Jump to content

johnny777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnny777

  1. Καλησπερα παιδια.. Ηθελα τη βοηθεια σας.. Ξερει κανεις γιατι στις διδυμες εφαρμογες δεν εχει το viber οπως εχουν αλλα κινητα? Υπαρχει τροπος να γινει?? Σε xiaomi φιλου εχει το viber κανονικα στις διδυμες..
  2. Ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι. Αν πας για καινουριο , εννοειται θσ το παρεις απο σκρουτζ!
  3. Δυστυχως το εχω δωσει και δεν εχω καποια φωτο να ανεβασω..Ειναι οπως το πες , μαλακο στεφανι, και σκληρη πλατη. Ειναι σαφως πιο ογκοδη απο αυτη που δινει η huawei. Εμενα παντως με ειχε βολεψει απιστευτα , σε σημειο που δεν ξανακοιταξα για αλλη
  4. Ακριβώς ότι ήθελα ! Ευχαριστώ!! Βέβαια δε ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση που υπάρχουν 2 ατομα! θα το δοκιμάσω!
  5. Απο το You.gr ειναι αγορασμενο το δικο μου.. Συγκαταλέγεται σε αυτΑ? :worry: Κι αν ναι , που στελνω?
  6. Οικονομικό που να κάνει δουλειά..? Η δεν έχουν καμια επαφή με τους γνήσιους? Μου ήρθε ένα e-mail απο μαγαζι που ξεκινάνε απο 26 (belkin , spigen , nilkin) Αυτο με τις θήκες τελείωσε..? Δε μπορώ να πάρω τώρα ε?
  7. Παιδια κάποιον ασύρματο φορτιστή έχετε να προτείνεται..? Λέει γενικά η ασύρματη φόρτιση ?
  8. Παιδια μια ερώτηση. Κάποια εφαρμογή για portrait mode στη selfie όπως έχει το mate 10 pro , υπάρχει?είτε απευθείας για λήψη , είτε μετα για επεξεργασία, η η λύση είναι μόνο με την πίσω κάμερα..?
  9. Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα γιατι δε το κράτησα..!
  10. Το ίδιο πρόβλημα το είχα κι εγώ με τη δική του εφαρμογή για τα mail. Δεν είχα δοκιμάσει άλλη πάντως.
  11. Η συγκεκριμενη που είχα εγώ θα έλεγα πως είναι παρεμφερή με Spigen , αλλα πιο στρογγυλεμένη. Και πολυ καλό κράτημα στο χέρι https://www.ringkestore.com/products/huawei-mate-10-pro-ringke-fusion?variant=5187710320667
  12. Το πρώτο που έκανα στα 2 s7 edge αλλά και στο Note ήταν να κλείσω αυτό! :p:cool:
  13. παντως απο θήκες ρίξτε μια ματια και στις Ringke. Εγώ τέτοια είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος! Στα συν οτι είχε μέσα και ένα προστατευτικό για την πλάτη του κινητού!
  14. Ποιο ειναι το sony? Η εφαρμογη gcam hdr+ που διαβαζω γενικα..? Δε τη βρικα καπου στο playstore
  15. Κι εγω εχω να βαλω τετοια απο το g2 ππυ ειχε γεμισει σημαδια πανω κ κατω..
  16. Καλα οτι είναι βαρια είναι. Και παλαιότερα τουλάχιστον , δε ξέρω αν έχει βελτιωθεί τώρα , ξέρω πως κατανάλωνε αρκετή μπαταρία..Στο iphone νομίζω πως είχε βελτιωθεί αρκετα τελευταία σε σχέση με παλαιότερα.
  17. σε εμένα πάντως με Note 8 νομίζω πως τσουλάει κανονικά:worry:
  18. και με κλείδωμα , πάλι τα ίδια. Σκέφτομαι μήπως επιρεάζει η εφαρμογή huawei wear που έχει για ενα huawer smart brandt.. Υποψιάζομαι αυτό , επειδή έχει να κάνει με ειδοποιήσεις. Μήπως να πάρουμε στη samsung που έχει απομακρυσμένη υποστήριξη ? Παλαιότερα στο s7 μου είχαν λύσει πρόβλημα έτσι. όταν το είχα στο αθόρυβο και έκανα κάποια κλήση , έβγαινε απο μόνο του απ το αθόρυβο. Τελικά έφταιγε μια εφαρμογή (το call blocker) . Οπότε και τώρα σκέφτομαι μήπως φταίει εφαρμογή που έχει να κάνει με ειδοποιήσεις . Στην προκειμένη περίπτωση το huawei wear..
  19. Κι εγώ smartec ψηφίζω. Ενημέρωσε και εμας αν στο καλυπτουν για 1 pixel να ξέρουμε (κουφια η ώρα:p)
  20. ίσως σου πέταξε κανα μήνυμα το σύστημα για απενεργοποίηση και το έκανες καταλάθος.. θυμάμαι παλαιότερα οταν πήγαινα να κάνω κάτι(δε θυμάμαι τι :p) έβγαζε ενα μήνυμα σχετικά με επικάλυψη οθόνης και έπρεπε να το κλείσεις αυτο. Τώρα βέβαια δε το κανει
  21. johnny777

    LG G6

    Υπάρχει στο playstore αυτό ? το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δε το βρίσκω στο playstore.. :worry:
  22. Παιδια για κάμερα δουλεύετε τι μαμα εφαρμογή? και απο πληκτρολόγιο έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο? gboard διαβάζω οτι δουλεύουν αρκετοι..
  23. johnny777

    Huawei Mate 9

    εννοείτε!! αν είναι ευρωπαΐκό μοντέλο υποστηρίζεται κανονικότατα!
  24. Όντως? πάνω απο 90 μηδενιζει? δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ!
×
×
  • Create New...