Jump to content

shadownightmare

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by shadownightmare

  1. Επειδη εχω συνηθισει απο κει που ημουν με malboro gold με ασπρα φιλτρακια και τωρα μου τελειωνουν και εδω βρισκω μονο με τα καφε που ειναι πιο light θα ηθελα να μου προτεινετε κατι λιγο πιο βαρυ απο το malboro gold με την ιδια γευση. Εχω δοκιμασει το κοκκινο marlboro και μου βγαζει μια ασχημη γευση δεν μαρεσει..το ιδιο και τα καρελια.
  2. Παιδες θυμιστε μου λιγο πως κανουμε να ψαχνει αμεσως τα ματια ο σαρωτης στο ξεκλειδωμα αντι να χρειαστει να συρουμε την οθονη πρωτα, γιατι μου χαλασαν ολες τις ρυθμισεις και δεν το βρισκω.
  3. Ευχαριστω θα παρω αυριο να ρωτησω. Φωτογραφια δεν εχω καποια καλη καμερα και ειναι πολυ μικρο δεν θα φαινεται μαλλον
  4. Ρε παιδια βρηκα ενα καμμενο πιξελ σημερα στην ακρη της οθονης. Καλυπτεται απο την εγγυηση κατι τετοιο?
  5. Παιδια αν μπει τελωνειο κατι τωρα ξερετε ποσο θα κατσει εκει? Και υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να φυγει πιο γρηγορα απο το τελωνειο? Για ελτα μιλαω παντα. Ευχαριστωω
  6. Παιδια με την αλλαγη οθονης παει και το πλαισιο το γυρω γυρω μαζι?
  7. Μαλιστα παει το 40αρι δηλαδη. Αν το πανε ετσι αλλου παιζει αλλου δεν παιζει ας το ξεχασουν αυτο που θελουν να κανουν με το usb c μια θυρα για ολα και καλα...
  8. Παιδια ξερουμε αν τα ακουστικα με usb c δουλευουν με το s8+? παραγγειλα αυτα εδω και ακουω τωρα οτι δεν δουλευουν σε ολα τα κινητα...https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_636900.html
  9. Δεν λεω αυτοκολλητο λεω σαν να ειναι αυτοκολλητο. Δηλαδη ειναι ιδια η υφη πανω στο κειμενο σε σχεση με την υπολοιπη επιφανεια?
  10. Αν εχει καποιος τον ασυρματο φορτιστη τον καινουριο για σ8/σ8+ μπορει να μου πει αν το "fast charge" πορτοκαλι λογοτυπο ειναι σαν αυτοκολλητο πανω στην επιφανεια?
  11. Ναι οντως, ξερει κανεις πως κανουμε το app να ναι στα αγγλικα?
  12. Θα σου κανει κολληματα οταν πας αρχικη καποιες φορες αν εβαλες τον nova σε αδρανεια. Την ειχα πατησει και εγω και εψαχνα τι φταιει. Δεν αξιζει.
  13. Παιδια εχει κανεις προβλημα με το blue light filter? Το βαζω με προγραμμα να ανοιγει στις 11 και να κλεινει στις 7 το πρωι η να ανοιγει στην δυση και να κλεινει στην ανατολη. Ανοιγει κανονικα αλλα μετα πολλες φορες δεν κλεινει..Εχω δοκιμασει να το κλεισω να το σεταρω απο την αρχη κλπ και παλι τα ιδια..
  14. Ισως η καλυτερη επιδοση μεχρι στιγμης στο δικο μου, με τετοια αναμονη 7ωρο δεν ειχα ξαναδει. 2k, wifi/data 80/20%, gps on, aod off
  15. Καλυτερα πιστευω, θα την παρουμε πιο γρηγορα απο οτι αν παρουμε πρωτα 7.1.1
  16. http://i.imgur.com/lJQMR7f.png http://i.imgur.com/mWIlm4c.png Για τοση αναμονη καλα ειναι πιστευω. Δεν το χω χρησιμοποιησει πολυ αλλα εχω ξεχασει ποτε το φορτισα τελευταια φορα. Wifi/data - 80%/20% , 2k, gps on
  17. Θα το κανω γιατι απο τοτε που μου αλλαξανε μπαταρια στην smartec δεν εχω ξαναδει 7ωρο sot. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.
  18. Το κανετε καθολου restart το κινητο? Γιατι εχω μια βδομαδα τωρα
  19. Αυτο με το λειτουργικο μονο σημερα μου το εκανε και δεν ειναι απο αυτο γιατι ετσι τις ειχα παντα. Ακομα δεν ξερω γιατι το εκανε.
  20. Ακομα και ετσι αν ειναι που εμενα δεν μου εχει ερθει ποτε τετοιο notification,τι διαφορα εχει απο το να τις εχεις στις "παντα αδρανεις" που σημαινει οτι αυτοματα μπαινουν σε αδρανεια οταν κλεινουν? Το ιδιο δεν ειναι? Αφου λες οτι θα μπουν ετσι και αλλιως.
  21. Μα δεν μπαινουν αυτοματα αλλιως. Πρεπει να πας στην μπαταρια και να πατησεις εκει που λεει εξοικονομηση ενεργειας για να μπουν. Αυτα που φαινονται εκει δεν ειναξ σε αδρανεια, ειναι αυτα που μπορεις πατωντας το κουμπι να τα θεσεις σε αδρανεια. Διορθωστε με αν κανω λαθος..
  22. Και εγω ολα εκει εκτος απο messenger viber whats up. Τωρα εβγαλα και τον nova launcher και nova prime. Υποψιαζομαι οτι αυτο ηταν που μου προκαλεσε το λαγκ γιατι μολις χθες τον προσθεσα εκει.
  23. Για ποιον λογο το λες να μην τις βαζω? Απλα δεν θελω να τρωνε μπαταρια στο background.
  24. Ισως φταιει το οτι ειχα βαλει στις "παντα αδρανεις εφαρμογες" και τον nova. Γενικα εχω βαλει ολες τις εφαρμογες εκει, ειναι κακο αυτο? Τωρα τον εβγαλα τον nova και δεν μου το χει ξανακανει. Ειδωμεν. Τωρα για το λειτουργικο γιατι εχει τετοια καταναλωση δεν ξερω. Το ποσταρα εδω γιατι πιστευω πιο πολυ αφορα το τηλεφωνο παρα την μπαταρια.
×
×
  • Create New...