Jump to content

REVOIL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    358
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by REVOIL

  1. Εμένα λειτουργούν κανονικά όλα. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Σε wind πάντα.
  2. Χρησιμοποίησε την εφαρμογή MIUI HIDDEN SETTINGS και επέλεξε χειροκίνητα τις μπάντες που χρησιμοποιεί η cosmote. Εμένα δείχνει να έχει βελτιωθεί έκτοτε αλλά εγώ έχω δύο sim και οι δύο είναι wind.
  3. Το δουλεύεις με δύο κάρτες? Έχεις παρατηρήσει αν χάνει τελείως το σήμα ξαφνικά την ώρα της κλήσης ταυτόχρονα και στις δύο sim? Το έχει κάνει σε μένα γι'αυτό ρωτάω.
  4. Μήπως έκανες το τελευταίο updated hms core από app gallery?
  5. Αυτό το κάνει άμα έχεις κλείσει την επιλογή τηλέφωνο από τo menu του Bluetooth.
  6. Οι εφαρμογές Facebook, Instagram είναι τρελά ενεργοβόρες. Αν τις χρειάζεστε πρέπει να συμβιβαστείτε. Εγώ έχω το κινητό 1,5 χρόνο και γράφω σχεδόν 48 ώρες ενεργό με 7 ώρες sot και περίπου 3 ώρες ομιλίας κι έχω και 15% ακόμα ενέργεια με δύο κάρτες 4g η μια και 2g η άλλη. Εννοείται ότι browsing γίνεται κυρίως με WiFi λόγω lockdown αλλά έχω και 3 λογαριασμούς mail, σύνδεση Bluetooth με smartwatch συνεχώς και κλείσιμο τα δεδομένα το βράδυ για 8 ώρες. Όταν εργάζομαι επειδή κινούμαι συνεχώς με αυτοκίνητο οι χρόνοι πέφτουν στις 36 ώρες με sot γύρω στις 4 ώρες και αύξηση ομιλίας περίπου κατά 2 ώρες. Εννοείται δεν έχω Facebook κ Instagram να τρέχουν. Νομίζω καλά πάει.
  7. Ανάλογα με το σήμα που έχεις εκείνη τη στιγμή μπορεί απο 4g να πέσει σε 3g και τότε μιλάς και σερφάρεις ταυτόχρονα. Κάποιες φορές πέφτει σε 2g και τότε πάπαλα! Αυτόματα γίνεται.
  8. Σκέφτομαι να το πάω στη Huawei να του κάνουν εκεί. Φαντάζομαι θα μπορούν. Έτσι λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι που να μπορώ να κάνω μόνος μου. Στο μεταξύ πρέπει να γυρίσει δύο εκδόσεις πίσω! Άστα!!!
  9. Επιβεβαιώνω κι εγώ τα προβλήματα που αναφέρεις. Ενώ λειτουργούσε μια χαρά, μετά τα δύο τελευταία update του ρολογιού απέκτησα κι εγώ τα ίδια προβλήματα. Mi9t pro το κινητό μου με Bluetooth ακουστικά Huawei. Νομίζω ότι μόνη λύση είναι rollback στο ρολόι αν γίνεται αυτό βέβαια.
  10. Κατάλαβα. Θα πρέπει να ρυθμίσω χειροκίνητα για να υπάρχει μέση λύση για όλα με συμβιβασμό στο τελικό αποτέλεσμα. Εγώ μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα την hypercam που μου έδινε αυτή τη δυνατότητα αλλά αυτή εδώ είναι καλύτερη με τα αυτά τα xml. Υπάρχει περίπτωση τα xml αυτά να έχουν θετική επίδραση στη hypercam? Θα δοκιμάσω και θα σας πω.
  11. Παιδιά δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να μην αλλάζουμε xml όταν θέλουμε να βγάλουμε selfie ή να χρησιμοποιήσουμε την κύρια κάμερα? Εννοώ να υπάρξει ταυτόχρονα ξεχωριστή ρύθμιση για τις δύο κάμερες?
  12. Ναι έχει επιλογή στις ρυθμίσεις πας κάτω από το Bluetooth και πατάς σύνδεση και κοινοποίηση και στο τέλος του menu έχει επαναφορά δικτύων. Θα χρειαστεί μετά μόνο να περάσεις ξανά κωδικούς wifi και να κάνεις pairing οτιδήποτε χρησιμοποιείς με Bluetooth.
  13. Κάνε reset μόνο στα δίκτυα και αν δεν συνέλθει κάνε hard reset.
  14. Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό είναι θέμα του Android 10 αλλά δεν θυμάμαι που! Λύση όμως όντως δεν υπάρχει. Θεωρούν δεδομένο φαίνεται ότι όποιος έχει συνδέσει ακουστικά ότι τα φοράει στ' αυτιά του συνεχώς! Μια μεσοβέζικη λύση που έχω να προτείνω είναι η εξής αν φυσικά δεν ακούς μουσική πάντα. Στις ρυθμίσεις Bluetooth απενεργοποίησα τον ήχο πολυμέσων, αλλά δεν θυμάμαι αν σε απλά handsfree μπορεί να γίνει.
  15. Εγώ χρησιμοποιώ την hypercam για μέρα νύχτα και selfie και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για βίντεο την stock κι αυτό μόνο λόγω σταθεροποίησης.
  16. Ξέρεις. μήπως το σχετικό link?
  17. Μόλις έλαβα το μύνημα από πολιτική προστασία. Διαπίστωσα με wind ότι ήρθε μόνο σε όσες συσκευές είχαν ενεργοποιημένο 4g. Οι υπόλοιπες που ήταν σε 3g δεν το έλαβαν. Έχει θέματα φαίνεται ακόμη η υπηρεσία. Τουλάχιστον με τη wind.
  18. Επιβεβαιώνω ότι βγήκε και σε μένα
  19. Εγώ την έλαβα κανονικά με wind σε k20 pro ενώ αντίστοιχα σε redmi note 5 και 6 πάλι με wind όχι. Βρισκόμασταν όλοι στον ίδιο χώρο. Μόνη πιθανή διαφορά που είχαμε είναι ότι το δικό μου ήταν σε 4g ενώ τα άλλα σε 3g. Να πω ότι παίζει ρόλο?
  20. Πώς το έκλεισες το εικονίδιο του δαχτυλικού? Εννοείς ότι το απενεργοποίησες? Εγώ όταν το πατάω ανάβει κανονικά παρόλο που θεωρητικά δεν θα πρεπε.
  21. Μάλλον το πρόβλημα είναι οι κεραίες της wind. Ας το επιβεβαιώσει και άλλος συμφορουμίτης που έχει wind μπάς και μάθουμε.
  22. Κι εμένα σε wind δεν ήρθε. Σε cosmote σε άλλο τηλέφωνο το έλαβα κανονικά.
  23. Το συνδέω με την οθόνη και λογικά παίρνει στίγμα από το gps του αυτοκινήτου. Η προβολή των χαρτών γίνεται στην οθόνη του οχήματος. Ένα huawei p9 lite που συνδέω δουλεύει απροβλημάτιστα πάντως.
  24. Παιδιά έχει δουλέψει κανείς το Android auto με το κινητό μας? Σε Citroen c3 ενώ συνδέεται κανονικά δείχνει το Google maps να μην μπορεί να προσανατολιστεί και το στίγμα μένει στρογγυλό σαν να το έχεις θέσει ότι είσαι πεζός.
×
×
  • Create New...