Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα δύο τουλάχιστον φάουλ η Pie στο Nokia 8 (VoWiFi και πυξίδα). Να μας λείπει, δε θα πάρουμε.

Το θέμα είναι αν μπορούμε να παραλείψουμε την αναβάθμιση αυτή και να συνεχίσουμε να παίρνουμε security updates... :confused:

Με τη λογική να το πάμε, δε νομίζω να μπορούμε.

Βέβαια δεν είναι τόσο τραγικά διότι αυτά τα δύο προβλήματα που αναφέρθηκαν, δε γνωρίζουμε αν οι χρήστες έχουν περάσει την Pie καθαρή ή από πάνω.

Όταν αποφασίσω να την βάλω στο κινητό της γυναίκας μου, ένα factory reset θα το φάει!

Εγώ καθαρή την πέρασα και άρχισε ο χάρτης να δείχνει ότι πάω με την... όπισθεν!

Θα περιμένω μήπως φτιάξει με κανένα update.

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Βέβαια δεν είναι τόσο τραγικά διότι αυτά τα δύο προβλήματα που αναφέρθηκαν, δε γνωρίζουμε αν οι χρήστες έχουν περάσει την Pie καθαρή ή από πάνω.

Όταν αποφασίσω να την βάλω στο κινητό της γυναίκας μου, ένα factory reset θα το φάει!

Όχι, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός, και στο φινάλε δεν έχω ανάγκη ντε και καλά την Pie. Θα περιμένω αν και πότε θα τη βάλω.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εχουν ακουστει πολλα για τα ποια ειναι τα προβληματα τις pie.Θα αναφερω ποια ειδα εγω μιας που περασα και απο beta και απο official (beta βαφτισμενη official στην ουσια) :

1.Πυξιδα.Οντως εχει θεματακι.Δεν δειχνει σωστα.Η πλοηγηση δεν στηριζεται στην πυξιδα ομως.Στηριζεται σε δορυφορους.Ισως συμβουλευεται την πυξιδα για να σου δειξει στον χαρτη που ειναι ο Βορρας και που ο Νοτος.Η πλοηγηση γινεται κανονικα.Εχω κανει την τελευταια βδομαδα διαδρομες και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.

2.Camera app (διπλα εικονιδια). Αυτο το προβλημα δεν μου παρουσιαστηκε.Υπαρχει ομολογουμενως μιας και υπαρχουν σκρινσοτς που το δειχνουν.Εχει να κανει με την αναλυση της οθονης/μεγεθος dpi κλπ.Δηλαδη σε οποιον εμφανιστηκε στανταρ εχει πειραξει κατι με την αναλυση της οθονης.

Αυτα.Τιποτα αλλο.Τραβηχτε και κανα factory reset ξερωγω αν εχετε περισσοτερα και πιο σοβαρα προβληματα.

Δεν υπαρχουν τα features που περιμεναμε , αλλα προσωπικα τι android oreo τι pie..αν εξαιρεσουμε τα παραπανω προβληματακια..ιδια εμπειρια χρησης...

Ολα αυτα με NB1-5110-0-00WW-B05 (το βλεπετε με *#*#227#*#*).

Eχω δει και image με το update -Β07 , oπως και image NB1-5120-....Δεν ξερω τι διαφορες εχουν με το αρχικο που εχω εγω.Δεν τα εχω βρει σαν ολοκληρωμενα images παρα μονο σαν "προοδευτικα updates" και αυτα δεν λεει να τα περασουμε γιατι θα γινει μαμακια...

Το θέμα με το VoLTE/VoWiFi που έχουμε αναφέρει κάποιοι εδώ (κι εγώ) δεν το έχεις, ή απλά δεν το θεωρείς πρόβλημα;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Εγώ απο πάνω την πέρασα όπως και στα Nexus μου που δεν είχα ποτέ θέμα. Factory reset για πλάκα δεν κάνω. Και αφού ο φίλος το έκανε και δεν του έφτιαξε η πυξίδα, δεν θα κάνω. Μια χαρά λειτουργεί αν εξαιρέσεις την πυξίδα.

Το θέμα με το VoLTE/VoWiFi που έχουμε αναφέρει κάποιοι εδώ (κι εγώ) δεν το έχεις, ή απλά δεν το θεωρείς πρόβλημα;

Δεν το εχω συναντησει γιατι δεν το χρησιμοποιω αυτο το feature..δεν λεω οτι δεν υπαρχει.Απλα εγω (με την χρηση που κανω στο κινητο) δεν το εχω δει.

Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο (μάλλον τυχαίο είναι γιατί χάνω και εγώ κλήσεις με άλλο κινητό) χάνει ακόμα περισσότερες κλήσεις τις τελευταίες 2 μέρες, ενω πριν σαν να είχε φτιάξει με την απενεργοποίηση του Volte.. Με Cosmote όλα αυτά.

Λοιπόν, έκανα 2 wipe (έτσι μου ήρθε) και με το που έγινε εργοστασιακό έστρωσαν όλα... (πυξίδα δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει)

Έχετε προσέξει αν με το VoLTE/VoWiFi ενεργοποιημένο έχετε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας από ότι θα είχατε αν δεν ήταν ενεργό; Ρωτώ γιατί τις τελευταίες 2-3 μέρες που μου είχε απενεργοποιηθεί (ενώ στα μενού το είχα ενεργό) νομίζω πως έριχνε με πιο χαμηλό ρυθμό τη μπαταρία, ενώ χτες που του κανα επανεκκίνηση και ξαναενεργοποιήθηκε τη ρίχνει πιο γρήγορα. Πχ το φόρτισα χθες αργά βράδυ και με μηδενική χρήση αλλά δεδομένα/wifi ανοιχτά αυτή τη στιγμή, με 11 ώρες αναμονή, είναι στο 89% (το VoLTE/VoWiFi είναι ενεργό).

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Έχετε προσέξει αν με το VoLTE/VoWiFi ενεργοποιημένο έχετε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας από ότι θα είχατε αν δεν ήταν ενεργό; Ρωτώ γιατί τις τελευταίες 2-3 μέρες που μου είχε απενεργοποιηθεί (ενώ στα μενού το είχα ενεργό) νομίζω πως έριχνε με πιο χαμηλό ρυθμό τη μπαταρία, ενώ χτες που του κανα επανεκκίνηση και ξαναενεργοποιήθηκε τη ρίχνει πιο γρήγορα. Πχ το φόρτισα χθες αργά βράδυ και με μηδενική χρήση αλλά δεδομένα/wifi ανοιχτά αυτή τη στιγμή, με 11 ώρες αναμονή, είναι στο 89% (το VoLTE/VoWiFi είναι ενεργό).
Όχι, δεν έχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Αυτό σημαίνει 1% πτώση ανά ώρα, απόλυτα φυσιολογικό με ενεργό έστω και το WiFi...

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

μετα την αναβαθμιση ολο το νημα ασχολείται με το VoLTE/VoWiFi. ειμαστε και εμεις που δεν εχουμε cosmote. κατι αλλο εχετε παρατηρησει στην pie που μπορει να αξιζει να ενημερωθουμε;

Τίποτα. Μέχρι στιγμής μόνο bugs αναφέρονται. Σε χρήση πάνω κάτω το ίδιο είναι, με εξαίρεση κάνα δυο νέα features που έχει το Pie από μόνο του.

Τίποτα. Μέχρι στιγμής μόνο bugs αναφέρονται. Σε χρήση πάνω κάτω το ίδιο είναι, με εξαίρεση κάνα δυο νέα features που έχει το Pie από μόνο του.

Ποια νέα Features έφερε; Πού πρέπει να κατεβάζεις μέχρι κάτω την κουρτίνα για να βρεις τις ρυθμίσεις. Ενώ πριν με λίγο κατέβασμα ήταν μπροστά σου!

Το καλό είναι ότι η συσκευή έγινε πιο γρήγορη!

μετα την αναβαθμιση ολο το νημα ασχολείται με το VoLTE/VoWiFi. ειμαστε και εμεις που δεν εχουμε cosmote. κατι αλλο εχετε παρατηρησει στην pie που μπορει να αξιζει να ενημερωθουμε;

Προσωπικά πιστεύω, ότι όλα καλά με την pie. Mάλιστα η μπαταρία κρατάει και περισσότερο αν ασχοληθεί κάποιος με τα features που σου δίνει η εφαρμογή να απενεργοποιήσεις backround εφαρμογές. Και το VoLTE/VoWiFi από σήμερα Κυριακή μετά από επανεκκίνηση δουλεύει άψογα. Άλλαξε και η εμφάνιση των αγαπημένων στις κλήσεις, όπως και ο χειρισμός των καρτελών στο παρασκήνιο. Αυτά... Με λίγα λόγια αν σας ήρθε η ενημέρωση - προσωπική γνώμη - προχωρήστε άφοβα. Με μια-δυο επανεκκινήσεις στρώσανε όλα και φυσικά τα προβληματάκια τα λύνουν οι εταιρείες. Αλίμονο αν πιστέψουμε ότι εμείς είμαστε οι ειδικοί... Αυτά και Καλή εβδομάδα.

Προσωπικά πιστεύω, ότι όλα καλά με την pie. Mάλιστα η μπαταρία κρατάει και περισσότερο αν ασχοληθεί κάποιος με τα features που σου δίνει η εφαρμογή να απενεργοποιήσεις backround εφαρμογές. Και το VoLTE/VoWiFi από σήμερα Κυριακή μετά από επανεκκίνηση δουλεύει άψογα. Άλλαξε και η εμφάνιση των αγαπημένων στις κλήσεις, όπως και ο χειρισμός των καρτελών στο παρασκήνιο. Αυτά... Με λίγα λόγια αν σας ήρθε η ενημέρωση - προσωπική γνώμη - προχωρήστε άφοβα. Με μια-δυο επανεκκινήσεις στρώσανε όλα και φυσικά τα προβληματάκια τα λύνουν οι εταιρείες. Αλίμονο αν πιστέψουμε ότι εμείς είμαστε οι ειδικοί... Αυτά και Καλή εβδομάδα.

Η εμφάνιση των αγαπημένων άλλαξε επειδή έκανε ενημέρωση η εφαρμογή της Google. Το Volte και το VoWifi κάνουν ότι ναναι μέχρι να τα απενεργοποιήσεις τελείως, δεν διορθώνεται αν κλείσεις το Vowifi. Γενικά μπορεί να το κάνει πιο γρήγορο (αν και ήταν γρήγορο) αλλά έχει φέρει αρκετά προβληματα ακόμα (γυροσκόπιο που αναφέρθηκε πιο πάνω). Ελπίζουμε στις επόμενες αναβαθμίσεις να διορθωθεί.

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια νέα Features έφερε; Πού πρέπει να κατεβάζεις μέχρι κάτω την κουρτίνα για να βρεις τις ρυθμίσεις. Ενώ πριν με λίγο κατέβασμα ήταν μπροστά σου!

Αυτά τα περίεργα εννοώ με το Adaptive Battery που δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά γιατί στο δικό μου τα έχω κλείσει, ή την λειτουργία που σου βάζει όρια όταν χρησιμοποιείς το κινητό πολύ. Η εμφάνιση είναι υποκειμενική, εμένα μου φαίνεται πιο όμορφο το 9 από το 8, το χρηστικό θέμα είναι συνήθειας..

Η λειτουργία που σου βάζει όρια; Πού είναι αυτή η λειτουργία, δεν την έχω δει καθόλου!

Ναι από ομορφιά σφύζει... ;)

Μπορείς να βάλεις στην επιφάνεια εργασίας τη συντόμευση εφαρμογής των ρυθμίσεων και να μη χρειάζεσαι να κατεβάζεις τη status bar!!!

Μπορείς να βάλεις στην επιφάνεια εργασίας τη συντόμευση εφαρμογής των ρυθμίσεων και να μη χρειάζεσαι να κατεβάζεις τη status bar!!!

Πώς μπορείς να την βάλεις κάτω κάτω μαζί με τις επαφές και κλήσεις; Δεν ξέρω πως πάνε εκεί οι εφαρμογές! :(

Ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπόρεσα!

• Administrators
Πώς μπορείς να την βάλεις κάτω κάτω μαζί με τις επαφές και κλήσεις; Δεν ξέρω πως πάνε εκεί οι εφαρμογές! :(

Ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπόρεσα!

Βάλε Nova Launcher που γίνονται όλα αυτά (όπως και πολλά άλλα) πανεύκολα.

Modpic.gif

Η συσκευή μας (8) επιδέχεται επαγωγικής φόρτισης; Αν ναι, έχει κάποιος σχετικό φορτιστή να προτείνει;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Βάλε Nova Launcher που γίνονται όλα αυτά (όπως και πολλά άλλα) πανεύκολα.

Πού το βρίσκεις αυτό; Εφαρμογή του Play Store είναι;

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την φωτεινότητα στην 9 ή μόνο εγώ;

Στην 8 λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ ενώ τώρα παρόλο που το έχω στο αυτόματο, ακόμα και αν αλλάξω ρύθμιση κάνει του κεφαλιού του την επόμενη φορά που θα το ανοίξω (πάντα στο ίδιο περιβάλλον / φως).

Επίσης θεωρώ βλακεία πως λειτουργεί τώρα η σίγαση ή δόνηση.

Το έκαναν πιο σύνθετο χωρίς λόγο.

Στην δικιά μου περίπτωση αισθάνομαι, ότι σε εσωτερικό χώρο η φωτεινότητα πέφτει πιο επιθετικά και με βρίσκει σύμφωνο και έχει κέρδος στην μπαταρία. Ο δε νέος τρόπος ρύθμισης της έντασης των ήχων/σίγαση κλπ με έχει σώσει. Γούστα είναι αυτά.