meltinpot Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Που την βρίσκω την κουκίδα να δοκιμάσω? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡυθμισεις-εξυπνη πλοηγηση_ πλογηση στο συστημα-βαση πλοηγησης Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Edited January 18, 2018 by meltinpot Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 https://ibb.co/cDnN46 https://ibb.co/gwn0rm https://ibb.co/eH14HR μπαταρια απο το δικο μου Για να δεις το sot , θα το δεις μόνο όταν έχει προηγηθεί πλήρης φόρτιση (100%) , και δεν έχεις ξαναφορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η κάμερα του mate 10 με το απλό 10 ειναι η ίδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ρυθμισεις-εξυπνη πλοηγηση_ πλογηση στο συστημα-βαση πλοηγησης Sent from my BLA-L29 using TapatalkΤην έβαλα να την δοκιμάσω. Πρακτική φαίνεται. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλή υλοποίηση δεν λέω, αλλά για όσους κάνουν χρήση messenger δεν βολεύει γιατί το παράθυρο της συνομιλίας του messenger βγαίνει πάνω από την τελιτσα αυτή. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.Με drag n drop τη μεταφέρεις όπου θέλεις. Όπως κ το εικονίδιο του messenger. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η κάμερα του mate 10 με το απλό 10 ειναι η ίδια ; Ναι είναι ίδια ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Απορία :τι ειναι καλύτερο να συνεχίζουμε να το φορτίζουμε παντα με την γρήγορη φόρτιση η μηπως με άλλο φορτιστή με αργή φόρτιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Με drag n drop τη μεταφέρεις όπου θέλεις. Όπως κ το εικονίδιο του messenger. Sent from my BLA-L29 using TapatalkΕννοώ όταν ανοίγω τη φουσκάλα της συνομιλίας ανοίγει πάνω και από την κουκίδα πλοήγησης. Εκτός και αν την βάλω τέρμα πάνω όπου πάλι δεν είναι πρακτικό Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Απορία :τι ειναι καλύτερο να συνεχίζουμε να το φορτίζουμε παντα με την γρήγορη φόρτιση η μηπως με άλλο φορτιστή με αργή φόρτιση ; Ελα ντε.. Δεν υπάρχει εξακριβωμένη νομίζω απάντηση στο αν η γρηγορη φόρτιση επιρρεάζει την διάρκεια ζωης της. Εγώ πάντως στο Note 8 , την έχω κλείσει απ τις ρυθμίσεις , γιατι ούτως η άλλως φορτίζω πάντα το βράδυ , οπου δε χρειάζεται να φορτίσει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Απορία :τι ειναι καλύτερο να συνεχίζουμε να το φορτίζουμε παντα με την γρήγορη φόρτιση η μηπως με άλλο φορτιστή με αργή φόρτιση ; Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην το φορτιζεις με το δικο του φορτιστη. Ειναι νεας τεχνολογιας η μπαταρια. Ο φορτιστης με το ρευμα που δινει θα δειτε οτι δεν καιγεται το κινητο οπως s8 κλπ. Ασε που φορτιζει τοσο γρηγορα, που κανεις μια πληρη φορτιση προτου καν πεσεις για υπνο. Τεσπα ο καθενας οπως αγαπα κανει, αλλα δεν σημαινει οτι προστατευεις την μπαταρια του με ξενο φορτιστη.Μην κανεις κ καμια ζημια δν ξερω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 εγω σε οτι ποσοστο το κλεισω το βραδυ 11-12 η ωρα το πρωι που το ανοιγω γυρω στις 6 δεν εχει χασει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η κάμερα του mate 10 με το απλό 10 ειναι η ίδια ;Εννοείς το σκέτο...Όχι τo lite... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Από όσο γνωρίζω η κάθε μπαταρία δέχεται συγκεκριμένο αριθμό φωρτίσεων. Η απόδοση πέφτει σταδιακά με τον καιρό. Σε προηγούμενο τηλέφωνο s7 φόρτιζα σταθερά με ταχεία φόρτιση & οι μισές φορτίσεις έγιναν σε μη σταθερή τάση (σε πλοίο). Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην μπαταρία μέχρι τον 20 μήνα που φούσκωσε & την άλλαξα (εντός εγγύησης). Τώρα αν η μπαταρία μου τα φτύσει στους 20 μήνες συγνώμη αλλά δεν με χαλάει. Δίνω τόσα λεφτά για να πάρω ένα τηλέφωνο που θα πρέπει να κλείσω τις μισές λειτουργίες του? Είναι σαν να αγοράσεις αυτοκίνητο 500 άλογα & να πηγαίνεις με 50. Ελπίζω να μην κούρασα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εγώ είμαι την άποψης ότι όταν ζεσταίνεται η μπαταρία (γρήγορη φόρτιση) δεν είναι καλό για την αντοχή της. Οπότε διαλέγω να το φορτίζω με "μικρότερο" φορτιστή αφού ούτως ή άλλως το βράδυ μπαίνει για φόρτιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εγώ είμαι την άποψης ότι όταν ζεσταίνεται η μπαταρία (γρήγορη φόρτιση) δεν είναι καλό για την αντοχή της. Οπότε διαλέγω να το φορτίζω με "μικρότερο" φορτιστή αφού ούτως ή άλλως το βράδυ μπαίνει για φόρτιση.Με αυτόν τον φορτιστή δεν έχω αντιληφθεί καμία υψηλή θερμοκρασία. Άλλωστε έχεις & πιστοποίηση για την φόρτιση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εγώ γύρισα μόνιμα το 4g ανοιχτό δεν ανοίγω WiFi και βλέπω καλύτερο standby είναι απίστευτο αυτό Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έχεις καλό σήμα, αυτό είναι λογικό.. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Με αυτόν τον φορτιστή δεν έχω αντιληφθεί καμία υψηλή θερμοκρασία. Άλλωστε έχεις & πιστοποίηση για την φόρτιση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως , ούτε εγώ όσο το είχα φόρτιζα με τον δικό του , και δεν είχα παρατηρήσει καμία αύξηση της θερμοκρασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ευχαριστώ γι τις απαντήσεις. Δ Το δοκίμασα αυτό με την κουκίδα αλλά σε κάποιες εφαρμογές χάνεται και με κουράζει. Επίσης ξέρω ότι κρύβεται η μπάρα. Εγώ θέλω αν γίνεται να γίνει διαφανή όπως στο home screen. Από ότι κατάλαβα δεν γίνεται όμως. Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως φορτίζω με τον φορτιστή του 7 plus και το καλώδιο του Mate. Αργή φόρτιση μπαίνει το βράδυ βγαίνει το πρωί. Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Με αυτόν τον φορτιστή δεν έχω αντιληφθεί καμία υψηλή θερμοκρασία. Άλλωστε έχεις & πιστοποίηση για την φόρτιση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν υπάρχει δυνατότητα για πιο αργή φόρτιση, τότε πρέπει να την προτιμάμε. Κανένα hardware δεν είναι καλό να δουλεύει στα άκρα. Πόση επίπτωση έχει και αν είναι αμελητέα δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα έχει Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Αν υπάρχει δυνατότητα για πιο αργή φόρτιση, τότε πρέπει να την προτιμάμε. Κανένα hardware δεν είναι καλό να δουλεύει στα άκρα. Πόση επίπτωση έχει και αν είναι αμελητέα δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα έχει Thumbed from my mate 10 pro! Θα έπρεπε να το έχουν σαν επιλογή , όπως το έχει η Samsung. Τώρα αναγκαστηκά αν θες να πας σε αργεί , πρέπει να προμηθευτεις 2ο πριζάκι αν δεν έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά σήμερα το έβαλα για φόρτιση 20% και μετά από μια ώρα πήγε 35%,τι bugια ήταν αυτή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά σήμερα το έβαλα για φόρτιση 20% και μετά από μια ώρα πήγε 35%,τι bugια ήταν αυτή; Φορτιστης καλώδιο δικά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 International giveaway...κι αν σου κάτσει; https://www.androidauthority.com/huawei-mate-10-pro-international-giveaway-829720/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Φορτιστης καλώδιο δικά του? Ναι τα δικά του, θα δω αν το ξανακάνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ναι τα δικά του, θα δω αν το ξανακάνει... Πολυ περίεργο.. Μετά το ξαναέβαλες και φορτισε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts