mpacardi Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Mpoρεί να ακουστεί αστείο αλλά την υποδοχή για την κάρτα sim πως την τραβήξαμε έξω ρε παιδιά; το compact ειναι αλλα το ιδιο πραγμα και για το xz1 ειναι Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Είναι λίγο ψεύτικα. Δουλεύουν κανονικά αλλά κουνιούνται ιδιαίτερα της αυξομείωσης του ήχου. Μου κάνει εντύπωση γιατί το έχω λίγες μέρες και σκέφτομαι τι θα γίνει μετά από καιρό. Για service δεν το σκέφτομαι καθώς μου φαίνεται ότι φταίει η ποιότητα κατασκευής και δεν είναι μεμονωμένο πρόβλημα. Ας μας διαφωτισουν και κάποιοι που το έχουν καιρό τι γίνεται με κουμπιά. σε μενα δεν εχουν το παραμικρό τζόγο τα κουμπιά και το εχω 1.5 χρόνο Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Είναι λίγο ψεύτικα. Δουλεύουν κανονικά αλλά κουνιούνται ιδιαίτερα της αυξομείωσης του ήχου. Μου κάνει εντύπωση γιατί το έχω λίγες μέρες και σκέφτομαι τι θα γίνει μετά από καιρό. Για service δεν το σκέφτομαι καθώς μου φαίνεται ότι φταίει η ποιότητα κατασκευής και δεν είναι μεμονωμένο πρόβλημα. Ας μας διαφωτισουν και κάποιοι που το έχουν καιρό τι γίνεται με κουμπιά. Αδερφέ και εμένα μετα απο ένα χρόνο είναι μια χαρά τα κουμπιά!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Αδερφέ και εμένα μετα απο ένα χρόνο είναι μια χαρά τα κουμπιά!! Λες να το στείλω service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Λες να το στείλω service Εγώ έστειλα το z5 για χαλασμένο mini jack και μου χαλαρωσανε αρκετά το κουμπί on/off με το δακτυλικο αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 καλησπέρα. να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού Αξίζει η αγορά του εν έτη 2019? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Στα 200€ που παίζει τώρα, άνετα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Παιδια απο σημερα εχω ενα θεμα με battery drain, απο 100% που το φορτισα ολο το βραδυ με battery care, μου εχει πεσει ηδη στο 34%. Απο που μπορω να ελεγξω τι γινεται, γιατι εχω μονο 1h 10min sot και δεν μπορω να καταλαβω τι δουλευει απο πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Γιατί δεν τσεκάρεις λίγο ποια app σου τρώνε και πόσο μπαταρία? Αφου τα δείχνει αναλυτικά και κάνε ένα καθαρισμό cache ιδίως στο google service που είναι ενεργοβόρο. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ξεκινά το σε safe mode το βράδυ να δεις ποσο θα πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Για τα χαλαρα κουμπια θα το πηγαινα στο σερβις.Ειχα παραπλησιο θεμα στο Z1 compact ωσπου κλαταρε το power on/off κουμπι και χαθηκε το κλικ του. Για την μπαταρια υποψιάζομαι τα google services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 παω ρυθμισεις- μπαταρια- συνθετες- χρηση απο την τελευταια πληρη φορτιση;; ή ρυθμισεις- εφαρμογες- δειτε ολες τις εφαρμογες και αποκει τι τρωει η καθεμια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 παω ρυθμισεις- μπαταρια- συνθετες- χρηση απο την τελευταια πληρη φορτιση;; ή ρυθμισεις- εφαρμογες- δειτε ολες τις εφαρμογες και αποκει τι τρωει η καθεμια;; το πρώτο ρυθμίσεις-μπαταρία-σύνθετες κι αν κάνεις scroll down βγάζει τα app που σου στρώνε και πόσο % Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Eκανα 2 επανεκκινησεις και φαινεται να λυθηκε το προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι αισθανθηκα χτες το κινητο για καποιο λογο να ζεσταινεται πιανοντας το στην τσεπη μου αλλα δεν ελεγξα τοτε το ποσοστο της μπαταριας, ομως με παραξενεψε. Αργοτερα επιβεβαιωθηκα αφου οπως σας ειπα οντως υπηρχε θεμα και η μπαταρια επεφτε αποτομα, το τι την ετρωγε δε θα το μαθω ποτε δεν εβγαλα ακρη! Το καλο ειναι οτι το bug φαινεται να λυθηκε. Ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Η επανεκκίνηση σε τέτοιες περιπτώσεις πολλές φορές βοηθάει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλησπέρα. Κάτοχος απο σήμερα του xz1. Φοράει android pie με αριθμό έκδοσης 47.2.Α.10.45. Ποια έκδοση πρέπει να βάλω για να μου εμφανίσει τις ρυθμίσεις για το wificalling της cosmote? Ευχαριστώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλησπέρα. Κάτοχος απο σήμερα του xz1. Φοράει android pie με αριθμό έκδοσης 47.2.Α.10.45. Ποια έκδοση πρέπει να βάλω για να μου εμφανίσει τις ρυθμίσεις για το wificalling της cosmote? Ευχαριστώ Αν είναι το g8341, της Cosmote https://xpericheck.com/device/G8341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Ναι το G8341 ειναι Edit Ολα οκ. Περάστηκε το firmware της cosmote και λειτουργούν οκ volte/vowifi Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 13, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 η φροντιδα μπαταριας ποτε ακριβως λειτουργεί? πριν τις τελευταίες αναβαθμισεις οταν το φορτιζα μου έβγαινε το μήνυμα σχεδον παντα..τωρα τελευταια ομως σχεδον καθολου..ξερει κανενας γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 η φροντιδα μπαταριας ποτε ακριβως λειτουργεί? πριν τις τελευταίες αναβαθμισεις οταν το φορτιζα μου έβγαινε το μήνυμα σχεδον παντα..τωρα τελευταια ομως σχεδον καθολου..ξερει κανενας γιατι? Σε έμαθε αρκετά καλά και δεν μπαίνει στα πόδια σου να σου σπάσει τα νεύρα. Απλά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 η φροντιδα μπαταριας ποτε ακριβως λειτουργεί? πριν τις τελευταίες αναβαθμισεις οταν το φορτιζα μου έβγαινε το μήνυμα σχεδον παντα..τωρα τελευταια ομως σχεδον καθολου..ξερει κανενας γιατι? Εξαρτάται από το πως/πότε φορτίζεις. Αν το βάζεις περίπου ίδια ώρα κάθε βράδυ, μαθαίνει και βγάζει μήνυμα. Αν φορτίζεις σε τυχαίες ώρες, δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Ευχαριστώ πολύ. Ναι το G8341 ειναι Edit Ολα οκ. Περάστηκε το firmware της cosmote και λειτουργούν οκ volte/vowifi Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που εμφανίζεται στο μενου επιλογή για ενεργοποίηση της υπηρεσίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Στις ρυθμίσεις δίκτυο και διαδίκτυο -->σύνθετες αλλά πρέπει να εχεις ρομ της κοσμοτε. Στάλθηκε από το Le X526 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Στις ρυθμίσεις δίκτυο και διαδίκτυο -->σύνθετες αλλά πρέπει να εχεις ρομ της κοσμοτε. Στάλθηκε από το Le X526 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή τι να κάνω έχω cosmocarta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Όταν ανοίγει το κινητό σου βγάζει λογότυπο της cosmote? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts