αν μιλούσαμε σε βάση κακού soc όπως με 6P και τον 810, να λέγαμε για υπερθερμάσεις και throttling ακόμα και σε καθημερινή χρήση. Αλλά εδώ δεν νομίζω. Στην εποχή που είμαστε προσωπικά δεν κοιτάω καν soc όταν μιλάμε για ναυαρχίδες. Και σχεδόν, μπορώ να πω ούτε καν τη μνήμη. Μόνο OS και κάμερα.

Google Pixel 6 Pro

Στο Android παίζει μεγάλο ρόλο ο επεξεργαστής, ειδικά αν δεν αλλάζει ο άλλος συχνά smartphone.

Στα λοιπά που αναφέρεις, ναι συμφωνώ.

821, 835, 845 έχουν τα pixel, και στα τρία που είχα δεν έβλεπα διαφορές. Ακόμα και σε games, μόνο σε loading times στην αρχή έβλεπα διαφορές, που και πάλι ήταν πολύ minor.. Προσωπική εμπειρία έτσι..:cool:

Όσο για το support link που έστειλε ο φίλος παραπάνω, ισχύει για χώρες που υπάρχει επίσημο store, όχι εμάς.

Google Pixel 5

Δεν εχω βρει πουθενα photο galery δεν εχει? Κατεβασα απο το playstore αλλα μου βγαζει συνεχεια διαφημισεις.

• Administrators
Δεν εχω βρει πουθενα photο galery δεν εχει?

To Google Photos που είναι προεγκατεστημένο δε σου κάνει;

Modpic.gif

Έχει κάνει κανείς το Wi-Fi calling μέσω του οδηγού από xda?

Εάν ναι μπορεί να δώσει link ενεργοποίησης?

Θέλει root για να γίνει? Αν όχι θέλω και εγώ να το κάνω

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ενταξει μαγκες με ψησατε,παω για pixel 2 xl μεταχειρισμενο μεχρι 350 (τιμη καινουργιου mi 8......)

δεν μπορω καθε 6μηνο να αλλαζω κινητο απλα για να παω απο 4 σε 6 gb ram η απο 835 σε 845.....

ολα αυτα ειναι εικονικα και δεν βλεπεις διαφορα σε ανοιγμα apps και σερφαρισμα,(τα upgrade σε hardware γινονται καθε χρονο,δεν γινεται απλα να τα ακολουθησεις λογω χρηματων και αφου το κανεις η διαφορα να ειναι απλα στα χαρτια και να μην το νιωθεις στη χρηση)

οποτε καθαρο android,την καλυτερη καμερα και updates.(και στην καμερα οι διαφορες με τον ανταγωνισμο ειναι ψιλομεγαλες εκτος του p20 pro)

και ειναι προς τιμην της google οτι παρολο που πολλοι πληρωσανε 1000 ευρω περυσι δεν βγηκε καλυτερη καμερα ακομη,αρα δεν ξενερωσαν οι χρηστες.

αυτα!

ευχαριστω

"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

Βουρ στο πατσά φίλε μου. Κίνηταρα είναι!!!

το ξερω ρε συ!

τωρα ειμαι με lg g6 και ελπιζω να δω διαφορες παντου.γιατι εχω ριξει ασκοπα φραγκα σε κινητα....αρκετες φορες

το ξερω ρε συ!

τωρα ειμαι με lg g6 και ελπιζω να δω διαφορες παντου.γιατι εχω ριξει ασκοπα φραγκα σε κινητα....αρκετες φορες

Και δεν είσαι ο μόνος που τα έχει στάξει :) Κι εγώ ψαχνόμουν να πάρω νέο κινητό, Βασικό για μένα η κάμερα και η μπαταρία. Όλες οι εταιρείες κάπου είναι καλύτερες και κάπου χειρότερες. Ήμουν μεταξύ htc u11, lg g7, note 8, pixel 2 xl. Τελικά κι εγώ μετά τις γιορτές πάω σε pixel 2 xl. Τοπ κάμερα, τοπ updates και άφθονος αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, ακόμα και εάν τελειώσουν τα επίσημα update, υπάρχει και κοινότητα στο xda που στηρίζει τα pixel.

Και δεν είσαι ο μόνος που τα έχει στάξει :) Κι εγώ ψαχνόμουν να πάρω νέο κινητό, Βασικό για μένα η κάμερα και η μπαταρία. Όλες οι εταιρείες κάπου είναι καλύτερες και κάπου χειρότερες. Ήμουν μεταξύ htc u11, lg g7, note 8, pixel 2 xl. Τελικά κι εγώ μετά τις γιορτές πάω σε pixel 2 xl. Τοπ κάμερα, τοπ updates και άφθονος αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, ακόμα και εάν τελειώσουν τα επίσημα update, υπάρχει και κοινότητα στο xda που στηρίζει τα pixel.

δυστηχως φετος το lg g7 απογοητευσε,(κατοχος g4 g5 g6)

μικρη μπαταρια,lcd οθονη,4gb ram,και οχι ανταγωνιστικες καμερες(ισως λογω software)

πιστευεω ακομα και τωρα τελος του 18 το pixel 2 xl ειναι μονοδρομος,

Παιδιά ποια από τις 2 επιλογές αποθήκευσης έχετε επιλέξει στο Google photos? Ο απεριόριστος χώρος ανεβάζει τις φωτογραφίες σε πιο περιορισμένη ανάλυση από τον χώρο που έχουμε στα 15gb?

Sent from my Pixel 2 XL

Παιδιά ποια από τις 2 επιλογές αποθήκευσης έχετε επιλέξει στο Google photos? Ο απεριόριστος χώρος ανεβάζει τις φωτογραφίες σε πιο περιορισμένη ανάλυση από τον χώρο που έχουμε στα 15gb?

Sent from my Pixel 2 XL

Μα το original... Αφού τα Pixel 2 έχουν απεριόριστο χώρο σε original φωτογραφίες μέχρι 16 Ιανουαρίου, 2021.

https://support.google.com/photos/answer/6220791

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Να επαναφέρω ένα θέμα που είχαμε πιάσει πιο πριν περί εγγύησης και service. Σε επικοινωνία με Google ρώτησα ακριβώς ότι συζητούσαμε και φυσικά ανέφερα το γενονός ότι μένω Ελλάδα και εδώ δεν υπάρχει υποστήριξη και πώληση.

Απάντησαν σαφέστατα ότι δεν χρειάζεται καμία επικοινωνία με τον retailer. Επικοινωνία κατευθείαν με Google και ανοίγουν αυτοί τις διαδικασίες και σου δίνουν οδηγίες για το που να το στείλεις.

Google Pixel 6 Pro

Την ψηφιακή κάρτα eSIM φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά η Cosmote

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=473859

Το δοκίμασε κανένας σε Pixel 2 XL?

Μπορείς να έχεις nano (πχ Wind, Vodafone) και eSim (Cosmote) ταυτόχρονα στο Pixel?

Edited by spookype20

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Την ψηφιακή κάρτα eSIM φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά η Cosmote

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=473859

Το δοκίμασε κανένας σε Pixel 2 XL?

Μπορείς να έχεις nano (πχ Wind, Vodafone) και eSim (Cosmote) ταυτόχρονα στο Pixel?

Νομιζω είναι μόνο σε pixel 3, xl

• Administrators
Μπορείς να το δοκιμάσεις, γιατί και στο XS Max που υποτίθεται οτι δεν υποστηρίζεται ακόμα, δουλεύει κανονικά.

Modpic.gif

Να επαναφέρω ένα θέμα που είχαμε πιάσει πιο πριν περί εγγύησης και service. Σε επικοινωνία με Google ρώτησα ακριβώς ότι συζητούσαμε και φυσικά ανέφερα το γενονός ότι μένω Ελλάδα και εδώ δεν υπάρχει υποστήριξη και πώληση.

Απάντησαν σαφέστατα ότι δεν χρειάζεται καμία επικοινωνία με τον retailer. Επικοινωνία κατευθείαν με Google και ανοίγουν αυτοί τις διαδικασίες και σου δίνουν οδηγίες για το που να το στείλεις.

Τους έστειλες email ή πήρες τηλ?

Αν το δεύτερο, σε ποια χώρα κάλεσες?

Μα το original... Αφού τα Pixel 2 έχουν απεριόριστο χώρο σε original φωτογραφίες μέχρι 16 Ιανουαρίου, 2021.

https://support.google.com/photos/answer/6220791

Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά. Να φανταστώ ο απεριόριστος χώρος είναι μόνο για ότι έχει τραβηχτεί με pixel και όχι με φωτός που απλά μπορεί να περάσω στο κινητό.

Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά. Να φανταστώ ο απεριόριστος χώρος είναι μόνο για ότι έχει τραβηχτεί με pixel και όχι με φωτός που απλά μπορεί να περάσω στο κινητό.
Αν τις περάσεις στο κινητό (πχ DCIM folder) και γίνουν από το κινητό upload στο Google photos τότε δεν σου τρώει τον ελεύθερο χώρο των 15GB.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Google Pixel 2 XL