Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγαλη μλκια αυτο. Και το χω σταμπαρει για αγορα γιατι βαρεθηκα το μέγεθος του δικου μου κ κυρίως το pimped out android της xiaomi αλλα και αυτο το προβλημα. Οτι δεν μου στελνει ειδοποιήσεις για messenger και viber. Πρεπει να μυριζω τα νυχια μου καθε φορα και να μπαίνω εγω να δω εαν... Και τωρα διαβαζω το εχει και το nokia... Γτπκ

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εάν υλοποιήσουν στο έπακρο την Glance, όντως δε χρειάζεται η αφύπνιση της οθόνης (βέβαια δε καταλαβαίνω το λόγο να μην υπάρχουν και τα δύο μαζί αλλά τέσπα...). Τώρα έτσι όπως είναι δείχνει ελάχιστα.

Όσο για το miui, έχεις δίκιο. Το ταπεινό μου 4Α έχει πληθώρα ρυθμίσεων στις ειδοποιήσεις.

Κάποια στιγμή είχε ειπωθεί από ορισμένους ότι δε ξυπνάει η οθόνη όταν τους έρχονται ειδοποιήσεις.

Εκανα ένα chat με τη Nokia.

Τους εξήγησα πως έχουν τα πράματα, στην αρχή μου είπαν να ενεργοποιήσω τη Glance. Απάντησα πως το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είδα αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια μου είπαν να κάνω soft reset με power button και volume up. Η αλήθεια είναι ότι ήταν το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει. Βέβαια είχα κάνει κάποια στιγμή ένα hard reset αλλά λέω, ας το κάνω κι αυτό... Τίποτα όμως.

Στο τέλος αφού είδαν ότι δε γίνεται τίποτα, μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή και πως έτσι είναι οι ρυθμίσεις λόγω της Glance και πως το wake up είναι χαρακτηριστικό του αγνού Android.... Εδώ γελάμε!

Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να κατεβάσω μία εφαρμογή από το Store γι αυτό που θέλω... Εδώ πάλι γελάμε...

Στο τέλος αφού τους σχολίασα αρνητικά περί αγνού Android, τους ρώτησα αν σε επόμενο update δούμε κάτι τέτοιο, μου απάντησαν ότι δε γνωρίζουν.

Το συμπέρασμα, έχουν πλάκα εκεί στη Nokia.

Τουλάχιστον να κάτσουν να φτιάξουν την Glance διότι όπως είναι αυτή τη στιγμή μόνο μπαταρία τρώει.

Εγώ είχα αναφέρει αυτό το πρόβλημα και ξέχασα να πω πως το έλυσα. Λοιπόν πατα παρατεταμένα την εφαρμογή που θες, επέλεξε πληροφορίες εφαρμογής. Πήγαινε στο χρήση δεδομένων και τικαρε το απεριόριστη χρήση δεδομένων. Σε εμένα δουλεύει τέλεια τώρα.

Εγώ είχα αναφέρει αυτό το πρόβλημα και ξέχασα να πω πως το έλυσα. Λοιπόν πατα παρατεταμένα την εφαρμογή που θες, επέλεξε πληροφορίες εφαρμογής. Πήγαινε στο χρήση δεδομένων και τικαρε το απεριόριστη χρήση δεδομένων. Σε εμένα δουλεύει τέλεια τώρα.
Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χωρίς να έχω Nokia 8, έχοντας s7 και P10 τα τελευταία χρόνια θα πω ότι σε καμία ειδοποίηση δεν μου ανάβει η οθόνη, αυτή είναι default τακτική για όλα τα Android κινητά έχω την εντύπωση

Μπορείς να το αλλάξεις είτε από ρυθμίσεις είτε μέσω τρίτης εφαρμογης φυσικα

Για τη glance screen δε γνωριζω

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Χωρίς να έχω Nokia 8, έχοντας s7 και P10 τα τελευταία χρόνια θα πω ότι σε καμία ειδοποίηση δεν μου ανάβει η οθόνη, αυτή είναι default τακτική για όλα τα Android κινητά έχω την εντύπωση

Μπορείς να το αλλάξεις είτε από ρυθμίσεις είτε μέσω τρίτης εφαρμογης φυσικα

Για τη glance screen δε γνωριζω

Είναι η τακτική ορισμένων ΟΕΜ όπως η Samsung, Huawei, Xiaomi. Στο αγνό Android δεν είναι έτσι καθώς στο Pixel κανονικά ξυπνάει η οθόνη στις ειδοποιήσεις στο default.

Το πρόβλημα στην περίπτωση που λέμε δεν είναι ότι δεν άναβε μόνο η οθόνη,Ούτε χτυπούσε ήχος. Με λίγα λόγια δεν ερχόταν καν το μήνυμα που σου είχαν στείλει. Ήταν λες και το κινητό κοιμόταν όσο ήταν κλειστεί η οθόνη και όταν την άναβες ξυπνούσε και τότε ερχόντουσαν όλα τα μηνύματα μαζί. Και άρχιζε να χτυπάει το ένα μύνημα πίσω από το άλλο όταν άναβε η οθόνη. Με λίγα λόγια όταν κάποιος σου έστελνε μήνυμα,για να σου παραδοθεί έπρεπε να ξυπνήσεις την οθόνη.

Το πρόβλημα στην περίπτωση που λέμε δεν είναι ότι δεν άναβε μόνο η οθόνη,Ούτε χτυπούσε ήχος. Με λίγα λόγια δεν ερχόταν καν το μήνυμα που σου είχαν στείλει. Ήταν λες και το κινητό κοιμόταν όσο ήταν κλειστεί η οθόνη και όταν την άναβες ξυπνούσε και τότε ερχόντουσαν όλα τα μηνύματα μαζί. Και άρχιζε να χτυπάει το ένα μύνημα πίσω από το άλλο όταν άναβε η οθόνη. Με λίγα λόγια όταν κάποιος σου έστελνε μήνυμα,για να σου παραδοθεί έπρεπε να ξυπνήσεις την οθόνη.
Πφφφ...Τραγικο.. Ακριβώς οπως στα Xiaomi by default. Πρεπει εσυ να πας να τα ρυθμισεις σε μπαταρια, εφαρμογες, ασφαλεια, άδειες, ενα σορο ρυθμισεις για να σου έρχονται κανονικα οι ειδοποιήσεις. Τωρα τουλάχιστον λυθηκε με τον τροπο που ειπε το παιδι πανω;

Πφφφ...Τραγικο.. Ακριβώς οπως στα Xiaomi by default. Πρεπει εσυ να πας να τα ρυθμισεις σε μπαταρια, εφαρμογες, ασφαλεια, άδειες, ενα σορο ρυθμισεις για να σου έρχονται κανονικα οι ειδοποιήσεις. Τωρα τουλάχιστον λυθηκε με τον τροπο που ειπε το παιδι πανω;

Θα το δω το απόγευμα και θα απαντήσω.

Λύθηκε κατά το ήμισυ. Έρχονται στην ώρα τους οι ειδοποιήσεις όπως σωστά λες αλλά δε ξυπνάει η οθόνη.

Λύθηκε κατά το ήμισυ. Έρχονται στην ώρα τους οι ειδοποιήσεις όπως σωστά λες αλλά δε ξυπνάει η οθόνη.
Ηχος τουλάχιστον ακούγεται της ειδοποίησης για να το παρουμε καπως χαμπαρι οτι μας στειλαν κατι ή μπα;

Έτσι ακριβώς είναι. Με αυτόν τον τρόπο έρχονται πλέον οι ειδοποιήσεις, αλλά όπως αναφέρεται και παραπάνω ακούγεται μόνο ο ήχος. Η οθόνη δεν ανάβει. Αν υπήρχε λύση και με άναμμα της οθόνης θα ήταν το ιδανικό.

Κατά τα λοιπά θα τονίσω ότι το κινητό είναι άψογο σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες. Απίστευτος ήχος και ποιότητα κλήσης, πολύ δυνατό ηχείο, εντυπωσιακή οθόνη και συμπεριφορά ναυαρχίδας. Κάποια ζητηματάκια που έχει η κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού λύνονται με την εφαρμογή για τα Pixel, επομένως και αυτό πιστεύω ότι είναι θέμα software και όχι δυνατοτήτων και σε κάποια στιγμή θα φτιάξει.

A man's dreams are an index to his greatness...

Έτσι ακριβώς είναι. Με αυτόν τον τρόπο έρχονται πλέον οι ειδοποιήσεις, αλλά όπως αναφέρεται και παραπάνω ακούγεται μόνο ο ήχος. Η οθόνη δεν ανάβει. Αν υπήρχε λύση και με άναμμα της οθόνης θα ήταν το ιδανικό.

Κατά τα λοιπά θα τονίσω ότι το κινητό είναι άψογο σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες. Απίστευτος ήχος και ποιότητα κλήσης, πολύ δυνατό ηχείο, εντυπωσιακή οθόνη και συμπεριφορά ναυαρχίδας. Κάποια ζητηματάκια που έχει η κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού λύνονται με την εφαρμογή για τα Pixel, επομένως και αυτό πιστεύω ότι είναι θέμα software και όχι δυνατοτήτων και σε κάποια στιγμή θα φτιάξει.

Έτσι ακριβώς. Η συσκευή με την εφαρμογή της Pixel κάμερας είναι ναυαρχίδα όνομα και πράγμα.

Όσο για την οθόνη, γούστα είναι αυτά, την θεωρώ εξαιρετική, με ρεαλιστικά χρώματα, πολύ καλό contrast και πολύ υψηλή φωτεινότητα που βάζει κάτω ακόμα και τις Retina.

Σε εμένα ξυπνάει και η οθόνη. Θα το ψάξω λίγο μήπως μπορέσω να βοηθήσω και άλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήγαινε ρυθμίσεις και γράψε στο search πάνω την λέξη (αποκλεισμός). Πατα την πρώτη επιλογή πάνω πάνω και δες μήπως κάποιο από τα δύο που θα σου βγάλει μήπως είναι τικαρισμενο. Εάν είναι ξετικαρε το.

Σε εμένα ξυπνάει και η οθόνη. Θα το ψάξω λίγο μήπως μπορέσω να βοηθήσω και άλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήγαινε ρυθμίσεις και γράψε στο search πάνω την λέξη (αποκλεισμός). Πατα την πρώτη επιλογή πάνω πάνω και δες μήπως κάποιο από τα δύο που θα σου βγάλει μήπως είναι τικαρισμενο. Εάν είναι ξετικαρε το.

Μπα τίποτα... Καλά πως γίνεται να ξυπνάει εσένα;;;

Μπα τίποτα... Καλά πως γίνεται να ξυπνάει εσένα;;;

Νομίζω το βρήκα! Πήγαινε ρυθμίσεις γράψε : στην οθόνη κλειδώματος. Πάτα το πρώτο και επέλεξε : εμφάνιση όλου του περιεχομένου ειδοποιήσεων. Ελπίζω να είναι αυτό!

Νομίζω το βρήκα! Πήγαινε ρυθμίσεις γράψε : στην οθόνη κλειδώματος. Πάτα το πρώτο και επέλεξε : εμφάνιση όλου του περιεχομένου ειδοποιήσεων. Ελπίζω να είναι αυτό!
Όχι δε γίνεται. Άσε που εκεί το είχα.

Καλημέρα.

Κάτοχος και γω του 8 και για πρώτη φορά σε android, έχω το εξής θέμα.

Εγκατέστησα την κάμερα του Pixel αλλά όταν βρίσκομαι σε σκοτεινό περιβάλλον, ενώ ανάβει στην οθόνη η ένδειξη φλας, βγάζει τη φωτογραφία χωρίς να ανάψει το φλας! Ως εκ τούτου, βγαίνει μια μαυρίλα!!!

Απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα ξανά την εφαρμογή αλλά δεν έγινε τίποτα. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις;

Επίσης, γενικά μου φάνηκε και η εργοστασιακή εφαρμογή, λίγο αργή (έχω το HDR στο αυτόματο). Ειδικά στις περιπτώσεις που χρειάζεται φλας.

Προέρχομαι από 925 και 930 και η σύγκριση γίνεται με αυτά τα τηλέφωνα.

Ευχαριστώ,

Edited by Nikos988

Κι εγω εχω το ιδιο θεμα με το φλας, ειτε ειναι στο αυτόματο ειτε στο ενεργό. Βεβαια εχει τυχει και να μου ανάψει στο ενεργό κάποιες φορες.

Παιδιά η μαγκιά της google camera είναι να τραβάει σε hdr+ καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες χωρίς φλας.Νομιζω εκεί είναι όλη η ουσία.Το φλας έτσι και αλλιώς την κάνει χάλια την φωτογραφία Τώρα αν είναι τόσο σκοτεινά χρησιμοποιήστε και λίγο την μαμά camera μην έχει και παράπονο

Παιδιά η μαγκιά της google camera είναι να τραβάει σε hdr+ καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες χωρίς φλας.Νομιζω εκεί είναι όλη η ουσία.Το φλας έτσι και αλλιώς την κάνει χάλια την φωτογραφία Τώρα αν είναι τόσο σκοτεινά χρησιμοποιήστε και λίγο την μαμά camera μην έχει και παράπονο
Έτσι ακριβώς!!!

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Για το φλας που λέτε, μήπως ισχύει αυτό που ξέρω από το LG G4 μου; Στη μαμά κάμερα της LG, όταν βάζω το HDR στο on, δε μπορώ να επιλέξω φλας. Όταν έχω το HDR και το φλας στο αυτόματο, αν επιλέξει να ενεργοποιήσει το HDR, δε βγάζει με φλας. Αν αποφασίσει ότι δε χρειάζεται HDR, τότε θα ανάψει το φλας αν απαιτείται.

Μήπως δηλαδή έτσι δουλεύει γενικά η λειτουργία HDR στις περισσότερες εφαρμογές κάμερας, και γι' αυτό έχει αυτή τη συμπεριφορά και στο Nokia 8; Μήπως στο φινάλε, HDR και φλας δεν πάνε μαζί;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επανέρχομαι στο θέμα της προστασίας οθόνης... μετά από ακόμα 2 αποτυχημένες προσπάθειες...

ultimate shield Invisible Film (υγρής διαμόρφωσης) μετά από ένα μήνα...

30595166_999647186877819_3468654565077811200_o.jpg

και ένα φθηνο απο κίνα full cover τζαμακι από την πρώτη μέρα...

30742366_1004973489678522_9053176871054737408_n.jpg

οπότε ψάχνω μπας και βρω ενα τζαμάκι χωρίς κενα και χωρίς "φούσκες"! είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο... μήπως τα έχει δοκιμάσει κανένας? μην συνεχίσω να δίνω τζάμπα δεκάρικα... ;)

ή αν έχετε να προτείνεται κατι άλλο δοκιμασμένο...

https://www.ebay.com/itm/Imak-Pro-Full-Cover-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Nokia-8/263537378757?hash=item3d5c0d45c5:m:m9ZwgAYLXEP5SwgiIrfiCiA

http://www.public.gr/product/prostasia-othonis-nokia-8-sbs-tempered-glass-screen-protector-1-tem/prod8800252pp/?source=recommendations_bought_7

Το πήρα κι εγω προχθες το τηλεφωνακι, εχθες το εστηνα ολη μερα. Πολυ ωραιο και γρηγορο σε ολα. Την οθονη πρεπει να συνηθισω λιγο γιατι προερχομαι απ τις 6.4 ιντσες του Xiaomi Mi Max 2 και αυτη φαινεται μικρουλα στα ματια μου..:p

Μια ερωτηση μονο. Εχετε υποψην καποιο app που να κανει "καθαρισμα" σε αχρηστα αρχεια κλπ γιατι βλεπω δεν εχει τπτ αυτο απο μονο του. Ουτε καν να τα διαγραψεις "χειροκινητα" ας πουμε απ τον "Αποθηκευτικο χωρο" δεν αφηνει. Χρησιμοποιείτε καποιο app εσεις ή οχι;

• 2 weeks later...
Μου έρχεται κι εμένα ο κινήταρος την ερχόμενη Παρασκευή. Στα 399€ από Κωτσόβολο.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...