panoszavra Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 (edited) Σπάσιμο οθόνης, και το πήγα στο Huawei Service στη Μιχαλακοπουλου την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλαγή οθόνης, πακέτο με αλλαγή μπαταρίας, στα 80€. Και με ενημέρωσαν ότι τελευταία Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευη κάθε μηνα έχουν εκπτώσεις, (δηλαδή αυτή τη βδομάδα) και θα είχε 60€. Το ήθελα άμεσα κ δεν περίμενα. Το κινητό σε δύο ώρες το είχα στα χέρια μου. Πραγματικά πολύ καλή τιμή. Εμ, τώρα προσπαθεί διπλά να κρατήσει τους πελάτες της. Edited June 1, 2021 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Σούπερ τιμή, να ρωτήσω εάν υπάρχει και κάποια εγγύηση; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Σπάσιμο οθόνης, και το πήγα στο Huawei Service στη Μιχαλακοπουλου την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλαγή οθόνης, πακέτο με αλλαγή μπαταρίας, στα 80€. Και με ενημέρωσαν ότι τελευταία Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευη κάθε μηνα έχουν εκπτώσεις, (δηλαδή αυτή τη βδομάδα) και θα είχε 60€. Το ήθελα άμεσα κ δεν περίμενα. Το κινητό σε δύο ώρες το είχα στα χέρια μου. Καλημέρα, στο πακέτο αλλαγής ήταν και το πίσω μέρος (η πλάτη του κινητού); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Πηρε καποιος αλλος το update?? VERSION : 10.0.0.0.200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Πηρε καποιος αλλος το update?? VERSION : 10.0.0.0.200 Ακόμη όχι. Σε αναμονή. Μπράβο τους για το security update που μας δίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Όντως, παρότι είχε ανακοινωθεί οτι θα σταματήσει η υποστήριξη στα 10 PRO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Χαίρετε! Έχει κανείς συνδέσει το mate 10 pro με android auto, ασύρματα (wireless phone projection) και όχι με καλώδιο usb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Κουνωντας το βυσμα φορτισης σταματαει και ξεκιναει να φορτιζει. Δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και κανει το ιδιο. Προβλημα στη θυρα type c; Ξερει κανεις επισκευαζεται; Αν ναι τι κοστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 ώρα πριν, tasosdimas said: Κουνωντας το βυσμα φορτισης σταματαει και ξεκιναει να φορτιζει. Δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και κανει το ιδιο. Προβλημα στη θυρα type c; Ξερει κανεις επισκευαζεται; Αν ναι τι κοστος; Μάλλον φαίνεται ότι η πλακέτα φόρτισης είναι στα τελευταία της. Φτιάχνεται αλλά θέλει τεχνικό να ανοίξει τη συσκευή. Μπορείς να κοιτάξεις στο eBay ή στο Aliexpress για ανταλλακτική usb πλακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 πριν λίγο πήρα την ενημέρωση EMUI 10.0.0.202 (C432E9R1P3) έκδοση kernel 4.14.116 επίπεδο κώδικα ασφαλείας 1 Ιουλίου 2021 παράλληλα μου εγκατέστησε διάφορα προγράμματα τις huawei που η δεν δούλευαν στην Ελλάδα η δεν με ενδιέφεραν (παιχνίδια) και τα έστειλα εκτός από το AI Voice που το κράτησα αν και προς το παρόν δεν υποστηρίζει ελληνικά https://www.huaweiupdate.com/huawei-mate-10-pro-getting-july-2021-security-patch-update-in-europe/ Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 2 ώρες πριν, sergyma said: πριν λίγο πήρα την ενημέρωση EMUI 10.0.0.202 (C432E9R1P3) έκδοση kernel 4.14.116 επίπεδο κώδικα ασφαλείας 1 Ιουλίου 2021 παράλληλα μου εγκατέστησε διάφορα προγράμματα τις huawei που η δεν δούλευαν στην Ελλάδα η δεν με ενδιέφεραν (παιχνίδια) και τα έστειλα εκτός από το AI Voice που το κράτησα αν και προς το παρόν δεν υποστηρίζει ελληνικά https://www.huaweiupdate.com/huawei-mate-10-pro-getting-july-2021-security-patch-update-in-europe/ Παρομοίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 4 ώρες πριν, athanaso77 said: Μάλλον φαίνεται ότι η πλακέτα φόρτισης είναι στα τελευταία της. Φτιάχνεται αλλά θέλει τεχνικό να ανοίξει τη συσκευή. Μπορείς να κοιτάξεις στο eBay ή στο Aliexpress για ανταλλακτική usb πλακέτα. Πηρα τηλ και ρωτησα. 50 ευρω θελουν για την επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 (edited) On 21/10/2021 at 9:53 ΜΜ, tasosdimas said: Πηρα τηλ και ρωτησα. 50 ευρω θελουν για την επισκευη. Μόλις την πάτησα και εγώ με το usb. Δεν κουμπώνει καλά το καλώδιο. Φορτίζει, αλλά αν λίγο το κουνήσεις φεύγει. Το σκέφτομαι αν θα δώσω τα 50 ευρώ ή θα πάω σε νέο κινητό (είχα σκοπό μέσα στο επόμενο 6μηνο να αλλάξω έτσι και αλλιώς) Edited October 25, 2021 by melontas letter missed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 26 και 27 Οκτώβρη έχει έκπτωση το επίσημο σέρβις της huawei σε συσκευές εκτός εγγύησης. Για τσέκαρε αν ισχύει το 50ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 41 minutes ago, _NikitaS_ said: 26 και 27 Οκτώβρη έχει έκπτωση το επίσημο σέρβις της huawei σε συσκευές εκτός εγγύησης. Για τσέκαρε αν ισχύει το 50ευρω Μου είπαν 37ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 27 minutes ago, melontas said: Μου είπαν 37ε Τότε είναι ευκαιρία να το φτιάξεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 On 21/10/2021 at 5:58 ΜΜ, sergyma said: πριν λίγο πήρα την ενημέρωση EMUI 10.0.0.202 (C432E9R1P3) έκδοση kernel 4.14.116 επίπεδο κώδικα ασφαλείας 1 Ιουλίου 2021 παράλληλα μου εγκατέστησε διάφορα προγράμματα τις huawei που η δεν δούλευαν στην Ελλάδα η δεν με ενδιέφεραν (παιχνίδια) και τα έστειλα εκτός από το AI Voice που το κράτησα αν και προς το παρόν δεν υποστηρίζει ελληνικά https://www.huaweiupdate.com/huawei-mate-10-pro-getting-july-2021-security-patch-update-in-europe/ Καλησπέρα. Εγώ σήμερα αναβαθμίστηκα στη 200 με security 1 Apr 2021 και στο καπάκι ενημέρωση ασφαλείας (9mb) σε patch01. Να σας ρωτήσω. Εσείς από ποια έκδοση πήρατε την 202; Περάσατε από την 200; Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 (edited) Να ρωτήσω εσάς που αναβαθμίσατε σε 10.0.0.200 και 202, μπορείτε να κάνετε εξαγωγή επαφών; Εμένα με ξαναπεταει (πάει για στιγμιαία να δείξει μια μαύρη σελίδα) στην ίδια σελίδα και δεν αποθηκεύει κάτι. Το έκανα επανεκκίνηση, wipe cache και τίποτα, τα ίδια. Edited October 28, 2021 by nikolasGG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Εμένα από την 198 ήρθε. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 22 minutes ago, tini78vj said: Εμένα από την 198 ήρθε. tini78vj σου κάνει εξαγωγή επαφών; Τώρα πήρα και την 202 μέσω HiSuite, και πάλι τα ίδια. Τι να πω. Είναι να το πάω και για αλλαγή μπαταρίας λόγω φουσκώματος πλάτης και για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Μετά τα reset, μπας και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 Καλημέρα! Μας θυμήθηκαν και πάλι για κάποιο λόγο.. αφού έκαναν παράκαμψη μια έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 On 25/10/2021 at 10:17 ΠΜ, melontas said: Μόλις την πάτησα και εγώ με το usb. Δεν κουμπώνει καλά το καλώδιο. Φορτίζει, αλλά αν λίγο το κουνήσεις φεύγει. Το σκέφτομαι αν θα δώσω τα 50 ευρώ ή θα πάω σε νέο κινητό (είχα σκοπό μέσα στο επόμενο 6μηνο να αλλάξω έτσι και αλλιώς) Την είχα πατήσει και εγώ. Βέβαια δεν είχε πρόβλημα η θύρα. Μαζεύει σκόνη μέσα και δεν μπορεί να μπει το βύσμα μέχρι εκεί που πρέπει. Πάρε μια καρφίτσα και καθάρισε το πριν πας για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 45 minutes ago, flampouras said: Την είχα πατήσει και εγώ. Βέβαια δεν είχε πρόβλημα η θύρα. Μαζεύει σκόνη μέσα και δεν μπορεί να μπει το βύσμα μέχρι εκεί που πρέπει. Πάρε μια καρφίτσα και καθάρισε το πριν πας για επισκευή. Ποτέ καρφιτσα, καλυτερα μια οδοντογλυφιδα και πολυ προσοχη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 On 9/5/2021 at 6:34 ΜΜ, _dimdim_ said: Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία να μου πει πόσο κοστίζει; Μου έχει φουσκώσει η μπαταρία και έχει ανοίξει λίγο η οθόνη. Μέχρι σήμερα που το είδα γιατί το έχω σε θήκη και δεν το είχα δει ευτυχώς δουλεύουν όλα κανονικά. Επίσης θα πρέπει να έχω πάρει backup όταν το πάω στο service για την αλλαγή μπαταρίας; 42€ και σε service day 22€ (είναι οι τρεις τελευταίες εργάσιμες του μήνα) Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 42€ και σε service day 22€ (είναι οι τρεις τελευταίες εργάσιμες του μήνα)Οι 3 τελευταίες μέρες ΚΑΘΕ μήνα είναι service day και έχουν έκπτωση;Θέλω να αλλάξω την μπαταρία του κινητού μου και το αποφεύγω γιατί θα μου κάνουν full wipe και βαριέμαι το στήσιμο ξανά από την αρχή.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts