Jump to content

droper_05

Members
  • Δημοσιεύσεις

    280
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by droper_05

  1. Ξεκίνησα να σου απαντάω ότι άλλο είναι το θέμα μας αλλά είδα ότι σου έχουν απαντήσει τα παιδιά οπότε οκ.Παντως αυτο που λες ότι δεν κλείνει η οθόνη στην ομιλία δεν ισχυει μια χαρά κλείνει όταν πας κοντά το αυτί σου χωρίς καμία ρύθμιση και μενού. Μπας και έχει κανένα θέμα ο αισθητήρας σου .
  2. Φιλε μου ο μονος τροπος για να σβήσει ενώ μιλας με Bt ειναι να βγεις απο το μενου της κλησης, ελαχιστοποιησε την δηλαδη να μπεις στην αρχικη του κινητου και μετα κλειδωσε το τηλεφωνο με το power. Ετσι κλειδωνει κανονικα. Aν εισαι μεσα στην κληση και πατησεις το power δεν σβηνει.Μιλαμε για τρελο Bug που απορω τοσο καιρο γιατι δεν το φτιαχνουν εκτος αν εχει καποια χρησιμότητα που δεν μου παει στο μυαλό γιατι δεν την χρειάζομαι.
  3. Αυτό με την οθόνη είναι λίγο κουλό δεν το είχα ξανασυναντησειβη αλήθεια είναι και έβαζα το κινητό στην τσέπη όταν μίλησα με bluetooth και έκλεινε μόνο του ή πατιοταν κουμπιά μόνα τους .οπότε αν κάνουμε ελαχιστοποίηση την κλήση και το κλείδοσουμε όλα καλά; Επίσης το dark theme έχει κάποια θέματακια σε διάφορα sites και εφαρμογές.
  4. Παίδες όταν αλλάζετε modes στην κάμερα, ακούγεται ένα clicking noise;δεν έχει να κάνει με τους ήχους συστήματος απλά ακούγεται ένα τακ χαμηλής έντασης.το έχει προσέξει κανείς;σε απόλυτη ησυχία αλλιώς μεντοβαυτη σας στην κάμερα
  5. καλησπέρα φίλε μου.επειδη με ενδιαφέρει το κινητό για οικείο μου πρόσωπο που ψάχνει κατι με πάρα πολύ καλό σήμα . Διάβασα ότι σε αυτό τον τομέα ειναι απο τα καλύτερα . Έχεις παρατηρήσει κάτι ?
  6. Kαλημερα παιδια. Για να μην ανοίγω νεο θέμα μιας και ψαχνω ενα κινητό με πολυ καλο σημα. είναι για τον πατέρα μου ,τωρα εχει ενα xiomi redmi note 8 αλλα ειναι τραγικό σε αυτο το θεμα και χανει πολλές κλείσεις . Διάβασα εδώ για το alcatel 3X 2019 να φανταστω και το 2020 θα ειναι το ιδιο καλο, το εχει καποιος? Επειδή υπάρχει η δυνατότητα να ανεβούμε και στα 250-280 ευρώ υπαρχει κατι καλύτερο σαν γενικό πακέτο σε πιο πολλά χρήματα αλλα προπάντων χαρακτηριστικο το πολύ πολύ καλό σήμα.
  7. Καλησπέρα παιδιά.Μιας και παράτησα τον chrome για κάτι σκαλωματα που τρώει και για την μορφή που έχουν οι καρτέλες του‚δοκιμασα διάφορους τελευταία που θεωρούνται πολυ καλοι και έχω πάθει την πλάκα μου με τον via browser. Το πόσο smooth είναι στα 90hz σε πίξελ 4 δεν λέγεται. Επισης μου αρέσει που είναι τόσο απλός και πολύ βολικος με όλα τα gestures χωρίς να καλύπτεται σχεδόν καθόλου μέρος της οθόνης από τίποτα. Ερωτηση τώρα κατά πόσο είναι ασφαλής ξέρουμε;μιας και από τι διάβασα τον έχει φτιάξει ένας Κινέζος και όχι καμία εταιρία μεγάλη.θα μου πείτε γιατί με τους άλλους μπορεί να είσαι σίγουρος;μάλλον όχι αλλά εκεί ποντάρεις στα εκατομμύρια χρηστών που τους χρησιμοποιούν. Όταν λέω ασφαλής πχ να βάλουμε σε σελίδα την κάρτα μας να αγοράσουμε κάτι πχ θα τον εμπιστευσοσταν ή θα πήγαινατε σε ,firefox που από ότι λένε είναι πιο ασφαλής ακόμη και από chrome. Τώρα βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και υπερβολικα αλλά κουβέντα να γίνεται. Επειδη δοκίμασα αρκετούς τον τελευταίο μήνα και ο opera touch και όχι ο κανονικός μου άφησε πολύ καλή εντύπωση.
  8. βγαζε φωτογραφιες στο pro mode και ασε τα ολα εκει στο auto αν δεν θες να πειραξεις κατι.Απλα να το εχεις στο pro mode .Κανει πολυ λιγοτερη επεξεργασια το Jpg οταν ειναι γυρισμενο στο προ
  9. Φιλε επειδη τωρα εχω το 1plus 7 pro θα και επειδη διαβασα πιο πανω οτι θες να πας σε αυτο γιατι σε χαλαει η καμερα του P30 θα απογοητευτεις ειδικα αν εχεις μικρα παιδια.Σε εσωτερικους χωρους περνεις πολυ δυσκολα σωστη φωτογραφια παιδιου χωρις να ειναι κουνημενο.και γενικα ανεβαζει το iso στο θεο ,εξω απο την αλλη ειναι πολυ καλο. Τo iphone 11 που εχεις σε εσωτερικους χωρους και προσωπα πως τα παει?
  10. Φιλε μου ειδα οτι πηγες σε Ios με το 11 pro. Πως την βλεπεις την αλλαγη ? Σε κάμερες και οθόνη υπερτερεί κάποιο του άλλου ξεκάθαρα ?
  11. παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Οταν το γυρνας σε πορτρέτο κανει η καμερα ενα ελαφρύ τρεμοπαιξιμο που το βλεπεις στην οθονη ? ειδικα οσο να πρασινίσει το depth effect ψιλοταρακουνιεται η οθονη ειναι φυσιολογικο ? φοβαμαι μηπως εχει θεμα το Ois στην 3Χ καμερα. Aν το δει καποιος ας μπορει ας απαντησει μιας και μολις το πηρα αν εχει θεμα να το γυρισω
  12. φιλε αν σου ειναι ευκολα ανεβασε ενα δειγμα με την gcam που χρησιμοποιεις.Aυτο με το κοκκινο το ειδα να υπερθεματιζεται και σε ξενα φορουμς.Ακομη και σε προσωπα τα κοκκινιζει αρκετα,λογικα θεμα software ειναι πως και δεν το εχει φτιαξει τοσο καιρο παραξενο.
  13. 2 χρονων ειναι και η δικια μας και ειχα βρει την υγεια με το pixel και το double tap που σε εβαζε με την μια στην καμερα και τραβαγες αμεσως φωτογραφια που κατα 90% εβγαινε παρα πολυ καλη. Φιλε τωρα με προβληματισες με αυτο που ειπες γιατι τωρα με την μικρη η φωτογραφία σε διάφορες στιγμές έχει γινει καθημερινοτητα . Με την gcam σε 1plus7pro έλυσες δηλαδή το πρόβλημα ? ειναι απροβληματιστη και τραβας γρήγορα ?
  14. Ok φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Εδωσα στην γυναικα μου το Pixel 3 που ειχα και επειδη ειχα σκοπο να παω στο 4αρη αλλα ειναι δυσευρεστα στα μεταχειρισμενα λεω να δοκιμάσω το 1Plus μιας και το γυμνό android του Pixel μοιάζει με του 1plus και το αγαπησα. Μακαρι να μην απογοητευτω σε καμερα γιατι οπως και να το κανουμε εκει το πιξελ ειναι παρα πολυ καλο.ειδικα σε κλειστους χωρους και πρόσωπα και τωρα με το παιδί βγαζουμε αρκετες φωτο η αληθεια ειναι. Σε κλειστους χωρους στο σπιτι πχ με φως λάμπας εστιαζει γρηγορα σε προσωπα και παιδια ή βγαίνουν τα παντα κουνημένα οσο να τραβηξεις? επισης μια τιμη στα 450 ευρω για μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση με 1 χρονο εγγυηση πχ ειναι καλη τιμη για το 12/256?
  15. καλημερα παιδια,επειδη με ενδιαφερει το κινητο και κοιτάω τα μεταχειρισμενα υπηρχε καποιο πρόβλημα σε παρτιδες που εχει βγαλει συγκεκριμενο ωστε να το προσέξω ? επίσης αν ειναι ξεκλειδομενος ο bootloader υπάρχει θεμα για εγγύηση κλπ?
  16. Οποτε αφου ο πάππους 94 χρονών πέθανε με αφορμή το κάταγμα όποτε οσοι πάθουμε κάταγμα υπάρχει φόβος για την ζωη μας μου λες?
  17. Aς μην το διακομοδησουμε το θεμα μιας και ειναι σοβαρο .Οτι κάποιος εχει διαφορετική άποψη απο έμενα και απο εσένα δεν τον κανει απαραίτητα στόχο και λάθος .Αυτό ακριβως ειναι η Δημοκρατία που πάνε να διαλύσουν σιγά σιγά και στοχευμενα . Και η αληθεια ειναι δεν ξερω σε μια επονομαζομενη πανδημία πως χαρακτηριζεις απο τι πέθανε κάποιος .Αλλα πριν τον Ιο αυτο αν καποιος ειχε καρκινο σε προχωρημένα σταδια ή ηταν πολυ γερος και αρχιζαν ολα απο ενα κοινο κρυολογημα και ρωταγαν τους δικους του απο τι πέθανε ο άνθρωπος καρκινο και γερατειά θα λεγανε. Σε πάππου φιλου μου μεγάλης ηλικίας, ο άνθρωπος έσπασε το πόδι του και το ένα έφερε το άλλο και κατέληξε ο άνθρωπος . Δεν μπορεις να πεις οτι πέθανε απο σπασιμο ποδιου.
  18. αν κάποιος έπασχε απο καρκίνο χρονιά στα τελευταία στάδια και τον έπιασε ενα κρύωμα και τον γύρναγε σε πνευμονία λόγω του εξασθενημένο ανοσοποιητικου του. Πέθανε λογω οτι ειχε καρκίνο ή απο το κρύωμα ? Ενα κρύωμα που ο Χ υγειης θα το πέρναγε με ένα μπούκωμα ? Τώρα όλη η συζήτηση ειναι μακάβρια και δεν καταλήγει κάπου νομίζω αυτά είναι τα μαθηματικά του χάους .
  19. Τι δήλωση έγινε στο καθημερινό των 6; Άνθρωποι που είχαν covid αλλά πέθαιναν από εγκεφαλική αιμορραγία τους βγάζανε ότι πέθαναν από κορόνα. Δεν το λέω εγώ https://m.youtube.com/watch?v=KolwMvMn5OE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0hRzG5IkufafKCLDv8AhCTFbUiXhVqO2T-D7yTtiAPw3qa3PQXdkZSpV0
  20. Η εργασία από το σπίτι όσο καλή και βολική και αν είναι σε απομόνωνει.Αν αρχίσουμε να δουλέυουμε μόνο από το σπίτι να πίνουμε καφέ μόνο από το σκαιπ για να μην κολλάει ο άλλος την μούρη του πάνω σου ζητώ που καηκαμε σαν είδος.θα απομονωθουμε και θα είναι η αρχή του τέλους των πολλών.Η κάρτα είναι ευκολία ναι αλλά δεν το έκαναν για σένα για να μην κουβαλάς τα ψηλά στην τσέπη αλλά για να σε ελέγχουν και να μην τους ξεφεύγει τίποτα.Οπως λέει ο φίλος πιο πάνω μην κοιτάτε το δέντρο αλλά το δασος
  21. Καλημέρα φιλέ μου.Δηλαδη το Kaisershop αν δεν είναι εξουσιοδότημενο πως τα πουλάει;όλα τα κινητά δεν έχουν 2 χρονια εργοστασιακη εγγυηση από τον νομο ; με τον ορο εργοστασιακη τι ενοουμε;δηλαδή ενα κατάστημα μπορεί να πηγαίνει το κινητό σε ότι σέρβις θέλει από εδώ και από εκεί ναι να βγάζει τα κινητα εκτος εγγυησης;ειδικά η Google στο email που τους έστειλα μου είπαν ότι δεν έχουν σέρβις εδώ στην Ελλαδα. Όχι η κάμερα δεν εχει τίποτα τραβάει κανονικά μόνο το ois δειχνει να έχει θεμα αν διαβάσεις εδώ https://9to5google.com/2019/08/06/pixel-3-camera-shaking-issue/ έχει συμβεί και σε άλλους.Το κινητό δεν έπεσε κάτω.
  22. Γεια σας παιδια Εχω προβλημα με το Kaisershop και την εγγυηση σε Google Pixel 3 XL το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο και μου παρουσιασε ενα θεμα με τρεμουλο η καμερα. Διαβασα σε διαφορα forums οτι το εχουν παρουσιασει διαφορα πιξελ το θεμα αυτο.Το εστειλα στο kaisershop και μετα απο 1 μηνα !!!! και τελειως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα του συγκεκριμενου καταστηματος που δεν ειναι η ωρα *να το* αναλυσω στην παρουσα φαση**μου ειπαν οτι απο ενα σημαδακι που εχει του βγαζουν εκτος εγγυησης . Το κινητο ηταν μεσα σε θηκη Spigen απο οταν ηρθε στο χερια μου και δεν επεσε ποτε. Σημαδακι απο οτι θυμαμαι οντως εχει ενα μικρο αλλα δεν του ειχα δωσει καν σημασια οταν το ειχα παρει. Aπο οτι ξερω εδω στην Ελλαδα εξουσιοδοτημενο service δεν υπαρχει αυτοι το εστειλαν στο citisaid service*που εχει λενε πιστοποιηση iso.Τι σοι πιστοποιηση ειναι αυτη και πως μπορουν να ελεγξουν Google συσκευη?Θα παρω αυριο να ρωτησω για αριθμο πιστοποιησης .Εχετε καποια αποψη τι γινεται με την εγγυηση σε πιξελ συσκευη αν το εχεις παρει μεταχειρισμενο?αν μιλησεις μαζι τους υπαρχει περιπτωση να το εχει δηλωσει καποιος αλλος με το IMEI?
  23. Παιδιά έχει έρθει σε κανέναν το update της κάμερας;εμενα μου ήρθε εχθές αλλά μου φένεται έχει γίνει πιο αργή η λήψη του hdr+ enchanted πατάω δηλαδή το κουμπί και έχει κάποιο delay όσο να αρχίσει να βγάλει το γνωστό κυκλακι.προσεξε κάνεις κάτι;
  24. γεια σας παιδια. Μολις καταλαβα ενα θεμα σε μια κληση μου.Ακουγεται απο το πανω ηχειο παρασιτα συνεχεια.static noise να το πω? Ειναι οπως ειχαμε στα παλια ραδιοφωνακια διπλα το κινητο και οταν πηγαινε να μας καλεσει καποιος ακουγαταν κατι απο τα ηχεια του ραδιφωνου ενας θορυβος και μετα χτυπαγε το τηλεφωνο.Ειδικα οταν ειμαι σε κληση και δεν μιλαει κανενας ακουγεται ενα χζζζζ καπως.εχει προσεξει κανενας κατι?
  25. παιδια συγγνωμη για την χαζη ερωτηση αλλα η μπαρα search της google δεν μπορει να αφαιρεθεί καπως απο την αρχικη?
×
×
  • Create New...