Jump to content

Tasos91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tasos91

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Tasos91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν παίζει η huawei να ασχοληθεί να δώσει ark στο mate 10 pro, ειδικά τώρα που τα βρήκαν με τους αμερικάνους κ υποτίθεται ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα. Όταν κ αν προκύψει πάλι θέμα, θα είναι πολύ παλιά η συσκευή μας για να ενδιαφερθούν. Ήδη άρχισαν να αραιώνουν τα security patches, κ δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ έχω μείνει με Ιανουαρίου κ μου λένε ότι η συσκευή είναι κομπλέ κ κάποια στιγμή θα το λάβω.. Οπότε, κ 9.1 να έρθει, εγώ θα το πάρω όταν οι υπόλοιπες εταιρείες αρχίζουν να δίνουν το Q... Έχει μια χαρά αξιοπρεπέστατες συσκευές στα 200-300€ για να πάρει κάποιος, δεν υπάρχει νόημα στην αγορά συσκευής που έχει απλά καλή μπαταρία(κ πάλι ανάλογα τη χρήση, αν κάποιος παίζει, δεν βγάζει με τίποτα τη μέρα), που θα σταματήσει να υποστηρίζεται στους επόμενους μήνες.
  2. Δε σε κατηγόρησα, κ εγώ αν το έβλεπα, θα ψάρωνα. Δεδομένου ότι το πάμπλικ αγοράζει το κινητό μας 77€, δεν πιστεύω ότι θα παίρνουμε έκπτωση πάνω από 150€.. κ με τιμή 1200€, όπως φημολογείται, δεν είναι κ τόση ευκαιρία. Σε 3-4 μήνες, θα είναι πολύ πιο κάτω σε σκρουτζομάγαζα..
  3. Ήταν προωθητικό μέχρι το Πάσχα αυτό. Απλά έχουν ξεχάσει το λινκ λέει...
  4. Μένω επαρχία κ λόγω δουλειάς, είναι δύσκολο να πάω.. Ούτε από τηλέφωνο λένε τιμή. Ίσως πάω Παρασκευή που θα είμαι πιο κοντά. Ελπίζω να το παίρνουν καλά, κ για επόμενη συσκευή, θα περιμένω.. Δεν έχω πειράξει τίποτα από bootloader κτλ... Edit : μίλησα με κατάστημα κ μου είπαν ότι η συσκευή αξίζει 77€ στο trade n save.. Αν είναι δυνατόν...
  5. Προσπάθησα μέσω live chat, κ μου είπαν κλασικά Μ περιμένω.. Θα δοκιμάσω με τηλ αργότερα. 350 έδιναν πριν πόσο καιρό; γιατί θυμάμαι να πηγαίνω σε παμπλικ με s7 edge 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του κ να μου δίνουν 370 κ δεν το έδωσα.
  6. Έκανα πρόσφατα επαναφορά γιατί είχα θέματα με την μπαταρία, έπεφτε απότομα από κάποιο ποσοστό κ κάτω.. Ίσως επικοινωνήσω αύριο μαζί τους να δω τι γίνεται. Όταν περιμέναμε την αναβάθμιση για την 9άρα, μου είχαν πει ότι δεν μπορούν να μας σπρώξουν αναβαθμίσεις πάντως.. edit: Σε τι τιμή το "αγοράζει" το public; κ μόνο για S10;
  7. Δοκίμασα μόλις κ μέσω hisuite κ τίποτα.. έχω δοκιμάσει κ μέσω hicare κ από τις ρυθμίσεις. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Κωτσόβολο.
  8. εγώ ακόμα με την 197 είμαι, security patch Ιανουαρίου.. Επόμενο μεγάλο update δε θα πάρουμε σίγουρα, ό,τι κ αν γίνει με τις σχέσεις huawei-google. Κ λογικά, ούτε κ το λογισμικό που μπορεί να λανσάρει η huawei το '20 αν δεν λυθεί το μπαν. Μια χαρά πάει η συσκευή σε γενικές γραμμές.. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κορυφή.. Κ το s7 edge που είχα πριν κ το έδωσα στην αδελφή μου όταν πήρα το mate, μια χαρά πάει κ είναι 1.5 χρόνο παλιότερο κ αγορασμένο 150€ φθηνότερα(με παρόμοια χρονική απόσταση από τη διάθεση της συσκευής στην αγορά). Ίσα ίσα, που το mate υστερεί σε κάποια πράγματα, κ υστερούσε από την 1η μέρα δυστυχώς. Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τη γνώμη του, είπα να πω τη δική μου. Για να κλείσω, πήγα να ρωτήσω σε μαγαζί που αγοράζει-πουλάει μεταχειρισμένα κ μου είπε ότι δεν το παίρνει γιατί το παίρνει κανένας..
  9. Είχα κάνει φορμάτ μετά που είχα πάρει την 158, οπότε έφυγε το πατς της κοσμοτέ κ μπορώ να πω ότι δε μου επηρέασε καθόλου το σήμα, που τώρα με την 197 δεν είναι τόσο καλό.. Κάτι πείραξαν κ με το gps..
  10. Δεν είναι ότι δεν πιάνει καθόλου, δεν πιάνει σε σημεία που έπιανε απλά.. αν είμαι έξω, πιάνει μια χαρά, ή σε καλύτερες συνθήκες..
  11. Λογικά για εμένα λες, οπότε απαντάω πως ναι. κ με την 157 κ με 158, στα ίδια σημεία έπιανα gps (με ανοιχτή τη χρήση wifi, αλλιώς ούτε τότε, γιατί μιλάω για ημιυπόγειο). τώρα με την 197, δεν.. ακόμα κ σε πιο εύκολα σημεία που εξακολουθούν να είναι εσωτερικά..
  12. Με την 9, έχω θέμα με το gps. Σε εσωτερικούς χώρους που πριν ήμουν κομπλέ, τώρα δεν. Έχω ενεργοποιήσει τη σάρωση wifi, αλλά τίποτα. Οι χειρονομίες επίσης, έχουν αρκετά bugs πιστεύω ακόμα, οπότε πάλι στα 3 πλήκτρα γιατί μου έβγαζε την πίστη κάθε φορά που πατούσα το κενό γράφοντας κ με πετούσε αρχική....
  13. Εντυπώσεις από την 9άρα (.197). Καλύτερη αυτονομία λόγω της καλύτερης διαχείρισης στην αδράνεια. Η κάμερα παίζει να χειροτέρεψε, ακόμα κ σε πολύ καλές συνθήκες φωτισμού, βγάζει πολύ θόρυβο. Σέλφι δε δοκίμασα καν μιας κ ποτέ δε με ενδιέφερε. Κ το σήμα του gps όταν είμαι μέσω wifi, παρόλο που έχω δώσει άδεια να το αξιοποιεί, δεν πιάνει με τίποτα σε εσωτερικούς χώρους που με την 8 κλείδωνε ακαριαία. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί σε αυτό το κομμάτι. Οπότε, πήραμε κάποια, χάσαμε άλλα.. Κρίμα, κ είχα ελπίδες για την κάμερα..
  14. Κάτι που είναι έμμεσα σχετικό με την αναβάθμιση. Χθες βρέθηκα κάποια στιγμή να έχω 9% μπαταρία, ενώ έλειπα από το σπίτι, χωρίς ελπίδα να πάω άμεσα, ή να το φορτίσω κάπου/κάπως. Οπότε, είπα να βάλω την ultra εξοικονόμηση μιας κ το μόνο που χρειαζόμουν στην συγκεκριμένη κατάσταση, ήταν να απαντήσω πιθανά τηλέφωνα. Ενεργοποιώντας το, μου έβγαλε ότι απομένει 1Ω κ 30κάτι λεπτά. Τσέκαρα μετά από κανένα 20λεπτο, είχε πέσει στο 6% κ μετά από άλλα 10 λεπτά, έκανε τον ήχο ειδοποίησης που κάνει όταν το κινητό θα κλείσει σε 30". Προφανώς, υπάρχει κάποιο θέμα με τη βαθμονόμηση της μπαταρίας, ελπίζω όχι με την ίδια τη μπαταρία. Η αναβάθμιση που κατεβαίνει τώρα, έχει ελπίδες να το διορθώσει αυτό; ή μετά, η επαναφορά εργοστασιακών κ η διαγραφή της cache; Αν όχι, γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο;
  15. Είδα τα μηνύματα των υπολοίπων, τσέκαρα hicare κ ξενέρωσα που δεν το είχε.. Από τις ρυθμίσεις όμως, μου το έβγαλε.. Δεν ξέρω γιατί όχι αυτόματα, μιας κ το είχα ενεργό να τσεκάρει!
×
×
  • Create New...