Mark_K Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Κοίτα τι γράφει και στο πίσω μέρος με μικρά γράμματα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σήμερα ήρθε το μήνυμα της ενεργοποίησης του προνομιακού, με Ζ8 στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σήμερα ήρθε το μήνυμα της ενεργοποίησης του προνομιακού, με Ζ8 στο 1330. Και σε μένα ακριβώς το ίδιο, πριν από μισή ώρα περίπου. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Κοίτα τι γράφει και στο πίσω μέρος με μικρά γράμματα. Λες να μην τα εχω διαβασει φιλε Mark_K? Νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι αν διατηρει το δικαιωμα καταργησης η αλλαγης του πακετου (αυτο αλλωστε ισχυει για ολα τα πακετα ολων των εταιρειων) αλλα οτι δεν εχει ενεργοποιηθει καν η προσφορα στη γραμμη του. Η εγω δεν καταλαβα καλα? Edited July 10, 2018 by Vasileios μορφοποίηση χαλασμένης παραπομπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Το σίγουρο είναι ότι για να καταργήσεις πακέτο πρέπει να το ανακοινώσεις πριν . Και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Λες να μην τα εχω διαβασει φιλε Mark_K? Νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι αν διατηρει το δικαιωμα καταργησης η αλλαγης του πακετου (αυτο αλλωστε ισχυει για ολα τα πακετα ολων των εταιρειων) αλλα οτι δεν εχει ενεργοποιηθει καν η προσφορα στη γραμμη του. Η εγω δεν καταλαβα καλα?Το θέμα είναι πως για να μην έχει ενεργοποιηθεί η προσφορά, συνεπάγεται πως δεν είχε ενεργοποιήσει το νούμερο. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι γράφουν πως μπορεί να το τροποποιήσουν όποτε θέλουν ή να το καταργήσουν , αφήνω το αποτέλεσμα της όποιας προσφυγής στην ΕΕΤΤ να μην έχει πολλές ελπίδες, παρά μόνο το ενδεχόμενο να ικανοποιήσουν μεμονωμένα αιτήματα να ενεργοποιηθεί ξανά το προνόμιο μετά από αίτηση απλά για να κρατήσουν τον κάτοχο ευχαριστημένο. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Το θέμα είναι πως για να μην έχει ενεργοποιηθεί η προσφορά, συνεπάγεται πως δεν είχε ενεργοποιήσει το νούμερο. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι γράφουν πως μπορεί να το τροποποιήσουν όποτε θέλουν ή να το καταργήσουν , αφήνω το αποτέλεσμα της όποιας προσφυγής στην ΕΕΤΤ να μην έχει πολλές ελπίδες, παρά μόνο το ενδεχόμενο να ικανοποιήσουν μεμονωμένα αιτήματα να ενεργοποιηθεί ξανά το προνόμιο μετά από αίτηση απλά για να κρατήσουν τον κάτοχο ευχαριστημένο. Δικιο εχεις αλλα απο την αλλη στο πακετο συνδεσης γραφει "ενεργοποιηση μεχρι 12/2019" πχ, που σε συνδιασμο με το γεγονος οτι παρεχει ενα συγκεκριμμενο ειδικο πακετο, θα επρεπε να εχει ο καθενας την δυνατοτητα να το ενεργοποιει μεχρι τοτε. Λεω εγω...:X Edited July 10, 2018 by Vasileios Μορφοποίηση τροποποιημένης παραπομπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καθόλου. Αν είχε βγάλει ανακοίνωση ότι το συγκκριμένο πακέτο δεν διατίθεται πλέον (εμπορικά μη διαθέσιμο). Αλλά τέτοια ανακοίνωση δεν βγήκε ποτέ. Η ενεργοποίηση αφορά την SIM , όχι το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Καθόλου. Αν είχε βγάλει ανακοίνωση ότι το συγκκριμένο πακέτο δεν διατίθεται πλέον (εμπορικά μη διαθέσιμο). Αλλά τέτοια ανακοίνωση δεν βγήκε ποτέ. Η ενεργοποίηση αφορά την SIM , όχι το πακέτο.Σίγουρα δεν βγήκε ποτέ ανακοίνωση αλλά ούτε ποτέ το παρουσίασε σαν πακέτο επίσημα στην σελίδα της ότι υπάρχει Άρα πρόκειται για ένα πακέτο που έχει βγει στην ζουλα με καταλαβαίνετε νομίζω Πως καταργείται κάτι που φαινομενικά δεν υπάρχει... Ξέρουμε όλοι πως και με τι τρόπο έγινε γνωστό το πακέτο αυτό και με τι τρόπο το έδωσαν Edited July 10, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Από την στιγμή που το γράφει στο πακέτο , άτυπα μεν, αλλά έχει ανακοινωθεί το πακέτο, μέσα από τη συσκευασία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Απορία, το πακέτο δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται και στην εφαρμογή; Και αν ναι, που; Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Απορία, το πακέτο δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται και στην εφαρμογή; Και αν ναι, που; Εμφανίζεται στην εφαρμογή,στις προσφορές.Εκτός αν πρέπει να το έχεις για να στο δείχνει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εμφανίζεται στην εφαρμογή,στις προσφορές.Εκτός αν πρέπει να το έχεις για να στο δείχνει.:confused:Το εμφάνισε μετά από εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Το αναφέρω πιο πολύ για κάποιον που αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο... Θα ταξιδέψω Λονδίνο και θέλω να έχω INTERNET στο κινητό... Το πρόγραμμα ισχύει το έχει δοκιμάσει κανείς? Ρωτάω γιατί κανονικά από ότι διάβασα δεν πρέπει να ισχύει... Τι άλλο πρόγραμμα μπορώ να αγοράσω για να έχω mb? Κάποιος που να το έχει δοκιμάσει σε περιαγωγή εαν γίνεται ας πει :) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Βέλγιο που είχα πάει δεν ισχύει. Μου είπαν να ενεργοποιήσω πακέτο και θα ισχύει ο όγκος που θα έχω από το πακέτο (π.χ. μιας εβδομάδας). Ο χρόνος ομιλίας ισχύει κανονικά, το internet όχι. Ωχ μόλις απάντησα σε αρχαίο post... Edited July 11, 2018 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Προσφατα βγήκε κάποιος που πουλάει πακέτα με 3000προς όλους 10gb ιντερνετ με 10 ευρω. Πληρωμή μόνο με paysafe. Λογικά είναι απάτη γιατί δε δέχεται κανένα άλλο τρόπο πληρωμής! Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Προσφατα βγήκε κάποιος που πουλάει πακέτα με 3000προς όλους 10gb ιντερνετ με 10 ευρω. Πληρωμή μόνο με paysafe. Λογικά είναι απάτη γιατί δε δέχεται κανένα άλλο τρόπο πληρωμής! Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει!Ναι όντως περίεργο. Έχεις link ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Προσφατα βγήκε κάποιος που πουλάει πακέτα με 3000προς όλους 10gb ιντερνετ με 10 ευρω. Πληρωμή μόνο με paysafe. Λογικά είναι απάτη γιατί δε δέχεται κανένα άλλο τρόπο πληρωμής! Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει!100% απάτη. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Απο facebook. Δίνει και vivawallet κωδικό για κατάθεση μέσω τράπεζας. Αυτός ο τρόπος ειναι επώνυμος? Βγαίνουν πραγματικά στοιχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) Όχι δεν είναι επώνυμος. Ανοίγει ευκολα με οποιαδήποτε στοιχεία ένα Viva Account από το internet. Επισημαίνω ότι κάθε αγορά κάρτας χωρίς να δώσεις τα στοιχεία σου είναι έτσι και αλλιώς παράνομη ( δεν νομίζω να σου ζήτησε ταυτότητα...) Edited July 13, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Όχι δεν είναι επώνυμος. Ανοίγει ευκολα με οποιαδήποτε στοιχεία ένα Viva Account από το internet.οπότε κανένας τρόπος με τον τύπο δεν είναι ασφαλείς.. Μακριαααααα Έτσι και αλλιώς τέτοιο πακέτο δεν υπάρχει γενικά η φάση εμένα μου φαίνεται περίεργη Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 παιδιά υπάρχουν αμέτρητες καταγγελίες για απάτες. Δεν σε εξασφαλίζει ούτε το να ξέρεις το όνομά του. Μόνο να πάρεις τηλέφωνο από κατάστημα. Να είναι προμότερ δηλαδή καταστήματος. Όλα τα άλλα είναι απάτη. Που να τις βρει αυτός τις κάρτες; Αφού πέρασε η cosmote και τις μάζεψε όλες από τα καταστήματα που τις είχε χρεώσει. Από εκείνη την ημέρα δεν μπορείς να δηλώσεις τέτοιο νούμερο (Ζ9) μόνο αν βρεις από κάποιον που το χρησιμοποίησε κάποιον χρόνο και δεν το θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Οι παροχές από μόνες τους δεν "κράζουν" ότι είναι απάτη; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Οι παροχές από μόνες τους δεν "κράζουν" ότι είναι απάτη;Το είπα παραπάνω... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 παιδια υπαρχουν καποια κοματια την αγορα ,αλλα ειναι σε φραγη ομως .1500+1500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ζητάει στοιχεια (οχι ταυτότητα) και εκτός απο νέο αριθμό λέει οτι μετατρέπει και το δικό σου αλλά σου στέλνει νέα sim!! Απλά δε δέχεται συνάντηση και θέλει προπληρωμή με viva ή paysafe. Του είπα ακόμα και οτι θέλω 10 αρκεί να δοκιμάσω 1 αν παιζει. Προφανώς απάτη. Απλά επειδή στις "προκλήσεις" μου απάνταγε ευγενικά ήθελα να δώ αν ξέρει κανεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts