Giwrgos_Gk Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Είναι η στάνταρ εμφάνιση των εικονιδίων της Oreo. Μόνο με αλλαγή Launcher που σου δίνει επιλογές για διαφορετικά πακέτα εικονιδίων με πλαίσια ή όχι κλπ.Κατάλαβα,ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το μήνυμα που βγάζει κάθε φορά όταν ενεργοποιουμε/απενεργοποιουμε τα δεδομένα μπορεί να βγει? Είναι σπαστικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το μήνυμα που βγάζει κάθε φορά όταν ενεργοποιουμε/απενεργοποιουμε τα δεδομένα μπορεί να βγει? Είναι σπαστικό....Όντως πολύ σπαστικό.. Αλλά δεν το βλέπω να μπορεί να φύγει :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλημέρα.Μις ερώτηση θέλω να κάνω hard reset το τηλέφωνο απλά ακόμη είμαι στην 7.1.2 και δεν θέλω να πάω στην 8αρα.Οταν κάνω το ρεσετ το τηλέφωνο στις ενημερώσεις στην αρχή θα περάσει μόνο του την 8;γιατί ίσως την έχει κατεβάσει το τηλέφωνο απλά δεν την έχω κάνει εγκατάσταση και ούτε θέλω. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά καλημέρα.Μις ερώτηση θέλω να κάνω hard reset το τηλέφωνο απλά ακόμη είμαι στην 7.1.2 και δεν θέλω να πάω στην 8αρα.Οταν κάνω το ρεσετ το τηλέφωνο στις ενημερώσεις στην αρχή θα περάσει μόνο του την 8;γιατί ίσως την έχει κατεβάσει το τηλέφωνο απλά δεν την έχω κάνει εγκατάσταση και ούτε θέλω. Όχι θα ξαναμπεί με αυτή που είσαι τώρα που θα κάνεις το hard reset. Mετά θα βγάλει την ενημέρωση αλλά εσύ δεν θα την κάνεις εφόσον δεν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 (edited) Όχι θα ξαναμπεί με αυτή που είσαι τώρα που θα κάνεις το hard reset. Mετά θα βγάλει την ενημέρωση αλλά εσύ δεν θα την κάνεις εφόσον δεν θες Ευχαριστώ φίλε μου! Edit Κατι που ηρθε τωρα ,απο οταν το αγορασα εχω κανει καποιες ενημερωσεις,απλα δεν εκανα την 8αρα.Τωρα αν θα ανοιξει θα ανοιξει στην αρχικη εκδοση?Και δεν θα μπορω να κανω ουτε τις ενημερωσεις που ειχα κανει?Λεω δηλαδη επειδη εχει βγει η 8αρα περιλαμβανει ολες τις αλλες και δεν θα μου δινει την δυνατοτητα να κανω μεχρι την 7.1.2 V11m που εχω?Μπορει να ειναι χαζα αυτα που ρωταω αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με android ειχα ios και μετα αρκετο καιρο Windows Edited August 25, 2018 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το μήνυμα που βγάζει κάθε φορά όταν ενεργοποιουμε/απενεργοποιουμε τα δεδομένα μπορεί να βγει? Είναι σπαστικό.... μεσα στο μυαλό μου εισαι .. ειναι το μονο πραγμα που με εκνευριζει σε αυτο το τηλεφωνο χεχεχε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Ευχαριστώ φίλε μου! Edit Κατι που ηρθε τωρα ,απο οταν το αγορασα εχω κανει καποιες ενημερωσεις,απλα δεν εκανα την 8αρα.Τωρα αν θα ανοιξει θα ανοιξει στην αρχικη εκδοση?Και δεν θα μπορω να κανω ουτε τις ενημερωσεις που ειχα κανει?Λεω δηλαδη επειδη εχει βγει η 8αρα περιλαμβανει ολες τις αλλες και δεν θα μου δινει την δυνατοτητα να κανω μεχρι την 7.1.2 V11m που εχω?Μπορει να ειναι χαζα αυτα που ρωταω αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με android ειχα ios και μετα αρκετο καιρο Windows Θα σου βγάλει ότι ενημερώσεις ασφαλείας υπάρχουν μέχρι σήμερα και αφορούν την 7.1.2 που θα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Από εχθές έχω εμπειρία για πρώτη φορά με wireless charging. Πλάκα έχει, αλλά όπως το φανταζόμουν και έλεγα πάντα, σιγά το hype.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanklas Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Πόσες εγγραφές clipboard έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 μεσα στο μυαλό μου εισαι .. ειναι το μονο πραγμα που με εκνευριζει σε αυτο το τηλεφωνο χεχεχε:lol::lol: Οντως ρε φιλε,οτι πιο σπαστικο....αλλα μονο αυτο ευτυχως !!! :D:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το μήνυμα που βγάζει κάθε φορά όταν ενεργοποιουμε/απενεργοποιουμε τα δεδομένα μπορεί να βγει? Είναι σπαστικό.... Υπαρχει τροπος μη τα ανοιγοκλεινης αστα ανοιχτά. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Κάπου διάβασα ότι θα φύγει σε επόμενο update. Υπαρχει τροπος μη τα ανοιγοκλεινης αστα ανοιχτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Παίδες στο βίντεο το ζουμ που κάνει με το που το αρχίζεις δεν είναι λίγο υπερβολικό; Υπαρχει τρόπος να τραβάει πιο απομακρυσμένα; Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Παίδες στο βίντεο το ζουμ που κάνει με το που το αρχίζεις δεν είναι λίγο υπερβολικό; Υπαρχει τρόπος να τραβάει πιο απομακρυσμένα;Εγώ χρησιμοποιώ τον wide Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Ρε παιδιά αυτό τι είναι;Ξαφνικά βγαίνει μόνο του,καταγράφει την οθόνη από μόνο του; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 (edited) Ρε παιδιά αυτό τι είναι;Ξαφνικά βγαίνει μόνο του,καταγράφει την οθόνη από μόνο του; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες απο τις ρυθμίσεις/εφαρμογες/quicknemo και κανε εκκαθάριση δεδομένων. Λογικα θα στρωσει. Edit Τωρα το εψαξα δες μηπως εχεις πατησει κατα λαθος το πρωτο εικονιδιο οταν κατεβάσεις την κουρτίνα των συντομεύσεων. Ειναι το εικονιδιο αυτης της εφαρμογής. Edited August 26, 2018 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Έκανα σήμερα update στην 21α. Μου φαίνεται λίγο πιο σβέλτο ή κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Μπες απο τις ρυθμίσεις/εφαρμογες/quicknemo και κανε εκκαθάριση δεδομένων. Λογικα θα στρωσει. Edit Τωρα το εψαξα δες μηπως εχεις πατησει κατα λαθος το πρωτο εικονιδιο οταν κατεβάσεις την κουρτίνα των συντομεύσεων. Ειναι το εικονιδιο αυτης της εφαρμογής.Ναι μάλλον κάτι είχα πατήσει κατά λάθος,σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Παιδιά καλημέρα.Μις ερώτηση θέλω να κάνω hard reset το τηλέφωνο απλά ακόμη είμαι στην 7.1.2 και δεν θέλω να πάω στην 8αρα. Γιατί αν επιτρέπεται δεν θέλεις να βάλεις Android 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ τον wide Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλάδη για Full Hd με την κανονική καμερα δεν υπάρχει τροπος να μην τραβάει με αυτο το auto zoom?Ετσι ειναι γενικά στα σύγχρονα κινητά ή μόνο στο V30 γίνεται αυτο? Γιατί αν επιτρέπεται δεν θέλεις να βάλεις Android 8; Χρησιμοποιώ πολυ την Gcam και είναι λιγο ρίσκο να παω σε 8αρα γιατι δεν δουλεύει ρολοι. Άλλοι έχουν θέμα άλλοι πάλι οχι αλλα δεν θελω να το ρισκαρω ,μιας και με την 7αρα ευχαριστημενος απο ολες τις απόψεις ειμαι. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έκανα σήμερα update στην 21α. Μου φαίνεται λίγο πιο σβέλτο ή κάνω λάθος? Πότε σου ήρθε αυτή;;;;; Εγώ ακόμα με 20y είμαι... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Κ γω το ίδιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εισαχθεί επίσημα dual sim συσκευή στην ΕΕ. Δηλαδή αν θα έχω εγγύηση στην Ελλάδα για συσκευή dual sim είτε για 64 gb είτε για 128 gb; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Όχι φίλε μου δεν έχεις εγγύηση,από ότι ξέρω ,αλλά για να σιγουρευτείς πάρε ένα τηλέφωνο στο service!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts