chaosdoctor Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Με την τελευταία αναβάθμιση δεν σβήνει το εικονίδιο του GPS όταν το απενεργοποιώ. Μόνο με rastart φεύγει. Το έχει παρατηρείσει κανένας άλλος, ή να αρχίζω να ψάχνω αν φταίει κάτι άλλο; Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Σπαστικό bug :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Για οσους ενδιαφερονται το εχει ο κωτσοβολος 399 σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimEco13 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Παιδιά τι λέτε;;; Αξιζει η αγορά του XZ1;;; Είμαι μεταξυ αυτου και του Nokia 8... Δίλημμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Παιδιά τι λέτε;;; Αξιζει η αγορά του XZ1;;; Είμαι μεταξυ αυτου και του Nokia 8... Δίλημμα... ναι αξίζει είναι φουλ αδιάβροχο ενω το 8 μόνο splash proof Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Σε αυτή την τιμή είναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Λογικά ξεφορτώνονται το στοκ γιατί το XZ2 ανακοινώνεται στο MWC αυτή την εβδομάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι αξίζει είναι φουλ αδιάβροχο ενω το 8 μόνο splash proof Είναι και LTE κατηγορίας 16 το XZ1, gigabit! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Λογικά ξεφορτώνονται το στοκ γιατί το XZ2 ανακοινώνεται στο MWC αυτή την εβδομάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι και LTE κατηγορίας 16 το XZ1, gigabit!Παίζει κι αυτό αλλά κυρίως παίζει που δεν ήταν δυστυχώς τόσο εμπορικό μοντέλο γιατί το είχαν βάλει πάλι στα 399€ τον Οκτώβρη που το είχα πάρει κι εγώ. Και όλοι μου έλεγαν τι πήγα και πήρα με τέτοια μπέζελ αλλά εγώ το συμπάθησα πολύ το κινητό αυτό. Άσε που ήταν και το μόνο που είχε Oreo out of the box και δούλευε απροβλημάτιστα τελείως. Εύχομαι καλή συνέχεια με τοXZ2 γιατί ο τεχνολογικός κόσμος χρειάζεται τη Sony Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Το πηρα black friday 399 για 2 χρονακια θα με βγαλει ανετα, οσο κρατησα και το xperia z. Οσο οι αλλοι περιμενουν και αναρωτιουνται αν θα παρουν το oreo εμεις το ειχαμε απο νοεμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει otg στικακι? Εχω δοκιμασει καμια δεκαρια file explorers και δεν λειτουργει με κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει otg στικακι? Εχω δοκιμασει καμια δεκαρια file explorers και δεν λειτουργει με κανεναν στο z5c μου βαζω το usb και παω απο ρυθμισεις συνδεση συσκευης. https://imgur.com/CGP78C4 μετα συνδεσιμοτητα usb https://imgur.com/eVZb0e8 και παταω ανιχνευση συσκευης usb. επειδη μου αρεσει ο stock file explorer παω κεντρικη οθονη και σερνω τις ειδοποιησεις οπου εχει εμφανιστει μια ειδοποιηση (συστημα android-μοναδα usb) και την επιλεγω. και μετα μπηκε. https://imgur.com/sUmxdER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εχουν καποιο θεμα οι φωτο σου αλλα οταν παω συνδεσιμοτητα usb παραμενη ανενεργη η επιλογη. Με λιγο ψαξιμο εμαθα πως εχει θεματα με το otg γενικοτερα. Οποιος ξερει κατι ας μας διαφωτισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimEco13 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Παιδιά διαβασα οτι το XZ1 εχει εμφανισει προβλήματα με τη σύνδεση στο WiFi... Έχετε οντως τετοιου ειδους θεματα;;; Οχι τιποτα αλλο, αλλα αύριο εχω προγραμματισει να το αγορασω... Αν δω κατι τέτοιο, θα ξενερωσω ασχημα λεμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Νομίζω κανένας εδώ μέσα δεν έχει αναφέρει πρόβλημα με το wifi Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimEco13 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μακαρι να ειναι ετσι φιλε, γιατι "αγριευτηκα" με αυτα που διαβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Εχουν καποιο θεμα οι φωτο σου αλλα οταν παω συνδεσιμοτητα usb παραμενη ανενεργη η επιλογη. Με λιγο ψαξιμο εμαθα πως εχει θεματα με το otg γενικοτερα. Οποιος ξερει κατι ας μας διαφωτισει ουτε εγώ μπορω να συνδέσω OTG. ίσως φτάει ο αντάπτορας που έχω για micro usb-> type C ούτε στικάκι αναγνωρίζει (δοκιμασα fat32 και exfat) ούτε το ποντίκι Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Παιδιά διαβασα οτι το XZ1 εχει εμφανισει προβλήματα με τη σύνδεση στο WiFi... Έχετε οντως τετοιου ειδους θεματα;;; Οχι τιποτα αλλο, αλλα αύριο εχω προγραμματισει να το αγορασω... Αν δω κατι τέτοιο, θα ξενερωσω ασχημα λεμε... Δεν μου έχει κάνει κιχ, αλλά φαίνεται ότι είναι γνωστό πρόβλημα. Δες παρακάτω. Screen Shot 2018-02-24 at 16.41.11 by gmavrikas, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Cross post από το thread με τις καλύτερες κάμερες, μερικές φωτογραφίες που πήρα με το XZ1. DSC_0117 by gmavrikas, on Flickr DSC_0119 by gmavrikas, on Flickr DSC_0125 by gmavrikas, on Flickr DSC_0130 by gmavrikas, on Flickr DSC_0132 by gmavrikas, on Flickr DSC_0146 by gmavrikas, on Flickr DSC_0147 by gmavrikas, on Flickr DSC_0148 by gmavrikas, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimEco13 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη χρωματική απόδοση της οθόνης; Σε τι ρύθμιση το εχετε βαλει; Στο επαγγελματικό, στο standard ή στο vivid ; Στα δυο πρωτα μου φαίνονται κάπως "ξεπλυμενα" τα χρώματα, ενω στο vivid πολυ πιο τονισμενα απο οτι θα ηθελα... Δεν εχω δυστυχώς και τις γνωσεις για να "παιξω" με τις τιμες RGB απο τις ρυθμίσεις της συσκευής... Καποια προταση κανεις, σχετικά με το ποιο θεωρει το ποιο ιδανικό setting ωστε τα χρώματα στην οθονη του XZ1 να απεικονιζονται με πιστοτητα και σχετική ζωντανια, ουτε αχνά ουτε υπερκορεσμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Υποκειμενικό είναι το θέμα. Ότι σου αρέσει περισσότερο στο μάτι. Εγώ βολεύομαι με το δεύτερο Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Κι εγώ στο μεσαίο το έχω... Το Ζωντανό δείχνει ψεύτικο, σαν τις amoled της Samsung... @georgemv: ανέβασε μερικές φωτογραφίες από εσωτερικό χώρο, με τεχνητό φωτισμό... Κι αν έχεις, φωτογραφίες από κάποιο χορό, όπως εγώ που παιδευόμουν να βγάλω μη κουνημένη φωτογραφία. Λέτε η εφαρμογή κάμερας του pixel 2 να κάνει και για εμάς; Αυτοί με Nokia 8 πάντως, την χρησιμοποιούν με επιτυχία. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6.apk Edited February 25, 2018 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Λέτε η εφαρμογή κάμερας του pixel 2 να κάνει και για εμάς; Αυτοί με Nokia 8 πάντως, την χρησιμοποιούν με επιτυχία. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6.apk Δεν έχετε να χάσετε τίποτα να το δοκιμάσετε οι κάτοχοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα στην παρέα!! πως γίνεται να ρυθμίσω η αργή κίνηση να τραβάει περισσότερο απο 4 δευτερόλεπτα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Κι εγώ στο μεσαίο το έχω... Το Ζωντανό δείχνει ψεύτικο, σαν τις amoled της Samsung... @georgemv: ανέβασε μερικές φωτογραφίες από εσωτερικό χώρο, με τεχνητό φωτισμό... Κι αν έχεις, φωτογραφίες από κάποιο χορό, όπως εγώ που παιδευόμουν να βγάλω μη κουνημένη φωτογραφία. Λέτε η εφαρμογή κάμερας του pixel 2 να κάνει και για εμάς; Αυτοί με Nokia 8 πάντως, την χρησιμοποιούν με επιτυχία. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6.apk Δεν γίνεται με την καμία. Ο λόγος είναι ότι δεν προσφέρει RAW Camera Support το XZ1. Έχω διαμαρτυρηθεί στην Sony και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ήρθε η απάντηση και αναφέρεί ότι θα το αλλάξουν αν υπάρξει αρκετή ζήτηση. Αν ενδιαφέρεστε για την ποιότητα των φωτογραφιών του τηλεφώνου, αφιερώστε 5 λεπτά να γράψετε σχετικά στην φόρμα επικοινωνίας στο sony.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλημέρα στην παρέα!! πως γίνεται να ρυθμίσω η αργή κίνηση να τραβάει περισσότερο απο 4 δευτερόλεπταεχει δοκιμάσει κανείς βρήκε λύση?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts