Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ίσως να έχει απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Γνωρίζει κανείς να μου πει αν το κινητό μας υποστηρίζει mhl σύνδεση με τηλεόραση ;

Ευχαριστώ πολύ.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει αναβάθμιση σε android q για την συσκευή μας; Γιατί μέχρι τώρα δεν βλέπω να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές που έχει ανακοινώσει η Huawei.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει αναβάθμιση σε android q για την συσκευή μας; Γιατί μέχρι τώρα δεν βλέπω να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές που έχει ανακοινώσει η Huawei.
Μια χαρά περιλαμβάνεται σε αυτές που ανακοίνωσε η huawei. Στο λινκ θα δεις μεταξύ άλλων και την επίσημη λίστα με τις συσκευές που αναμένεται να πάρουν Android Q (στο τελευταίο rumour). Το ζήτημα είναι να πάρει την άδεια, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

https://consumer.huawei.com/uk/campaign/huawei-answers/?utm_source=t.co&utm_medium

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Το πλαίσιο που πάτησα πριν λίγο το παίρνει 394€ για αγορά ενός από από τα Samsung s10.

https://www.plaisio.gr/SamsungTradeIn.aspx

Ήταν προωθητικό μέχρι το Πάσχα αυτό. Απλά έχουν ξεχάσει το λινκ λέει...

Ήταν προωθητικό μέχρι το Πάσχα αυτό. Απλά έχουν ξεχάσει το λινκ λέει...

Τι να σου πω εγώ απλά το είδα και το έβαλα.

Τον Αύγουστο τώρα με το Samsung note μπορεί να κανουν πάλι κανα trade in.

Αυτό το μήνα δεν βλέπω update, μάλλον μας πάει για Ιούλιο μαζί με καμία 9.1

Τελικά Αύγουστο η 9.1

https://www.huaweicentral.com/exclusive-emui-9-1-coming-to-huawei-p10-series-and-mate-10-series-in-august-2019/

Edited by PapaDarxon

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Τι να σου πω εγώ απλά το είδα και το έβαλα.

Τον Αύγουστο τώρα με το Samsung note μπορεί να κανουν πάλι κανα trade in.

Αυτό το μήνα δεν βλέπω update, μάλλον μας πάει για Ιούλιο μαζί με καμία 9.1

Τελικά Αύγουστο η 9.1

https://www.huaweicentral.com/exclusive-emui-9-1-coming-to-huawei-p10-series-and-mate-10-series-in-august-2019/

Δε σε κατηγόρησα, κ εγώ αν το έβλεπα, θα ψάρωνα. Δεδομένου ότι το πάμπλικ αγοράζει το κινητό μας 77€, δεν πιστεύω ότι θα παίρνουμε έκπτωση πάνω από 150€.. κ με τιμή 1200€, όπως φημολογείται, δεν είναι κ τόση ευκαιρία. Σε 3-4 μήνες, θα είναι πολύ πιο κάτω σε σκρουτζομάγαζα..

Δε σε κατηγόρησα, κ εγώ αν το έβλεπα, θα ψάρωνα. Δεδομένου ότι το πάμπλικ αγοράζει το κινητό μας 77€, δεν πιστεύω ότι θα παίρνουμε έκπτωση πάνω από 150€.. κ με τιμή 1200€, όπως φημολογείται, δεν είναι κ τόση ευκαιρία. Σε 3-4 μήνες, θα είναι πολύ πιο κάτω σε σκρουτζομάγαζα..

Δεν θεωρησα οτι με κατηγορησες για κατι, απλα το ειδα και το εβαλα γιατι ειχε ερωτηθει.

Τωρα ο ενδιαφερομενος θα το κοιταξει και θα δει αν ισχυει ακομα και στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει και ειναι λαθος του καταστηματος και μονο.

Huawei, Apple, Vodafone

Παιδιά καλημέρα και καλό καλοκαίρι. Ποιος γνωρίζει γιατί στα SMS ενώ γράφω με μικρά τις πιο πολλές φορές πηγαίνουν σαν κεφάλαια το ίδιο όταν λαμβάνω και μήνυμα sms. Κάποιες φορές όμως λίγες είναι αυτές όταν στέλνω ένα μήνυμα με μικρά μου δείχνει ότι πήγαινε μικρά το ίδιο και όταν λαμβάνω τι σημαίνει αυτό;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά καλημέρα και καλό καλοκαίρι. Ποιος γνωρίζει γιατί στα SMS ενώ γράφω με μικρά τις πιο πολλές φορές πηγαίνουν σαν κεφάλαια το ίδιο όταν λαμβάνω και μήνυμα sms. Κάποιες φορές όμως λίγες είναι αυτές όταν στέλνω ένα μήνυμα με μικρά μου δείχνει ότι πήγαινε μικρά το ίδιο και όταν λαμβάνω τι σημαίνει αυτό;;

ρυθμίσεις μηνυμάτων... βελτιστοποίηση 7-bit

είναι τικαρισμένο για να σου παρέχει 160 χαρακτήρες και στέλνει κεφαλαία.

τώρα γιατί κάποιες φορές είναι μικρά.... δεν ξέρω.... είναι επιβεβαιωμένο;;

2i6fhs-5.png

Μήπως συνδυάζεις ελληνικά και αγγλικά?

ρυθμίσεις μηνυμάτων... βελτιστοποίηση 7-bit

είναι τικαρισμένο για να σου παρέχει 160 χαρακτήρες και στέλνει κεφαλαία.

τώρα γιατί κάποιες φορές είναι μικρά.... δεν ξέρω.... είναι επιβεβαιωμένο;;

Έκανα αυτό που είπες και στο πρώτο μήνυμα sms πράγματι στέλνει με μικρά. Θα συνεχίσω και θα δω. Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως συνδυάζεις ελληνικά και αγγλικά?

όχι δεν συνδυάζω Ελληνικά με Αγγλικά αλλά πρέπει να γίνεται αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω είχα τικάρει το 7 bit στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Τώρα το ξετίκαρα και θα δω ποια θα είναι η συμπεριφορά του.

Ευχαριστώ

Έκανα αυτό που είπες και στο πρώτο μήνυμα sms πράγματι στέλνει με μικρά. Θα συνεχίσω και θα δω. Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όχι δεν συνδυάζω Ελληνικά με Αγγλικά αλλά πρέπει να γίνεται αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω είχα τικάρει το 7 bit στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Τώρα το ξετίκαρα και θα δω ποια θα είναι η συμπεριφορά του.

Ευχαριστώ

Με το 7bit μπορεις να στελνεις μεχρι 170 unicode (μη αγγλικους) χαρακτηρες σε ενα μηνυμα αλλα θα τους στελνει κεφαλαιους.

Χωρις το 7bit στελνει λιγοτερους unicode χαρακτηρες σε ενα μηνυμα αλλα τους στελνει οπως τους γραφεις.

Προσοχη αν απενεργοποιησεις το 7bit και στειλεις μεγαλο μηνυμα με unicode χαρακτηρες περισσοτερους απ' οτι χωρανε τοτε αυτο θα σταλθει ως διπλο κι ετσι θα χρεωθεις δυο μηνυματα.

Στην αρχη που ειπες οτι αλλα μηνυματα στελνονταν με κεφαλαιους και αλλα με μικρους μηπως αυτα με τα κεφαλαια ηταν SMS και τα αλλα με τα μικρα RCS;

Huawei, Apple, Vodafone

Παιδες γνωριζετε αν τρεχει καποιο σοβαρο προγραμμα ανταλλαγης για την συσκευη μας??

Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Με το 7bit μπορεις να στελνεις μεχρι 170 unicode (μη αγγλικους) χαρακτηρες σε ενα μηνυμα αλλα θα τους στελνει κεφαλαιους.

Χωρις το 7bit στελνει λιγοτερους unicode χαρακτηρες σε ενα μηνυμα αλλα τους στελνει οπως τους γραφεις.

Προσοχη αν απενεργοποιησεις το 7bit και στειλεις μεγαλο μηνυμα με unicode χαρακτηρες περισσοτερους απ' οτι χωρανε τοτε αυτο θα σταλθει ως διπλο κι ετσι θα χρεωθεις δυο μηνυματα.

Στην αρχη που ειπες οτι αλλα μηνυματα στελνονταν με κεφαλαιους και αλλα με μικρους μηπως αυτα με τα κεφαλαια ηταν SMS και τα αλλα με τα μικρα RCS;

Οπως τα λες ακριβώς αυτό διαπίστωσα και εγώ. Τελικά δεν συμφέρει να έχεις απενεργοποιημένο τα 7 bit διότι όταν το μήνυμα είναι μεγάλο πηγαίνουν δύο και χρεώνεσαι για δύο. Και με RCS αυτό που λες ισχύει αυτό κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Εχει παρατηρήσει κάποιος μικρά lag που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο άνοιγμα των εφαρμογών .Είναι εδω και μια δυο βδομάδες που το έχω παρατηρήσει.Όχι πάντα αλλά είναι αισθητό.Βέβαια από τότε που το πήρα δεν έχω κάνει κανένα clean installation

Παιδιά σας χαιρετώ..μετακομιζω στο 20 pro ..θαβταβλεμε έχει ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Emui 9.1 changelog...

Sent from my Mate 10 pro

Έλεγα και εγώ να αποχωρήσω από αυτό το κινητό και να πάω σε κάποιο άλλο, με αυτά όμως που διαβάζω για το emui 9,1 και για το ark os που θα ακολουθήσει θα μείνω εδώ και ανυπομονώ να τα δω όλα αυτά, γιατί μου φαίνεται ότι θα κάνει το κινητό μας ακόμα καλύτερο,.

IPHONE 11 PRO MAX

μία ερώτηση....αξίζει η αγορά του στα 200 ευρώ μεταχειρισμένο;;;
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Νομίζω πως ναι.

Το κινητό έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Αν είναι σε καλή κατάσταση κ έχει ακόμα εγγύηση αξίζει αυτά τα λεφτά.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μία ερώτηση....αξίζει η αγορά του στα 200 ευρώ μεταχειρισμένο;;;

με κλειστά τα μάτια:ninja:....και όχι επειδή το έχω!!!

αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση....και απορώ ποιος το δίνει τόσο χαμηλά:dash:

2i6fhs-5.png

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro