Jump to content

mrantidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mrantidis

  1. Παιδιά καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το wifi direct? Γιατί έχει γκριζαριστει η επιλογή μετά από μετάβαση σε android 10..
  2. Καλησπέρα σας και από μένα, το αγόρασα χτες από Γερμανό σε μπλε στα 189€, πολύ καλή συσκευή οπτικά, και στο χέρι, χωρίς να κουνιέται κάμερα όρος το παρόν η να υπάρχει κάποιο ψεγάδι. Έχω παρατηρήσει γενικά λίγο πιο αργές αποκρίσεις απ' ότι στο xz1, το οποίο δουλεύω ακόμα ως προηγούμενο μου κινητό, και με είχε καταβολεψει. Εκανα όλες τις ενημερώσεις και τώρα θα παρακολουθήσω διάρκεια μπαταρίας. Γνώμη σας για το πώς τρέχει ο exynos και δένει πάνω στη συσκευή??
  3. Eκανα 2 επανεκκινησεις και φαινεται να λυθηκε το προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι αισθανθηκα χτες το κινητο για καποιο λογο να ζεσταινεται πιανοντας το στην τσεπη μου αλλα δεν ελεγξα τοτε το ποσοστο της μπαταριας, ομως με παραξενεψε. Αργοτερα επιβεβαιωθηκα αφου οπως σας ειπα οντως υπηρχε θεμα και η μπαταρια επεφτε αποτομα, το τι την ετρωγε δε θα το μαθω ποτε δεν εβγαλα ακρη! Το καλο ειναι οτι το bug φαινεται να λυθηκε. Ευχαριστω για τη βοηθεια!
  4. παω ρυθμισεις- μπαταρια- συνθετες- χρηση απο την τελευταια πληρη φορτιση;; ή ρυθμισεις- εφαρμογες- δειτε ολες τις εφαρμογες και αποκει τι τρωει η καθεμια;;
  5. Παιδια απο σημερα εχω ενα θεμα με battery drain, απο 100% που το φορτισα ολο το βραδυ με battery care, μου εχει πεσει ηδη στο 34%. Απο που μπορω να ελεγξω τι γινεται, γιατι εχω μονο 1h 10min sot και δεν μπορω να καταλαβω τι δουλευει απο πισω!
  6. Παιδια καλησπερα, εχει κανενας θεμα με την αναβαθμιση Απριλου; Δεν μπορει το gps να λοκαρει με τιποτα. Εκανα ποσες βολτες, εμενε μονιμα στη βουλα, χωρις να γινει βελακι. Ελεος να εχουμε τετοια θεματα εν ετει 2019!
  7. Παιδια καλησπερα, μετα απο αναζητηση της τελειας ευκαιριας και αφου ενας υπαλληλος σε κωτσοβολο της θεσσαλονικης μου το προτεινε σθεναρα, τελικα το πηρα και γω στα 229. Πιστευω ειναι οτι πιο τιμιο αυτη τη στιγμη με σχεδον τελευταιο επεξεργαστη και πολυ δυνατα specs. Aπ οτι καταλαβα παντως δεν εφυγε ιδιαιτερα μεσα στην black friday, δεν εκτιμηθηκε, ο κοσμος κινηθηκε σε πιο καινουρια σχεδιαστικα κινητα. Του φορεσα και μια 64αρα evo plus samsung sd απο το e-shop και νομιζω εκλεισα για τα επομενα 2 χρονια! Η μπαταρια αν και ονομαστικα με προβληματισε, ανταποκρινεται πολυ καλα, 1-1μισι μερα αναλογα τη χρηση με πολυ τηλεφωνο και wifi. Θηκη εννοειται και tempered glass, φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα. Ειχα το meizu m6 note και ειχα θολωσει μ αυτα τα 16gb εσωτερικη, τραβουσα τα μαλλια μου. Την μπαταρια την βλεπετε να αντεχει στο χρονο;; Θα τρωει 350 φορτισεις πανω κατω ετησια, θα την παλεψει;
  8. mrantidis

    Meizu M6 Note

    Παιδια καλησπερα, παιζει να εχει βγει καμια lineage os rom, γιατι με αυτο το flyme πονανε τα ματια μου...??
  9. mrantidis

    Meizu M6 Note

    Τι έχει απλό γυαλί? Διάβασα από καποια άλλα παιδιά που ανέφεραν για εύκολες γρατσουνιές, αλλά δεν έχει κάποια μορφή προφύλαξης έστω??
  10. mrantidis

    Meizu M6 Note

    Παιδιά έχει αναφερθεί πουθενά τι gorilla glass φοράει??
  11. Να ρωτήσω έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις από messenger, viber, κτλ όταν το τηλεφωνο είναι κλειδωμένο? Γιατί εμένα μου έρχονται με το που το ξυπνήσω, σαν να μη λειτουργούν στο παρασκηνιο
  12. Γύρω στις 5μισι ώρες οθόνη με μεσαία φωτεινότητα και περίπου μιάμιση μέρα με μεσαία χρήση ( δεδομένα, wifi, αρκετό ίντερνετ γενικα, ομιλία δεν έχω δει)..
  13. Κοίτα προς το παρόν δεν θέλω να το πειράξω, επειδή δουλεύω πολύ bluetoothκαι απ' ότι διάβασα έχει bug σε lineage.. σε κάθε περίπτωση, πόσο χώρο πιάνει από τα 29 της μνήμης?? Πόσα gb μένουν ελεύθερα μετά την εγκατάσταση?
  14. Με ολλανδικό priority χωρίς τελωνειο
  15. Παιδιά καλημέρα το βρήκα και γω σε τιμή χώμα 80 ευρώ από gearbest και δε μπορούσα να μη δε το χτυπήσω.. πραγματική κλεψιά! Το κινητό πάει πολύ γρήγορα, φωτό τη μέρα άψογες, σε χαμηλό φως λίγο τα χαλάει αλλά 80 ευρώ είναι αυτά! Το έχω σαν εφεδρεία για το m6 note μη μου πάθει τίποτα γιατί την έχω πατήσει και έμεινα κάνα μήνα χωρίς κινητό μια άλλη φορά. Έχει κανένα ενσωματωμένο πρόγραμμα για εκκαθάριση cashe και αχρήστων όπως το meizu?
  16. mrantidis

    Meizu M6 Note

    δυστυχως δεν εχω βρει το update στα αρχεια, εγινε ενα γερο μπερδεγουει, αφου τα εφτιαξα παλι ολα οπως πριν, καλα να λεω.. μονο η καμερα που ειχε σβηστει πριν το factory reset μου λειπει.. οποιος μπορει να στειλει με προσωπικο μηνυμα το αρχειο της καμερας σε apk, θα το εκτιμουσα..
  17. mrantidis

    Meizu M6 Note

    καλησπερα παιδια, κατοχος και γω κακην κακως του μοντελου με τα 16gb .. χωρις χωρο ρουταρα με τον γρηγπρο τροπο και αρχισα να μεταφερω με link2sd. Κατι ομως δεν εγινε σωστα και αναγκαστηκα να σβησω την εφαρμογη της καμερας, την οποια και δε μπορεσα να βρω σε apk, βρηκα την stock απο την flyme 7 η οποια ομως δεν εχει τη ρυθμιση για την dual χρηση! δηλαδη φωτο εμ βαθος, παπαλα.. ξερει κανεις που θα βρω το stock apk τηε καμερας του κινητου μας;;;:(
  18. ευχαριστω παιδια! απλα πρπει να δοκιμασω και τα akg τα handsfree να ακουσω σαν ανθρωπος! τα AKG 309 λεμε ε;;
  19. παιδια πως στο καλο αλλαζουμε την εικονα στην οθονη κλειδώματος;;; στο 4.4 γινότανε με απλο swipe στην οθονη, τωρα στο 5.02 πως γινεται;;;;;
  20. To ακουστικο ακούγεται χαμηλα παιδες.. και από τα handfree το ιδιο.. εχει κανενα app που να ανεβαζει καπως το headphone;;;; δεν είναι bug, νομιζω ετσι είναι φτιαγμενο το μοντελο..
  21. Παιδες το βιντεο που ρωτησα το τσεκαρε κανενας;; :D
  22. Καλησπερα παιδια και παλι! Να ρωτησω με το βιντεο εχει κανεις θεμα? Τα fps δεν τρεχουν σωστα νομιζω καθυστερουν λιγο.. Και η εικονα ψιλοθολη.. Τι ρυθμισεις βιντεο μπορουμε να πειραξουμε??
  23. το towelroot που λενε στο xda το δοκιμασες;; αλλα μετα υπαρχει θεμα με ota απ ότι διαβαζω!
  24. Παιδια να ρωτησω.. αμα το ρουταρουμε το κινητο θα ελευθερωθεί παραπανω ραμ? ως πρωην κατοχος nexus 7 2013 ειχα συνηθισει να εχω παντα γυρω στο 1 gb ram ελευθερη.. όχι ότι θα ανοιξουμε 50 εφαρμογες μαζι, αλλα να υπαρχει χωρος! :)
  25. Παιδια το φορτισα δευτερη φορα και δεν ανοιξε φορτισμενο στο 100%, αλλα στο 98%.. επειδη ειχα αρκετο καιρο να αλλαξω συσκευη και δε θυμαμαι, ειναι φυσιολογικο αυτοι μεχρι να στρωσει η μπαταρια?
×
×
  • Create New...