alcateluser Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Αναφέρεται σε χαμηλό χρηματικό υπόλοιπο (κάτω του 1 €) και θα το ακους στην πρώτη κλήση της ημερας. Μετά την αναγγελία καλει κανονικά χρησιμοποιώντας το πακέτο σου. To μήνυμα ακούστηκε και είχα 2,95€ υπόλοιπο και 1.468 λεπτά προς όλους! Τι μπορεί να φταίει; Moυ έχει συμβεί και άλλη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να έχει αλλάξει το όριο ειδοποίησης στα 3€. Πότε λήγει το υπόλοιπό σου? Μήπως η ειδοποίηση σχετίζεται με τη λήξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να έχει αλλάξει το όριο ειδοποίησης στα 3€. Πότε λήγει το υπόλοιπό σου? Μήπως η ειδοποίηση σχετίζεται με τη λήξη? To υπόλοιπο λήγει 1/6. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έχω υπόλοιπο γύρω στο 1,5€ και κάνω ανανέωση. Βάζω τα 10€ και πάει 10,5 μετά από τον φόρο. Κάνω ανανέωση με τα 8,5€ και δεν έχω 2€ υπόλοιπο αλλά 1,5. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έχω υπόλοιπο γύρω στο 1,5€ και κάνω ανανέωση. Βάζω τα 10€ και πάει 10,5 μετά από τον φόρο. Κάνω ανανέωση με τα 8,5€ και δεν έχω 2€ υπόλοιπο αλλά 1,5. Ξέρει κανείς τι γίνεται; 1,5+8,93 = 10,43 10,43-8,5 =1,93 Αλλά με το περίπου που γράφεις δεν μπορω να είμαι σίγουρος Edited April 9, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 νομιζω οτι η κοσμοτε δεν κραταει 0,30 για την ανανεωση πλεον.Κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σωστά . Το διόριωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Αν έχει κάποιος φίλος πακετάκι έξτρα θα με ενδιέφερε η αγορά του. Ας μου στείλει μήνυμα. Έχω βάλει και αγγελία απλά είπα αν το δει και εδώ κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotrous Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλημέρα σε όλους. Λήγει το συμβόλαιο μου στην cosmote και μιας και η προσφορά που μου έδωσαν ήταν κοροϊδία σκέφτομαι να πάω σε whats up. Υπάρχουν πακέτα στο whats up που να αξίζουν την μετάβαση? Με ενδιαφέρουν κυρίως τα mb και λιγότερο ή ομιλία. Το συμβόλαιο μου δίνει μόνο 1.2 gb το μήνα. Έχω δει και τα φοιτητικά νούμερα αλλά δυστυχώς δεν είμαι φοιτητής και δεν γίνεται με τίποτα να αλλάξω νούμερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλημέρα σε όλους. Λήγει το συμβόλαιο μου στην cosmote και μιας και η προσφορά που μου έδωσαν ήταν κοροϊδία σκέφτομαι να πάω σε whats up. Υπάρχουν πακέτα στο whats up που να αξίζουν την μετάβαση? Με ενδιαφέρουν κυρίως τα mb και λιγότερο ή ομιλία. Το συμβόλαιο μου δίνει μόνο 1.2 gb το μήνα. Έχω δει και τα φοιτητικά νούμερα αλλά δυστυχώς δεν είμαι φοιτητής και δεν γίνεται με τίποτα να αλλάξω νούμερο .Είσαι σε λάθος νήμα. Κάνε την ερώτηση σου εδώ https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. April 12, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Τα off topic και σχετικά με WiFi calling μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα :https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7821460#post7821460 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Παλαιότερα είχα δοκιμάσει αρκετές φορές να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας από το app με χρήση paypal και δεν λειτουργούσε...Σήμερα προσπάθησα πάλι με Paypal και... ΝΑΙ!! Η ανανέωση έγινε. Μου άνοιξε κανονικά την σελίδα του paypal, έκανα login, και πλήρωσα!! Για δοκιμάστε και εσείς, δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγώ πάντα από το PayPal έκανα Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Γρήγορη ερώτηση. Σε καρτοκινητό wind και vodafone έχω ενεργοποιημένη την προώθηση κλήσεων ώστε να παίρνω μήνυμα ποιος με κάλεσε για τις περιπτώσεις - όταν δεν απαντά - όταν είναι κατειλημμένο - όταν είναι κλειστό ή εκτός δικτύου Από ότι είδα, στην cosmote δεν μπορεί να γίνει αυτό για τις δύο πρώτες περιπτώσεις αλλά μόνο για όταν είναι κλειστό ή εκτός δικτύου, καθώς πρέπει να είναι ενεργοποιημένος και ο τηλεφωνητής, και να προωθείται και στον τηλεφωνητή αυτός που καλεί. Από ότι είδα, η cosmote δίνει την υπηρεσία μόνο συνδυαστικά με τον τηλεφωνητή. Ρωτώ λοιπόν, πόση είναι η χρέωση για ακρόαση μηνυμάτων τηλεφωνητή; Κατά την ακρόαση τρώει χρόνο από τα 1500' δωρεάν, ή χρεώνει ευρώ; Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Αν έχει κάποιος φίλος πακετάκι έξτρα θα με ενδιέφερε η αγορά του. Ας μου στείλει μήνυμα. Έχω βάλει και αγγελία απλά είπα αν το δει και εδώ κάποιος Δεν ξέρω να στείλω μήνυμα. Αν θες στείλε μου ένα τηλέφωνο να σε καλέσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δεν ξέρω να στείλω μήνυμα. Αν θες στείλε μου ένα τηλέφωνο να σε καλέσω Πανω αριστερα εχει το ονομα του κάθε παιδιού που κάνει ποστ. Αμα πατήσεις εκει πανω σου ανοίγει το παραθυρο επιλέγεις π.μ γράφεις ότι θες και το στέλνεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Γρήγορη ερώτηση. Σε καρτοκινητό wind και vodafone έχω ενεργοποιημένη την προώθηση κλήσεων ώστε να παίρνω μήνυμα ποιος με κάλεσε για τις περιπτώσεις - όταν δεν απαντά - όταν είναι κατειλημμένο - όταν είναι κλειστό ή εκτός δικτύου Από ότι είδα, στην cosmote δεν μπορεί να γίνει αυτό για τις δύο πρώτες περιπτώσεις αλλά μόνο για όταν είναι κλειστό ή εκτός δικτύου, καθώς πρέπει να είναι ενεργοποιημένος και ο τηλεφωνητής, και να προωθείται και στον τηλεφωνητή αυτός που καλεί. Από ότι είδα, η cosmote δίνει την υπηρεσία μόνο συνδυαστικά με τον τηλεφωνητή. Ρωτώ λοιπόν, πόση είναι η χρέωση για ακρόαση μηνυμάτων τηλεφωνητή; Κατά την ακρόαση τρώει χρόνο από τα 1500' δωρεάν, ή χρεώνει ευρώ;Ξέρει κανείς κάτι για την παραπάνω ερώτηση? Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δεν είναι υποχρεωτικό να εχεις τηλεφωνητη. Υπάρχει και η σκετη ειδοποίηση κλήσεων με sms. Δουλευει και στην αναπαντητη κληση,για το απασχολημενο δεν θυμάμαι. Αν θες τηλεφωνητη δεν τραβαει απο τα 1500' η ακροαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Στην αναπάντητη πως το ενεργοποίησες? Γιατί εμένα όταν ενεργοποιώ την σχετική προώθηση στις αναπάντητες μου λέει : ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την προώθηση κλήσεων σε λάθος αριθμό. Αντίθετα, η σχετική προώθηση όταν είναι κλειστό ή χωρίς σήμα λειτουργεί σωστά Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 δωσε μου λιγο χρονο να ψαξω τους κωδικους... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις δικιο καμμια απο τις αλλες δυο δεν δουλευει.Δεν την ειχα ενεργη τωρα,την ειχα παλιοτερα σε καποια απο τις δυο επιλογες (μαλλον στο απασχολημενο τελικα πρεπει να την ειχα) αλλα δεν ξερω γιατι δεν δουλευει τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3058503#post3058503 o σωστος τροπος ειναι εδω λαμβανοντας υποψη ολο το θεμα και την αντιστοιχη σελιδα της κοσμοτε https://www.whatsup.gr/eidopoiisi-kliseon η επιλογη για ειδοποιηση της αναπαντητης δεν πρεπει να υπαρχει. Η επιλογη για την ειδοποιηση οταν ειναι κατελλειμενο δεν φαινεται να δουλευει,αν και η σελιδα της κοσμοτε στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαει για χρηση σε συνδυασμο με τηλεφωνητη,οχι δηλαδη για σκετη ειδοποιηση με μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Φίλος μου χάρισε κάρτα προνομιακού. Μόλις όμως εγκατέστησα και έτρεξα την εφαρμογή, το μόνο περεμφερές πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση είναι το φοιτητικό. Σε αυτόν, μία "αδελφή" κάρτα, που χρησιμοποιεί, παράλληλα με αυτήν που μου χάρισε, η εφαρμογή του WhatsUp του δίνει την δυνατότητα ενεργοποίησης. Τι συμβαίνει άραγε; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Απλά ενεργοποίησε το φοιτητικό δεν νομίζω να σε χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παλαιότερα είχα δοκιμάσει αρκετές φορές να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας από το app με χρήση paypal και δεν λειτουργούσε...Σήμερα προσπάθησα πάλι με Paypal και... ΝΑΙ!! Η ανανέωση έγινε. Μου άνοιξε κανονικά την σελίδα του paypal, έκανα login, και πλήρωσα!! Για δοκιμάστε και εσείς, δουλεύει?Μια από τα ίδια κι εγώ. Όποτε επιχειρούσα ανανέωση μέσω pp, μου έβγαζε αυτά τα χαριτωμένα μηνύματα " ουπς, κάτι πήγε λάθος". Έτσι αναγκαζομουν να κάνω ανανέωση από το app της cosmote. Τελευταία φορά δοκίμασα πριν από μία εβδομάδα. Οσονουπω θα ξαναδοκιμάσω και θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Απλά ενεργοποίησε το φοιτητικό δεν νομίζω να σε χαλάει.Δεν με χαλάει όντως. Όμως εξακολουθώ να διερωτάμε το γιατί. Σε όμοια συσκευή, του φίλου μου, πρόσφατα αναβαθμισμένη συσκευή - εφαρμογή, σε εκείνον έχει διαθέσιμο το προνομιακό, σε εμένα όχι. Μήπως μετά από επικοινωνία με την Cosmote, ενεργοποιήσουν την εμφάνιση της διαθεσιμότητα ενεργοποίησης; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Δεν με χαλάει όντως. Όμως εξακολουθώ να διερωτάμε το γιατί. Σε όμοια συσκευή, του φίλου μου, πρόσφατα αναβαθμισμένη συσκευή - εφαρμογή, σε εκείνον έχει διαθέσιμο το προνομιακό, σε εμένα όχι. Μήπως μετά από επικοινωνία με την Cosmote, ενεργοποιήσουν την εμφάνιση της διαθεσιμότητα ενεργοποίησης; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί,σε χαλάει να το ενεργοποεις κάθε μήνα με γραπτό μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts