ParafronGR Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ε όχι το 6s να το βγάζεις και σκάρτο... Συγγνώμη, λάθος μου. Το 5άρι εννούσα :lol: Και μιας και ήταν το πρόβλημά μου κυρίως το ibank , σα να το ήξερα Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο αλλά το x μου βγάζει στα στατιστικά της μπαταρίας κάποιες ώρες ότι δουλεύει ο φακός στο παρασκήνιο Τι μπορεί να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο αλλά το x μου βγάζει στα στατιστικά της μπαταρίας κάποιες ώρες ότι δουλεύει ο φακός στο παρασκήνιο Τι μπορεί να γίνεται Όταν έχεις ειδοποιήσεις το έχεις βάλει να ανάβει το φλας; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ναι αλλα εδω μιλαμε για ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ναι αλλα εδω μιλαμε για ωρες Μπορεί να είναι και κάποιο bug αλλά σίγουρα τρώει μπαταρία αφού το χρησιμοποιείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Καλησπερα στο τιμ! Τοιμαζομαι να δωσω το Χ για να παρω το 11 προ ( περιμενα να βρω τα λεφτα για να μπορω να το δωσω μετα μη μεινω απο κντ αλλα δεν μπορεσα). Τα εχω ολα ανεβασμενα μαζι με επαφες στο cloud. Επειδη ξεχναω αρκετα υπαρχει κατι που πρπεει να κανω πριν το δωσω; Κατι αλλο να κρατησω απο μεσα πχ; Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Καλησπερα στο τιμ! Τοιμαζομαι να δωσω το Χ για να παρω το 11 προ ( περιμενα να βρω τα λεφτα για να μπορω να το δωσω μετα μη μεινω απο κντ αλλα δεν μπορεσα). Τα εχω ολα ανεβασμενα μαζι με επαφες στο cloud. Επειδη ξεχναω αρκετα υπαρχει κατι που πρπεει να κανω πριν το δωσω; Κατι αλλο να κρατησω απο μεσα πχ; Εάν έχεις όλους τους διακόπτες ανοιχτούς στο iCloud όλα θα περάσουν στην νέα συσκευή Μπορείς επίσης να κάνεις πλήρη αντίγραφο από iTunes και μετά να το περάσεις στην νέα συσκευή και θα είναι ακριβώς όπως η παλιά Ένας άλλος τρόπος είναι με τις νέες εκδόσεις iOS από συσκευή σε συσκευή όταν έχεις στα χέρια σου και τις δύο Πριν πουλήσεις το παλιό, πηγαίνεις ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά/ρυθμίσεων και περιεχομένου και κανείς ολική επαναφορά την συσκευή Θα σου ζητήσει, αφού είσαι στο ίντερνετ, να βάλεις τα στοιχεία σου για να αφαιρεθούν από την συσκευή έτσι ώστε να περάσει καθαρή στον νέο κάτοχο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Εάν έχεις όλους τους διακόπτες ανοιχτούς στο iCloud όλα θα περάσουν στην νέα συσκευή Μπορείς επίσης να κάνεις πλήρη αντίγραφο από iTunes και μετά να το περάσεις στην νέα συσκευή και θα είναι ακριβώς όπως η παλιά Ένας άλλος τρόπος είναι με τις νέες εκδόσεις iOS από συσκευή σε συσκευή όταν έχεις στα χέρια σου και τις δύο Πριν πουλήσεις το παλιό, πηγαίνεις ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά/ρυθμίσεων και περιεχομένου και κανείς ολική επαναφορά την συσκευή Θα σου ζητήσει, αφού είσαι στο ίντερνετ, να βάλεις τα στοιχεία σου για να αφαιρεθούν από την συσκευή έτσι ώστε να περάσει καθαρή στον νέο κάτοχο Ευχαριστώ τάσο ! Έτυχε κάτι και αν και λέγαμε να μείνω στο Χ θα προχωρήσω στην αλλαγή. Τα έχω όλα ανοιχτά ναι. Θα γίνει η αλλαγή σε καφέ που θα βρεθούμε με το παιδί όποτε σκεφτομουνα πως θα το σβήσω από το ΙD λογω ιντερνετ κλπ. Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 καλησπερα, αξίζει το κινητο εν ετη 2019; σκέφτομαι την αλλαγη από NOTE 9, αξίζει; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 καλησπερα, αξίζει το κινητο εν ετη 2019; σκέφτομαι την αλλαγη από NOTE 9, αξίζει; Aν έχεις δει το iOS και σε βολεύει, φυσικά. Έχει άλλα 3 έτη υποστήριξης. Η κάμερα στο σκοτάδι φυσικά δεν είναι pixel αλλά σε όλα τα άλλα ειναι σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 καλησπερα, αξίζει το κινητο εν ετη 2019; σκέφτομαι την αλλαγη από NOTE 9, αξίζει; Είναι άλλη κατηγορία το note 9 Και μεγαλύτερη οθόνη και πενάκι Ίσως δυσκολευτεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Είναι άλλη κατηγορία το note 9 Και μεγαλύτερη οθόνη και πενάκι Ίσως δυσκολευτεις καλημερα συνονόματε, αυτό το σκεφτομαι ιδίως το πενάκι το χρησιμοποιω αρκετα... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 καλημερα συνονόματε, αυτό το σκεφτομαι ιδίως το πενάκι το χρησιμοποιω αρκετα... Άστο μην αλλάζεις συσκευή μια χαρά είσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Άστο μην αλλάζεις συσκευή μια χαρά είσαι Οκ....Ευχαριστώ πολύ Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλησπερα παιδια Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω την οθόνη να μην ανάβει με το παραμικρό...ισα που να το ακουμπήσω ανάβει δεν προλαβένω να το πιάσω στα χέρια μου... λογικά όταν το έχω στη τσέπη θα είναι μόνιμα αναμένω είναι και λίγο σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλησπερα παιδια Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω την οθόνη να μην ανάβει με το παραμικρό...ισα που να το ακουμπήσω ανάβει δεν προλαβένω να το πιάσω στα χέρια μου... λογικά όταν το έχω στη τσέπη θα είναι μόνιμα αναμένω είναι και λίγο σπαστικό. Έχει αισθητήρες Αν το έχεις στην τσέπη το καταλαβαίνει και δεν ανάβει Μπορείς να κλείσεις την επιλογή να ανάβει η οθόνη όταν το σηκώνεις στο χέρι από τις ρυθμίσεις Μετά μόνο με tap θα ανάβει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλησπερα παιδια Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω την οθόνη να μην ανάβει με το παραμικρό...ισα που να το ακουμπήσω ανάβει δεν προλαβένω να το πιάσω στα χέρια μου... λογικά όταν το έχω στη τσέπη θα είναι μόνιμα αναμένω είναι και λίγο σπαστικό. Εάν σε ζορίζει αυτό πήγαινε στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το άγγιγμα για αφύπνιση ..Τότε θα πατάς το κουμπί για να ανάψει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Έχει αισθητήρες Αν το έχεις στην τσέπη το καταλαβαίνει και δεν ανάβει Μπορείς να κλείσεις την επιλογή να ανάβει η οθόνη όταν το σηκώνεις στο χέρι από τις ρυθμίσεις Μετά μόνο με tap θα ανάβει Εάν σε ζορίζει αυτό πήγαινε στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το άγγιγμα για αφύπνιση ..Τότε θα πατάς το κουμπί για να ανάψει η οθόνη Σας ευχαριστώ παιδιά!! το απενεργοποιησα τελικα με βολεύει καλύτερα χωρίς να ανοίγει συνέχεια :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Σας ευχαριστώ παιδιά!! το απενεργοποιησα τελικα με βολεύει καλύτερα χωρίς να ανοίγει συνέχεια :up: Εμένα ίσα ίσα με βολεύει απίστευτα να ανάβει μόνο του όταν ανασηκωνεις την συσκευή Τελικά δεν άντεξα και ξανά γύρισα για 3η φορά σε iPhone X Αυτή την φορά το πήρα και σφραγισμένο εντελώς καινούργιο δηλαδή Edited November 3, 2019 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ας μου επιτρέψουν οι admins το post από τη στιγμή που δεν βρίσκω τρόπο να ποστάρω στις αγγελίες Πωλείται iphone με glass spigen και σε θήκη από τη στιγμή αγοράς του τον Ιανουάριο 2018, μπαταρία 85% στα 550 ευρώ από Θεσσαλονίκη Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ας μου επιτρέψουν οι admins το post από τη στιγμή που δεν βρίσκω τρόπο να ποστάρω στις αγγελίες Πωλείται iphone με glass spigen και σε θήκη από τη στιγμή αγοράς του τον Ιανουάριο 2018, μπαταρία 85% στα 550 ευρώ από Θεσσαλονίκη Σας ευχαριστώ Δεν έχεις πολλά μηνύματα Απαγορεύεται εδώ να βάζουμε αγγελίες Μπορείς να γίνεις ενεργό μέλος να συμμετέχεις και θα έχεις πρόσβαση και στις αγγελίες ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα προχθές ένα νέο iPhone X Έχει μέσα 12.2 Αξίζει η μετάβαση σε iOS 13? Από αυτά που έχω διαβάσει εδώ και καιρό είναι ότι υπάρχουν ακόμα θέματα και κάποια κιόλας είναι σοβαρά όσο αφορά την κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έχει μέσα 12.2 Αξίζει η μετάβαση σε iOS 13? Από αυτά που έχω διαβάσει εδώ και καιρό είναι ότι υπάρχουν ακόμα θέματα και κάποια κιόλας είναι σοβαρά όσο αφορά την κατανάλωση μπαταρίας Στην 13.2 δεν υπάρχουν προβλήματα. Εξαιρετικά smooth και πραγματικά καλύτερη εμπειρία χρήσης από την 12 σε πολλούς τομείς... P.S.: Πάλι X ρε Τάσο? 3ο? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Στην 13.2 δεν υπάρχουν προβλήματα. Εξαιρετικά smooth και πραγματικά καλύτερη εμπειρία χρήσης από την 12 σε πολλούς τομείς... P.S.: Πάλι X ρε Τάσο? 3ο? :rolleyes: Ναι τι να κάνω δεν γίνεται με Android Μόνο σαν βοηθητικό. Σαν πρώτη συσκευή μόνο iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Στην 13.2 δεν υπάρχουν προβλήματα. Εξαιρετικά smooth και πραγματικά καλύτερη εμπειρία χρήσης από την 12 σε πολλούς τομείς... Συμφωνώ και επαυξάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Συμφωνώ και επαυξάνω... Όποτε θα δω το απόγευμα μήπως κάνω την αναβάθμιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts