Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε μλησει με Samsung και μας ειπαν οτι ολες οι συσκευες Note ειναι δικαρτες δεν υπαρχει συσκευη με Μια υποδοχη τι το ρωτατε ολη την ωρα βρε παιδια το ειπαμε τοσες φορες .Μπας και μας λενε ψεματα;:confused:

Η επιτομη του πολυξερου Ελληναρα.... που δεν θελει (η δεν εχει) να δωσει το χιλιαρικο (απολυτα σεβαστο), γνωριζει τα απαντα της τεχνολογιας, κρινει και βγαζει και συμπερασματα χαλαρα χωρις καν να εχει δει τι κρινει και επικρινει αυτους που τα εχουν η γουσταρουν να δωσουν το χιλιαρικο για να παρουν αυτο που γουσταρουν....

Προφανως εχετε δοκιμασει και δει το κινητο και ξερετε την συμπεριφορα του την καταναλωση του και τις δυνατοτητες του.

Ευχαριστουμε για τις αποψεις σας αλλα επειδη ειμαστε και εμεις ολιγον περιεργοι και εχουμε την υπομονη και την διαθεση αλλα και τα λεφτα για να το παρουμε, να το δουλεψουμε, να δουμε τι μπορει να κανει, ποσο μπορει να κρατησει η μπαταρια του και αν η οθονη του ειναι καλη η οχι......

Φανταζομαι οτι καταλαβαινετε ολοι σας οτι πλεον εχετε κουρασει με την επιμονη σας στα χρηματα που πουλιεται το τηλεφωνο μη εχοντας κατι αλλο να σχολιασετε. Ενταξει μας ειπατε οτι δεν αξιζει το τηλεφωνο (παλια τεχνολογια, μικρη μπαταρια, χαλια ηχειο, μαπα οθονη, ειναι μακροστενο, δεν βολευει το αποτυπωμα, δεν βολευει η οθονη εκει που ειναι, δεν βολευει η πλατη που ειναι γιαλυστερη, θελει πιο συχρονο ντιζαιν.... και οτι αλλο εχετε γραψει).

Προφανως εκει στην Samsung πηραν την αποφαση να μας παρουν τα λεφτα πουλωντας μας φυκια για μεταξωτες κορδελες οχι μονο στους πολυξερους Ελληναρες αλλα και σε ολο τον υπολοιπο κοσμο....

Ευτυχως ομως υπαρχετε και εσεις οι πολυξεροι και παντογνωστες που ορθωνοντας το αναστημα σας θα αποτρεψετε τους ηληθιους που θελουμε να το αγορασουμε και να μας σωσετε απο τους κακους Κορεατες.... Εμας και ολοκληρο τον κοσμο.

Ενας ανδριαντας αντε εστω μια προτομη σας επρεπε χαλαρα ομως....

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..... ετσι απλα.

Εισαι αυτο ακριβως που περιγραφεις. Αυτο λεω μονο και το αφηνω εδω. :)

Η επιτομη του πολυξερου Ελληναρα.... που δεν θελει (η δεν εχει) να δωσει το χιλιαρικο (απολυτα σεβαστο), γνωριζει τα απαντα της τεχνολογιας, κρινει και βγαζει και συμπερασματα χαλαρα χωρις καν να εχει δει τι κρινει και επικρινει αυτους που τα εχουν η γουσταρουν να δωσουν το χιλιαρικο για να παρουν αυτο που γουσταρουν....

Προφανως εχετε δοκιμασει και δει το κινητο και ξερετε την συμπεριφορα του την καταναλωση του και τις δυνατοτητες του.

Ευχαριστουμε για τις αποψεις σας αλλα επειδη ειμαστε και εμεις ολιγον περιεργοι και εχουμε την υπομονη και την διαθεση αλλα και τα λεφτα για να το παρουμε, να το δουλεψουμε, να δουμε τι μπορει να κανει, ποσο μπορει να κρατησει η μπαταρια του και αν η οθονη του ειναι καλη η οχι......

Φανταζομαι οτι καταλαβαινετε ολοι σας οτι πλεον εχετε κουρασει με την επιμονη σας στα χρηματα που πουλιεται το τηλεφωνο μη εχοντας κατι αλλο να σχολιασετε. Ενταξει μας ειπατε οτι δεν αξιζει το τηλεφωνο (παλια τεχνολογια, μικρη μπαταρια, χαλια ηχειο, μαπα οθονη, ειναι μακροστενο, δεν βολευει το αποτυπωμα, δεν βολευει η οθονη εκει που ειναι, δεν βολευει η πλατη που ειναι γιαλυστερη, θελει πιο συχρονο ντιζαιν.... και οτι αλλο εχετε γραψει).

Προφανως εκει στην Samsung πηραν την αποφαση να μας παρουν τα λεφτα πουλωντας μας φυκια για μεταξωτες κορδελες οχι μονο στους πολυξερους Ελληναρες αλλα και σε ολο τον υπολοιπο κοσμο....

Ευτυχως ομως υπαρχετε και εσεις οι πολυξεροι και παντογνωστες που ορθωνοντας το αναστημα σας θα αποτρεψετε τους ηληθιους που θελουμε να το αγορασουμε και να μας σωσετε απο τους κακους Κορεατες.... Εμας και ολοκληρο τον κοσμο.

Ας πουμε για τους χαρακτηρισμους που δινουν στη συσκευη οπως εγραψεςτο αναφερω ξανα <<<Ενταξει μας ειπατε οτι δεν αξιζει το τηλεφωνο παλια τεχνολογια, μικρη μπαταρια, χαλια ηχειο, μαπα οθονη, ειναι μακροστενο, δεν βολευει το αποτυπωμα, δεν βολευει η οθονη εκει που ειναι, δεν βολευει η πλατη που ειναι γιαλυστερη, θελει πιο συχρονο ντιζαιν.... και οτι αλλο εχετε γραψει>>>

ΔΕΝ λενε λοιπον ποια ειναι η συσκευη που ολα αυτα τα εχει καλυτερα απλα για να ενημερωθουμε.Μα εμεις δεν ειμαστε εναντια καποιων η και εταιριων.

Edited by s_wind

+1,πεστα γμτ

Γιατι ξερω τα ατομα που κανουν αυτα τα τεστ παρακολουθω τα βιντεο τους. Αυτοι παιρνουν τις συσκευες πριν καν βγουν. Δεν τις αλλαζουν. Η ιδια συσκευη ειναι για ολα τα τεστ και συγκριτικα που εχει κανει απο τοτε που την πηρε.

Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν τις αλλάζουν. Και στην τελική αν τις παίρνουν όλες, τις δουλεύουν όλες ? Τι είναι ? Τυραμολες? Αντε να δουλεύουν μέχρι 2. Αυτοί δοκιμάζουν πολλές. Τέλος, όπως λέει και η samsung αλλά και όπως λέτε πολλοί, οι μπαταρίες δε χαλάνε με τις φορτισεις και ειδικά οι νέες δε χάνουν ούτε 5%.

Από την άλλη του note δεν έχει δώσει το μέγιστο γιατί θέλει μερικές φορτισεις, άρα δεν είναι σωστά τα αποτελέσματα. Εκτός τα παιδιά σου είπαν πόσες φορές φόρτισαν..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τίποτα νεότερο για το πότε θα παραλάβουμε εμείς που το προ-παραγγείλαμε; 8 ή 11 Σεπτεμβρίου;

Κανονικά θα αποσταλούν οι συσκευές στις 13 ή 14/9 για να τις έχουμε στα χέρια μας πρώτοι στις 15/9, όπως και πέρσυ.

Αλλά διάβασα αυτό http://bgr.com/2017/09/01/note-8-release-date-t-mobile-vs-verizon-2017/

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει.

Πάντως το κινητό είναι εξαιρετικό. Το επεξεργάστηκα κανένα μισάωρο στον Κωτσόβολο του mall και ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα να παρατήσω το iPhone 7+ για χάρη του. Και το δακτυλικό αποτύπωμα βολεύει εκεί που είναι τελικά γιατί το χέρι μου κρατάει έτσι την συσκευή ώστε να το φτάνω με τον δείκτη άνετα χωρίς να πιάνω κάμερα

Πάντως το κινητό είναι εξαιρετικό. Το επεξεργάστηκα κανένα μισάωρο στον Κωτσόβολο του mall και ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα να παρατήσω το iPhone 7+ για χάρη του. Και το δακτυλικό αποτύπωμα βολεύει εκεί που είναι τελικά γιατί το χέρι μου κρατάει έτσι την συσκευή ώστε να το φτάνω με τον δείκτη άνετα χωρίς να πιάνω κάμερα

Όσοι μιλάμε για το άβολο μέρος, είναι γιατί απλά δεν το χρησιμοποίησαν. Το χέρι στο S8+ πηγαίνει μόνο του.

Φιλικά Γιώργος

Κανονικά θα αποσταλούν οι συσκευές στις 13 ή 14/9 για να τις έχουμε στα χέρια μας πρώτοι στις 15/9, όπως και πέρσυ.

Αλλά διάβασα αυτό http://bgr.com/2017/09/01/note-8-release-date-t-mobile-vs-verizon-2017/

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει.

Αν η επίσημη κυκλοφορία είναι στις 15/9, τότε λογικά θα παραλάβουμε λίγες μέρες νωρίτερα.

Άλλο ένα battery test, πιο ρεαλιστικό και σωστά οργανωμένο αυτή τη φορά, όλα τα τηλέφωνα είναι σχεδόν καινούρια και η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη γύρω στα 500 nits. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ενδιαφέρον.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Δεύτερο battery test που βλέπω...και το note8 ρίχνει στο s8plus, έστω και γιά λίγο...

Περίεργα πράγματα....αν ισχύουν μιλάμε για μία πολύ καλή αυτονομία του note, εφάμιλλη-ίσως και καλύτερη-από το plus!!

Δεύτερο battery test που βλέπω...και το note8 ρίχνει στο s8plus, έστω και γιά λίγο...

Περίεργα πράγματα....αν ισχύουν μιλάμε για μία πολύ καλή αυτονομία του note, εφάμιλλη-ίσως και καλύτερη-από το plus!!

ψέματα λένε, σύμφωνα με το μαθηματικό τύπο χ-ψ+(φ+2) επί τετραγωνική ρίζα της οθόνης και των νεφελίμ-3300 Ah, αποκλείεται να γίνεται αυτό. Εδώ υπάρχουν μελέτες απ τους έμπειρους των forums :ninja:

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το variant που θα έρθει Ελλάδα θα είναι το δικαρτο

http://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-note8/performance/

Επιτέλους δικαρτο note με εγγυηση από smartec. Dream phone...

Δευτερο battery test και τα 7ωρα που μονο ενας μ@λ@κας θα ηθελε ποτε περισσότερη μπαταρία που εγραφε ενας παραπάνω εγινε κατω απο 5 ωρες και χωρις μαχ φωτεινότητα αυτή τη φορα..

Ποτς γκενεν αυτο?

Εβγαλε λιγο παραπάνω απο το s8+ αυτη τη φορά που κυρίως οφείλεται στο νεοτερο software.

Η συσκευή στην καθημερινότητα μολις φορτωθει με εφαρμογές παρει και κανα ενεργοβορο Update (στάνταρ παντα αυτο) θα εχεις 4:30-5 ωρες αυτονομία με κλειστα αρκετα πράγματα.. Το τεστ αυτο δειχνει. Τα αυτονόητα δηλαδή.

Οποιος θελει να πιστεύει κατι περισσότερο κοροιδευει τον εαυτό του.

Η συσκευή εχει μια μέτρια αυτονομία. Σου κανει 4:30 ωρες οθονη? Οκ

Μη κοροιδευετε τον κοσμο καποιοι με 7ωρα και τετοια παραμυθια ειρωνευωμενοι όποιον γραφει την αλήθεια .

Η συσκευή εχει μια μέτρια αυτονομία. Σου κανει 4:30 ωρες οθονη? Οκ

Μη κοροιδευετε τον κοσμο καποιοι με 7ωρα και τετοια παραμυθια ειρωνευωμενοι όποιον γραφει την αλήθεια .

Εννοεις 4:30 ωρες οθονη με 24 ωρες αναμονη και απο το 100%-20% ?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το variant που θα έρθει Ελλάδα θα είναι το δικαρτο

http://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-note8/performance/

Επιτέλους δικαρτο note με εγγυηση από smartec. Dream phone...

Πολύ καλή κίνηση αυτή!!!!

Εννοεις 4:30 ωρες οθονη με 24 ωρες αναμονη και απο το 100%-20% ?

Πανω κατω καπως ετσι.. Δεν την εχω και μπροστά μου τη συσκευή να γραφω συγκεκριμένα νούμερα..

Δε θα έγραφα και καθολου, αλλα οταν εμφανιζονται καποιοι να μη τους χαρακτηρίσω, υποσχομενοι 7ωρα. Δε φτανει που γραφουν παραμυθια της χαλιμας, ειρωνεονται και απο πανω οσους ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ επισημενουν τη μικρη μπαταρία.

Με σχολια του στυλ, ποιος τρελός θελει παραπάνω αυτονομία κλπ.

Και για να το απαντησω ΟΛΟΙ. Κανείς δε θα ελεγε οχι σε παραπανω μπαταρία. Και πολοι δε θα το παρουν μονο γι αυτο.

4+ ώρες sot με μια ώρα τρέχοντας την εφαρμογή battery waster όμως κι όλο το υπόλοιπο games και απανωτά benchmarks.. Αυτό δε το λες καθημερινή χρήση. Η ουσία από όλα αυτά τα βίντεο δεν είναι το sot αλλά ότι το not8 έχει εφάμιλλη αυτονομία με το πολύ καλό s8+ παρά τη μικρότερη μπαταρία και τη μεγαλύτερη οθόνη. Προσωπικά αυτό κρατάω και θεωρώ πως αν το τηλέφωνο βγάζει 6ωρες οθόνη πάνω κάτω στη χρήση μου θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Η αυτονομία πάντως στα λίγο παλιότερα Samsung πέφτει κατακόρυφα με την πάροδο του χρόνου.Το S7Edge απο 3600mAh έχει πέσει στα 2750mAh απο το Μάρτιο 2016 που το αγόρασα κι όλα αυτα λόγω του fast charge που χρησιμοποιώ αμετανόητος απο την πρώτη μέρα.Στην τελική 25 ευρώ έχει μια καινούρια μπαταρια στη Smartec και τελείωσα αν θελω να κερδισω αυτά τα mAh που έχασα...;)

Στην πράξη επειδή η χασούρα είναι προοδευτική,δεν γινεται αντιληπτή σε βαθος χρόνου,οπότε και τα 3300 του Note8 μάλλον αρκετά θα είναι για όλους μας,αν λάβουμε υπόψη οτι η φθορά των τελευταίας γενιας μπαταριών είναι μικρότερη και δεδομένου του οτι με τη γρηγορη φορτιση δεν ξεμένεις ποτέ πια.Αρα θεμα αυτονομίας δεν τιθεται ουσιαστικά στο NOTE 8.

Για μενα τελικά,το κριτήριο αγοράς ή μή αγοράς του ΝΟΤΕ 8 δεν είναι η μικρή μπαταρία,αλλά η εξωφρενική του τιμή...ή αλλοιώς αποδοση προς κόστος κτήσης που είναι χαμηλός στα 1029 ευρώ...και πιστεψτε με έχω τα λ7 να παω αυριο το πρωι να πάρω 2-3 χαλαρά για ολη την οικογένεια,αλλά νοιώθω λίγο κορόιδο ρε παιδί μου με αυτά τα 1029 που ζητάνε...:rolleyes::rolleyes:

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Παιδια μ εχουν ενημερωσει οτι οι παραλαβες θα γινουν απο τις 15/9 και μετα προς τους πελατες. Συμφωνα με την ΜΤΝ αυτο λεει.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Η αυτονομία πάντως στα λίγο παλιότερα Samsung πέφτει κατακόρυφα με την πάροδο του χρόνου.Το S7Edge απο 3600mAh έχει πέσει στα 2750mAh απο το Μάρτιο 2016 που το αγόρασα κι όλα αυτα λόγω του fast charge που χρησιμοποιώ αμετανόητος απο την πρώτη μέρα.Στην τελική 25 ευρώ έχει μια καινούρια μπαταρια στη Smartec και τελείωσα αν θελω να κερδισω αυτά τα mAh που έχασα...;)

Στην πράξη επειδή η χασούρα είναι προοδευτική,δεν γινεται αντιληπτή σε βαθος χρόνου,οπότε και τα 3300 του Note8 μάλλον αρκετά θα είναι για όλους μας,αν λάβουμε υπόψη οτι η φθορά των τελευταίας γενιας μπαταριών είναι μικρότερη και δεδομένου του οτι με τη γρηγορη φορτιση δεν ξεμένεις ποτέ πια.Αρα θεμα αυτονομίας δεν τιθεται ουσιαστικά στο NOTE 8.

Για μενα τελικά,το κριτήριο αγοράς ή μή αγοράς του ΝΟΤΕ 8 δεν είναι η μικρή μπαταρία,αλλά η εξωφρενική του τιμή...ή αλλοιώς αποδοση προς κόστος κτήσης που είναι χαμηλός στα 1029 ευρώ...και πιστεψτε με έχω τα λ7 να παω αυριο το πρωι να πάρω 2-3 χαλαρά για ολη την οικογένεια,αλλά νοιώθω λίγο κορόιδο ρε παιδί μου με αυτά τα 1029 που ζητάνε...:rolleyes::rolleyes:[/quote

]εγω απο τον ιουλιο 2016 έχω το s7edge η μπαταρια λες και ειναι σαν να το πηρα χτες,βεβαια επειδη φορτίζω το βραδυ δεν εχω βαλει ποτε μου fast charge, οσο για την τιμη εχεις δίκιο, θα το ειχα παραγγειλει ,ευτυχος στην προπαραγγελια ηλεκτρονικα επρεπει να χρεωθει εκεινη υην στιγμη η καρτα και δεν το εκανα ,ειμαι σιγουρος 100% οτι 15 Οκτωβρίου θα εχεξ πεσει στα 750 ε,το gear s3 το πηρα 400 και σε ενα μηνα υπηρχε στον Σκρουτζ 350,το tap s3 το πήρα την πρωτη μερα 740 και σε εναν μηνα επεσε στα 620 ε ,φτανει πια η βλακεια μου και το δωρο που λενε κανει 90ε με τα μεταφορικα απο αμαζον .απο την άλλη οταν βλεπω βλεπω το lg στα 900 ε και μαλλον θα δουμε το iPhone στα 1200 ε τοτε παλι υο note μου φαίνετε φτηνό

Χωρίς fast charge η μπαταρία κρατάει 3 χρόνια νερατα. Τόσο μου κράτησε εμένα και εδώ και κάτι μήνες αρχισε να τα παίζει. Στα καινούρια κινητά λογικά θα κρατάει παραπάνω αν και με fast charge μειώνεται πάρα πολύ η διάρκεια ζωής της. Απλά με την αποσπώμενη με ένα 10αρικο έχεις καινούργια ενώ με την μην αποσπώμενη θες ένα 50αρι.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Χωρίς fast charge η μπαταρία κρατάει 3 χρόνια νερατα. Τόσο μου κράτησε εμένα και εδώ και κάτι μήνες αρχισε να τα παίζει. Στα καινούρια κινητά λογικά θα κρατάει παραπάνω αν και με fast charge μειώνεται πάρα πολύ η διάρκεια ζωής της. Απλά με την αποσπώμενη με ένα 10αρικο έχεις καινούργια ενώ με την μην αποσπώμενη θες ένα 50αρι.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Καλα κοιτα μετα απο 3-4 χρονια ας πουμε εαν θα κρατησεις το Note 8 δεν νομιζω τοτε να εχει η αλλαγη μπαταριας ενα 50αρικο .

Αυτο που θέλω να πω ειναι ότι δεν αξίζει κανεις να διςτάζει τη χρηση του fast charge όταν έχει ενα τηλέφωνο που το κρατάει το πολυ δυο χρονια.Ακομα και παραπάνω να το κρατήσει αλλάζει μπαταρια με 25 ευρω και όλα ΟΚ.Του χρόνου που θα βγει το ΝΟΤΕ 9 κανένας δεν θα σχολειται με την 3300 mAh μπαταρια του ΝΟΤΕ 8 και αν αυτη αντέχει ακόμα...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Αυτο που θέλω να πω ειναι ότι δεν αξίζει κανεις να διςτάζει τη χρηση του fast charge όταν έχει ενα τηλέφωνο που το κρατάει το πολυ δυο χρονια.Ακομα και παραπάνω να το κρατήσει αλλάζει μπαταρια με 25 ευρω και όλα ΟΚ.Του χρόνου που θα βγει το ΝΟΤΕ 9 κανένας δεν θα σχολειται με την 3300 mAh μπαταρια του ΝΟΤΕ 8 και αν αυτη αντέχει ακόμα...

Να σου πω .Παντα υπαρχει μια σωστη δικαιολογια για κατι που μπορει να συμβει .Εφοσον ο υπεθυνος της Sammy o DJ Koh βγαινει επισημα και δηλωνει οτι η μπαταρια του Note 8 θα κρατησει την αποδοση της κατα 95% για δυο ολοκληρα χρονια εγω το εχω ως ενα απο τα σοβαρα κρητηρια αγορας. Εαν δεν ισχυει αυτο αλιμονο του και αλιμονο στην σμαρτεκ που θα επισκεφτω εαν δεν γινει πραξη:p:p:p

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8