pazu Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κρατάς πατημένο το τετραγωνάκι κάτω δεξιά. Και ο αλλος τρόπος είναι: πατας μια φορά το τετραγωνακι κατω δεξια και σου ανοίγουν οι καρτέλες που έχεις ανοιχτές.μετα διαλέγεις ποια θελεις και την κρατάς παρατεταμενα.πανω πανω θα σου γράψει σύρετε εδώ για διαχωρισμό της οθόνης. Μετα θα συρεις εκει την εφαρμογή που θέλεις εκεί και την δεύτερη στο κάτω μέρος της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Σε ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα στα sms γιατί κάποια μυνήματα τα βγάζει με κεφαλαία γράμματα και κάποια με μικρά? Μήπως να πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων; Δεν την έχω τη συσκευή. Μιά ιδέα έριξα μόνο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Και κάτι ακόμα στα sms γιατί κάποια μυνήματα τα βγάζει με κεφαλαία γράμματα και κάποια με μικρά? Για τα εισερχόμενα μιλάς ή για αυτά που στέλνεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Υπαρχει τρόπος στη φωτογραφική να μην κρατάει αντίγραφο της απλής φωτογραφίας οταν τραβάμε σε λειτουργία πορτρέτου; Ειτε στην εφαρμογη της νοκια ειτε του πιξελ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Για τα εισερχόμενα μιλάς ή για αυτά που στέλνεις εσύ;Για αυτά που στέλνω Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Να σας κάνω μια ερώτηση αφού είστε χρήστες και είμαι σε δίλημμα. Νοκια 8, one plus 5t, g6; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Να σας κάνω μια ερώτηση αφού είστε χρήστες και είμαι σε δίλημμα. Νοκια 8, one plus 5t, g6; Sent from my iPhone using Tapatalk Μια τέτοια συζήτηση εδώ θα μας βγάλει off topic. Άνοιξε ένα θέμα στο σωστό μέρος και όσοι πιστοί ας προσέλθουν... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Διάβασα λίγο το παρόν νήμα και ομολογώ ότι έχω αρχίσει να ψήνομαι ως προς την επιστροφή σε Nokia. Η συσκευή πραγματικά έχει, τουλάχιστον στα χαρτιά, αυτά που χρειάζομαι, τώρα που πλησιάζει ο καιρός για αλλαγή κινητού. Έχουμε ιδέα για επίσημο σέρβις και υποστήριξη στην Ελλάδα; Να φανταστώ ότι είναι η κλασική Arvato; Θενκς. :) Υ.Γ.: Rooting/modding παίζει χωρίς απώλεια εγγύησης; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Δεν υπάρχει καν η δυνατότητα για bootloader unlocking. Ωστόσο εκτιμώ πως όλα αυτά είναι αχρείαστα πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Στο recovery έχει βρει κανείς τρόπο να μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Δεν υπάρχει καν η δυνατότητα για bootloader unlocking. Ωστόσο εκτιμώ πως όλα αυτά είναι αχρείαστα πια... Θα συμφωνήσω,για ποίο λόγο να γινει το κινητό πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxalisfou Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες έχω το τηλέφωνο. Έβαλα κάρτα SD και μου την εμφανίζει πάντα επάνω αριστερά στην γραμμή ειδοποιησεων υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζετε εκεί; χωρίς να την απενεργοποίησω φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Χθες παρατήρησα αυτό που βλέπεται στην οθόνη. Δεν ξέρω αν υπήρχε από την αρχή και δεν το πρόσεξα ή δημιουργήθηκε τώρα τελευταία (μια βδομάδα έχω την συσκευή). Δευτέρα το πάω στο public. Ελπίζω να μην μου κάνουν "νερά"... Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Δεν υπάρχει καν η δυνατότητα για bootloader unlocking. Ωστόσο εκτιμώ πως όλα αυτά είναι αχρείαστα πια... Δεν έχεις άδικο. Είμαι ήδη δύο χρόνια με το LG G4 και αν θα ήθελα να έχω root, θεωρώ ότι η απουσία του δεν είναι κάτι το οποίο με περιορίζει σοβαρά. Δε μιλάω για εκτεταμένο modding, απλά για root, κυρίως για χρήση του titanium backup. Αν παρόλα αυτά υπάρχει δυνατότητα για μεμονωμένο backup+restore εφαρμογών και επιλεκτικά και δεδομένων τους, εμένα ως λύση μου κάνει, δεν τρελαίνομαι ντε και καλά για root. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες έχω το τηλέφωνο. Έβαλα κάρτα SD και μου την εμφανίζει πάντα επάνω αριστερά στην γραμμή ειδοποιησεων υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζετε εκεί; χωρίς να την απενεργοποίησω φυσικά.Ναι κατεβάζεις την μπάρα μενού και πατάς διαγραφεί όλων ή με το δάχτυλο σου το τραβάς δεξιά και φεύγει ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει καν η δυνατότητα για bootloader unlocking. Ωστόσο εκτιμώ πως όλα αυτά είναι αχρείαστα πια...Θα συμφωνήσω το τηλέφωνο τα σπάει και από σταθερότητα και από ταχύτητα και από αυτονομία Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Χθες παρατήρησα αυτό που βλέπεται στην οθόνη. Δεν ξέρω αν υπήρχε από την αρχή και δεν το πρόσεξα ή δημιουργήθηκε τώρα τελευταία (μια βδομάδα έχω την συσκευή). Δευτέρα το πάω στο public. Ελπίζω να μην μου κάνουν "νερά"... Να κάνεις χρήση του DOA για να σου αλλάξουν συσκευή. Edited February 25, 2018 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Το έχω στα χέρια μου από εχθές. Μου ήρθε με Android 8.0 και μόλις το άνοιξα ήρθε η 8.1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Αυτό που μου έκανε κατευθείαν κλικ είναι η ποιότητα κατασκευής που φωνάζει Nokia. Ποιοτική στιβαρή συσκευή. Έχει και ορισμένους παλιούς ήχους της Nokia που σε πάνε χρόνια μακριά, πολύ νοσταλγία φάση. Θα το κάνω test drive και θα επανέλθω με video για details. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες έχω το τηλέφωνο. Έβαλα κάρτα SD και μου την εμφανίζει πάντα επάνω αριστερά στην γραμμή ειδοποιησεων υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζετε εκεί; χωρίς να την απενεργοποίησω φυσικά. Όπως ειπώθηκε, κατεβάζεις την κουρτίνα και το σβήνεις κάνοντας swype με το δάχτυλο σου δεξιά για να φύγει. Θα εξαφανιστεί και θα εμφανίζεται μόνο μετά από επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Το έχω στα χέρια μου από εχθές. Μου ήρθε με Android 8.0 και μόλις το άνοιξα ήρθε η 8.1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Αυτό που μου έκανε κατευθείαν κλικ είναι η ποιότητα κατασκευής που φωνάζει Nokia. Ποιοτική στιβαρή συσκευή. Έχει και ορισμένους παλιούς ήχους της Nokia που σε πάνε χρόνια μακριά, πολύ νοσταλγία φάση. Θα το κάνω test drive και θα επανέλθω με video για details. Αν σκεφτείς ότι και τα 3, 5 και 6 είναι κι αυτά αρκετά ποιοτικά.... ;) Παρ' όλο που δεν είναι και ναυαρχίδες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Νέα έκδοση... GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Νέα έκδοση... GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6 Την δοκίμασες; Είναι καλύτερη από την άλλη; Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Την δοκίμασες; Είναι καλύτερη από την άλλη; Καλημέρα! Δεν θα δεις διαφορά, bug fixes λύνει ουσιαστικά που παρουσιάζονται σε διάφορες συσκευές (δεν "φοριέται" μόνο στο Nokia 8 βλέπεις). Δουλεύει σωστά ωστόσο και από τις δοκιμές μου η δουλειά του Arnova8G2 είναι η καλύτερη για τη συσκευή από τις τόσες που κυκλοφορούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Δεν θα δεις διαφορά, bug fixes λύνει ουσιαστικά που παρουσιάζονται σε διάφορες συσκευές (δεν "φοριέται" μόνο στο Nokia 8 βλέπεις). Δουλεύει σωστά ωστόσο και από τις δοκιμές μου η δουλειά του Arnova8G2 είναι η καλύτερη για τη συσκευή από τις τόσες που κυκλοφορούν... Κατάλαβα. Οπότε κρατάω αυτήν που έχω. Μιας και δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ούτε η νέα θα σου παρουσιάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 εγω την εβαλα παντως. tnx athanaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts