stoum Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 (edited) Γιατί,σε χαλάει να το ενεργοποεις κάθε μήνα με γραπτό μήνυμα;Όχι βέβαια, αλλά αυτό δεν το γνώριζα, δεν μου το είπε ο φίλος που μου χάρισε την κάρτα. Τι γράφω και σε ποιο νούμερο το στέλνω; Edited April 23, 2019 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω ένα νούμερο προνομιακό ως δεύτερο για λίγους που με καλούν από wp. Τώρα λόγο οικονομικών δεν μπορω να το συντηρήσω. Θέλω να ρωτήσω, αν γίνει φραγή κινηση (21/6/2019) και αργότερα μετά την φραγή κίνησης θέλω να το ξανά ενεργοποιήσω θα έχω το νούμερο; Επίσης θα έχω την προνομιακή προσφορά; Και γενικά συνέπειες για έχω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω ένα νούμερο προνομιακό ως δεύτερο για λίγους που με καλούν από wp. Τώρα λόγο οικονομικών δεν μπορω να το συντηρήσω. Θέλω να ρωτήσω, αν γίνει φραγή κινηση (21/6/2019) και αργότερα μετά την φραγή κίνησης θέλω να το ξανά ενεργοποιήσω θα έχω το νούμερο; Επίσης θα έχω την προνομιακή προσφορά; Και γενικά συνέπειες για έχω; ΕυχαριστώΚαλησπέρα. Μέχρι την παρέλευση του 13μηνου από τότε που θα βάλεις κάρτα θα έχεις και το νούμερο και την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα. Μέχρι την παρέλευση του 13μηνου από τότε που θα βάλεις κάρτα θα έχεις και το νούμερο και την προσφορά. Δηλαδή φίλε μου έβαλα κάρτα στις 21/4/19 όπωτε μέχρι τις 21/5/20 δεν χάνω ούτε το νούμερο ούτε την προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δηλαδή φίλε μου έβαλα κάρτα στις 21/4/19 όπωτε μέχρι τις 21/5/20 δεν χάνω ούτε το νούμερο ούτε την προσφορά;Αν κατεβάσεις την εφαρμογή whatsup και πατήσεις πάνω εκεί που λέει το υπόλοιπο τα λέει αναλυτικά. Αν και εγω θα σε συμβούλευα βάλε στο 12μηνο, μην το πας κι εσύ τσιμα τσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Αν κατεβάσεις την εφαρμογή whatsup και πατήσεις πάνω εκεί που λέει το υπόλοιπο τα λέει αναλυτικά. Αν και εγω θα σε συμβούλευα βάλε στο 12μηνο, μην το πας κι εσύ τσιμα τσιμα. σε ευχαριστώ φίλε μου καλή ανάσταση και καλό Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω ένα νούμερο προνομιακό ως δεύτερο για λίγους που με καλούν από wp. Τώρα λόγο οικονομικών δεν μπορω να το συντηρήσω. Θέλω να ρωτήσω, αν γίνει φραγή κινηση (21/6/2019) και αργότερα μετά την φραγή κίνησης θέλω να το ξανά ενεργοποιήσω θα έχω το νούμερο; Επίσης θα έχω την προνομιακή προσφορά; Και γενικά συνέπειες για έχω; Ευχαριστώ Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Να ρωτήσω κάτι,αφού λόγω οικονομικών δεν μπορείς να συντηρήσεις το wu που σου δίνει μόνο με 8.5€ 1500’ & πάνω από 3gb και το έχεις ως δεύτερο..... Ποιο πακέτο έχεις ως κύριο; Είναι πιο οικονομικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Προφανως εχει κυριο νούμερο για το οποιο δινει απο 8.5 και πανω, και το wu σαν δεύτερο για λιγους που τον καλουν και δεν μπορεί να δίνει αλλα τόσα για να συντηρει και εκεινο ειδικα και μονο για εισερχόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Να ρωτήσω κάτι,αφού λόγω οικονομικών δεν μπορείς να συντηρήσεις το wu που σου δίνει μόνο με 8.5€ 1500’ & πάνω από 3gb και το έχεις ως δεύτερο..... Ποιο πακέτο έχεις ως κύριο; Είναι πιο οικονομικό; καλημέρα φίλε μου χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, να σου απαντήσω. Το κύριο νούμερο μου από 1998(προσωπικο-επαγγελματικο )είναι τώρα στη Wind με παροχές 1,2gb -1200' προς όλους απεριόριστες ενδοεταιρικες κλήσεις ,1200 μυν+ έξτρα απεριόριστα 1σταθερο και 2 κινητα εκτός εταιρείας. Αυτή την στιγμή το πληρώνει η εταιρεία που συνεργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης(μερική και όχι πλήρες απασχόληση) αλλιώς 14€ χωρίς τα εταιρικά και έξτρα. Στην κακή εταιρεία Wind (το πιστεύω) στις περιοχές Που δραστηριοποιούμαι έχει 4G. Όσο για το wu εδώ και 1,5 χρόνο που το έχω, το είπα σε 5-10 ανθρώπους και έχω χωρίς υπερβολή 2 κλήσεις. Άρα θεωρώ ότι δεν αξίζει να δίνω κάθε 2-3 μήνες 10-12€ για συντήρηση, κατά τα άλλα πολύ καλό πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) Καλημέρα Προσπαθώ να μπω από χτες στην εφαρμογή wats up αλλά δεν μπαίνει. Απεγκατεστησα την εφαρμογή μπαίνω στο play store αλλά ούτε την κατεβάζει. Έχει κάποιο θέμα η cosmote; Edit ενταξει εφτιαξε Edited May 4, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Χαίρεται. Δεν ξέρω γράφω στο σωστό μέρος αλλά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα προνομιακό πακέτο ? Τα πουλάνε από 50-80 € όσους έχω ρωτήσει !!! Είμαι Κρήτη οπότε να πετύχω κανένα σε κανένα μετρό δεν παίζει. Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Χαίρεται. Δεν ξέρω γράφω στο σωστό μέρος αλλά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα προνομιακό πακέτο ? Τα πουλάνε από 50-80 € όσους έχω ρωτήσει !!! Είμαι Κρήτη οπότε να πετύχω κανένα σε κανένα μετρό δεν παίζει. Το συγκεκριμένο πακέτο από ότι ξέρω δεν το δίνουν πια γι αυτό και κοστίζει τόσο ακριβά, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Edited May 10, 2019 by Vasileios Άλλο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Το συγκεκριμένο πακέτο από ότι ξέρω δεν το δίνουν πια γι αυτό και κοστίζει τόσο ακριβά, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. . Cosmote ψάχνω. Πάντως το πουλάνε παρά πολλοί και μάλιστα στο όνομα σου αλλά το έχουν 80€ !!! Από την στιγμή που σου λένε πάρε νέα κάρτα στο όνομα σου και στο φτιάχνω με 80€ η προσφορά είναι αν μη τι άλλο ενεργή, απλά για λίγους. Δεν πουλάνε δηλαδή ήδη ενεργοποιημένα για να πεις ότι δεν διατίθεται πια... Τέλος πάντων αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια Edited May 10, 2019 by Vasileios Άλλο δίκτυο. Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Αυτό δε σημαίνει ότι η προσφορά είναι εμπορικά διαθέσιμη. Απλώς σου κάνουν μια μεταβίβαση από το όνομα τους στο όνομα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Αυτό δε σημαίνει ότι η προσφορά είναι εμπορικά διαθέσιμη. Απλώς σου κάνουν μια μεταβίβαση από το όνομα τους στο όνομα σου. Σε καινούριο αριθμό που θα τους δώσω εγώ ? Πως γίνεται ? Μου είπανε αν ήδη έχω αριθμό στο όνομα μου τον μετατρέπουν. Αν δεν έχω να πάρω μια what's up στο όνομα μου και να τους τον δώσω. Η μου δίνουν ήδη ενεργοποιημένο που εκεί OK το έχουν έτοιμο ποιος ξέρει από τότε. Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Σε καινούριο αριθμό που θα τους δώσω εγώ ? Πως γίνεται ? Μου είπανε αν ήδη έχω αριθμό στο όνομα μου τον μετατρέπουν. Αν δεν έχω να πάρω μια what's up στο όνομα μου και να τους τον δώσω. Η μου δίνουν ήδη ενεργοποιημένο που εκεί OK το έχουν έτοιμο ποιος ξέρει από τότε.Χλωμό το βλέπω στο ίδιο νούμερο να στο κάνουν προνομιακό. Το πιο πιθανό να στο κάνουν φοιτητικό μαύρα. Τι παροχές σου είπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Μήπως εννοείς φοιτητικό; Γιατί και εγω εψαχνα στο Ηράκλειο πέρυσι βρήκα ενα wu1500 ειχα βάλει αγγελία αλλά δεν γίνεται στο όνομα μου πηγα σε κατάστημα cosmote δεν κατάφερα ούτε μέσω 13888 μου είπαν κρατά το οπως έχει. Edited May 10, 2019 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Χαίρεται. Δεν ξέρω γράφω στο σωστό μέρος αλλά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα προνομιακό πακέτο ? Τα πουλάνε από 50-80 € όσους έχω ρωτήσει !!! Είμαι Κρήτη οπότε να πετύχω κανένα σε κανένα μετρό δεν παίζει. Καλησπέρα, Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, είναι εδώ και καιρό μη εμπορικά διαθέσιμη. Οι αγγελίες που το βρήκες είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας και δεν μπορεί κανείς από εδώ να σου εγγυηθεί κάτι. Επίσης τα σχόλια που αφορούν άλλες εταιρείες, ή φοιτητικά πακέτα παρακαλώ να απέχουν. Το βήμα αφορά το προνομιακό πακέτο σύνδεσης What's Up της COSMOTE. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Επίσης στο Myphone υπάρχει ειδικός χώρος για αγγελίες. Εδώ παρακαλώ να μην γίνεται αναζήτηση προϊόντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Αρχικά sorry αν έκανα άνω κάτω το τοπικ Αν είναι ας τα σβήσει ένας mod Από τα κει και πέρα, μου δίνουν στο πακέτο τις ίδιες που έχει το προνομιακό : με 8.5€ τα 1500 λεπτά + 1.5 gb +τα δώρα από το reload ή 1000 λεπτά + 1 GB + 600 λεπτά what's up με 7 € Toυς 3 πρώτους μήνες χωρίς ανανέωση δίνει 1000 λεπτά + 600 mb + 600 what's up Τώρα τι μπορεί να γίνει? Ένας πωλητής μου είπε κιόλας ότι θα του δώσω λεφτά αφού γίνει η ενεργοποίηση και μεταβίβαση του πακέτου στο όνομα μου Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Αρχικά sorry αν έκανα άνω κάτω το τοπικ Αν είναι ας τα σβήσει ένας mod Από τα κει και πέρα, μου δίνουν στο πακέτο τις ίδιες που έχει το προνομιακό : με 8.5€ τα 1500 λεπτά + 1.5 gb +τα δώρα από το reload ή 1000 λεπτά + 1 GB + 600 λεπτά what's up με 7 € Toυς 3 πρώτους μήνες χωρίς ανανέωση δίνει 1000 λεπτά + 600 mb + 600 what's up Τώρα τι μπορεί να γίνει? Ένας πωλητής μου είπε κιόλας ότι θα του δώσω λεφτά αφού γίνει η ενεργοποίηση και μεταβίβαση του πακέτου στο όνομα μου Για να κλείσει το θέμα. Αυτό που περιγράφεις είναι φοιτητικό. Όχι προνομιακό. Δοκίμασε το. Αν πληρώνεις μετά την ενεργοποίηση δε χάνεις τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Βγαίνει για το πακέτο μας δεύτερη σιμ με το ίδιο νούμερο; Και αν ναι τι χρέωση έχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Κανονικα, όπως σε όλα τα καρτοκινητά κοσμοτε γίνεται,βγαίνουν 2 νεες σιμ (twin sim). Το κόστος είναι 15.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Κανονικα, όπως σε όλα τα καρτοκινητά κοσμοτε γίνεται,βγαίνουν 2 νεες σιμ (twin sim). Το κόστος είναι 15.9Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Να υποθέσω μια και έξω έτσι; Δεν χρεώνομαι κάτι άλλο κάθε μήνα πχ σε ανανέωση ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 ναι μια και εξω,δεν εχει ουτε παγιο ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts