Jump to content

shadownightmare

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About shadownightmare

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

shadownightmare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Επειδη εχω συνηθισει απο κει που ημουν με malboro gold με ασπρα φιλτρακια και τωρα μου τελειωνουν και εδω βρισκω μονο με τα καφε που ειναι πιο light θα ηθελα να μου προτεινετε κατι λιγο πιο βαρυ απο το malboro gold με την ιδια γευση. Εχω δοκιμασει το κοκκινο marlboro και μου βγαζει μια ασχημη γευση δεν μαρεσει..το ιδιο και τα καρελια.
  2. Παιδες θυμιστε μου λιγο πως κανουμε να ψαχνει αμεσως τα ματια ο σαρωτης στο ξεκλειδωμα αντι να χρειαστει να συρουμε την οθονη πρωτα, γιατι μου χαλασαν ολες τις ρυθμισεις και δεν το βρισκω.
  3. Ευχαριστω θα παρω αυριο να ρωτησω. Φωτογραφια δεν εχω καποια καλη καμερα και ειναι πολυ μικρο δεν θα φαινεται μαλλον
  4. Ρε παιδια βρηκα ενα καμμενο πιξελ σημερα στην ακρη της οθονης. Καλυπτεται απο την εγγυηση κατι τετοιο?
  5. εγω έχω το s8+!εσύ?
  6. καλησπερα και καλη χρονια εισαι ευχαριστημενος με την βάση αυτοκινήτου που αγόρασες?ενημέρωσε σε παρακαλώ γιατί ψάχνομαι να αγοράσω αλλα όλες είναι μικρές!
  7. Παιδια αν μπει τελωνειο κατι τωρα ξερετε ποσο θα κατσει εκει? Και υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να φυγει πιο γρηγορα απο το τελωνειο? Για ελτα μιλαω παντα. Ευχαριστωω
  8. Παιδια με την αλλαγη οθονης παει και το πλαισιο το γυρω γυρω μαζι?
  9. Μαλιστα παει το 40αρι δηλαδη. Αν το πανε ετσι αλλου παιζει αλλου δεν παιζει ας το ξεχασουν αυτο που θελουν να κανουν με το usb c μια θυρα για ολα και καλα...
  10. Παιδια ξερουμε αν τα ακουστικα με usb c δουλευουν με το s8+? παραγγειλα αυτα εδω και ακουω τωρα οτι δεν δουλευουν σε ολα τα κινητα...https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_636900.html
  11. Δεν λεω αυτοκολλητο λεω σαν να ειναι αυτοκολλητο. Δηλαδη ειναι ιδια η υφη πανω στο κειμενο σε σχεση με την υπολοιπη επιφανεια?
  12. Αν εχει καποιος τον ασυρματο φορτιστη τον καινουριο για σ8/σ8+ μπορει να μου πει αν το "fast charge" πορτοκαλι λογοτυπο ειναι σαν αυτοκολλητο πανω στην επιφανεια?
  13. Ναι οντως, ξερει κανεις πως κανουμε το app να ναι στα αγγλικα?
  14. Θα σου κανει κολληματα οταν πας αρχικη καποιες φορες αν εβαλες τον nova σε αδρανεια. Την ειχα πατησει και εγω και εψαχνα τι φταιει. Δεν αξιζει.
  15. Παιδια εχει κανεις προβλημα με το blue light filter? Το βαζω με προγραμμα να ανοιγει στις 11 και να κλεινει στις 7 το πρωι η να ανοιγει στην δυση και να κλεινει στην ανατολη. Ανοιγει κανονικα αλλα μετα πολλες φορες δεν κλεινει..Εχω δοκιμασει να το κλεισω να το σεταρω απο την αρχη κλπ και παλι τα ιδια..
×
×
  • Create New...