Jump to content

yiafar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yiafar

  1. yiafar

    Nokia 8

    Ευχαριστώ! Το δοκιμάζω οσονούπω...
  2. yiafar

    Nokia 8

    Προσπαθώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή APK (xiaomi για ελληνικούς χαρακτήρες σε band 3) δεν μου δίνει τη δυνατότητα όμως. Επίσης δεν βρίσκω πώς να επιτρέψω την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους. Τη βοήθεια σας παρακαλώ.
  3. yiafar

    Nokia 8

    Αναβάθμιση Έχουμε κάποια ενημέρωση για τυχόν αναβαθμίσεις ή ενημερώσεις ασφαλείας; Μήπως σταματήσαμε;
  4. yiafar

    Nokia 8

    Ναι φίλε μου είναι ζελατίνα, αλλά έχει πολύ καλή εφαρμογή. Επίσης επειδή ξόδεψα μία δοκιμάζοντάς την, μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ σκληρή και δεν σκίζεται. Κατέληξα σε αυτήν γιατί ότι tempered glass και να δοκίμαζα είτε δεν είχε καλή εφαρμογή στα πλαϊνά είτε μετά από λίγες εβδομάδες γεμίζαν με σκόνη από κάτω!!! Επίσης είναι πολύ οικονομικά.
  5. yiafar

    Nokia 8

    Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα εδώ. https://www.aliexpress.com/item/KLOVRRD-Soft-Full-Cover-Screen-Protector-For-Nokia-8-1-8-Sirocco-Hydrogel-Film-For-Nokia/32966694898.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a094c4dmWFSq0 Φθηνό και καλό οπτικά. Προσοχή στο video με τις οδηγίες. ΥΓ Έφτασε υπερβολικά γρήγορα με τα ΕΛΤΑ!
  6. yiafar

    Nokia 8

    Προσωπικά πιστεύω, ότι όλα καλά με την pie. Mάλιστα η μπαταρία κρατάει και περισσότερο αν ασχοληθεί κάποιος με τα features που σου δίνει η εφαρμογή να απενεργοποιήσεις backround εφαρμογές. Και το VoLTE/VoWiFi από σήμερα Κυριακή μετά από επανεκκίνηση δουλεύει άψογα. Άλλαξε και η εμφάνιση των αγαπημένων στις κλήσεις, όπως και ο χειρισμός των καρτελών στο παρασκήνιο. Αυτά... Με λίγα λόγια αν σας ήρθε η ενημέρωση - προσωπική γνώμη - προχωρήστε άφοβα. Με μια-δυο επανεκκινήσεις στρώσανε όλα και φυσικά τα προβληματάκια τα λύνουν οι εταιρείες. Αλίμονο αν πιστέψουμε ότι εμείς είμαστε οι ειδικοί... Αυτά και Καλή εβδομάδα.
  7. yiafar

    Nokia 8

    Ας ελέγξει μήπως έχει ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις ο έλεγχος του τηλεφώνου με κινήσεις. Δηλαδή σήκωμα του τηλεφώνου από οριζόντια θέση και σιγή κλπ. Εμένα μου το έκανε κάποιες φορές. Καλή χρονιά!
  8. Ο.Κ. σας ευχαριστώ: έκανα την αναβάθμιση. Aπό χθες βράδυ όλα καλά μετά από εξονυχιστικό έλεγχο. Μόνο η εφαρμογή "κάμερα και skype" δεν μου αναγνωρίζει την κάμερα κι έτσι χρησιμοποιώ την εφαρμογή Skype. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thanks!!! Όλα καλά κι ευχαριστώ για την υποστήριξη!
  9. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ξεκινάω εγκατάσταση.....
  10. Από μπαταρία πώς πάει το 925??????
  11. Παιδιά να ακούσουμε απόψεις από αυτούς που δοκιμάζουν τα 10άρια....
  12. Και σε μένα καλά δουλεύουν με εξαίρεση τη μπαταρία ...που τελειώνει πολύ-πολύ γρήγορα.
  13. Πες μας πώς σου φαίνεται... Αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσουμε? Πριν 2 βδομάδες γύρισα στα 8.1 ...αλλά όλο τρώγομαι να ξαναδοκιμάσω τα 10άρια.
  14. Σε Lumia 925 με .107 κάνοντας κλικ στο κουμπί αναζήτησης, δεν ανοίγει Bing όπως στα 8.1 αλλά ανοίγει Edge και τη σελίδα της google αναζητώντας το {Search Terms}. Έτσι πρέπει να είναι? Φυσικά κι έχω τη google σαν προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, όπως και στα 8.1
  15. Και σε μένα (Lumia 925)είχε πρόβλημα το Viber ..και γύρισα 8.1. Είχα χάσει σημαντικές ειδοποιήσεις. Γενικά δουλεύανε καλά τα 10άρια έκδοση 63, μειονέκτημα το Viber και η καθυστερημένη έναρξη των λειτουργιών - ήθελε μερικές στιγμές για να αποκριθούν σε σχέση με τα 8.1.
  16. Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Τα windows mobile 10 που λαμβάνουμε μέσω insider είναι τα ίδια που έχουν εγκατεστημένα τα τηλέφωνα Lumia 950 & Lumia 950XL?
  17. Μετά από 3 μήνες χρήσης χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ξαφνικά με ειδοποιεί ότι η μπαταρία τελειώνει (ενώ είναι φορτισμένο) κάνω επανεκκίνηση και δείχνει την κανονική στάθμη π.χ.60%. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον χρήστη? σημείωση: δεν πρόσθεσα καμιά καινούρια εφαρμογή...
×
×
  • Create New...